Hallon

Hemmaland

Är hemma efter en härlig semester neråt i landet. Imorgon ska vi på semester uppåt i landet, närmare bestämt till Rättvik. Vi kom hem igår kväll, packade upp allt och sen blev det sushi och tv. Tvättat idag och det är i princip bara packningen kvar,vilket kommer gå fort eftersom jag har blivit mästare på att packa (även om jag tar med mig alldeles för mycket). Just nu sitter jag på bussen in till stan, ska in och ta min andra TBE spruta, plus att jag ska vara lite barnvakt efteråt.

Skåne levererar

Idag har vi varit nere vid Ystad strand. Super härligt väder och vi har haft en super härlig dag :)

Uggla

Sövde

Gårdagens inlägg publicerades nu tydligen. Nu är vi i Sövde och ska snart käka lunch :)

En super dag

Vi har haft en super dag, med god lunch i Kivik och god glass i Simrishamn. nu på kvällen har vi varit över hos grannen på mingelkväll med tilltugg och konsert. Maten var så god så jag höll på att avlida. När konserten hade börjat så började det såklart regna. Jag hade med mig regnkläder till mig och en poncho till Sebbe. Jag kände mig faktiskt väldigt förberedd. En kul kväll med mycket folk var det iallafall. När vi kom hem för två timmar sedan körde vi lite räkor och vin. Imorgon rattar vi spakarna mot Sövde för en till konsert, fast med Magnus Uggla och träffar min fina familj och våra fina vänner. Längtar!

Helt slut

Ja det är precis vad jag är nu, ska straxt stänga igen mina blå och bara lyssna på när Sebbe och Sune sitter och pratar med lugn musik i bakgrunden. Ligger uppe på loftet med vardagsrummet nedanför. Mysigt! Imorgon är en ny dag :) godnatt!

Ullared

Ja, då har vi gjort Ullared. Inte så mycket folk som jag trodde, men nog var det folk alltid. Mycket saker fanns det också. Jag såg mest giriga gamla tanter som inte visade någon som helst hänsyn till andra människor, utan de körde på med sina kundvagnar. Ja ni kan tänka er den synen själva. Men det var helt klart en kul grej. Hittade lite roliga saker, bl.a. Iphone skal, en nu fleecetröja till jobbet, tränings brallor, nagellack, osv. Måste bara säga också att de där gula påsarna är så fruktansvärt fula! Haha.. Nu är vi illafall i Skånelän och ska ta oss till Sune och Sonja! :)

Vi rullar vidare

Då är vi färdigpackade och klara för att åka ännu mera neråt i landet. Gårdagskvällen var helt fantastisk, så himla mysigt var det!

Fel

Nu stavade jag fel igen. Förresten, Såå stavas det ju :) förlåt mamma!!

Redo

Nu är vi redo för att gå på middag! Skaldjur bjuds det på, det tackar man ju inte nej till. Kul man kan ha med en hårfön föressten. :)

Lunch

Godmorgon, Godmiddag! Det regnar här i Götet idag. Vi har sovit som kungar inatt, världens skönaste säng och täcke! Just nu sitter vi på ett café och har käkat lite frukost/lunch och dricker kaffe! Vi fick en stor kaffepress, så det var bara att dricka! Blev väl typ tre koppar i var. Nu tänkte vi traska ner mot Nordstan och kolla över den lite. Ha en bra dag :)

Pics

Mat igen!

Ja, då är vi framme (sedan 5 timmar tillbaka), vi hade sådan super tur att Sebbes kusin som bor här är bortrest med hennes familj till Spanien. Så vi får låna deras lägenhet. Hur gött som helst, och jätte nära ner på stan! Så när vi kom hit mötte vi upp Sebbes andra kusin Jocke och fick nyckeln till lägenheten och så. Nu sitter vi på resturang och ska äta tapas!!!

Äntligen!

Då har vi precis ätit lunch och fortsatt vår resa neråt i landet. Vi har ungefär 2,5 h kvar att göra, så det kommer gå fort. Det blev inget Jönköping, stannar där påväg hem. Vi tänkte spana in lager 157. Det är betydligt större där än i Uppsala iallafall. Nu åkte vi precis över Göta Kanal! :)

På väg

Åkte precis från mig, kl 08.00 skulle vi åka och vi kom iväg 08.10. Inte lika sena som familjen Grahn brukar vara så jag är nöjd. Picknicken är med och jag längtar redan till vi ska äta den :) haha! Vi hörs snart, vi får se om jag ska köra något eller om jag blir kartläsare hela vägen :)

Natti

Nu är det sovdags! Klockan är ställd på 6. Fya! Så tidigt har jag inte gått upp sedan jag fick semester. Det ska göras lite pastasallad och koka kaffe och så innan vi drar imorgon. Jag bara älskar picknick :) Godnatt!

