känsla

Skönt att för engångs skull vara bäst, den känslan borde alla få känna någongång.

Det sa Adam i sveriges mästerkock nyss, jag tyckte att det var så fint sagt. Ett tecken på att man inte bara bryr sig om sig själv.

det bästa

det bästa med allt detta skolarbete som hänger över axlarna är att det kommer ett slut på det. Det kommer inte att vara så här för alltid, och då kommer man att sakna det istället, konstgt nog. Men just nu ska jag ärligt säga att jag är fruktansvärt leds på allt som har med skolarbete att göra, och särskilt projektarbete. Men det kommer ett slut på det med, IG,G,VG eller MVG det spelar ingen roll, jag är glad bara det är slut. Jag har flitigt pluggat till religionsprovet som jag ska få göra muntligt imorgon. Hoppas det iallafall går vägen. Jag kan inte låta bli att längta till sommaren full av jobb och trevligheter, och till hösten med ett helt nytt jobb :)

Jag tog mig nyss en paus för att kolla sveriges mästerkock, men jag ska nog sluta kolla på det. Jag blir så fruktansvärt hungrig när jag tittar på det. Det sägs att man inte ska äta efter klockan sju. Men är man hungrig så måste man ju nästan äta nått iallafall. För är jag hungrig så kan jag inte sova.

att lyckas

Att se någon annan lyckas och bli överlycklig över det, och man inser att man själv har misslyckas. Det är inte den bästa känslan i världen. Man kan inte lyckas med allt. Men när man har strukit en sak från "att göra listan" så tänker man: skönt! jag behöver inte göra det något mera. När man sen inser att man måste skriva dit den där saken igen, för att man misslyckades första gången. Är inte den bästa känslan i världen.

En liten tanke

Ja det var en tanke idag som slog mig när jag var påväg till bussen. Jag undrar om det finns någon i hela världen som absolut INGEN bryr sig om. Alltså inte ens en hund, eller att kronofogden skickar ut påminnelser, eller att man får reklam hem. Alltså att man i princip inte finns. Jag undrar om det finns någon i världen som inte har någon alls. Tragiskt i såfall. Vissa kanske blir glada av att få brev från kronofogden, de kanske inte får brev från någon annan. Vart får man livsgnistan då? om man inte har någon att prata med, om man är helt ensam. Blir man knäpp och börjar prata med sig själv och helt instängd från omvärlden? Man måste ju få så sjukt dåligt självförtroende.

Jag har absolut ingen aning, men det slog mig bara att tänk om det faktiskt finns människor i världen som absolut inte har någon alls. Det är jag nästan säker på att det finns. usch!

Design

Föressten!! Är det ingen som vet någon som är bra på att göra headers? jag har toktröttnat på min, haha!

Organisation och ledarskap

Jag har suttit och skrivit på en hemskrivning inom organisation och ledarskap. Man låter skit smart när man ska förklara för någon vad det är man pluggar. Så nu har jag precis gjort en linjeorganisation över olika chefer på ackis. Haha! skit svårt var det och jag vet inte om jag har gjort rätt för fem öre. Jag chansade hejvilt. Jag har suttit hela kvällen och dittat och dattat på paint. Tog en jävla tid och förhoppningsvis är jag klar, får hoppas på att det är rätt. Nu är det bara några frågor kvar. Jag lämnar dem till morgondagen då jag ska försöka plugga lite religion också. Det flyter på nu med skolarbetet, förhoppningsvis så har jag ingenting kvar vecka 19 då allt ska vara inlämnat. VECKA 19, det är om Sex, nästan sju veckor. Sedan efter det, är det finito med skolarbetet. Vad ska man då göra varje dag när man kommer hem? Man är dock mycket tröttare när man jobbar än när man går i skolan, men endå. Kommer kännas jätte konstigt att inte ha någonting att göra när man kommer hem.

Jag har funderat många gånger på om jag ska plugga vidare någon gång i livet. Absolut inte direkt efter gymnasiet men kanske någon gång i framtiden. Jag skulle vilja bli någonting bra, någonting coolt. haha! men det visar sig. Jag har lite planer för framtiden, men det vet man aldrig hur det blir med det. Det kommer nog dröja tio år eller något, men det är alltid en idé.

