Thank you lord!!

Mitt nya bankkort har kommit, tänk vad handikappad man är utan det.

Mitt i veckan

Onsdag idag, en solig dag. Termobrallorna åkte av och gummistövlar på. Underbart skönt väder idag, men väldigt blött. Man kan undra om vi gjort annat än att byta kläder på barnen idag.

Nålarna gjorde sitt i ryggen, konstigt nog när jag har ont i baksida lår. Konstigt hur kroppen hänger ihop. Stannade till på bokrean påväg hem, halva reapriset ;) fyndade tre böcker för 109 :- plus att jag hade en värdecheck på 50 :- så det blev inte så mycket kvar. Såklart är det kokböcker jag pratar om, för vanliga böcker köper jag inte så himla ofta.

Läser mig smal

En kopp té och en bunt tidningar som damp ner i brevlådan för ett tag sedan/ en idag. Satsar på att läsa mig smal istället för att träna. Hade ingen motivation att åka till gymmet idag så det blev ingen träning. Men när jag kom hem kände jag att jag ville springa. Så på med löparskorna och ut på isbanan (vägen kändes så). Sprang 4 km och lunkade 1,5 km. Nöjd men fan så ont det gjorde i rumpmuskeln. Ska få behandling imorgon, ett kärt återseende med mina kära nålar. Blä! Hoppas det blir bra sen för jag börjar gilla att springa. Hejs

Mini cupcakes

ny design

Jag vill verkligen ha en ny design på bloggen. Så himla tråkig! Kan någon hjälpa mig med detta? haha

Födelsedagshelg

Inlägget före började jag skriva på igår men hann aldrig klart så jag skrev klart det nyss istället. Helgen har varit helt fantastisk. Kunde inte blivit bättre. Igår var halva min släkt här, och halva kommer nu på Söndag. Plus att Niccole, Emil,Kian och Kiara var här också. Har fått så mycket fina presenter. ALLA var verkligen super fina och saker som jag verkligen kommer att använda. På fikarasten idag så fick jag present av hela personalen också. Så himla gulliga. Tänkte att jag skulle slänga upp bild på allt jag fick. (Som om det skulle vara någon som bryr sig) men det kan vara kul för mig själv att ha också, att kunna titta vad jag fick av alla.

Eftersom det inte blev något fika kvar igår som jag kunde ta med mig till jobbet så bakade jag lite nu. De blev små cupcakes. Jätte fina blev dem, men jag är inte riktigt nöjd över smaken. Vi får se om jag kanske slänger ihop någon mer kaka snart i sista sekund. Kommer bilder på dem med :) Nu ska jag fixa matlåda, tjing!

En utekväll i Uppsala

I Lördags var vi ut och åt mat på Basilico, så gott! Efter det traskade jag och Sebbe till Terassen där det var ganska mycket folk men vi hittade en plats att sitta på en stund iallafall. Efter ett tag så ser jag att Freppa och Bjellan traskar in där. Jag visste inte att de skulle komma så det blev en liten överraskning. Vi gick till baren för de skulle köpa någonting att dricka, när vi står där så kommer det upp två stycken till bakom mig, Robin och Robin. De kommer också från Stockholm och jag hade ingen aning om att de skulle komma. Så det blev jag och grabbarna :)

Eftersom att det var så mycket folk på Terassen så gick vi vidare till Bullit. När jag visar mitt leg, säger vakten "Jaha, är du 92a det är 23 årsgräns här" och han ger tillbaka mitt leg och vi går in. Lite senare så ska mina kompisar komma in som är födda 92 och 91. Då tittar han på deras leg och säger nej tyvärr det är 23 årsgräns här. Så stänger han dörren framför näsorna på dem. När jag går ner och frågar varför dem inte får komma in så säger han bara, "det är 23 här, vi är hårda på det" Jag skrattar lite lätt och går upp igen. När vi ska gå vidare mot Saluhallen så är mina kompisar redan inne där. När jag visar mitt leg så säger han bara. "Ledsen men det är 21 här" Då säger jag att mina kompisar redan är inne och dem är 20. Då säger han åt mig att gå vidare och flörta med killen som har hand om gästlistan, och Sebbe pratade med honom och det var inga problem alls. När mina andra vänner som också är 20 år ska komma in, så kommer de inte in hos någon av varken Vakten eller han som har hand om gästlistan. Det jag vill komma till är att det är så konstigt att de har en åldersgräns när de endå väljer vilka de vill ha in. Har man en åldersgräns så tycker jag att man ska hålla den, annars kan man lika gärna skita i det.

Kvällen som helhet var mycket trevlig. Träffade många människor :)

En utekväll i Uppsala

Igår åt vi mat på Basilico, så gott! Efter det traskade jag och Sebbe till Terassen där det var ganska mycket folk men vi hittade en plats att sitta på en stund iallafall. Efter ett tag så ser jag att Freppa och Bjellan traskar in där. Jag visste inte att de skulle komma så det blev en liten överraskning. Vi gick till baren för de skulle köpa någonting att dricka, när vi står där så kommer det upp två stycken till bakom mig, Robin och Robin. De kommer också från Stockholm och jag hade ingen aning om att de skulle komma. Så det blev jag och grabbarna. Eftersom det var så mycket folk på Terassen så gick vi vidare till Bullit. När jag visar mitt leg, säger vakten "Jaha, är du 92a det är 23 årsgräns här" och han ger tillbaka mitt leg och vi går in. Lite senare så ska mina kompisar komma in som är födda 92 och 91. Då tittar han på deras leg och säger nej tyvärr

