Pluggdag med ont i huvudet

Idag så var vi ju lediga från skolan för att göra saker hemma. Har fått lite gjort, fattade inte allt på matten så jag tänkte gå på studiestugan imorgon om jag kommer till skolan det vill säga. Har sjukt ont i huvudet och känner mig riktigt slö.

Har för det mesta suttit vid datorn idag, men som tur var så fick jag endå lite gjort. Tittade nyss igenom Colles blogg, och hennes gamla bilder på när hon var gravid. Det är helt sjukt att Kian redan har kommit. Det känns som igår som hon sa att hon var gravid, eller sa och sa. Man fattade faktiskt när hon gick på toa hela tiden. hehe! Helt sjukt. Tiden går fort när man har roligt. Jag vill också ha en liten bebis. Man blir så himla sugen på att skaffa barn när man ser hur bra Niccole och Emil har det. Men då måste man ju ha sällskap och där var det kört! Nej men jag ska gå klart skolan innan jag skaffar barn, vill liksom ha det klart. Det där som alla säger att "man förstår sitt liv" när man skaffar barn, det tycker inte jag stämmer alls. Visst, man blir mer låst och kan inte sticka iväg med polarna och så, men man kan faktiskt hinna med mycket innan, jag har hunnit med jävligt mycket i mitt liv, fast jag bara är 17 år. Alla tycker inte heller att det är så viktigt med fest och polare. Det är ju vad man själv prioriterar. Jag kan säga nu att jag har tröttnat på att festa, vet inte varför men det känns som jag inte har nått sug efter det längre. Kan ju bara vara nu, men jag har ju festat väldigt mycket i sommar också, så det kan vara det också. Men nu har jag bestämt mig att jag ska ha en vit månad! jag ska inte dricka på tre helger frammåt. Jag drack inte i helgen heller, jo en öl men det är okej. Jag vill se om det blir någon skillnad på fotbollsspelet, har hört att det blir det. Hehe! skämt å sido. Alkohol och fotboll hör faktiskt inte ihop. Men festa det får man faktiskt göra. Men inte varje helg, jag orkar inte det längre. Är som sagt trött på det nu. Ska sattsa stenhårt på dem sista matcherna som vi har kvar nu. Jag kommer kanske inte vara hemma varje helg utan jag kan ju vara med på fester ifall det blir några men jag ska inte dricka.

Fan va trött jag blir, jag hade skrivit ännu mer i det här inlägget men det bara försvann!!! fan va trött jag blir på sånt.... JAg som hade skrivit så smarta grejer. fan då. hejdå

tJAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Orkar faktiskt inte blogga längre, har inget roligt att berätta.. känner mig inte sugen alls. men det kanske kommer tillbaka. who knows. Gårdagen var skit trevlig. Var som sagt hemma hos Mickis, med Isis och Jenny. Efter ett tag så kom Anna och Lisa :P hade det jätte trevligt. Nyss spelade jag match och vi vann med sex-två :D

Jag har kommit fram till att jag ska inte längre tro det bästa om folk. För det är verkligen det jag gör. Nu menar jag såklart inte mina vänner utan folk som man lär känna. Speciiellt killar. Jag ska börja tro det värsta om alla och sen får dem bevisa motsattsen ifall det inte är så. Blir så less faktiskt, på att dem man tror bra om, visar sig att dem inte är det. Hejdå!

Dåligt dåligt...

...uppdaterande här. Det är som jag sagt förut, när man slutat blogga så kommer man in i en ond cirkel och slutar helt nästan. Menmen, det finns inte så mycket läsare ändå, så det spelar ju egentligen ingen roll ;) . Just nu sitter jag och kollar på¨Pål Plutt på Barnkanalen, haha! Väntar på att åka till bussen om en halvtimme.

Vad har hänt i veckan då! Jo i måndags började skolan, jag mötte Niccole och Kian, vi satte oss vid Parkeringen utanför skolan och väntade på Isis, VI gick till skolan tillsammans, vi hade ju nya lokaler så vi packade upp bord och lite sånt den dagen. Ny rektor har vi fått också, hur skön snubbe som helst. Han är verkligen störtskön. Efter skolan blev det stan med Colle, kian och Isis. Gick runt och kollade lite och hade det bra bara, hur mysigt som helst! Tisdag,Onsdag,TOrsdag, Har bara rullat på, hhar inte gjort så mycket särskilt. Jag tränade i måndags och onsdags. Har haft lite lektioner, vi började med dem i tisdags.

