Finns inte ork.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva,
 skolan tar livet av mig
jag håller på att bli kär
och jag har påsklov snart
Hejdå! <3

Ojoj

Vilken helg.. HELT GRYM!! Jag har haft så jävla kul. I fredags så var jag på Björn Rosenström på Kalas, och i Lördags var det isracing på dagen och efter det så drog vi till Akropolis och käkade, sen till KusinMaria på förfest och sen vidare till festen i Börje. Till en början var det väl inte så mycket folk och så, men sen kom det ganska mycket folk och det vart ett jävla drag, det var en massa folk som man kände, men inte som man umgås med hela tiden, skit kul folk. Söndagen så  åkte jag med Robin,Lalle och Martin till Mariannes och käkade och röjde satan, sen åkte vi och handlade, eller martin skulle köpa muffins, sen så köpte vi en varsin piggelin också, gööör gott. Sen åkte vi till A-C och drack kaffe och hade mer skojj :d , det var en riktigt bra söndag helt enkelt. Och på kvällen blev det film och liknande hemma hos Robin.

Imorse var man lagom dööd.. inte kul inte, jag som tänkte att jag skulle ut och springa nu men så kollar jag ut så ser jag att det regnar, OKUL! hejdå

Partey

I helgen är det en massa inbokat, så jag kommer nog inte skriva nått, jag ska alldeles straxt åka till elina :D sen blir det Kalas där Björn Rosenström spelar, kommer nog bli guld :D pussi <3

Leksand-Södertälje 2-2

Periodvila nummero två, och jag har tid att sitta här. Fan jag börjar känna mig som Kissie. Ha ha.. som sitter och bloggar om allt hon gör osv. Jag som inte tänkte att jag skulle sitta och skriva om allt jag gör men så blev det enå. Jag och Albin har varit ute och kört (på gården) haha! Det enda som saknas nu är körkort, och baslåda då men det fixas snart. Jag och mamma ska göra lite annorluda våfflor sen efter hockeyn, vi ska göra med fyllning, hittade ett gott recept i metro idag. Såg riktigt gott ut. Bye bye

Men hallå, vart tog du vägen?

Jag skulle ju ut och springa?! hallå.. Det hann ju bli mörkt innan jag kom på att jag hade glömt att jag skulle göra det. TYPISKT! Jag får väl helt enkelt komma på något annat då istället. Fast min fot är inte riktigt hel än så jag får väl antagligen tejpa den eller strunta i att springa :D ha ha.. Nu har jag suttit alldeles för länge vid datorn igen, otippat Amanda.

Efter skolan idag så tog jag mig en lite tripp till Karl-Johansgården där jag hade min praktik och där jag ska jobba i sommar. Det var behövligt att komma dit, de är så glada och så glad att jag kommer och hälsar på, och det värmer verkligen. Jag känner mig så vuxen när jag är där och pratar med dem, det gillar jag. Jag var där i ungefär 1 och en halv timme och drack kaffe och hjälpte till lite och sådär. Riktigt roligt faktiskt. Fick ny energi av att vara där. Känner att jag behövde det, har varit så tungt i veckan, humöret och måendet har inte varit på topp. Men nu känns det bättre, kanske för att det är Fredag imorgon?

Jag har precis skickat ett mail om helgjobb på Regnbågenskortidshem för sjuka barn, ska bli intressant om hon svarar :)

                                                                              So long :D    



// AMANDA :D

Hade nästan glömt..

Jag måste bara berätta om en skit rolig sak som hände igår.

Vi satt och åt middag och så ringde pappas telefon och han gick iväg och pratade, och vi fortsatte att prata om det vi höll på att prata om. Så hör jag hur Albin asgarvar och skriker "HIGH FIVE pappa" Och då blir vi jätte nyfikna om vem det var som ringde och vad pappa sa och så här var det. Det var en försäljare som ringde från Tele2 och han sa att dem hade 99.7 procents täckning över hela landet. Och ville att pappa skulle välja deras abonemang Och då svarade pappa

" Ja men vi hade Telia förut och de hade också 99.7 % täckning över hela landet påstod dem, och när jag skulle prata med någon så fick jag stå på dynghögen och prata i telefon för det var det enda stället som vi hade täckning på, SKULLE DU VILJA STÅ PÅ DYNGHÖGEN OCH PRATA I TELEFON?"