Foto

                                       
 
 
                                       
För några veckor sedan så fotade min fina vän Niccole mig. Kändes lite konstigt att det var jag som var framför kameran. Blir väl så när man har en kamera och gillar att fota, då hamnar man inte så ofta framför. Eftersom Niccole också har en bra kamera så ville hon öva lite. Hon tyckte inte att hennes barn var så bra fotomodeller, de lydde henne inte riktigt. Jag är förvånad att inte alla mygg syns på bilderna, det var tusentals mygg där. Solen tittade fram lite i mellanåt också.

Vädret

Jag tror nog att vi aldrig kommer att bli kloka på vädret. Den här sommaren har ju absolut inte varit någon toppen sommar direkt. Och det värsta av allt är att vi inte kan göra ett dugg åt det. Det är bara att se på medan regnet öser ner och ta vara på varje gnutta solsken som tittar fram. Än är inte sommaren slut så jag har lite hopp kvar. :)

Styckesindelning

Märker att det inte går så bra att göra styckesindelningar när man mobilbloggar. Därav det smetiga inlägget innan. Slänger in två bilder på det fina ovädret och en på Sebbe när han grillar i regnet :) haha

Ändrade planer

Eftersom solen sken i Stockholm idag, så åkte jag och Mickan och badade. Hon fixade lunch, så drog vi iväg. Hon hade gjort världens godaste sallad! Vid två så åkte vi hem och Sebbe började packa och vi åkte mot Uppsala. När vi dök upp i Uppsala så träffade vi på skitvädret! Åkte från Stockholm från det fina vädret till skit väder. Vi hoppas på finväder den kommande veckan, fast är det skit väder här hemma spelar ingen roll, eftersom vi ska neråt i landet på semester. Jag och Sebastian stod för middagen. Det blev: chili,vitlök och lite smågojjs marinerad rostbiff, Rostad färskpotatis i ugn, Tzatziki, melonsallad med fetaost och färsk lök, grillad zucchini, majskolvar, färsk lök och paprika! Och en liten rabarber och äppelpaj till efterrätt :) vi kan vi!! Super gott blev det! Det blev dock inga bilder på allt det fina. Nu är det Wallander som gäller :)

<3

Dagen lider mot sitt slut

Gårdagskvällen spenderades hemma hos en kompis till oss som hade inflyttningsfest, jätte mysigt och trevligt!
 
Dagen idag har ju som sagt spenderats hemma hos Elin, underbart!
 
Imorgon blir det uppstigning skapligt tidigt, Sebastian ska hem till sin far och hjälpa till lite och jag ska eventuellt ut och plocka svamp :) Sen på kvällen blir det hem till Uppsala för att packa lite för att dra neråt i landet på Onsdag. Första stoppet blir Jönköping, sen Göteborg där vi forhopningsvis övernattar. (Inte den bästa planeringen, då Gothiacup är nästa vecka) Inte mycket att göra åt men, sen efter Göteborg blir det Skåneland. Först ett stopp hos Sebbes mormor och morfar och sen ett stopp hos våra fina vänner i Sövde. Det blir kanon och jag längar till Onsdag när vi är påväg :)
 
Nu blir det sussa kudden :)

Mys söndag!!

Sitter hemma hos Elin som har gjort fina naglar på mig. Mickan, Sebbe och Niklas är här också, vi har ätit sushi och gjort rabarberpaj! En underbar söndag, regnar som tusan! Perfekt att sitta inomhus och mysa :)

Blommor, sushi och kaffeblask

Sushi och blommor väntade mig när jag kom hit till Stockholm. Vi har suttit ute på balkongen och myst hela kvällen. Sebbe försökte sig på att göra kaffe, det blev inte det godaste kaffet om jag ska vara ärlig, kaffeblask :) Hur som helst en välbehövlig kväll för bara mig och Sebbe. Inte alltid så lätt att hålla ett distansförhållande vid liv, när helgerna blir det enda alternativet att ses på. Det har varit väldigt mycket nu den senaste tiden så det är så skönt att bara vara tillsammans och inte göra annat än att sitta i soffan och äta chips. Nu väntar tre veckor tillsammans, då Sebbe fick semester idag. Underbart!! Puss