Ikväll är det Käk och bio med Isis och Jenny, ska bli skit mysigt. Imorgon ska vi åka till Mickis och grilla lite! kommer bli myspys! Ha det bra alla underbar!

I'm so much better then you.. HAHAH

Tvslapp

Ligger framför tv:n just nu, mår lite konstigt om jag ska vara ärlig. Har bara mig själv att skylla tvärr. Jag känner mig lite hungrig, men mår samtidigt lite illa. Inte bra det där. Jag längtar så mycket tills jag får ta körkort, då kan jag köra om helgerna. I början iallafall. Jag, och Elina snackade om i midsommras att vi skulle åka utomlands nästa sommar, men vi kom fram till att Jag, Sandra, Elina och Jenny ska köpa en raggarbil istället och åka runt och röja i. Fan så skojj det skulle vara. Åka upp till Rättvik och bara ösa. Får se hur det blir med den saken, men drömma kan man ju få göra!

Imorgon är det som sagt skola, vi har ju bytt lokaler nu så det ska bli kul att se hur dem ser ut. Vi käkar fortfarande på Katte så det blir lite längre att gå, jag ska ta med en cykel att ha i stan. Eftersom vi har gympa på Fyrishov så kan det vara smidigt att ha. Jag  ska möta Niccole och Isis innan vi ska till skolan. Kommer vara så tomt utan Niccole när hon är hemma. Jag och Isis får klara oss endå. Är inte ett dugg taggad på att börja skolan om jag ska vara ärlig. Stressen, och allt det där vill jag inte ha tillbaka. Alla dessa arbeten som måste bli klara. Fast jag ska försöka att göra läxorna så ort vi får dem, så att jag inte lägger dem på hög och så glömmer jag det sen eller nått. Får se hur det kommer gå.


Jag funderar på om jag ska gå och ta nått att äta nu igen, eller hur jag ska göra. Är inte direkt super sugen på att käka om sanningen ska fram. Hörs senare

Hej värdelösa söndag

Idag är det söndag och imorgon är det skolan. Fyfan jag vill inte att den här sommaren ska ta slut. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Den här sommaren har varit helt underbar. Tyvärr är den slut och jag kommer väl antagligen inte umgås med en del som jag umgåts med i sommar, synd. Underbara människor. Jag har haft det så underbart bra. När jag tänker tillbaka på det så känns det nästan inte som det har hänt, det känns som en dröm typ. För just nu känns ingenting sådär bra som det har gjort hela sommaren. Men det är så det är nu när det är skola igen, tillbaka till det vanliga livet. Usch..

Igår så var vi ju hemma hos jenny först, Fredrika kom dit och vi började laga mat. Efter ett tag så kom Elina och Sandra. Vi hade det trevligt ett tag, sedan blev det lite tråkig stämning tyvärr, men vi fixade till det och hade kul. Vi åkte in till stan, satte oss på en trappa och tittade på bilar, efter ett tag kommer min bror och sätter sig där han med. Efter ett tag så träffar jag mamma och pappa. Vi gick runt, hade kul sen åkte vi Van ett tag, jag gick till Elina,Sandra och Isis. Jenny fortsatte åka van. Efter ett tag så gick vi och träffade Hubbe vid Bj, stog och snackade med honom ett tag, det blev max efter det och sen kom Robin och dem tillbaka med vanen och hämtade mig. Vi åkte till gårn och skulle kolla läget, men det var så lång kö så vi drog igen, hem till pontus och lämnade vanen. Robin, jag, micke och jonas åkte hemmåt, lämnade av micke och plockade upp haci och ersson på vägen. Fick skjuts hem och sen var det sova.

Idag är det match, måste ladda ordentligt nu. Det är B-lags match så jag hoppas jag får börja på sidan. Finns risk att jag inte får det, ddet finns inte så många backar. Nu ska jag fortsätta titta på tv. Och njuta av min ensamhet (not)

Elina, du vet att jag finns om du vill prata eller bara garva åt nått. Det är bara att ringa, and you know it. <3

Hola!

