Lucia 2012

Fick ett brev från "luciamamman" med ett usb-minne med alla bilder och filmen från lucia. Jag tittade lite snabbt på bilderna och tittade på filmen. Så underbart att titta på, inser nu att det var en helt fantastisk upplevelse. Jag insåg inte det förut, när man övade och sen var det dags för luciadagarna och 35 luciatåg. Hann inte riktigt tänka på hur kul det var. Grymt :-)

Grönt hår

Mitt hår är fortfarande grönt.. Vafan gör man åt det?

Soffhäng

Denna vecka har jag bara känt för att sitta i soffan när jag kommit hem från jobbet (kl.20) och idag hade mamma köpt semla, är det onsdag så är det. Ingen träning än så länge denna vecka, och det struntar jag i. Känner jag inte för att träna då ska jag inte göra det heller, då blir det inte roligt när det blir ett tvång , jag laddar inför helgen då ska jag springa utomhus för första gången sen snön kom.

Värt att tänka på

Tacokväll

Sitter hemma hos Niklas med Sebbe och Freppa. Vi har ätit söndagsmiddag, tacos! Grymt gott som tacos alltid är. Nu är det film och kaffe.

Laddar inför en ny arbetsvecka!

Taskig stavning

Jag ber om ursäkt för stavningen men på telefonerna så sitter bokstaven T och bokstaven R bredvid varandra, blir fel ibland då. Jag skulle ju skriva i det förra inlägget att vi har KÄKAT och inte KÄKAR och det ska stå PRISET och inte PRISER.

Hörs sen!



(Bild från nyårsafton)


IKEA

Då har vi gjort Ikea för idag. Man vet aldrig om det blir något mer besök imorgon. Nästa helg blir det garanterat ett långt besök. Vi har käkar frukost här och köpt köksluckor. Så nu ska det hem och monteras. Inte långt kvar i Sebbes fina lägenhet nu. Spännande!

Frukosten ja, den rekommenderar jag verkligen. Det fanns jätte mycket att välja på och det bästa: man fick pressa sin egen apelsin juice. Super gott! Priser är ju inget man bör klaga på heller: 60 kr för min och Sebbes frukost.

Have a nice day!

Fredagskväll!

Myskväll med glass och varmahallon, kaffe och film!

Jan. 09, 2013

Test

Testar om appen fungerar igen. Det ser ut så :-)

RSS 2.0