fixtrix

Det känns som man inte har någonting annat i skallen än studenten. Men jag tror nog att det mesta är under kontroll.. eller? Det känns som att mamma har mer koll än vad jag har. Den första juni kommer bli en dag att minnas. <3

Man känner ibland att man önskar att man såg ut på ett visst sätt eller att man kunde göra vissa saker. Man känner sig aldrig helt nöjd över hur man är eller hur man ser ut. Men man kan ju faktiskt inte ha allt. Man vill gärna ha den perfekta kroppen, eller vara super smart osv. Men hur skulle det vara om man verkligen hade allt, man var bra på precis allt och man såg skit bra ut. Hur skulle det då bli? då skulle det inte finnas någonting att längta efter, eller att önska att man hade större bröst, mindre rumpa osv. Skulle man vara helt nöjd med allt här i livet så tror jag att det skulle bli skit tråkigt. Man måste nog ha saker som man önskar att man hade eller önskar att man såg ut si och så. För då kan man drömma om hur det skulle vara, istället för att ha allt och att allt redan är perfekt. Det skulle nog vara tråkigt tror jag. Slutsatsen är att vi kommer aldrig vara helt nöjda med hur vi ser ur eller hur vi är som personer. Det är bara att inse.

Lugn och skön lördagskväll

Jag ligger i min säng nu och jag tycker det är riktigt skönt faktiskt. Jag och mamma var uppe vid nio imorse för att fara till stan för att handla det mesta till studenten. Det gick bra tycker jag men när vi kom hem var vi helt slut. När vi kom hem så ringde Mickis och vi bestämde att vi skulle ses vid Lännaborg för att kika på Derby, Sen åkte vi hem och hon fixade mina naglar, så nu är de jätte fina, är helnöjd med dem. Hon är så duktig så! Mickis åkte vidare och Albin fixade tacos till oss andra. Sen har jag inte gjort så mycket mer ikväll. Jag har mest tagit det lugnt, provat kläderna till studenten och stått och speglat mig lite.. haha!
Jag har tittat lite på den bit jag och Therese har hunnit på talet också. Vi ska göra klart det på måndag tänkte vi. Det ska bli jätte roligt faktiskt, jag tycker verkligen det är jätte roligt att hålla tal, jag har bara gjort det en gång men jag tycker det är roligt att skriva så vi får se hur det går.

Jag har tänkt på en sak. När jag har tittat på Melodifestivalen och vissa låtar har gått vidare som jag tycker är skit dåliga. Och då kan jag tänka: hur fan kan de tycka att den här låten är bra?. Det har varit så fler gånger att jag verkligen tycker att vissa låtar är skit dåliga och så går dem vidare iallafall. Men sen i efterhand så tycker jag att de låtarna är bra, fast jag tyckte att de sög från början. Är det bara jag som är eftrebliven och inte fattar att låtarna är bra förns efter? Eller är dem som röstar synska och tycker att låtarna är dåliga fast de vet att de blir bra när man lyssnar på dem flera gånger? Jag kanske bara tar längre tid på mig att förstå att en låt är bra.
Bara en tanke

Studenten närmar sig

Det är 6 dagar kvar till onsdag, 6 dagar kvar till studenten. Herregud! Snart är dagen över och vi kommer aldrig mera gå i skolan. Den här tiden innan studenten har varit både underbar och hemsk. Men nu är jag faktiskt glad att skolan är över. Jag är dock inte nöjd med hur jag har skött skolan. Jag hade velat haft bättre betyg. Och det värsta är att nu är det försent att göra nått åt det. Nu får jag nöja mig med dessa.

Förberedelserna för studenten är i fullgång och jag känner mig inte frisk alls om jag ska vara ärlig.. öronen börjar värka och det skulle inte förvåna mig om jag skulle få en släng av öroninflammation lagom till onsdag. Vi håller tummarna för att den ska hålla sig borta. Nu ska jag sova, ha det kung!

Jag undrar..