SItter hos jenny nu igen, som jag gjorde igår också när jag skrev inlägg. Igår så spelade vi match då som sagt, och den vann vi. Så jävla skönt! Åkte hem och sov typ, sen idag så var det tänkt att jag och jenny skulle åka in till stan och gå och titta på bilar, men det spöregnade när jag vaknade så jag skickade sms till henne och frågade om vi skulle skita i det och hon var inte sugen på att åka in heller, så vi struntade i det. Men ikväll så är det dags. Jag kom nyss hit och vi lyssnar på musik och har det nice. Ikväll blir det som sagt först middag här, vi ska göra tacos. Sen tar vi bussen in till stan och ska nog åka Van med Poppe och dem. Sen efter så får vi se om jag åker med till Motorgårn eller om jag åker bussen hem. Får se hur det blir. Nu ska jag Tagga till lite, är lite slö. kram

Fredag idag

Igår så åkte jag somsagt in till stan, jag åkte hem till Olivias pappa och träffade henne, vi lagade lunch och satt och snackade en massa. Riktigt kul att träffa henne och prata om allt som hänt. Kom fram till att vi känner ungefär lika när det gäller killar. Tänker inte gå in på nått mer om det, men när vi pratade så kände jag igen mig i det hon sa. Vi gjorde inte så mycket mer hemma hos henne, satt och snackade mest, drack lite kaffe och så. Sen när jag skulle hem så skjutsade hennes pappa mig till bussen. Tog bussen hem och mamma kom och hämtade mig, jag sprang in och bytte kläder eftersom vi skulle åka och kolla på fotboll. Jag träffade på Camilla och Emma där mfl. Satt och hade skit kul, så jävla roligt att vara med Camilla för hon är verkligen knäpp. Vi kom fram till att vi skulle starta ett cheerleading team och vara paus underhållning. Det skulle nog gå skit bra, haha! Efter det så skjutsade mamma mig till Jenny. Isis och Mickis var här också, jag hann inte vara här så länge förns mickis skulle hem så vi följde med henne till bussen, efter ett tag så åkte isis också hem. Jag och Jenny satt och tittade på Parodi på videobloggar, det var nå så jävulskt kul. Skrattade som aldrig förr. Sen var det dags att sova, och nu sitter jag här framför tvn medans Jenny är duktig och plockar undan i köket. SKa väl åka hem om någon timme kanske, ska hem och ladda ordentligt för matchen ikväll. Käka något gott och ordentligt.  Tjing så länge

Torsdag

Tjenixen! Kan ju börja med att säga att jag hade världens konstigaste dröm inatt, helt sjukt. jag drömde om allt mellan himmel och jord, vissa saker var helt underbart bra, men som sagt det var ju en dröm bara! har typ ont i huvudet nu eftersom jag drömt så mycket, jag brukar få det. Ska snart gå ner och käka frukost, det blev en ganska lång sovmorgon för mig idag, somnade endå ganska skapligt  igår endå. men vad gör det då, jag ska ta vara på de sista dagarna på sommarlovet ordentligt. Börjar på måndag ju. Ett helt sommarlov har redan gått.. men jag har hunnit med massa skojjigt. Jag har varit nere i Skåne, varit i High Chaparral, Varit uppe i Kloten, Varit uppe i Bollnäs, Varit i Rättvik, Träffat Niccole, Varit med mina vänner, festat, Festat med annat folk än vanligt, Varit på Ön och lyssnat på Larz Kristerz, Provatt jobba (det var i och för sig inte så kul, men en sak jag gjort iaf), Det är nog det jag har gjort i sommar, riktigt roligt har jag haft, särskilt när man har umgåts med annat folk, det har varit underbart. Det är Carshow kvar då på Lördag, får se hur det blir, det blir nog roligt, samma som varje år. Nu ska jag försöka få tag på Ollebolle och så får vi se vad vi ska göra :) Ikväll blir det fotboll igen! Älskar att titta på footboll. Pusskram

