Otaggad och leds

Jag är inte ett dugg taggad för Midsommar, VARFÖR?? Jaag är bara trött och leds på allt och alla, don't know why. Men det blir så ibland kan jag tro. Varför är det ens midsommar för? , Jag har inte en aning om vad jag ska göra egentligen. Känner god lust och bara skita i allt och ligga och glo på tv med lite chips. Negativt just nu.. I know. Men det är mest för jag aldrig blir frisk någon gång, jag går på panodil för tillfället, halsonda går över då. Gör så fruktansvärt ont när jag sväljer så det är helt sjukt drygt. Fuck. Om vi ska vara lite positiva så har jag jobbat idag också, gick bra. Älskar faktiskt mitt jobb. Så roligt! Efter det gick jag ner på stan och träffade Niccole, Kian och Ida en stund. Åkte hem och deckade i solstolen. Nu har jag ont i huvudet och funderar på sängen. Jobbar kväll imorgon så det blir lite sov morgon iallafall. Hejdå :D

Som att vända på en hand

ja det är helt sjukt hur fort man kan bli på dåligt humör, och idag var det sommar tid tabellerna som ställde till det. AJa det ordnar sig nog i framtiden men just idag blev det stressigt.

Har fått ont i halsen nu igen, fan inte roligt! Jag vill bara bli frisk igen så jag kan börja träna. Suger!

Imorgon jobbar jag kväll igen, skönt faktiskt! Innan jobbet ska jag försöka få ordning i mitt rum och sen ut i trädgården en stund. Nu ska jag krypa i säng, ska bara ploga mig igenom alla kläder som lyckats hamna på golvet, konstigt nog så hamnar alltid kläderna där. Har jag för mycket kläder kanske? det kan nog min mamma svara på. Ännu konstigare är att jag tycker att jag aldrig har några kläder, och då köper jag nya. Kanske därför allt hamnar på golvet för att garderoberna blir överfulla. Only future will find out. Eller nått sånt :S ?

Godnatt!

KIAN 1 ååårrrrr idag :D:D <3

JA idag fyller Lilleman 1 år! Helt sjukt vad tiden går fort, förra året vid den här tiden så hade midsommar varit, jag var av med alla mina saker, Niccole hade inte fått tag på mig när hon skulle åka in och föda, jag blev helt förkrossad över att mina grejer var borta och att hon inte kunde få tag på mig. Men med mammas telefon så smsade jag henne och så lite senare på dagen så fick jag komma och hälsa på dem på sjukhuset. Å va mysigt det var, att se dem så lyckliga. Plus att niccole knappt kunde gå stackarn. Mys var det iallafall! och hoppas det kommer en till lite plutt snart :) , puss!

Jag har så jävla ont i röven, min sträckning verkar antingen ha kommit tillbaka eller så gav den aldrig sig, från första början. Jag funderar om jag kanske ska ta en liten promenix så det går över, eller blir värre, det återstår att se. Jag började hur som helst inte alls 7 idag som tur var, jag började 15, alltid lika struligt med de där tiderna. Menmen glad blev jag och fick sovmorgon.

Kom nyss på att jag måste lämna in lönepapper om att jag har en annan bank en SWEEEEDbank. Måste därför åka in lite tidigare.

Sitter här och funderar vad jag ska ha för gott med mig på midsommardagen när det är kubtunering. Får se om det bara blir lunch där, eller om det blir middag också. eller bara middag, haha jag har ingen aning ja, får kolla med någon som vet. Efterråt blir det nog Björkis, får se om jag lyckas hålla i grejerna lite bättre i år, jag hoppas det. Jag ska iallafall inte ha min bästaste jacka, min braiga telefon, eller kameran. Jag ska ha en ful jacka, en ful telefon osv. Så att det inte gör nått ifall det skulle komma bort, men nu ska vi ju hoppas att jag kan hålla i sakerna den här gången och inte bli så rackarns onykter. Det ska jag nog klara. Kameran får följa med på dagen kanske.