Då svarar försäljaren ungefär såhär " vad är en dynghög?"

Men sen kom han väl tydligen på vad en dynghög var och han ville ju inte stå på den och prata i telefon.

Sen sa pappa " Och om jag inte hade bytt från Telia till Telenor så hade inte du fått tag på mig nu, för jag är inte på dynghögen nu, jag sitter och äter mat"

HAHAH, jag tyckte att det var riktigt roligt, han var inte ett dugg störig heller utan mer att han drev med försäljaren. Han är rolig min pappa ibland :)

Varför alla utom jag?

Ja, varför åker alla utomlands nu för? alla utom jag? Orättvist ju, jag vill också bada och sola och bli brun. JAG VILL JAG VILL JAG VILL. Ska nog försöka övertala min mor lite om en resa i höst eller nått, så man har något att längta efter. Menmen nog om det.

Sitter i skolan nu, börjar om 25 minuter..

Trötta ögon

Ja ögonen är mycket trötta nu efter en massa tårar och datanördande. Livet är inte alltid lätt, det måste vi lära oss att leva med. Nu vill jag skriva något super duper smart, men jag är inge vidare på att formulera mig, inte i tal heller. Stakar mig ofta och kommer aldrig på vad jag ska säga. Jag beundrar dem som kan skriva riktigt kloka saker, jag tänker på kloka saker men jag är skit dålig på att skriva ner dem i ord. Men det är något man kan träna på, eller? Man kanske kan gå någon kurs, eller så måste man helt enkelt bli äldre bara. Jag vill ha något skit intressant att skriva om också, som gör att det är intressant att läsa, nu är jag väl uppe i 13 läsare :D wihoo. Men jag vet inte riktigt om jag vill ha fler som läser och som har koll på mitt liv, jag skriver mest här för jag tycker att det är skönt att skriva av sig ibland, och som ni vet så kan det ju ta ett tag innan det suget kommer tillbaka. Men som en del skriver om mat, träning, barn, hundar, mode framförallt, osv. Jag har inte något speciellt jag skriver om, utan jag bara bubblar om allt och inget. Jag kanske ska skriva om traktorer, (inte för att jag kan ett skvatt om dem) men endå. Jo jag kan faktiskt lite, men bara vad det är för märken. Ha ha.. Nej men man kanske inte behöver skriva om något särskilt, det kanske bara räcker med att vara den man är? Det tror jag att jag sattsar på, varför ska man skriva om mode för egentligen? det är ju inte en jävel som bryr sig (jo det är det) men jag bryr mig inte. Amanda, ska ingen annan bry sig då eller? (pucko)

Jag har suttit och skrivit en uppsats. hörde ni? JAG HAR SKRIVIT EN UPPSATS!!! är jag en bit påväg att bli pluggis tro? nej det tror jag inte.. Men jag har iallafall skrivit en uppsats om min hälsa, och det var jätte roligt att skriva. Fick mig att tänka till en massa. Det var en massa frågor som man inte tänker på i det vardagliga livet. Det var frågor som t.ex ifall man var nöjd med sig själv, vad man ville få ut av livet osv. Är dock inte klar, pappret tog slut i datan. Eller? nej jag tror bara att jag blev lite tröttis, latis Amanda tog över.

Nej nu känner jag att om jag fortsätter att skriva så kommer jag bara att skriva en massa tok. Är egentligen inte ett dugg glad, men dagen imorgon får jag hoppas är gladare!

Nu ska jag sova och jag vill skänka en tanke och en puss och en kram till mina underbara vänner och till min mamma och pappa! (okej, Albin och Jakob också, även om jag är leds på dem just nu) Och att jag älskar er över allt annat här i världen. Man ska vara tacksam för dem man har nära och ta vara på varje dag. Man får inte glömma att säga att man älskar dem, jag glömmer det väldigt ofta, men jag vill bara att alla ska veta att jag är så glad och tacksam för allt stöd som jag har fått i allt jag gjort här i livet. PUSS!

underbart fint!