Idag är det en unge i minuten. Veckans höjdpunkt! jag bara älskar att titta på det. Jag ryser igenom hela programmet :)

Pusss!

lite tråkigt faktiskt

jag har faktiskt lite tråkigt nu. Jag sitter hemma hos Sebbe och har varit själv hela dagen. Men ojj så mycket jag har fått gjort. Jag har pluggat en massa sjukvård så nu är jag redo för provet imorgon. Sebbe kommer hem om en timme ungefär för då har han slutat jobba. Ikväll blir det pizza, gud så gott det ska bli. Jag har inte ätit pizza på en månad tror jag, så det ska bli gött.

Jag har ingenting smart att skriva idag. Jag kom på det att när man är själv så tänker man sjukt mycket, man pratar nästan med sig själv med tanken liksom. Fast jag brukar i och för sig prata med mig själv med ord, och inte bara med tanken. Jag har alltid pratat med mig själv, enda sedan jag var liten kommer jag ihåg. Man får bäst svar då. :)

Det flyter på, och jag är så jävla glad, det blev som jag ville. UNDERBART! nu behöver jag inte oroa mig över det.                    

Mitt i veckan och fan va jag bloggar

Herregud, det är onsdag idag och jag bloggar som aldrig förr. HAHA! Jag har väl kanske inte så mycket annat för mig, eller jo det har jag. Jag är jätte hungrig för tillfället och vi har inte lunch förns om en timme. Ikväll ska jag träna efter skolan, sköönt! sen kommer min prins ikväll också, kan inte bli bättre. Han ska plugga med mig, har jag bestämt!

Nu ska jag ha lektion och sen är det lunch!

BTW, så springer det runt en massa tjockisar i skolan :) tre lärare är gravida, så himla sött. haha puss på det

Tisdag

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva om dagen. Jag kommer inte på något vettigt just nu.

jo, en sak! Prova keso mellanmål. Så jäkla gott.

dags att checka ut

Ja klockan är dax för att stänga av datorn. Har tittat på en unge i minuten, och jag gråter lika mycket varje gång och längtar en massa tills man själv ligger där, och har så jävla ont så man inte vet vart man ska ta vägen ;) haha.

Imorgon väntar skola, veckan kommer rulla på som vanligt känns det som. Har en hemskrivning som ska in på torsdag, som jag inte börjat på. FY!

Nu ska jag faktiskt läsa lite innan jag försvinner bort i drömmarnas värld. Har sagt att John Blund kan titta förbi om en stund, så hoppas att han kommer. Ibland sviker han, men förhoppningsvis så kommer han sen!

                                                 Längtar till sommaren och vecka 24 ♥

Försenad present


I Fredags så beställde jag en sådan här. LOVELY! längtar sjukt mycket tills den kommer.

en tår i ögat

Ja det är precis det som jag har nu, fast det är egentligen inte så ovanligt att jag har tårar i ögonen, jag gråter för minsta lilla faktiskt. Jag börjar gråta när någon åker ur "sveriges mästerkock"  till exempel. haha. Hur som helst.

Jag var in på min vän Jennys blogg och kikade, och hon hade lagt upp bilder på henne och mig och skrivit så fina saker. Gu va glad jag blev. Hon och jag. Vi har så många minnen. Så många skratt som vi skrattat tillsammans, så många tårar som vi fällt tillsammans, så många svordommar vi har svärt tillsammans, så många fyllor som vi har haft tillsammans. Listan är lång och jag säger som henne, jag ser fram imot alla fina minnen i framtiden också.

Tack för att du fick min kväll att lysa upp. Var less på allt för en sekund sedan, men nu känns allt mycket bättre. Bästa vän ♥



gammal bild, men det bjuder vi på :)

Måndag igen

Idag är det måndag, om ni inte har missat det. har haft skalledunk hela dagen, mindre kul. Har fortfarande det och är inte pepp på livet idag. Men imorgon kanske jag är det, förhoppningsvis. Jusst nu så borde jag sitta med sjukvårdsboken i min hand,men icke. Det gör jag inte. Jag skulle ha tagit hem böckerna i helgen men jag glömde dem, puckat. Imorgon ska jag skriva provet. Så vi får se om jag är så dum så att jag skjuter på det ännu några veckor eller om jag går dit och total failar. Det mest vettiga låter att skjuta upp det. Men det är inte direkt vettigt det heller.