Jag börjar få lite tattuerings abstinens, jag vill göra mina nu som jag velat göra en längre tid. Men det är ju sommar nu och då är det inte det bästa att göra en tatto. Jag vill ju göra mina på armen, och där är det ju väldigt lätt för solen att komma åt, men man får väl gömma dem isf. Men jag ska nog inte göra på ett tag för mamma och min lagledare tror att det är för att jag gjort tattueringarna som jag varit så sjuk nu dem senaste månaderna. Kan vara så, men jag vill inte riktigt tro på det. För jag vill ha fleer. Aja, bara att vänta, (ett litet tag iaf) ;)

Nu ska jag göra nått vettigt innan jag ska åka till bussen! tjiiing

Otippat

Ja, otippat var ordet. Jag som inte brydde mig ett skit om bröllopet igår vart istället helt såld. Isis kom och hämtade mig vid kvart över tolv och vi styrde spakarna mot Tierp för 1 och 18 års firande. Kian fyller år imorgon och Colle fyllde i fredags. Det blev tårta och mys där, klockan blev dax för bröllop time och vi bänkade oss i soffan. Det var så grymt fint och vi fick nog lite gåshud och tårar i ögonen allihopa. Jag som helt varit imot bröllop förut, eller inte imot kanske. Men jag har inte riktigt brytt mig ifall jag kommer bli gift eller ej i framtiden. Men nu vill jag jätte gärna gifta mig. Vara sådär fin, stå där med den man älskar och säga ja till varandra, verkar rätt awesome, right? Jag har inte direkt varit så mycket för Kärlek heller nu på sista tiden, men det är rätt mysigt. Fast jag är ju inte direkt sugen på det nu, jag letar inte längre, Kärleken kommer den med! Jag tar hand om mig själv så länge och mår bra.

Igår kväll så kom Jenny och Martin hit, vi hade det mys och kollade på film och garvade as always.

Idag har jag i princip varit helt själv hemma, mina bröder sov till klockan jätte sent. så jag har tagit tillfället i akt att pumpa musik och bakat, diskat, vikt tvätt, städat lite, lagat mat. Mamma och pappa har varit och jagat kvigor al day long, så jag tyckte lite synd om dem så jag bakade rabarberpaj och kladdkaka och gjorde köttfärssås så mammsen skulle slippa det när hon kom hem. Det har ju regnat heeela dagen, så det var en perfekt dag för inside work. Men just nu skiner solen, så jag tänkte hinna ut och gå en sväng innan dropparna faller ner igen. Sen blir det säng gång tidigt, blev jobb imorgon endå. 7-15 . Bye bye :)


Min vän Elajna får vara på bild idag bara för att hon inte är hemma i Björklinge för tillfället, see yaa soon babe! <3

Köttfärsbiffar

Fy satan va goda köttfärsbiffar mamma gööör, jag blir helt tokig!! Det blir definitivt sådana i matlådan imorgon :) En kort visit på stan med Jenny, trevligt trevligt! Efter det jobb. Jobb imorgon med sedan ledig till på tisdag. Nu ska jag dricka Thé så jag blir frisk någongång.. blir less...


Godnatt

Voj voj

Har varit en kul helg, var lugnt i fredags och det skulle det egentligen blivit igår också. Jag och Jenny skulle ha lite romantisk middag och åka in till stan och strosa lite, men så blev inte fallet. Vi åkte till Ottarsborg istället och hade trevligt och dansade. Efter det kom Mickis och hämtade oss, efter mycket om och men så fick vi med oss alla som skulle åka med. Vi åkte hem till Jenny och lämpade av henne och sen så tog vi Mickis bil in till stan, Mickis, Jag, Martin, Robin och Willy. Lämnade av Willy inne i stan för han var nog nupp sugen. Sen åkte vi Till Donken och härjade. Sen försvann Roe till macken brevid och köpte ett vatten givär, martin ville också det så han köpte också ett. Sen åkte vi runt som små barn och dem sköt på folk. Väldigt omoget men OJJ så skojj!!!

