pusssss <3



Man ska aldrig glömma bort sina vänner! no matter what! <3

Helgen är över, och snart är det julafton

Ja den här helgen är över igen och snart är det jul och snart är det slut på 2009. Det här året har varit ett väldigt händelserikt år. Jag har mått väldigt dåligt ett tag men jag har för det mesta mått bra, och jag är så glad för det! helt underbart att jag har lärt känna så många olika människor. En summering av 09 är att det har varit riktigt bra! Ultra bra helt enkelt.

Har haft en mycket bra helt, i fredags så träffade jag Niccole och Kiano :) underbart!!!! vi gick och käkade på Dragon palace, och satt och pratade en massa. Hoppas att vi ses snart igen, ska försöka att träffa henne på jullovet någonting! det ska vi väl försöka hinna med, eller hur Collis? kanske åka lite pulka:) . Sen så mötte jag upp Mickis och vi åkte och handlade och sen så hämtade vi Elina och Jenny  och vi hade det grymt kul, mycket skratt och tokerier! Jag gillar oss, jag gillar tokerier. Utan er skulle jag få fnatt :) " som ett nystan utan garn, som en leksak utan barn, det skulle jag va utan er, ingenting utan er " ja en liten truddilutt från pelle svanslös :) Kom i säng tidigt, det var väldigt skönt det, med tanke på att jag inte riktigt är frisk än. Jag låter verkligen som en krååka just nu.

Igår så var jag och Jenny på gränby på dagen, fick klart alla julklappar :) Sen så åkte vi hem till henne och började kvistlacka lite på hennes fönster till friggeboden, och vi poppade musik samtidigt, och såklart gjorde vi lite bus. Det funkar inte annars, det är så vi jobbar! haha! efter det så gick  vi in och satt och kikade på dansbandskampen, och senare kom Nisse och CO och vi drog med dem ut och sladdade lite, Marrtin åkte bob efter epan, och epan hamnade i diket, och tårna blev isbitar, det var ungefär det vi gjorde :) Kulkul!

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, mamma kom och hämtade mig hos jenny och vi åkte och handlade, och jag har inte gjort nått alls idag faktiskt, jo jag har slagit in alla paket! sen nyss så bakade vi pizza. Blev riktigt gott faktiskt.

Imorgon ska jag jobba med mormor på Maxi, ska sälja prinskorvisar. Ska bli skit kul, förutom att jag hoppas på att min röst är lite mer tillbaka till det normala. Ska jobba imorgon, tisdag  och på onsdag. Det kommer nog gå fort. och sen är det JULAFTON. älskar't! förutom att det saknas lite en kärlek. menmen den kommer den med!


Jag tror, jag hoppas. Det måste man. Annars funkar ingenting i livet.


All we single ladies put your hand up!! yeeaah!! :d haha

Torsdag

Idag har det varit en solig dag med mycket snö på backen, det har blåst lite idag också, när jag skulle ut och knäppa lite kort så blev det inte en så lång promenix, men en liten iallafall. Jag har för det mesta inte gjort någonting idag, mest legat på soffan faktiskt. Men nu tänkte jag ta tag i tvätten och sen ska jag och Albin städa och julpynta i huset. mamma kommer nog inte ga tid med det, hon ska ut till pappa snart och fortsätta med allt ute. Så jag och Albin tänkte suprise henne lite med att städa och dona. Får se om vi får med oss minstingen Jakob på det också. Who knows :P Nu väntar vi bara på att mamma ska gå ut till kossorna igen så vi kan starta med vårat projekt haha! byyyye



Jag älskar den här bilden :D

mys



Jag tror, jag hoppas

Onsdag, snart Torsdag, snart helg

Ja, som rubriken säger så är det Onsdag idag. Snart är den här dagen också slut. Jag har varit sjuk både igår och idag. Inte skojj! jag känner mig i och för sig bättre idag och det kändes ju bra iallafall. Men jag gick inte i skolan endå. Tog grissprutan i måndags så det kan säkert ha med det att göra, för igår så kändes det som jag hade feber. Men senare på dagen så kände jag mig mycket piggare, men på kvällen blev det värre.

Imorgon har jag hört att vi är lediga, eller vi har matte klockan två, och jag funderar ifall jag ska skita i den, känns onödigt att åka in för bara en lektion, får se hur det blir, kanske blir så att man åker in till stan och fixar de sista julklapparna, eftersom jag ska jobba nästa vecka. 