Jag undrar om jag ska gå ner och kolla på tv nu, det är ju faktiskt halv åtta hos mig snart. Så tar jag tag i mina skolproblem imorgon. haha puss

Hej och välkommen Fredag

Yes, äntligen Fredag och skoldagen är slut. underbart! Dock inte lika underbart att snön öser ner. Men den försvinner väl förhoppningsvis den med. Kändes som vår tidigare idag, men nu blev det helt plötsligt vinter.
Var och tränade idag på lunchen, gött. Nu är jag helt slut i benen och det blir några vilodagar tills på måndag då vi kör på't igen. Skönt att ha kommit igång igen!

Sitter kvar i skolan och väntar på att mammsen ska vara klar så ska vi träffas nere på stan.

Puss hej vi hörs

Spring för livet

Du säger att du har förändrats
Att du aldrig menade att slå
Du säger att allt har förändrats
Om jag ville så skulle jag förstå

Man skadar inte den man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Jag lever med mina minnen
Och sår som ingen kan se
Jag lever med mina minnen
Försöka glömma är ingen idé

Man skadar inte om man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka det är det inte värt
Du kan inte förändra
Du kommer aldrig förstå
Det ända du kan göra är att gå

Det ända du kan göra är att gå




Så jäkla fin text!

Datorkrasch och träning

Ja det är nog vad den här veckan har gått ut på. Datan sa upp sig i tisdags, eller den sa väl inte upp sig utan det kom ett oinbjudet virus. Inte kult! Men förhoppningsvis så kan Sebastian hjälpa mig med det i helgen.

Mitt ilandsproblem idag. Eller ilandsproblem var det väl kanske inte. Men efter jag tränat idag så kom jag in i det lilla omklädningsrummet där jag hade tagit ett skåp eftersom när jag skulle byta om så var det minst folk i det omklädningsrummet. Och när jag var klar så var det mest folk i det omklädningsrummet. Hur som helst, när jag kommer in så sitter det tre små brudar och käkar mellanmål. Tar upp HELA bänken. Så jag och 6 tanter står och trängs på andra sidan på den bänken (bänken kanske är tre meter). Varför sitter man och käkar inne i omklädningsrummet när det finns huur många som helst som ska byta om. Och så hör jag en av dem säga " vi behöver ju inte skynda oss, vi har mycket tid på oss" HAHA, nää ni har inte mycket tid på er. Och inte nog med det så lämnar dem allt skräp när de går. HALLÅ! vad har er mamma lärt er? Haha nu efterråt så är det lite roligt. Men inte just då, gu va irriterad jag blev.

Nog om det , imorgon ska jag och mammi på stan och äta sushi, äntligen sushi. Senare på kvällen så ska vi på Bio ett helt gäng :) mycket trevligt! Min man kommer också. ännu en lugn helg för mig känner jag. Nu har jag tagit upp träningen på allvar igen så nu ska jag försöka att hålla kvar den och inte dricka så mycket på helgerna. På söndag ska vi till Stockholm för att äta middag med Sebs mormor och morfar, mysigt värre.

Livet flyter på bra. Vi hoppas fortfarande på det bästa :)


gillar den där hårfärgen faktiskt! saknar den me..


Saknar mina pärlor

ledig dag

Ja idag är vi "lediga" från skolan. Lediga med uppgifter kallas det. Vi har hemstudiedag idag för lärarna ska leka en massa lekar eller vad de nu ska göra. Imorgon rullar det på som vanligt igen. Jag har försökt att plugga lite idag och det har gått hyffsat bra faktiskt. Ska snart ta min en promenad på isen tänkte jag. Isen ja, ja för utanför oss är det BARA is, när jag skulle till bilen igår så gled jag i princip hela vägen, tog jag ett steg så skulle jag ramla. Solen skiner så vi hoppas på att den försvinner illa kvickt.

