Torsdag

Imorgon är det fredag, yes!! Skönt med helg, plus att nästa vecka är super soft. Slutar klockan 13 på tisdag och då åker jag till Tierp, för min finaste och bästa vän tar studenten. Stannar där till onsdag eftersom vi är lediga då. Jobbar som vanligt på torsdag och halvdag på fredag! Jag klagar inte :)

Idag var benen tunga, men det blev ändå en liten runda på 5. I backar, sjukt tungt :)

Godnatt :)

Underbart

Hemma efter en helt underbar kväll, så himla mysigt och trevligt!! Solen började skina precis när vi kom i mål. Årets mål var ju 5 km på 30 minuter. Klarade det på 28,52! Är otroligt nöjd med tanke på att jag knappt sprungit en kilometer i hela mitt liv. När det var löpträning på fotbollen så sa jag typ att jag hade ont någonstans. Nu älskar jah att springa. Dock är jag ju inte riktigt okej i rumpan än, men det är på god väg! Så underbart. Nästa år blir det garanterat milen!

Jag skrev upp mig som blodgivare också, SÅKLART!!

Godnatt! Nu ska jag somna med ett leende på läpparna.

Onsdag

Sitter på jobbet och har precis tryckt i mig frukt. Vi ska springa blodomloppet om typ två timmar. Så vi hänger på jobbet innan vi drar dit. De flesta har bangat ur, lite tråkigt! Mer matsäck åt oss :)

Tisdag

Det är bara tisdag och det känns som att det skulle kunna vara torsdag imorgon. Hatar när det händer. :)

Imorse for jag hemifrån 05.45 för att möta upp Elin vid jobbet. Vi gav oss ut i stadsskogen för en springtur, vi sprang vilse och när vi kom tillbaka så blev det en runda på 5 km. Lite dålig tid men det är strunt samma. det fixar vi imorgon när det är blodomloppet.

Imorgon blir det en promenad innan jobbet sen frukost!

Godnatt :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/922179/images/2012/pic_204603536.jpg" class="image">

Måndag

Jag har varit lite måndagstung i huvudet idag. Lite halv tråkigt väder idag också, (har vi blivit lite bortskämda med vädret den senaste tiden kanske? ja jag tror det) ett besök hos Mårten "nålmannen" Prosell. Gjorde lite sådär halv ont som vanligt, men det blir bättre :)

Jag och mamma hade lite kvalitéstid ikväll med sushi och kaffe. Mysigt tyckte jag! Jag hade lite dåligt samvete för att jag inte var hemma igår på morsdag, så jag köpte med mig mat hem :)

Eldsvåda

Vi var med om en liten eldsvåda igår när vi satt på balkongen. Sebbe satte på infravärmen, vi kände hur det började lukta lite bränt. "men fy vad det luktar om den där", vi tänkte inte så mycket mer på det och fortsatte spela kort. Sen ser jag hur det är alldeles rökfyllt på hela balkongen. "men det ryker ju" " Men hallå, Grillen"

Då var det grillen som Sebbe hade råkat slagit på, och det som luktade var det skydd som låg på grillen. Det blev ingen större eldsvåda det bara luktade bränt! Haha :)

Stockholmshelg

Befinner mig i Stockholm och vi har precis käkat frukost. Igår när jag kom hit så stod Sebastian i köket och fixade musslor, så himla gott!!

En promenad imorse

En promenad i solen imorse längs Fyrisån! Underbart

Dålig update

Har varit dålig på att skriva här, hänt så mycket de senaste dagarna. Föreläsning, studentskiva, och en massa motion :) härligt! Lite bilder kommer! Hör av mig imorgon :)

Bra dag

Idag har varit en bra dag, dagen gick fort och det är alltid trevligt. Vädret har varit helt fantastiskt och vi har varit ute i princip hela dagen, underbart! Kul att träffa alla barn efter lite ledighet. Efter jobbet tog vi en runda på drygt 4 km. Blev inte så mycket, men lite iallafall. Det blev en promenad när jag kom hem också. Det gäller att ligga i nu, snart ska man komma i bikinin. Mer än så har jag inte gjort idag!

En härlig bild på blivande liljekonvaljer, bara bladen som syns än så länge :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/922179/images/2012/pic_203580726.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/922179/images/2012/pic_203580726.jpg" class="image">

Puckojag

Jag tänkte att jag skulle vara jätte smart och ge mamma en morsdag present i form av en prenumerering av Allt om mat. Så när jag berättar det så säger hon att hon redan har en prenumerering på det! haha smart av mig. Hon sa att hon skulle avsluta sin så fick hon tre nummer till av mig :)

Beställde även en till, privata affärer! Jag ska på en ekonomi föreläsning på tisdag, så eftersom jag ska bli smart när det gäller pengar så tyckte att jag den passade! Nu ska jag sova :)

Jag låter bilden tala för sig själv

Kaffe

Effektiv dag idag måste jag säga, städat och möblerat om. Dammsugit resten av huset. Tvättat och diskat! Har precis druckit en kopp kaffe, så nu får vi se vad resten av dagen har att erbjuda :)

En fortsatt bra Lördag

Det blev ingen springdate igår men jag tog en runda när jag kom hem från gymmet! En promenad blev det också :) på kvällen gjorde mamma köttfärsbiffar, LOVE THEM! Jag gjorde sallad och tzatziki!