Ja, då kom tårarna igen då. Läste nyss nått av det finaste jag läst på länge, förra veckan läste jag också någonting så underbart fint, det var en man som skrev på sin hustrus blogg som gick bort i cancer hon också. Linn skrev ett jätte fint och långt inlägg på både hennes blogg och på ninas  . Jag satt här och läste upp det högt för Lisa, och ingen utav oss kunde hålla tårarna tillbaka. Gå in och läs deras bloggar. Kram

Mat kanske?

Jo nu tycker jag att det är dags för lite mat, klockan är 11.45 nu och vi har inte lunch förns om 45 minuter. Men jag klarar mig nog. Vi jobbar med Brandkatastrofen i Göteborg. Jätte hemskt. Vi hittade en sida där dem hedrar de 63 som dog och hur några av de överlevande berättar om vad som hände. Så starkt av dem att sitta och berätta tycker jag. De berättar om hur dem svimmade på döda människor och hur dem kände lukten av bränt kött. Par som kommer dit tillsammans och den ena dör osv. Hemskt!

Min tunga har blivit värre nu, uscha! inte så nice inte. Men jag har fortfarande inte ont och det är jag glad för.  som sagt så ska jag kolla upp det senare idag. Hejsvejs

Livet är Orättvist

Fyfan va livet är orättvist, jag sitter för tillfället i skolan och kan inte koncentrera mig alls på det jag ska göra. Fick precis reda på att Nina dog inatt. Jag kände henne inte särskilt bra men jag känner hennes dotter och hennes son. Jag blir så ledsen. Jag vet ju bara själv hur jag skulle må om min mamma dog. Fyfan säger jag bara. Sjukdomar det är fan inte okej. Varför finns dem ens. Bara ett jävla dumt påhitt egentligen. Visst jag skulle kunna sitta här hur länge som helst och bara skriva en massa dumma saker för jag kommer inte på nått vettigt att skriva. Jag har till och med fällt en tår, okej två tårar. Det gör så ont i mig att människor ska behöva vara med om det här. Jag tänker så mycket på lilla Nikkita och Joel, dem är tio år. TIO ÅR!!! man ska inte behöva förlora sin mamma när man är tio. Man ska inte behöva det när man är 16, eller 19 heller. Men man kan endå hantera det på ett annat sätt. Jag lider så mycket med deras familj. Nu ska jag gå och ta lite luft och sen ska jag sätta mig och försöka tänka på annat. 

Vila i frid Nina Ljungqvist!

9D



Saknar 9D, Saknar tiden med grabbarna <3

Jag har ätit för många morötter

Jag har fått ont i i gommen av alla morötter som jag ätit, jag har i princip ätit 1,5 kg morötter på fyra dagar kanske, jag bara älskar att äta morötter och dipp. SKIT GOTT! Nog om det.

Min tunga är inte okej, den har blivit infekterad och är inte så jävla snygg, den gör inte ont men jag börjar bli lite confused. Så jag ska nog dit Imorgon och fråga om det verkligen sak se ut så. För det ska ju antagligen inte se ut så.

Jag sitter just nu och tittar på Dating in the dark och lyssnar på mina sjukt jobbiga bröder som skriker riktigt fula saker till varandra. Jag hatar dem i mellan åt, fyfan! Efter programmet så ska jag ta en dusch och sen lägga mig i min ensamma säng och titta på Beverly Hills, jag har nämligen laddat ner första säsongen idag, och det var sjukt länge sedan man såg dem avsnitten :) ÄLSKART!!!

Nu ska jag gå och skvallra för mamma vad Albin och Jakob håller på med. HEJDÅ :D

Jag vill ha en liten bebis

Ja det vill jag faktiskt, alltså en liten hundbebis, Jag vill ha en Rottweiler. Så jävla fina dem är :) men jag tror nog att jag skulle tröttna, jag har tröttnat på mina råttor och det kunde man ju ge sig fan på. Jag ska nog inte ha djur. Fast det är ju skillnad på djur som sitter i bur och som kan vara med hela tiden. Men som sagt,  djur som är i bur ska jag iallafall inte ha, det är så jävla jobbigt att städa osv. skulle vara mycket enklare med en hund för då kommer man ut och går iallafall. Men det där får jag nog lugna ner mig lite med. Jag ska nog gå klart skolan först och ha en egen lya. Det är ju som att skaffa en liten bebis det.


Jag blev hemma från skolan idag med.. Jag har inget mer att skriva om det. Hejdå!