Jag undrar en sak... När man möter någon på stan och hejar på den, så blir öppningsfrasen oftast: Hur mår du?, hur äre? äre bra? läget? osv.. Något i den stilen, man frågar om den andra personen mår bra helt enkelt. Efter man har frågat detta och svarat: Jo det är bra, själv? så svarar den andra personen: Jo det är bra här med. Sen skiljs man åt eller så pratar man om någonting annat. Då undrar jag. Hur många av dessa man mött har verkligen menat vad de säger. Bryr de verkligen sig om hur jag mår? Eller är det bara någonting som man frågar bara för att det inte ska bli tyst? Jag kan säga att när jag frågar: äre bra?, så menar jag nog inte vad jag säger till alla som jag träffar. Vissa bryr man sig inte riktigt om på det sättet. Som man kanske bara stöter på nere på stan, på ica eller något.

Varför ska man då börja med att fråga hur någon mår? Om man egentligen skiter i hur den mår och man vet att man oftast får samma svar: Jo det är bra. Tänk va chokerande att säga: Nej det är inte alls bra faktiskt. För då får man helt plötsligt ett samtals ämne, vad är det som är dåligt, varför har det blivit så.. osv. Men när någon mår bra, ja då är det så bara, man bryr sig inte om att fråga varför någon mår bra. Om man en då inte bryr sig om hur den andra mår så kan man väl fråga någonting annat istället. För som jag nämnde tidigare, hur många gånger har man inte frågat hur någon mår fast man egentligen inte ens ville stanna och prata, man vill bara gå därifrån. Antingen så skiter man i att prata, man säger bara hej och går. Eller så pratar man om någonting som är intressant. Varför har du en finne på hakan? Ojj har inte du blivit lite tjock? Varför låg du med din jobbarkompis för när du har kille? Är du lesbisk? Jag har hört att du har klamydia, är det sant? Det är sådana frågor som man egentligen skulle fråga, för det är dessa frågor som man sitter och snackar skit med andra om. Man undrar om Klarabella verkligen är lesbisk, det är ingen som vet. Sen när man träffar klarabella på stan, ja då frågar man hur hon mår.. Varför inte bara fråga då om hon är lesbisk istället? För det är det som man verkligen bryr sig om och vill veta, tragiskt nog.

Nu har jag fått ur mig lite tankar.. haha!

Hur snygg är jag på en skala ett till tio

Ursäkta mig, nu tänker jag säga precis vad jag tycker. På Facebookk så har jag sett massor som har skrivit på sin status. "Gilla det här inlägget så skriver jag i din logg hur bra du ser ut på en skala 1-10" Varför ska andra sitta och bestämma hur bra jag ser ut. Får jag en 5 av någon, betyder det att jag är halv ful då? Och sen när någon skriver ett sånt här inlägg så är det över 15 som gillar det. Varför gillar man det? Vill man höra från någon annan hur snygg man är. Det är väl ingen annan som kan sätta en siffra på hur jag ser ut. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara mig, men jag tycker bara att det är idiotiskt och barnsligt att man ska behöva lägga ut sånt där på facebook. Är det kul att sitta och ge siffor till folk, hur bra eller dåliga de ser ut? Jag kanske är helt ute och cyklar, men jag tycker det är korkat. Sen att man"gillar" det, får man inte bekräftelse från någon annan då så att man måste få det via facebook. Man får en siffra på hur bra man ser ut.
- "Du får en femma av mig"
- "ååh tack, jag är halvful och tycker själv att jag är skit snygg".

Klart att man vill höra att man är fin och att man har snygga överarmar ibland. Men då kanske man kan få höra det av någon kompis, mamma,pappa, pojkvän,flickvän, osv.

Jag har sagt mitt! förstå mig rätt. Jag menar det inte personligen mot folk, men jag tycker att man kan tala om för varandra istället hur vacker man är istället för att behöva gilla sådana där statusar och få en siffra av någon som man kanske inte alls känner så väl. Alla är vackra på sitt sätt och alla är bra på något.