 

Heading to Stockholm

Man ska ju inte blogga när man kör bil, så därför tänkte inte jag göra det :)

Åskan

Här åskar det för fullt just nu, och solen skiner i mellan åt. Barnprogram på tv och Niccole sitter och fixar naglar. Jag bara älskar att umgås med henne. Vi pratar om alla möjliga konstiga saker, tankar och funderingar. Det bästa med henne är att vi nästan är lika på det viset att vi funderar väldigt mycket båda två. Det kan vara allt från Livet och Kärlek till hur sniglar gör med sitt skal. Helt plötsligt kan någon av oss säga "har du tänkt på en sak?" eller "tänkt vad sjuk det är att.." Så skönt att vi är lika på det viset eftersom då behöver man inte känna sig dum när man har någon fundering.

Dags att sova

Mysig dag med småtrollen!

Besök i Tierp

Befinner mig för tillfället i Tierp hos mina vänner Niccole och Emil. Fast ingen av de är hemma, det är bara jag och barnen hemma. Vi ska busa hela dagen medan mamma och pappa jobbar. Kian och jag tittar bompa och Rara sover, inte allt för ansträngande en så länge. Bara för det så vaknade lilla fröken nu, :)

Rörstrand

Jag har hittat en servis som jag gillar, en enkel och jätte fin! Fick skålar av farmor förut och jag föll för dem direkt. För några veckor sedan så köpte jag tallrikar för födelsedagspengar. Idag så fick jag hem två små skålar från samma serie, man fick det om man prenumererade på "allt om mat", det fick ju mamma i morsdagspresent (fast jag tog skålarna). Super fina är de!!

Yes!!!

Bloggappen fungerar!!! :) nu blev jag glad! För tillfället så har vi lite verkstad här hemma. Pappa meckar diskmaskin, mamma meckar kött, jakob har bakat kladdkaka och jag gör inte något alls, jo! Jag är lite hjälpreda överallt ;)

feber och magont

Ja det kom som en riktig käftsmäll igår eftermiddag/kväll. Jag började få jätte ont i magen och började frysa som en tok. Fick jätte ont i kroppen och kunde knappt röra mig. orkade bara ta mig upp till sängen. Frös som en galning, fick ipren och somnade. Vaknade vid 12 och svettades som en galning istället. Imorse så var febern borta, men magen är fortfarande konstig. Jag har bara en konstig känsla i övre delen av magen, hade det för några veckor sedan och vi trodde det var magkatarr. Det gick över, inget mer med det liksom. Men nu har det på sätt och vis kommit tillbaka. Det börjar kännas bättre nu, har inte varit sugen på mat över huvudtaget. Det har blivit kräm,macka,chips och glass idag. Det var det enda jag var någolunda sugen på. Köpte mina favorit kakor för att jag kanske var sugen på dem. Vanligtvis kan jag äta hela paketet (typ), nu gick knappt en kaka ner. Hatar när det är så här. Särskilt när vi ska åka bort i morgon. Jag och Jennsan styr spakarna mot Västerås över helgen. Då vill jag inte må dåligt. Men jag knarkar samarin nu, så det borde gå över.
 
För övrigt måste jag säga att det är underbart med semester. Drygt med sådana här dagar när jag bara legat i sängen och mått dåligt. Men sånt händer.
 

En helg full med mys

I helgen har jag varit hos min underbara vän Niccole. Vi har myst, badat, sprungit, promenerat och shoppat, (ätit pizza också men det struntar vi i). Mycket har vi hunnit med, super mysigt. Idag var det så skönt att vakna vid halv tio, och veta att jag inte behöver göra någonting idag om jag inte vill. För nu har jag semester på riktigt. Så himla skönt, bara vara ledig och njuta.
 
En liten sak som jag måste skryta med är att jag har sprungit en mil för första gången i mitt liv. Igår var dagen när detta hände. Det gick inte super fort men vi tog oss runt och det var en helt underbar känsla efteråt. Smärtan i rumpan var inte skön, det gjorde verkligen skit ont så det var ju ett litet minus, men annars så var det faktiskt inte så farligt. Det var tänkt att jag skulle ge mig ut på en liten tur nu också, men vi får se om jag kanske bara kör styrka istället. vem bryr sig :)
 
Här kommer en underbar bild från Italien resan för 5 år sedan med min underbara familj, detta gör vi snart igen va? <3

RSS 2.0