Träning och fika

Kom hem från träningen för ett tag sedan, det var en lagom rolig träning, vi hade fika efter och så som vanligt på onsdagar. Jag ska spela både på Fredag och på Söndag, bra att jag ska spela på söndag för då tar jag det lungt på Lördag. Har kommit fram till att det blev lite kort på sidan på håret, haha! menmen, det växer ut igen. Imorgon ska jag träffa Olivia, får se vilken tid det blir och så, och hur det blir. Jag tänkte att jag skulle vara hemma till sju för att titta på fotboll. Det skulle vara enklast om jag åkte in till stan och träffade henne där, aja jag får snacka med henne imorgon om det. Nu ska jag gå och käka någon macka eller nått, vem vet jag kanske kan få smaka lite av mammas kantareller som hon hittade. Skriver nog inget mer sen, kram och godnatt

Hårigt

Det gick fort att hjälpa mamma, eller jag gjorde inte så mycket om jag ska vara ärlig, jag fick äran att göra mat istället. Det blir korvstråganoff. Ska börja göra den om en halvtimme ungefär. Tar inte så lång tid.

Jag har tyckt hela dagen idag att mitt hår har växt för mycket, det blir så när man har så kort hår. Eftersom jag har så kort på sidan så blir det långt på två röda sekunder, nej men så fort det växer tre miillimeter så syns det. Så jag tog fram saxen och rakapparaten och kirrade till det, så det blev hår överallt. det kliar på mig nu också. Det blev bra, syns inte så mycket, bara att det är lite kortare, det är inte jämt. Men det spelar ingen roll. Det är endå ingen som ser det. möjligtvis min moster när jag ska dit och färga håret sen. Men frågan är om jag inte ska göra det själv, det kommer bli ganska dyrt annars eftersom jag måste klippa mig ganska ofta, nu kan jag i och för sig nästan göra det själv, men endå, det lär kosta lite och då spelar det kanske ingen roll om det är bra för håret eller ej, jag klipper ju endå bort det nästan direkt. Vi får se hur det blir med den saken. Om jag ska in till stan imorgon och träffa Kusin Ollebolle, så ska jag kika in där och beställa tid, eller bara snacka med henne om hur jag ska göra, och sen köpa schampo åt mamma. Antingen ska jag in till stan och träffa henne eller så blir det i Bälinge.  Tjing så länge
 


Vet att det ser ungefär likadant ut som förra bilderna, men det är skillnad på hur det såg ut innan, sjukt hur fort hår växer. Fast man märker det ju inte på samma sätt när man har långthår.

Shit pommes

Jag kan inte sluta titta på en dels videobloggar, dem är så jävla blåsta så det är så sjukt kul att titta på! Fast lite irriterande är det också, för jag skäms rent ut sagt när jag ser dem. Det är deras liv och folk gillar att titta på det, plus läsa deras bloggar så gärna för mig. Tycker bara att det är så roligt och pinsamt! Haha. Som jag nämt tidigare så kanske man ska testa att göra ett sånt? haha, det skulle vara bra jävla roligt och driva ihop en video. Jag ser det framför mig redan nu. Vilka människor det finns, det ska ju finnas folk till allt, och det gör det verkligen.

Jag lagade lunch till mig och mamma för ett tag sedan, blev gott. Jag lagade tortillini med korv,lök och champinioner. VI har ju som sagt varit hos mormor och morfar idag, eller i deras gamla hus. Fick med oss lite saker igen. SKa hjälpa mamma att ta ur dem ur bilen så vi kan åka på träning sen, jag ska köra ner på träningen, så det har blivit mycket körande idag. Kul! Det börjar gå ganska bra nu, men jag måste börja köra med manuell nu, har bara kört lite i början när vi hade gamla bilen, men nu vill jag köra med det. Så jag hinner lära mig ordentligt. Längtar så sjukt mycket till körkortet, kanske dags att börja plugga körkortsboken igen? jag gjorde det förut när det var snack att ta traktorkort, men det blev aldrig av. Måste börja med det nu så det inte blir så stressigt när det är dax att ta körkort. 