Härlig Lördag

Ligger i sängen och har precis slagit upp mina blå. Sebbe åkte till jobbet för en och en halv timme sedan, egentligen skulle jag gått upp då men jag orkade inte. Det är ju lördag och jag är ledig, varför ska man stressa upp då. Jag ska gå upp straxt och åka hem till Uppsala igen för att besöka gymmet och träffa Elin för en spring tur :) ikväll blir det lugnt för min del, det har i och för sig varit lugnt hela helgen. Skönt att spara pengar och bara mysa.

Det är så skönt att vara ledig några dagar. Det har känts som Lördag varje dag, och idag är det det. Snart jobb igen. Men vi börjar rätt lugnt på Måndag med studiedag för våra Lärare så vi ska bara leka med barnen hela dagen. Inget uppstyrt schema som de andra dagarna.

Maten vi käkade igår! Marie kan hon :)

Pics

Underbar Fredag

Vi är ute med båten nu och det är helt underbart :) har stannat till och ska fika lite nu!

Spännande

Tittar på hockeyn, spännande är det! Har avnjutit en underbar middag här på Härjedalsgatan. Imorgon jobbar Sebbe så då tänkte jag egentligen åka hem men om det blir fint väder så blir det förhoppningsvis en tur med båten med Marie och Bengt. Så jag stannar tills på Lördag :)

Kaffe och glass

Vi åkte ner till vattnet och drack lite kaffe och åt glass :) super mysigt!

Torsdag

Igår åkte jag till den stora staden Stockholm och vi grillade på kvällen och tog det lugnt. Imorse hade vi bestämt att vi skulle springa, vi sov ganska länge men sen gav vi oss ut. Vi skulle springa 5km men jag orkade verkligen inte så det blev vara tre och resten promenad. Sebbe och jag har aldrig sprungit ihop tidigare och jag tror inte vi kommer göra det igen efter detta. Jag kände mig skit dålig när jag sprang med honom. Han: röker,snusar och lever allmänt osunt (om man får säga så) Jag: tränar ganska ofta och försöker leva lite sunt. Han sprang på som fan och jag hängde knappt med. Mitt självförtroende sjönk till noll. Jag väger dock mer än honom men det känns endå så jävla surt att han pallade mer än mig. Nu ska vi käka lite lunch eftersom det bara blev ett ägg innan vi sprang.. Jag ska nog inte springa när jag inte har käkat så mycket.. Blää!!!

Helt slut

Nu tänkte jag göra någonting som jag egentligen inte gillar. Jag tänkte "skryta" lite. Imorse stod klockan på 05.40 jag pallrade mig upp och tog en promenad på 35 minuter. Åt en rejäl frukost efter det. Marsch pannkaka till jobbet! Efter jobbet sprang jag och min jobbarkompis Elin till en bilfirma i Årsta för att hämta en lånebil som hon ska ha. Perfekt att ha ett mål när man springer, inte bara springa och vända och köra samma väg tillbaka. Totalt blev det knappt 5,5 km. NÖJDA!! 32 minuter sprang vi 5 km på, vi har som mål att springa på 30 minuter om två veckor. Inga problem :) efter det skjutsade hon tillbaka mig till jobbet och jag åkte ner på stan för att träffa min gamla klasskompis Therese för att köra Dans Fuego med henne på Friskis och Svettig. Kul och jobbigt! (fast jävligt svårt och man hängde knappt med) nu sitter jag vid köksbordet och har slängt i mig en portion med pyttipanna! SÅ GOTT!!


Sådär, nu är jag färdig med skrytandet! Nöjd över mina prestationer idag :) nu ska jag packa väskan för jag åker till mitt hjärta imorgon!

Fashion against aids

Mitt fina linne från H&M!

Äntligen Måndag

Det var kanske inte riktigt så det kändes imorse men jag hade endå en positiv känsla i kroppen. Tre dagars vecka är inget man har varje vecka (fastän att man borde ha det). Sebastian försov sig imorse men jag måste säga att jag är imponerad för 05.45 tittade jag på klockan och då hade inte han åkt än. Han börjar nämligen jobba 06.00. Jag får ett sms 06.01 och då är han på jobbet. Han har alltså tagit sig från sängen till jobbet på 16 minuter. Bra jobbat!