Nålar och aj aj

Idag har jag varit och fått en nålbehandling mot min onda rumpmuskel. För ett år sedan cirkus så gjorde jag illa mig, kändes som en sträckning men var dock väldigt i härdig och gav sig inte. Ett naprapatbesök och ett läkarbesök med Magnetröntgen, blev inte bättre utav det heller. Så mamma mailade en kille som håller på med nålar, liknande akupunktur men man sticker ner nålarna längre ner. Så vi gick dit idag och berätta hela storyn, han kände igen sig och jag la mig på brittsen och han kände och klämde och jag skrek och grät. Han hittade vad det var för någonting, och de var en väldigt ovanlig skada sa han. Den sitter långt,långt in. Och han tog fram nålarna och började sticka in dem ca. en dm in i skinkan. Det var en hemsk smärta, jag som faktiskt gillar nålar, men jag gillade verkligen inte detta. Det var verkligen häftigt, hur det gick till. Det går inte att förklara, hokuspokus var det. Det var en strålande smärta, precis som det har kännts i ett års tid ungefär. Efter måna tårar och 25 minuter senare så var det färdigt för denna gång. Jag var lättad, men endå inte. Jag kunde inte gå ordentligt och skorna var inte det lättaste att ta på sig. Återbesök på Fredag och jag vet inte hur många fler gånger jag måste gå dit. Han sa att till sist kommer det inte göra ont när han sticker ner nålarna. Vi får hoppas på det :)

Nöjd

Jag har ätit pizza med mozarella till, druckit coca cola, och ätit cheesballs. Jag får nog känna mig nöjd för idag. Dock har jag inte gjort klart samhällskunskaps uppgiften, fuck! vi får se hur det går.

Kan nog inte säga det för många gånger hur nöjd jag är över gårdagen, så underbart! alla var jätte fint utklädda och det var så kuul. Nu återstår endast två veckor kvar av skolan, känns konstigt. Jag håller på och slipar på tal som jag och Therese ska hålla på studenten. Den första juni kommer vara en fin dag.

Nu ska jag rycka upp mig och gå och duscha :)

sugen

Jag är sugen på cheesburgare, pommes och cheddardipp från donken, mozarellasticks från max och chips från ica eller nått. Det är det som jag är sugen på just nu, och har vi någonting av detta hemma? Nej! det har vi ej, jag måste snart åka till affärn för att köpa nått gott. för det här går inte längre.

Dagen efter

Gårdagen var helt underbar, helt underbar verkligen! Underbar stämning, underbart sällskap, det var verkligen awesome. Jag är dock väldigt trött idag men det var det värt.

imorgon, imorgon IMORGON

Imorgon är det dagen d, med litet d. dagen D med stort D är den första juni :) Imorgon är det Cultans studentskiva, lovely. Ska bli såå himla kul! Sen är det bara två veckor kvar. Två veckor, ingenting mera. Allt är slut sen, allt som har med skolan att göra iallafall. Ett IG kommer jag nog få nöja mig med. Jag känner att det inte är hela världen faktiskt. Dock hoppas jag på att det inte blir IG i projektarbetet också, då blir det värre.. usch! Men det tänker vi inte på nu.

Resan till turkiet med älskling är bokad nu också, underbart! ska bli så underbart skönt att komma iväg,bara han och jag. Det är bara 24 dagar kvar tills vi åker. Innan dess ska jag göra klart skolan, ta studenten, jobba lite, ha idrottslek, fira sebastians lilla systers student, SEN drar vi. Åh va jag längtar! Veckan efter vi kommer hem är det dags för jobb, en väldigt jobbig första vecka måste jag säga. Hela midsommar helgen är det jobb som gäller.. Sen jobb i några veckor, sen ledig lite jobba lite, sen RÄTTVIK, veckan efter det blir det jobb igen. Så ser min sommar ut. Den kommer väl säkert gå fort den med och snart är det snö igen. haha!

Nej nu ska jag tagga till lite till tills morgondagen :) PUSSSSS

Onsdag imorgon

Trodde faktiskt att det var torsdag imorgon, konstigt nog. Tänkte att det var torsdag och att sebbe skulle komma. Ack så fel jag hade, det var nog bara önsketänkande. Imorgon är det onsdag. Då börjar idrottsleken som jag ska vara hjälpledare på. Jag och två till ska ha idrottslek för de yngre barnen här i Åkerlänna, det ska bli kul. Jag kan dock inte vara med så många onsdagar eftersom det går bort ganska många med studenten osv. Men det blir bra endå.