Nu ska jag fortsätta kolla runt lite och sedan hjälpa mammsen! Tjing tjing

19 augusti

Tjabbatjena! Imorse vaknade jag först runt sju och hörde mina bröder utanför, först tänkte jag " vafan är klockan, måste jag gå upp nu?" men seen! ja då såg jag att klockan var sju och jag kunde sova två timmar till. Fan va skönt det var.. JAg kände hur jag log när jag somnade om igen. Jag gick iallafall upp sen och tog en dusch och käkade frukost. Nu väntar jag  på att mamma ska bli klar så vi kan åka sen, det blir jag som kör. Mamma tycker inte om när jag ska köra eftersom hon gärna vill köra själv, egoist kallar jag det! Haha. Nej nu ska jag stänga ner den här saken och dra vidare till Bälinge. ha det bra idag så hörs vi kanske senare. Kram

Singel och sökande..

.. mycket bra låt, haha! ligger och pratar med min vän Elina på msn, pratar om killar och hur dem kan vara riktigt idiotiska. Men det finns riktigt bra killar också. Ligger och lyssnar på musik också. Kanske framkommer genom rubriken. Känner att det kanske är dags att sova nu, ska upp skapligt tidigt och följa med mamma till Bälinge till mormor och morfars hus. Nej nu ska jag fortsätta prata med Elina, det var roligare än att skriva här :d godnatt

Äppelpaj hos Isacsson-Säfströms

Idag åkte jag med bussen till Niccole, Emil och lille Kian, var där och bara tog det lungt, började göra äppelpaj. Sedan kom Colles mamma, som var super trevlig :) . Sen så käkade vi paj, gick och handlade lite och kikade på film och bara tog det lungt. Det var hur mysigt som helst, sen så tog jag bussen hem runt halv sju. Tack för en mysig dag! Nu är jag hemma och käkade middag för ett tag sedan, satt och pratade lite med min mamma. Hon är bäst! hon är verkligen den som är min bästa vän, även om det inte alltid är så, så är hon den som alltid finns där och ställer upp! Tack <3 har inte gjort så mycket mer, bara suttit och pratat tills hon behövde gå ut och hjälpa pappa med silosen. Nu ska jag gå och göra nått annat. Är less just nu! bye bye

Sommar 09

Sommaren 09 har varit så jäkla bra, satt och kollade på bilder från Rättvik och fan va jag var lycklig då. Allt var bra! nu börjar skolan och dystra hösten kommer. Jag vill att samma glädje och lycka ska följa med mig hela hösten,vintern,våren och ända fram till sommaren igen. Jag kommer inte orka annars, men med mina underbara vänner så kommer det gå skit bra! Niccole får jag träffa så mycket som det går för annars kommer jag inte orka allt. Vill att nått ska hotta upp tillvaron nu innan skolan börjar så man får en liten kick! nu ska jag sova och ligga och fantisera om något bra.

Det är svårt att vara riktigt nöjd jämt, vi människor är nog aldrig helt nöjda!

Godnatt

Tjabba!

Linn har ju varit så snäll och gjort en ny bloggdesign åt mig så jag tänkte att det var lagom att skriva några rader. Det har väl kanske inte hänt så fruktansvärt mycket, jag har spelat match och så har jag ju såklart varit på kräftskiva! det var skit kul, vilket jävla drag!! det orkar jag inte skriva så mycket om, ser framåt nu. Sista veckan på sommarlovet, surt! sommaren har gått förjävla fort tyvärr. Vill ha mer sommar, men sånt är livet och nu kommer hösten. Det har iallafall varit en helt underbar sommar, har varit så jävla glad och allt har varit perfekt. Iallafall under hela Juli, då var det bäst! helt klart. Menmen, sommar är sommar och då ska man vara glad :D tur att jag har varit det. Imorgon ska jag åka och hälsa på älsklings niccole och familjen. Det ska bli så kul att träffa dem, saknar dem! Ska försöka träffa Olivia också innan skolan börjar, meningen var att jag skulle träffa Sofia och barnen också innan, men det har inte blivit så. Får se hur det blir :P Ska ha match iigen på Fredag, sen är det Carshow på Lördag sen börjar tortyren på måndag. nnu ska jag sova, vi höörs

tjaaaa

Dåligt skrivande idag, ingen som har döttt av det.. Idag har jag varit med Sara och tagit det lungt hela dagen :D .. Pappa har hjälpt mig att sätta upp spegel och hylla, blev galet bra. Sen så har det bara varit allmänt tungt. Men då kan man bara gå in och kolla på lite video bbloggar på sönderblonderade fjortisar så börjar man garva. HAHA!! jag tror fan att jag ska göra någon parodi på dem någon gång, fyfan va kuuuul :P hahahah.... nej nu ska jag nog hämta lite inspiration. haha! puss och godnatt