Gå och lägga sig och ta tag i livet imorgon?

Funderar på att gå och sussa kudden, men jag kommer inte somna. Sov alldeles för lite i natt och för länge idag, så då kommer jag inte somna på ett bra tag. Och jag hoppas verkligen på att min lilla hosta har givit sig inatt, men det tror jag inte men man kan ju alltid hoppas. Har kollat på tv och pluggat lite svenska, men det där med svenskan blev det inte mycket med. Jag kan inte förstå vad fan jag håller på med? ska det vara så jävla svårt att sätta sig ner och PLUGGA, det skär nästan i örat när jag skriver det där ordet, PLUGGA. Det är det värsta jag vet. Jag vet faktiskt inte när jag ska ta tag i mitt liv.. jag samlar bara på mig mer och mer saker. Och struntar i att göra allt.. Vad är det för fasoner? Jag kan inte säga när jag ska ta tag i allt: Skola,Träning, Städning,Tvätt.. Nej nu får det vara nog. Men om jag nu sitter och klagar över det varför gör jag ingenting åt det? Orken har jag tappat bort TOTALT. Jag lovar att jag ska berätta den dagen jag har hittat den.

Jag och Albin har varit ute och kört runt gården, vi har fickparkerat och parkerat vanligt i trånga utrymmen, gick kanon. Det är lite roligare att köra när man är två, och inte bara att jag ska sitta och köra runt själv hela tiden eftersom det inte är någon som har tid att köra med mig ute på vägen. Albin är den enda som har tid att "köra med mig" haha, jag kan mycket själv, men han är duktigare än mig med allt det där, så det är bra. Vi övade dragläge och så också. Gick kanon. Roligt var det också.

Får se om jag orkar skolan imorgon men det hoppas jag på, missar ju bara en massa om man är borta. Vi har säkert fått hundra fler saker att göra nu bara på den dagen som jag var borta.

Jag fick mail idag om jobb på Karl-Johangården, och jag har fått jobbet :) GREAT!!!!! Men hon skulle höra av sig om närr jag ska jobba och så, men jag antar att det är den första perioden. Så har jag lite tid efter det att göra skojjiga saker. Längtar så mycket till sommaren, då är det ingen skola och inga läxor, även om jag kommer ha arbeten kvar att göra tills jag är 40 så är det endå sommar då. Då är det bara ett år kvar sen i skolan, antar att det kommer att vara det värsta hittils.. FYFAN, hoppas att det går fort.. Nej nu är det nog med klagande över skolan. Ska nog gå och sova nu som sagt. Hejdå ha det guld!

Hosta is killing me

Jag har inte sovit någonting i natt nästan, jag har hostat och hostat och hostat, trodde aldrig att det skulle ta slut. Imorse när jag vaknade, (mamma väkte mig) jag vaknade inte ens av väckarklockan, och det gör jag alltid. mamma kom in klockan sju och sa" KLOCKAN ÄR SJU" och bussen går tio över. Hur som helst, när jag vaknade så var jag iallafal helt sjukt trött. Så jag stannade hemma idag. Lilla Snuffen har blivit kasterarad idag ocksåå så jag har honom brevid mig nu vääldigt groggy och han har precis vaknat upp ur "sömnen" men han vill inte riktigt ligga still så han går runt och vinglar, stackarn. Man kan ju lugnt säga att han inte är lika spattig just nu. Det bästa med att vara hemma på dagarna är att Beverly Hills är på tv, JAG ÄLSKAR DET! jag kollade alltid på det förut. Nu tänkte jag gå och hämta nått att käka sen ska jag plugga svenska. Hejdå :)




Han är ju typ den snyggaste killen i hela världen!!!

Night..

Blir inget recept nu, haha.. är inte hemma för tillfället. Efter att släkten drog från mig så drog jag hit till Robin på fest, men nu så har den dött, lika bra det. Är endå inte så sugen på party, men kul att träffa lite folk som jag inte träffat på ett tag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva för tillfället. Men jag ska nog dra mig hemmår nu. Finns inte mycket mer att göra här känner jag, jag sitter och lyssnar på "we are the world, helping haiti" så sjukt bra låt.