Nu har jag nog ingenting mer att skriva. Jag ska tänka efter om jag hag någonting smart på lager...... nej det hade jag inte. :D

nytt försök

Vi gör ett nytt försök ikväll, då bloggen inte ville fungera igår kväll. Jag hade skrivit ett sjukt långt inlägg, längsta på flera månader kan jag ju säga. Såklart så vill inte blogg.se fungera då. Så allt försvann så jag ledsnade och gick och la mig istället.

Tiden rinner iväg och nästa vecka har vi studentskiva, det kommer bli så jäkla fett. Vi har som tema "jag är påväg till.." roligt, då kan man liksom komma lite som man vill. Man kan vara påväg till precis var som helst. Jag kom på igår kväll vad jag ska vara påväg till. Jag tror att det kommer bli så jäkla kul, en försmak på studenten. NICE! Studenten närmar sig den med, läskigt! Jag är faktiskt lite rädd, efter studenten då ska vi vara vuxna, vi kommer aldrig mera att gå till skolan. Om vi inte själva väljer det. Men nu så är det slut, finito. Jag kommer gråta som ett litet barn när vi ska springa ut. Jag kanske ska försöka att gråta lite några dagar innan så att inte allt kommer på samma gång, vore ju dumt att förstöra sminket. Jag ryser varje gång vi pratar om studenten i skolan, och när jag tänker på det. Den dagen kommer troligtvis vara den lyckligaste dagen på länge. Den bästa skolavslutningen, utan tvekan. Jag har saknat det här med skolavslutning lite faktiskt. När man blir stor så blir det aldrig någon riktig skolavslutning, man får sitt betyg och så en hejdå kram och sen har man lov. Men nu när vi tar studenten så blir det verkligen en superduper skolasvlutningen, den fetaste av dem alla. UNDERBART!

Men är det bara studentdagen som är underbar? sen då? dagen efter studenten, vad ska man göra då? då är man ledig.. jahapp.. sen då? dagen efter den dagen? ska man jobba då eller? ha ha.. man kommer nog få ångest redan då vad man ska göra för någonting. Dock så har jag mitt liv hyffsat planerat till midsommar nästa år så jag vet egentligen vad det är jag ska göra. Man kanske skulle ta en dag i taget, så som man jämt tänker att man ska göra fast man aldrig gör det. Jo det är nog precis det som jag ska göra, jag ska ta dagarna som dem kommer. För nästan precis en vecka efter studenten så ska jag och Sebbelito åka utomlands. Vart vet vi inte riktigt än eftersom vi inte har bokat än, då vi tänkte ta en sista minuten. Men det är inte långt kvar nu så jag börjar bli lite otålig och vill gärna boka någonting så man vet att vi verkligen kommer iväg. Iväg kommer vi säkert men frågan är bara vart. Det ska bli så sjukt mysigt. Att få drygt en HEL vecka tillsammans med honom, det klår allt just nu. Då vi inte träffas mer än på helgerna och då blir det liksom inte så många dagar. Högst tre nätter, det är inte mycket och jag saknar honom lika mycket varje gång och jag blir lika glad varje gång jag ser honom. Distansförhållande har sina fördelar det med, men man klarar det inte allt för länge, man vill ju träffa den man älskar varje dag :) men förhoppningsvis så har vi ett eget place inom en snar framtid.

Nu har jag nästan skrivit lika långt som jag gjorde igår, och jag lyckades nog få med ungefär samma saker också. Nu ska vi se om det fungerar idag. :) Puss och hej

Mår illa

Ja jag mår illa av allt snor som finns i min hjärna, i min näsa, i min hals, i min mage. jag har fan snor överallt känns det som. Hostar som en galning och halsen har skurit. Men jag ska ner och äta lite frukost/lunch nu för jag är skit hungrig. Måste ju orka med lite 20 års fest ikväll :)

what are words if you really don't mean them

Niccole visade en låt för mig om en kille som är tillsammans med en tjej som råkade ut för en olycka. Han har skrivit en låt som heter "what are words". Den är så sjukt fin och så otroligt sorglig. Jag älskar den.

vad är ord om man egentligen inte menar dem? Hur ofta har man inte sagt saker man inte menar. Då är det egentligen ingen mening med att säga dem, lika bra att vara tyst.

http://youtu.be/nQY4dIxY1H4

RSS 2.0