Gränby och Fotboll

Ja vi åkte ju som sagt till Gränby efter maten, vi kollade på skor till Jakob bara och köpte lite godis och åkte till Bälinge och kollade på Bälinge Trollen - Söderfors. Sara, Nicke, Oscar, Maria var också där. Trollen vann med 4-2 till slut, med lite tur. Söderfors hade bra chanser dem också. Efter det så åkte sara med oss hem, jag körde. Vi släppte av henne och åkte hem. Nu sitter jag här i mina nya mjukis byxor, skit sköna. Jag kollar på 500 kg klubben, helt sjukt hur stora en del är. Hur kan man bli så stor. VIssa kan knappt andas själva, och endå så käkar dem som galningar. En del kan inte gå själva heller. Och dem vill inte göra någonting åt det. HELT SJUKT. dem kan dö vilken sekund som helst. Men det är deras liv och det är synd att dem inte vill göra nått åt det och bli frisk och kunna leva ett normalt liv.

Jag undrar ja vad jag ska göra imorgon. Vi får se hur det blir. Nu ska jag fortsätta titta på det här. Hejsvejs

Lax och potatis

Har precis käkat klart, det blev Lax,potatis och sås. Skit gott var det! Kom hem för en timme sedan från stan.

Elina och Jenny åkte samma buss och när vi kom till stan gick vi runt och tittade lite, Elina åkte hem nästan direkt. Jag och Jenny tittade vidare. Jag köpte present till Sara, ett pulver till håret (underbart bra) men svindyrt. Sedan köpte jag ett par mysbyxor för 50 kr. kunde inte låta bli att köpa dem, dem var så sjukt sköna. Jag köpte även melon och fruktsoda. som jag ska ha till drinken. Det blev ingen fläkt, fick lite ångest när jag upptäckte att jag knappt hade några pengar kvar, haha! men jag ska nog köpa en sådan sen endå. Ikväll så blir det nog att åka in till Gränby med mamma och sen titta på Bälinge trollen tror jag. Blir det inte det så cyklar jag nog ner till Lännaborg och tittar på Hinden. Så fotboll blir det garanterat.

Jag känner mig helt slut i kroppen efter stan, så egentligen orkar jag inte åka med mamma, men jag vill titta på fotboll så det får nog bli så endå. Nu ska jag byta om och sen får vi se hur det blir. Puss och kram




Lill tjejen :D

Stadsbesök

Tjillevippen! idag är det Onsdag och det betyder att veckan närmar sig Lördag! wihoo. Jag känner mig bättre idag, men har fortfarande ont i kroppen. Så som jag mår nu så hade jag kunnat åkt till Niccole, men om jag har nått skit i kroppen så är det dumt. att åka dit eftersom Kian är så liten. Det får bli nästa vecka som sagt. Så Idag så står staden på programet. istället. Ska åka in med Jenny och Elina. Jag tänkte kika efter en present till Sara eftersom jag inte köpt någon till henne än. Vi ska nog även hitta något till Anna, henne har vi inte heller uppvaktat än. Tror inte att det är något mer som jag ska köpa. Ska försöka att inte köpa en massa onödigt. Absolut inga kläder, shoppade lite när jag och Isis var på stan och det får räcka nu. Ska nog inhandla en fläkt till mitt rum också. Såg att dem hade på Claes Ohlsson för 99kr. Perfekt! Har ingenting att skriva nu tror jag, ikväll blir det nog till att åka och kolla på fotboll igen tror jag.

Är det någon som har nått bra namn till en Honkattunge, Albin har döpt henne tll Ukraina, som landet Ukraina. Skit fult, så jag har bestämt att vi ska döpa om henne, men vi vet inte riktigt till vad. Har ni nått bra namn så komentera det. haha! Jag har funderat lite på Marelyn, som Marelyn Monroe. haha! aja vi får se hur det blir med det.