Hejdå :)¨


Det suger så jävla hårt... jag blir tokigt



Hej hopp i detta soliga väder

Det är helt underbart väder ute idag och jag har inte varit ut än, kanske för att jag har problem med att gå. blev nå tok på träningen igår när jag skulle ta i mot en boll och nu gör det ont runt hela foten :S , andra gången som jag "stukar" foten på en månad kanske. Får börja göra tåhävningar medans jag borstar tänderna eller nått.

Eftersom jag inte tagit mig ut än så ligger jag här på kökssoffan med foten högt upp i taket. Okej kanske inte i taket men har den högt iallafall. Det luktar riktigt gott faktiskt, (smakar gott också) mamma har gjort en köttgryta med tacokrydda i. Jag har gjort en radiokaka också,  får se hur den smakar. Ska knäppa kort på det sen så ni får se, och så kan jag skriva upp receptet på både köttgrytan och radiokakan, skit gott båda två. Och riktigt enkelt.

Imorgon är det ju som sagt match, men jag kan inte vara med på den som det ser ut nu, fan jag som var taggad till det. Men det får bli nästa helg istället, då vi har upplandscup på söndagen.

nej nu ska jag fortsätta vänta på mamma som kommer från affären så ska laga lunch, och sen möblera om lite så alla 22 per får plats. trevligt trevligt :)

Vi hörs kanske senare eller imorgon

At colles house

Sitter just nu i Niccole och Emils sköna fotölj, Vi har suttit och snackat en massa, väldigt välbehövligt må jag säga. Älskar att prata av mig med henne. Vi ska straxt laga mat I think. Sen ska jag ta tåget till träningen. Måste verkligen ta tag i min träning nu, har slarvat så jävla mycket. Jag måste ut och springa oftare så jag kommer i form till säsongen börjar. Vi har match på Söndag och vi får se om jag kommer få spela eller inte. Skolan orkar jag inte ens tänka på längre.. jag hatar den. jag hatar skolan så jävla mycket. Jag orkar fan ingenting längre. Jag har inga problem med att vara där, mne jag orkar inte göra allt skolarbete. Colle tyckte att jag skulle gå om 2:an så jag går med henne nästa år, men så roligt ska vi väl inte ha det. Nej men jag ska nog ta tag i det också någon gång. När jag får lust.... På lördag så kommer släkten och äter hos mig, det ska bli jätte mysigt. Synd bara att Olivia inte ska med, eller jag tror iallafall inte det. Men That's life. Blir nog mysigt endå, en lugn och skön helg. Det behvövs, med tanke på att jag har en ganska hektiskt helg nästa helg. Björn Rosenström på Fredag, sen på Lördag är det isracing och på kvällen blir det fest, men man kan ju faktiskt ta det lugnt endå, och det ska jag göra, är trött på det här nu.


Nu ska vi gå och laga mat, ha det bäst så får vi se hur lång tid det tar innan jag tittar in igen. Tjingpling


Är så glad att jag har mina vänner <3 Det är allt man behöver :)

So I've heard

Det är så sant att man inte ska tro det bästa om alla, man ska tro det värsta om ALLA och låta dem bevisa motsattsen. För då blir man inte lika besviken sen när/om det är så. Man måste vara på sin vakt när det gäller allt. Vid första tecken så ska man dra.
So I've heard.

it's time

tänkte att det var dags att skriva några rader har ju som sagt inte gjort det på ett tag. Har ingen som helst lust att sitta och skriva om mitt liv blabla.. Som jag sagt förut så de som vill veta det kan ju fråga mig istället :)

Vet som sagt inte vad jag ska skriva. Vi har tema döden i skolan den här veckan och nästa. Så idag kom det en mamma och berättade om sin son som gick bort när han var 20, det var för 4 år sedan. Det var riktigt bra, hon var jätte duktig. Och jag blev alldeles konstig efteråt. helt tom. Visste liksom inte vad jag skulle känna eller säga eller vara. Satt och tänkte hur det skulle vara ifall det skulle hända mig. Om någon nära skulle dö. Jag vette fan hur jag skulle bli då. Jag brukar ofta tänka på det. Framförallt drömma om det. Usch det är inte alls kul. Jag drömmer så mycket nu för tiden men jag vet inte riktigt varför.

Den här veckan kommer iallafall att gå så fort och i helgen hoppas jag på trevligheter och mys :) pusssiii

RSS 2.0