Efter jobbet idag så hade jag och en jobbar kompis bestämt att vi skulle springa. Det gjorde vi också, det blev knappt fyra kilometer, nöjda var vi och imorgon tänkte vi ge oss på det igen. Det känns så skönt att äntligen vara igång igen. Jag vet att jag måste tillbaka till rumpdoktorn men jag vill endå springa. Jag ska maila honom snart, har inte blivit av!

Blodomloppet är snart och vi måste ju bli lite fit för att klara av det :)

Kändis

När vi bowlade var det fler som var där, bland annat Mojje som har gjort barnprogram och låtar. Bland annat "vart ligger landet där man böjer bananerna" haha värsting!

Underbara söndag

Idag var vi och provkörde en helt fantastisk bil. En golf, -06! Så fiin. Men jag ska kika vidare lite och se vilken bil jag vill ha. Efter det åt vi lite lunch! Kvällen ikväll var mycket trevlig, bowling och mat på Texas Longhorn!

Nu ska jag njuta av söndagen i soffan med té och myskompisar!

Sol på balkongen

Sitter på balkongen och dricker té och kaffe! Så himla härligt, idag så står det lite på schemat. Vi ska kolla på en bil till mig, ta en promenad (har jag bestämt, vi får se om jag får med mig min karl) ikväll ska vi bowla och käka mat med Sebbes pappa :)
Have a nice day!

Underbara Lördag

Det blev som jag trodde, det blev ingen jogging tur imorse, tog en promenad istället. Lite snorigt var det så det fick bli en promenad. Åkte in mot Uppsala för att bege mig mot Cultus, det var så kul att träffa lärare och några av mina fina gamla klasskompisar. Vi kunde inte riktigt hålla oss borta från nålarna så det blev lite stick i fingrar för att kolla blodsocker och blodgrupper. Kul! Lite ont i fingrarna nu dock, det blev några stick.

Efter det så blev jag så super taggad på att plugga till Sjuksköterska, och sen jobba på ambulansen. Den drömmen hade jag när jag började skolan, men insåg att den drömmen var väldigt långt bort, den är fortfarande långt bort men jag känner mig mer motiverad till att faktiskt klara av den drömmen. Vi får se, det finns andra intressanta yrken jag vill prova på också.

Jag åkte till Stockholm efter det och vi åkte och handlade och så köpte vi sushi. Ikväll har det blivit en helkväll i soffan med hockey(!) Sebbe kollade mest och jag gjorde annat :)


Föressten, reklambilden har jag, Pernilla, Isis och Lisa gjort som projektarbete och nu använder skolan den som reklam på Facebook, flyers, osv. lite stolta!

Helg

Underbart med helg, vi har firat pappa ikväll med några från släkten ;) imorgon ska jag till min gamla skola Cultus och vara informatör på deras öppet hus för nya elever. Ska bli kul! Roligt att träffa lärarna. Efter det åker jag mot Stockholm :)

Imorgon bitti hoppas jag verkligen att jag kommer upp så jag orkar gå ut och springa. Jag är så jävla lat, dock har jag ju varit sjuk men jag känner mig endå lat. Usch! Ändring på det nu. Godnatt :)

Dåligt

Dåligt med uppdatering här. Är inte speciellt frisk just nu och tar mig igenom dagarna på jobbet. Dock börjar det bli bättre. Jag ställer mig samma fråga som jag alltid ställer, hur mycket snor får det plats i en hjärna? Helt sjukt ju.

Idag fyller min bästa pappa år. Det firades med lite tårta och bullar :)

Typiskt

Har varit snorig i en veckas tid nu, men jag tyckte att det började bli bättre. Där fick jag för det, vaknade för några timmar sedan av att jag har världens värk i örat.. Blä! Öroninflammation är inte omöjligt. Bara för att jag har massa inbokat den här helgen så är jag sjuk. Förra helgen när jag inte gjorde någonting och bara hade skit tråkigt så var jag inte särskilt sjuk. Men den här helgen så ska jag fira Olivia ikväll och studentskiva imorgon. Vi får väl allt se hur det blir med det. Skit!

Du är vad du äter

Tittar på, du är vad du äter. Vilken tur att jag inte sitter här med en skål chips eller liknande. Utan jag har faktiskt en limpa i ugnen, en nyttig sådan :)

Godnatt

Idag har det inte blivit mycket skrivande här, inte så pigg på det just nu. Nu är det dags att sova iallafall :) godnatt!

En bra dag

Dagen igår var en bra dag, även om vi sov bort halva dagen :) vädret var kanon. Vi åkte till farmor och åt smörgåstårta och firade henne som fyllde år. Sedan var vi ute en stund i det fina vädret och på kvällen åkte vi över till Jenny :) i morse när jag vaknade så kände jag att jag blivit jätte förkyld! Tänkte först om jag skulle åka hem men jag står ut :) så ikväll blir det té i soffan.

RSS 2.0