Jag gjorde ett nytt försök på gymet igår, i fredags så gick det inte nå bra. Igår så gick det lite bättre men ingen succé direkt. Fick tok ont i skallen. Men jag tänkte att jag skulle göra ett försök idag kanske, men vi får se hur det blir med den saken. Det kanske bara får räcka med en lång promis.

Det spelar ingen roll vad det är som hänt i våra liv för att vi ska lära oss någonting utav det. Man behöver inte ha varit med om det värsta möjliga för att lära sig någonting utav det. Det kan ha hänt någonting som inte är så mycket för världen men det är en väldigt stor grej för en enskild individ. Man blir hela tiden tillsagt och påmind om att man ska tänka på alla andra som har det mycket värre än vad en själv har. Stora problem för person A kan vara skit små problem för person B. och vise versa. Klart att man kan ta sig en funderare om det verkligen är värt att gräva ner sig för. Men jag tycker att det är viktigt att man tar sig tid till att må dåligt ibland. Man kan inte alltid tänka på barnen i afrika som inte har någon mat, eller på Japanerna som har varit med om en tsunami.
För då skulle alla människor gå under, om alla hela tiden skulle intala sig själva att inte må dåligt för det finns andra som har det värre. Man får ta sig tid att må dåligt ibland, och sen tar man nya tag och då är de mini micro problemet ur världen.

Jag skrev ett arbete nyss och vi skulle göra en tidslinje från när jag föddes tills nu, om vad som hänt i mitt liv och vad jag har lärt mig av det. Det var då jag kom på det att det behöver inte ha hänt en jätte hemsk grej för att man ska lära sig någonting utav det. Jag har lärt mig av mina misstag här i livet och är glad över de beslut jag har tagit. Jag är lyckligare än någonsin

tacos

Ikväll blir det tacokväll med lite brantanbrudar :) gillagillagilla! Det ska bli jätte trevligt och mysigt. Jag skjutsade iväg min man till Björklinge för ett tag sedan och nu har jag precis duschat och ska fixa till mig lite. För att sedan rulla vidare till Jenny. Puss på den här dagen med det vackra vädret :)

En vän i lådan

Föressten så skulle jag behöva en liten Niccole som man kan ha i byrålådan och plocka ifram ibland. Och just nu skulle jag behöva plocka fram henne. Puss <3

Fredag, räkor och vitt vin - lovely

Ja idag är det fredag och den här dagen har varvats med bra och dåliga saker, de bra sakerna har gjort mig super pepp på livet och de dåliga sakerna behöver vi inte prata om. Jag har precis duschat och rakat benen, så jävla skönt nu slipper jag göra det på ett tag. Jag väntar på Sebbe och Pappa som är ute på äventyr, sen blir det räkor, åååh så gott! Jag orkar inte skriva så mycket mera, vi får se vad kvällen har att erbjuda, förhoppningsvis inget ansträngande. Hejpa.

Jag kommer känna mig som en värdelös jävla skit om det inte blir som jag vill, vilket jag redan gör pga. av en annan sak. Vi hoppas på det bästa!

Håller tummarna

Ja det är vad vi gör nu!

En torsdag i soffan

Ligger i soffan och kollar på Sveriges värsta bilförare. Ingen är hemma, alla har övergett mig ikväll. Min man kommer senare ikväll, jag gillare starkt!

Idag har jag varit till mormor och morfar och intervjuat dem lite om hur det var i skolan på deras tid. Intressant må jag säga. Och mysigt att träffa dem.

Jag har inte något super smart att skriva idag, eller den senaste veckan, eller kanske till och med de senaste två veckorna. Ibland är man jätte sugen på att skriva i bloggen och man känner att man har jätte mycket att skriva.
Jag vet själv hur det är att gå in på bloggar och de uppdaterar aldrig, nu kanske det inte är så många som är inne på min blogg, men endå. Jag förstår hur ni känner, ni få som går in på min blogg dagligen utan någon förändring. haha!

Imorgon efter skolan ska jag gå till jobbet och hälsa på Nettan och Maria tänkte jag. Mina två favorit tjejer :)

Pusselipuss

RSS 2.0