Matförgiftning, check!

Pratade med familjen igår och vi pratade om att bara jag kom hem frisk så var de nöjda. Och då tänkte jag för mig själv, tänk att jag inte blivit sjuk än. Konstigt! 

Jag hade lite ont i magen på kvällen men trodde bara att jag behövde gå på toaletten. Brydde mig inte så mycket mer om det. Sen vaknade jag vid 5 tiden av världens matvärk, det var inte direkt illamående men fruktansvärt ont, nästan lite krampaktigt. Låg kvar en stund till och sen behövde jag gå upp och kräkas. Hur ensam kände jag mig då? Jag gick in på Facebook och kollade om någon var där, skrev till mamma och Niccole, mamma var inte där men Niccole svarade men hon skulle sova. Blä, jag grät och kände mig väldigt ynklig. Skrev till Lar, och han svarade (för att jag väckte honom) så han höll mig "sällskap" medan jag spydde.. Hemskt var det. Försökte vila så mycket som möjligt mellan gångerna. Det var inte som magsjuka när man mår så illa och det blir värsta kastspyan. Detta var mer kramp! (Ni får ursäkta mig men jag är inte ett dugg känslig) efter ett tag så kände jag att jag behövde gå på toaletten också! Yey, pappret var slut! Försökte lägga in en spya och ett toalett besök innan jag tog tag i att gå ner och hämta mer. Det gick bra till en början men sen när jag närmare mig rummet fick jag springa och kräkas igen. (Och sätta mig på toaletten eftersom det rann ifrån båda hållen) jag ber om ursäkt igen men detta var det värsta jag varit med om så jag måste bara berätta det. Sen efter ett tag så avtog det och nu har jag fått i mig två rostade mackor med smör på och det känns faktiskt okej. Hoppas verkligen INTE att det kommer tillbaka inatt, för det orkar jag verkligen inte! 

Nog om det! Har skypat med mamma så det känns bättre nu, nästan som att någon är här och tar hand om mig! :) 


Idag saknar jag allt hemma extra mycket! 



Skratt!

Som vi alla vet så är skratta det viktigaste i mitt liv! Det här får mig att skratta för mig själv! :) 


Googla "burpees" om ni inte vet vad det är.. Sjukt jobbigt!



Regn och bara regn

Det regnar och regnar, idag har det regnat non stop. Not much to do. Får väl damma av boken och sätta mig utanför mitt rum (för här inne vill man inte vara, blir deprimerad här inne) och läsa och lyssna på regnet. Så här i slutet på min resa ångrar jag att jag inte tog med min kamera, varför gjorde jag inte det? Samt min dator, för det har varit riktigt drygt att blogga från mobilen. 

Kan någon fixa ett jobb till mig som jag kan jobba "hemifrån" med så jag kan bo här och jobba samtidigt. Perfekt ju, sola bada och träna på dagarna och jobba på kvällarna.. Hmm.. Vad ska det vara då? Det tål att tänkas på :) 

Här är två bilder från beach träningen i lördags! Jag älskar att sprinta, sååå kul :) (plus att jag var snabbast) 




Phi Phi

Igår gjorde jag inte så mycket, var trött så det blev en kyckling med cashewnötter, (blev såklart inte mätt) och efter det en bananpannkaka med nutella 

Men efter det blev jag mätt! Försökte prata med Niccole på FaceTime, men det funkade inge bra.. 

Nu sitter jag och ska äta frukost, dricker en mycket god kopp kaffe! Kan säga att jag verkligen längtat efter det. :) 

Sen är det dags att inta stranden :) 

Jag ber om ursäkt till mig själv

Ja för det mesta så ber jag om ursäkt till mig själv för att jag inte har skrivit några inlägg, hur ska jag nu komma ihåg vad jag gjort. Mycket har hänt sedan jag sist skrev. Jag är inte längre kvar i Phuket, idag åkte jag vidare till Phi Phi öarna. Stannar här till på Lördag, och sen drar jag vidare till Koh Lanta i en vecka. Och sen åker jag faktiskt tillbaka till mina vänner i Chalong, Phuket. Och tränar de sista dagarna unna jag åker hem till kalla Sverige. Där har ni min plan. Vad har jag gjort den senaste veckan. 
Först kommer bilderna från surfingen.



Det var så fruktansvärt svårt, men till slut lyckades jag släppa snöret. 



Sen har jag ju gjort det gamla vanliga, tränat och ätit. 

Sista lördagen varje månad är det något som kallas för BBQ beatdown. Då köper man biljett, får äta hur mycket man vill, dricka öl (också hur mycket man vill) och så är det några matcher i Muay Thai och sen är det fest. Så det gjorde vi i Lördags. 


This Guy is hilarious! Han är en Muay Thai tränare för nybörjar gruppen. Han har en pinne, och den pinnen snärtar han till den som är lat med. Haha! 











Kul kväll! :) 

Igår besökte jag ett barnhem, som drivs av två svenskar. Eftersom jag funderat förut på att åka iväg som volontär så tänkte jag att det var ett perfekt tillfälle att åka och kolla. Så söta barn med olika upplevelser i bagaget. Väl omhändertagna av fantastiska människor. Hittade även en volontär där från Uppsala, världen är liten.

Nu är jag ju då på Phi Phi, ligger på mitt rum och lyssnar på regnet. Hoppas det avtar snart för jag är riktigt hungrig. 


Sprang till Tiger imorse när de öppnade och köpte frukost att ha med på båten. 
Jag orkade inte vara lika turistig som alla andra, herregud vad med kameror! Alla var helt galna på båten!


Trevligt meddelande på toaletten! 
Jag la mig på stranden trots det dåliga vädret och sov och lyssnade på musik! Fantastiskt skönt :) 

Här är en bild på min fina familj igår när vi Skypeade, haha de åt middag och jag fick vara med :) 



RSS 2.0