Nu ska jag gå och klä på mig. Ha det bra idag! Kram

Fotboll

Just nu sitter jag med min bror och kollar på A shot at love, eller det tog precis slut. Vi har varit och kollat på fotboll. Albins lag spelade så vi tog en tripp till skuttunge och kikade. Har inte gjort så mycket mer än så, börjar känna mig bättre i kroppen och så, men så var det igår också. mådde inte så bra på morgonen, och under dagen. Sedan på kvällen så började jag må bättre, och så har det varit idag med. Men jag ska nog endå inte vara med imorgon på matchen. Ska inte åka till Niccole och Emil iaf, åker dit någon dag nästa vecka istället. Nej nu ska jag nog ta något att äta. Och sen komma i säng lite hyffsat, undrar vad man ska göra imorgon? får se vad som blir av.. pusshejs

Livet förändras

Jag satt nyss och tittade igenom en massa gamla inlägg från bloggen. Och man kan ju inte säga annat än att mitt liv har förändrats från när jag började skriva. Eller det känns så iallafall. det är kanske inte så mycket som ändrats, då hade jag pojkvän. Och det är en stor grej bara det. Att inte ha det längre. Skönt, men ibland är det jobbigt att inte ha det. Det är mycket man saknar. Med tanke på att alla mina kompisar har det nu. suck. Jag får leta upp någon som jag kan ut och ragga med när alla är med sina pojkvänner. haha..  Jag hoppas jag och Fredrik kan prata som vanliga människor senare i livet. För jag vill inte vara osams med honom.

När jag kollade igenom alla inlägg så blev jag mycket mer sugen på att  börja blogga mera, hehe! jag har vissa perioder tror jag,  att jag skriver mycket och ofta och ibland skriver jag ingenting och inte alls ofta.

Jag känner mig inte alls pigg idag,o igår gjorde jag inte heller det. Det är väl nå skit virus som jag fått i mig. Det är ju tänkt att jag ska åka till Colle och familjen imorgon, men jag ska kolla med henne ifall jjag kanske kan komma någon annan dag, känns ju dumt om jag ska smitta kian, ifall jag har nått virus i kroppen. Får se hur det blir. Det är täntk att jag ska spela match imorgon kväll också med u-laget, men jag ska nog inte vara med på den om jag ska vara frisk till på Fredag när det är match med a-laget. Ska slänga iväg ett sms till Carro. Hoppas det löser sig med folk endå. Hej så länge :D



sötnosen, den enda kattungen som vi har kvar nu. Hon är så himla underbar, vi har så jädrans många katter redan, så jag sa till mamma att hon fick fixa en friggebod till mig så kan hon bo med mig. Sötaste tjejen!

ojoj

det var några dagar sedan som jag skrev här, har inte haft ork eller lust till att sitta och skriva en massa här. Det blir lite som en ond cirkel när man väl har slutat så orkar man aldrig ta tag i det igen och börja skriva. Har varit och badat två gånger och haft lite myskväll med brudarna, två gånger blev det också. I Lördags så klippte jag mig, jag tänkte att jag skulle vänta tills moster min började igen efter semestern, men jag orkade inte vänta så jag gick till en annan salong och det blev heelt okej faktiskkt :) . Det är vääldigt kort nu iaf. Imorgon är det tänkt att jag ska åka till Niccole, kian och Emil och hälsa på lite :) Saknar dem! Och på Lördag är det kräftskiva :D ska bli så kul!! Jag har suttit och kollat runt lite på recept på melondrink, så jag ska nog göra en sådan. MUMMA!

På tal om ingenting så vill jag så gärna pierca tungan, jag och Elina ska ju göra det tillsammans och jag vill göra det nu. Det är ju tyvärr mina föräldrar som styr det där. Men jag förstår inte riktigt varför man inte får göra vissa saker? det är ju inte deras kropp som ska utsmyckas, och för den delen så är det ju bara tungan, Det är ju inget som syns jätte mycket. Jag kan förstå om dem inte vill att man ska ha piercings i hela fejjan. Jag frågade om hon skulle bli arg ifall jag gjorde det och hon sa att hon skulle bli det. Så vågar man chansa och se vad som händer sen? haha.

