Onsdag idag

Tja tja, tänkte slänga in ett litet inlägg nu bara för att jag har så tråkigt. Sitter fortfarande i svenska salen och har precis skrivit "prov" Vi skrev en medeltida berättelse baserat på fakta som vi lärt oss. Det gick väl hyffsat bra hoppas jag. Fick med ganska mycket viktigt. Nu har vi bara en lektion kvar, och den brukar vara ganska lugn, kan ju hoppas iallafall.

När jag kommer hem blir det väl till att räkna lite matte om jag fattar nått, men det tror jag att jag gör. Börjar faktiskt tycka att matte är ganska roligt nu. Kanske pluggar lite till Räddningsmedicin provet nästa vecka också. Får se hur jag gör, men jag känner endå att jag har ganska stor koll på det. Funderar på om jag ska ta cykeln till Lännaborg och springa spåret. Får se hur jag gör, känns som jag behöver röra på mig eftersom jag inte har några träningar.

Imorgon ska vi på studiebesök på kemlab eller vad det heter. Direkt på morgonen, så efter det får vi nog gå och käka, kan vara rätt skönt.

Finns inte så mycket mer att uppdatera, hade det jävligt kul i helgen. Imorgon efter skolan så funderar jag på att åka hem till mormor och morfar och sova där. Har lovat att jag ska göra det någon dag, så det kanske passar bra imorgon. Ska ringa dem ikväll.

I helgen hoppas jag att det händer nått kul :D , ser fram imot den, haha vet inte varför, men hoppas på att det händet nått roligt :D

Livet rullar på, känns jävligt bra nu. Hoppas det fortsätter så. :D nej nu ska jag dra. Tjing tjing

Tjenispenis!

Tjaatjaatjaaa!! saknat mig?? nej jag visste väl det :P , har som sagt tappat orken med det här att sitta och skriva om mitt intressanta liv. Det har i och för sig aldrig funnits så mycket att skriva om, men jag kanske kommer få tillbaka glöden efter det här inlägget. (vilket jag inte tror) Vad har hänt de senaste veckorna då? ja, jag vet inte riktigt ens när jag slutade skriva. Skitsamma, det har inte hänt nått särskilt, det har varit en massa träningar, massa matcher, en del fester och en massa hängande med mina vänner! Sista fotbolls matchen är på Söndag, tråkigt. Träningarna kommer "dö ut" dem också, kommer bara träna på Söndagar nu. Så jag funderar på att skaffa ett gymkort, så jag fortsätter att träna ordentligt. Skolan flyter på, inte så mycket att göra just nu men det är lite lagom sådär, ska sätta mig strax och skriva lite instudetringsfrågor till Akutsjukvård och Räddningsmedicinen. Har prov i det nästnästa vecka.

Kärlek orkar jag inte bry mig om för tillfället. Inte nått jag prioriterar. I live my life just nu, skönt som faan! Klart man vill ha någon att mysa med på kvällarna, men det är förjävla skönt att sova själv också. Nej, nu har jag ingen glöd längre. Vi får se när mitt nästa inlägg kommer. Ha det guld! tjing

Hejhejhejhejhejhejhejhejhej

Sitter just nu i skolan och ska skriva lite på mitt PM, börjar halv tio idag, eller vi har studiestuga då. Måste bli klar med den där saken idag. Eftersom den ska in imorgon. Blir inte så mycket skrivande här längre, orkar inte med det :P nej nu ska jag fortsätta :D

Tjillevippen tjoffsan

Idag vaknade jag med en sprängande huvudvärk, så jag orkade verkligen inte gå till skolan. Men efter ett tag så gick jag upp och huvudvärken var borta. Så jag käkade frukost och bestämde mig för att åka till skolan iallafall. Så jag åkte in kvart över tolv. Så två lektioner hann jag vara med på. Sofia och barnen var i skolan idag också. Kul att träffa dem. Efter skolan var det direkt hem och käka och sen träna. Det blev träning endå eftersom jag känner mig bättre. Nu ska jag alderles strax hoppa i säng, ska skriva lite i min tankebok också innan. Älskar att skriva i den, egentligen ska man ju ha bloggen till att skriva vad man tycker,tänker och känner om saker. Visst jag skriver mycket om vad jag tycker och tänker här, men vad jag känner det skriver jag i min bok. Det är ett jätte bra tips om man inte vill att en massa andra folk ska läsa, men man vill endå skriva av sig. Man kan bara skriva det på ett papper och sen riva sönder det, eller som jag gör. I en bok. Nu ska jag sova, är trött som få. Godnatt!

Tisdag

Tjabbatjabba, idag var det skola igen. Gick bra, två lektioner idag, även om dem är långa så är det ganska skönt att vara på samma ställe. Gick på studiestugan innan lektionen började, blev klar med matten som skulle göras. Efter skolan så åkte jag hem till mormor och morfar i Sunnersta, dem har ju nyligen flyttat och jag hade aldrig varit där förns nu, det var riktigt mysigt där faktiskt :D . Inte gjort så mycket nu sen jag kom hem, jag ligger just nu och kollar på Åttlingmammans otroliga liv. Helt galet faktiskt, jävligt kul att se. Ska nog gå aoch ta någon macka eller banan sen. jag har faktiskt inte ätit nått onyttigt idag, Grattis mig. Måste verkligen sluta med det. byebye.

RSS 2.0