Idag var jag iallafall in och klippte mig, var inte det roligaste, eftersom jag inte mådde så bra, men jag var tvungen att åka in efterssom jag hade en tid. Och jag ville liksom bli klippt innan jul och nyår. EFter klippningen så gick jag runt en stund på stan och köpte lite julklappar, först så träffade jag på Johanna och lilla tiara, vilken liten solstråle den lilla damen är alltså! skrattade som en tok :) kul att stå och prata en stund med dem. Gick vidare en stund sen, och efter ett tag så träffade jag på Sofia, lilla william och Alex. Stog och pratade väldigt länge kändes  det som. William sprang runt där och var inte ett dugg blyg, helt sjukt att han fyller ett år på fredag, jag tyckte att det var nyss som han föddes. Sjukt hur fort tiden går. Men man tänker inte på det på samma sak när det handlar om äldre, men nu när man känner några som har små barn så tänker man på att tiden går fortare. Kian blir liksom snart ett halvår liksom, heeelt sjukt!!  Ska dessutom få träffa honom och hans mor på Fredag!!! ska bli guld att få prata med min älskade Colle i några timmar, saknar henne som en tok!

Snart är det som sagt jul och det är såå mysigt, önskar bara att man hade en pojkvän att mysa med! det är det enda som fattas. Men man måste bara sluta leta så kommer han och knackar på dörren så småningom :P

Nej nu har jag skrivit ett väldigt långt inlägg! hejdå! ha det så bra :D pusss!


Så länge jag lever hoppas jag

Freeeedaaaag

Idag är det efterlängtade fredag och jag sitter just nu i skolan med Linn och vi har haft 40 minuter engelska där vi bara satt och skrev om vad vi ville ha i julklapp. Vi  ska sitta här nu till halv tolv, i och för sig inte sååå långt kvar men vi har suttit här en stund också. De andra i klassen är och tar knorrsprutan på Fyris skolan, men jag ska inte ta den idag utan jag ska ta den någon annan dag istället. För i helgen har jag inte tid att vara sjuk ifall man skulle bli det, you never know. Egentligen ska jag sitta och läsa en berättelse på engelska och sen ta ut fyra nyckelord ur den och sen skriva en egen liten berättelse. Ska snart göra den så jag slipper vara i skolan den 21, för då har vi en buffert dag som de så fint kallar den. Det är iallafall en sådan dag där man ska vara i skolan ifall man har några rester i nått ämne. Skulle ju egentligen vara bra att vara här då så man får saker och ting klart, men som sagt jag har som mål att vara klar med allt innan dess. Så nästa vecka lär jag ligga i med allt jag har kvar. JAg ska ju hjälpa mormor att sälja prinskorv på Maxi, det är så himla roligt faktiskt.

Efter skolan så ska jag åka hem och städa undan i mitt rum och packa lite olika väskor. En väska som jag ska ha med mig hem till Elina och en fotbollsväska. Jag har verkligen fullspäckat schema i helgen. I like it! Efter att jag städat så ska familjen och jag åka in till Akropolis och käka med hela pappas släkt eftersom farfar har fyllt år. EFter det så ska jag bege mig ut till Brunnby på 20 årsfest på nått sätt, kan ju hoppas att mammsen och pappsen är så snälla och skjutsar ut mig dit. EFter festen blir det till att åka hem till Elina och sova över där. På Lördagen så lär vi gå upp med tuppen, om inte tidigare än tuppen, för vi ska vara i stan och ta bussen klockan 8 mot Grisslehamn. Åka Ålandsbåt och käka julbord för hela slanten. Nice! När vi anländer till Uppsala på kvällen så står förhoppningsvis min mor där med mina fotbollsgrejer, och jag åker med henne till Diöshallen för att spela Lucia cup. Går vi vidare så åker jag hem och sover och laddar om för morgondagen, men går vi inte vidare så kan det vara så att jag åker med Jenny och Elina på fest igen. På Söndagen då somsagt, går vi vidare så spelar vi slutspel på morgonen och efter det så ska jag åka till Skaris och käka julbord igen med mammas släkt :D och jag vill faktiskt se ett luciatåg i år så om det hinns med så blir det lucia i jumkil klockan sex. Sen har jag nog ingenting mer att göra i helgen :D haha!

Nu så lär jag nog börja på med den där engelska historien. Men ha det guld så länge och hoppas ni får en mysig lucia! puss och kram!

RSS 2.0