Nej nu ska jag göra något annat. pusshej

dååligt...

.. uppdaterande jag vet, men jag har inte humöret för att blogga när det är fint väder och jag kan vara med mina vänner istället. hejdå

fuck

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i..

Loppis wiho

Idag var det som sagt uppstigning klockan nio, vi åkte till Ulva där morfar och mormor redan var med alla saker, så iidag har vi tillbringat dagen i Ulva. Det gick bra, fick ganska mycket sålt, alla de skit saker som jag trodde att ingen ville ha dem gick först haha! jag köpte ett absolut vodka glas också, det var as häftigt. Sen så fyndade såklart mamma en massa saker också. Skit kul att gå på loppis tycker jag. Har inte gjort så mycket mer idag, käkade när vi kom hem och nu ligger jag och Albin och kollar på film. Meningen var ju att jag skulle fixa in byrån i mitt rum men jag är så jävla trött så jag orkar inte det, vi får se när det blir av. Det blir ingen sovmorgon för min del imorgon heller. Ska upp tidigt och så ska jag övningsköra med pappa till mormor. Nu har jag så jävla ont i ögonen och ska lägga ner datorn. Hejsvejs


Fitta fitta fan fan

NÄR, jag undrar bara när saker och ting ska gå bra för mig. Jag blir så less på allt.

Fullt upp hela dagen

Ja idag har jag haft fullt upp hela dagen, vaknade sju och gick upp och packade fotbollsväskan och käkade frulle. Åkte iväg till Sara vid kvart i 8 och åkte med Emil och de andra till Ottarsborg på cup. Väl där fick vi vänta en liten stund innan de andra kom. Vi gick och böt om så småningom. Vi hade våran första match klockan tio. Vi vann den med 5-0 bra jobbat! Sen andra matchen gick dess värre inte lika bra och den förlorade vi med 4-0 tror jag. Sen så var det bara en match kvar och gissa vem som får stå i mål? Amanda Grahn!!! haha.. jag var väl inte så värst bra men jag hade glömt hur kul det är att göra en bra räddning. Inte för att jag gjorde så många kanske. Men endå, aja vi förlorade iallafall den också med 2-1 , bra genomförd cup iallafall. Efter det så åkte vi hem och då böt jag om och gick ut och sprang, jag tänkte endå att jag skulle hämta min cykel hemma hos dommarheds. dit är det nog 5 km, så jag sprang nog 3.5 och gick 1.5 totalt,  sen när jag hämtade cykeln så tog jag långa rundan hem , och den är ju 9 km, så det blev en hurtig dag idag, mycket skönt. Ska nog kanske ta cykeln till Lännaborg imorgon och springa spåret. Skit skönt när man väl är ute och har kommit in i andra andningen faktiskt. Efter det så duschade jag och började göra mat, för klockan var en då halv sex då. Jag och mamma satte oss och kollade lite på Blocket  och vi hittade en typ byrå som jag kan ha tv:n på plus en hylla som jag tänkte ha under spegeln sen. Båda sakerna för 200 kr. Ganska värt! Sen så åkte jag och mamma och övningskörde lite i Börjetull, sen så åkte vi hemmåt och vi tog bälinge vägen hem och jag körde ifrån Golfbanan, gick galant! Så nu sitter jag här med min bror och min kusin och kollar på tv och tänkte att jag skulle be om hjälp att bära upp byrån, eller om jag fixar det imorgon istället. Mycket möjligt att det blir så. Fast det lär bli imorgon kväll isåfall för vi är tillsagda att stå på loppis med en massa skit saker från mormor, haha! men det kan nog bli mysigt tror jag, jag tycker om loppis. Hoppas bara att vädret är bra, annars är det bara drygt om det skulle vara skit varmt eller om det skulle regna, men det blir nog bra.

Har så grymt ont i ögonen, fast jag har haft glasögonen både igår och idag, hmm! mysko. Får se om det kanske släpper. Men det kanske är för att ögonen inte är vana vid dem, har inte haft dem på skit länge. Nej, nu ska jag gå och käka nått tror jag, funderar på att baka nått. Det verkar endå som det blir en lugn kväll. jenny verkar inte vilja svara på mitt sms ;) haha! bye bye vi hörs

RSS 2.0