Idag har det varit lite firande av kusin sen kollat på fotboll. Var nyss ute på en springis. hah! Gick ju sådär, men är endå på gång nu hoppas jag. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen sova, ska upp jätte tidigt imorgon, kom nyss på att jag börjar fan SJU imorgon bitti  :O , fuck!! måste ju åka kvart över sex bussen, alltså uppstigning halv sex, ojjojj!! HEJDÅ :D



Känslomässigt konstig helg

Tillbaka blick

När jag sitter och tittar tillbaka på gamla inlägg som jag gjort så blir jag jätte sugen på att blogga iigen, men det kommer i perioder. Men jag tror inte att jag är inne i en sådan nu tyvärr, haha!

Imorgon ska jag jobba på kvällen, sen fredag blir det firande av Ollebolle kusin. Sen vet jag inte vad som händer, känns som jag behöver ta det lugnt, ska komma igång med träningen och då är det inte bra att vara små sjuk hela tiden.

Idag åkte jag in till stan lite innan vi började, vi började halv två. Och då träffade jag Collebolle, mys! dock vart det en alldeles för kort stund som vi sågs :( men vi får snart sses igen hoppas jag! Sen skola, efter skolan blev det lite middag på stan med jennsan. alltid lika kul att träffa henne :) , var ett tag sedan. sen drog jag hem och gjorde lite skolarbete. Snart lägger jag det där på hyllan, (nästan iallafall) ska läsa två böcker i sommar, plus körkortsplugg. Det fixar jag! 
 
nu är det sovdax, imorgon kvar sen är vi lediga på fredag :d SWEET!

ppusssss <3

hur ska tjejer vara?

Jag hittade en text som jag skrev en dag när jag var såå sjukt leds på hur man dömer folk innan man känner dem, osv. Så jag tänkte skriva den här också. Tyckte att det var värt att tänka till.

Tjejer, hur ska tjejer vara? vad ska de säga, hur ska de se ut? Jag har gått hela dagen och funderat på det. har tittat, lyssnat, och försökt mig på att förstå. Själv har jag kortklippt frisyr, gymnastikskor, och millitärgröna hängbyxor. Jag har tittat på hur alla tjejer ser ut, jag ska inte säga alla men 90% var "fin klädda". Är det så man ska se ut? leggins, ett tight linne som slutar precis vid rumpan, är det så man ska se ut för att folk ska titta på en? är det då alla tittar? Smink är nog något som de flesta inte går ut utan att ha på sig. Ska det vara så? är det då alla tittar? Alla måste leva upp till en massa kvar som samhället har. Vad är det som vi ser på tv? smala, snygga, sminkade tjejer. För det är så vi "ska" va. Den vanligaste komentaren om mode måste ju endå vara: nej jag följer inte mode, jag tycker bara att det är snyggt. Ja visst kan man tycka att det är snyggt, men varför tycker vi att det är snyggt då? Jo, för att det visas på tv stup i kvarten och att alla på tv ser ut så. Om vi går tillbaka till hur alla ser ut på stan. Jag tror jag har provat på dem flesta hårfrisyrer och klädstilar, jag vet när man blir inspanad och när man inte blir det. Går man utan smink och har tighta kläder på sig. Ja, då kanske man blir inspanad, för då ser man kroppens fprmer som tuttar, ben och rumpa för det är de som är mest intressant. Men går man i mjukiskläder och är utan smink, då är man definitivt inte intressant. För vad är det som är intressant att titta på då? , INGENTING! Man ser inte kroppen och ansiktet är inte över täckt med en massa smink. Det är bara att inse att det är inte personligheten som folk tittar på från första början, det är utseendet tyvärr. Har man inget bra utseende eller inte "fixat till" det, ja då får ingen reda på insidan av den personen. Men när folk tittat klart på insidan så börjar man granska personligheten. Det är personligheten som får den att stanna, eller dra.

Bara något att fundera över, varför är det såhär? :S


 /Amanda :D

RSS 2.0