Lördag 25 Februari

Idag är det inte vilken dag som helst, det är min 20 års dag. 20 år, ja man blir äldre. Ingen tonåring längre, haha. Imorse blev jag väckt med frukost på sängen av min fina familj och våra vänner från Skåne, som flög upp hit i Torsdags. Inget jag visste om och förvånad skulle man kunna säga att jag blev, Jätte roligt att ha dem här. Frukosten bestod av Champagne och jordgubbar. Det var det bästa, så gott med jordgubbar. Om cirkus en och en halvtimme så åker vi in till Uppsala och äter på resturang och sen väntar en utgång. Det blir nog roligt :) Systemet får vänta i några dagar till, inget jag har sådan jätte brådska med faktiskt. Det hinner jag med endå. Nu ska jag bara njuta resten av dagen :)

Underbar dag

Tänk att det kan kännas skit ena dagen och nästa dag är allt jätte bra. Intressant. Igår var det en hemsk dag, höll knappt på att komma till jobbet imorse, funderade på att låta bilen stå halvvägs in till jobbet och gå in. Hemskt!!! Dagen fortsatte inte direkt jätte bra, lite halv kaos på jobbet. Efter jobbet skulle jag träna både skivstång och spinning. Det blev bara skivstång för jag har så sjukt ont i pannan,över bihålorna.. Blä! Summering av dagen= skit! Och idag är allt det negativa från igår borta. Allt känns jätte bra idag, härligt väder, inget kaos på jobbet och pricken över i:et så slutar jag klockan två. Hoppas att ni också har en bra dag.

Jag glömde nästan, Kronprinsessan och Prins Daniel fick ju en liten prinsessa i morse. :)

Sveriges Mästerkock

Jag älskar att titta på Sveriges mästerkock, och biggest loser med för den delen. Mina absoluta favorit program :) med den här bilden så vill jag meddela att jag känner mig redo för Sveriges mästerkock :)

Bild

Glömde bifoga bild

Tar en femma

Tar en femma med mina fyrbenta vänner

Blombud

Fick blombud Skickat till jobbet idag från mitt hjärta! Finaste Sebbe. Även om vi inte spenderat dagen ihop så har den varit hur bra som helst :) <3

Blev inte som jag tänkt mig

Från att jag skulle ha kört värsta träningspassen ikväll så blev det 5 minuter på crosstrainern. Huvudvärk från helvettet. Har haft huvudvärk nu i flera veckor. Börjar bli sjukt jobbigt. Sängdags tidigt ikväll är det som gäller. Jag får försöka köra hårt imorgon istället eftersom det inte alls blev som jag tänkt mig ikväll. Smällde i mig en liten söt cupcake från dopet igår och dra och bada vad god den var :) haha men jag orkar inte bry mig ikväll.

dop och kakor

Idag var det dop som stog på schemat. Jag, mamma och Sebbe styrde spakarna mot Tierp där lilla prinsessan Kiara skulle döpas. Sist jag var där var för två år sedan när Storebror Kian döptes, tiden går fort. Jätte fint dop, Fin sång, Fina barn, Fin mamma Niccole och fin pappa Emil. De överraskade oss alla med att de förlovade sig precis innan dopet skulle börja. Fina, fina ni. Jag är så glad för er skull och framför allt att se min underbara vän så lycklig. Jag är så stolt över henne, över hur hon klarar av allt. Hon är min idol.  En super fin dag med super härligt sällskap :)


Nu inväntar vi Wallander som börjar om en halvtimme.

Orkeslös

Känner mig otroligt orkeslös just nu. Har vilat en stund men det blev inte bättre. Tanken var göra en broccolipaj och ta en promenad. Broccolipajen kommer att bli av men jag är skeptisk över promenaden. Blev ingen träning ikväll, skulle träffas i skuttunge och köra styrka men alla var typ sjuka. Såklart så hade jag inga träningskläder med mig så jag kunde inte köra på gymmet heller,crap. Det var nog lika bra att jag glömde dem för jag känner mig lite halvkrasslig. Vill inte bli sjuk, det är så himla tråkigt. Nu ska jag rycka upp mig

Gamla inlägg

Såg nu att det finns så sjukt gamla inlägg kvar på bloggen, ja alla inlägg som jag någonsin skrivit här finns ju kvar. Lite blandade känslor över det. Men det som känns bäst är att jag har det så mycket bättre nu än då. Mina känslor ligger på en jämn nivå hela tiden. Förr så var det ungefär som en berg och dalbana med känslorna. Jag är så glad att jag har mín fina Sebbe. Världens bästa Sebbe. Jag är så kär i dig och jag älskar dig <3


bilden är tagen precis i början. :) 1 år och snart 4 månader sedan! <3

tröttmössa

Just nu är jag sjukt trött. Blev inte så mycket sovmorgon den här helgen. Mycket fotboll, kul! En ny vecka väntar. En ny vecka med jobb, planering, personlmöte, dop, träffa mitt hjärta och en jädrans massa träning. Jag trivs med detta, Detta kalla vinterland. Hoppas att veckans om kommer kommer att bli lika härlig som den förra, fylld med solsken och lite kyla. Underbart! Livet känns bra, det flyter på och snart är det dags för mig att fylla år. Jag känner mig inte direkt glad över att jag ska fylla år. Jag känner ingenting över det.


RSS 2.0