Liite då

Skriver kanske lite endårå, igår praktiserade jag och sen mötte jag isis och sen så gick vi till Pernilla och firade henne eftersom hon fyller 18 år imorgon :D Först var det kaffekalas, och sen så blev det party. Var riktigt kul, lite segt ibörjan eftersom man inte kände någon, men det var riktigt kul :D kom hem runt två kanske, skönt att inte vara ute så sent :D nej nu ska jag visst käka, höörs

Long time no see

Har inte haft varken tid eller ork  till att skriva en massa, praktiken går jätte bra, redan blivit erbjuden sommarjobb så det är riktigt kul. Jag oorkar faktiskt inte skriva något mera nu. ha det bra. tjingpling

Måndag, första dagen på praktiken.. eller?

trög natt inatt, kunde inte somna förns två kanske. Och så vaknade jag klockan sex. Slumrade om till sju och så tänkte jag att jag bara skulle sova ett litet tag till. Och så somnar jag om till åtta, mamma ringde och väckte mig. Jag sprang upp och duschade så jag blev lite pigg och sen så satte jag mig vid telefonen och ringde till chefen. Men inget svar där heller. Jag lämnade iallafall ett meddelande till henne och bad henne ringa upp mig. Så vi får väl se hur det blir, om hon ringer upp eller om jag är tvungen att åka till skolan för att prata med Elena på receptionen. För hon är verkligen jätte bra. Men jag vill bara att dem ska ringa så att allt är spikat liksom. Nu är det så jävla oklart. Sen får hon ju gärna säga att jag kan vara ledig idag, det gör inte mig någonting men jag vill verkligen veta när jag kan få komma och att de vet att jag kommer. Det blir nog bra..

För övrigt gör jag inte så mycket än att vänta och vänta. jag ligger i sängen nu igen och väntar på att telefonen ska ringa. Det är det enda jag gör. haha.

Jag vill nu nu nu nu

Jag längtar såå mycket tills Jag är 18, tills det blir körkort, tills tatueringar blir gjorda, tills piercingar blir gjorda, tills jag skaffar jobb, tills KROGEN, tills jag flyttar hemifrån, utomlands med alla underbara, det ska göras OK? Jag längtar så grymt mycket tills man har råd att göra vad man vill, tills man kan göra vad man vill för att man kan ta sig överallt. Fan va jag längtar, Men det är inte långt kvar alls nu faktiskt. Det är en månad och en vecka kvar. Det kommer nog gå ganska fort, med tanke på att vi kommer ha praktik nu enda fram tills jag fyller. Jag och mina bröder har gjort tacos nu ikväll, blev riktigt gott. Like always. Nu sitter jag bara här och lyssnar på min nya favorit låt : The Realgroup - A minute on your lips.

Hittade en roliglänk nyss där man kan räkna ut olika saker, jag gjorde en egen räknare och räknade ut min födelsedag:D

Kika in den här

Nu ska jag lägga upp lite vattenbilder som jag tog i fredags, enjoy.
 









Buusgrabben

Ja vi tittade som sagt på SWIP snutarna i torsdags och replikerna har satt sig i skallen.
Igår så kom Mickis hit och vi satt och snackade lite och sen så åkte vi till jenny, där var Elina också. Vi satt och snackade och hade det trevligt. Efter ett tag så kom Olle och Johan. Lite senare igen så kom Martin. Hade det roligt och skrattade. Lite senare så åkte vi in till stan på inflyttningsfest. Jag hade det riktigt kul, trots nyktert tillstånd plus att det inte var särskilt kul på själva festen, men jag står fast vid att det blir vad man gör det till. Är man negativt inställd så blir det tråkigt. Vi stog för det mesta i köket i köket och jag skrattade mest. haha! Efter ett tag så blev det lite tjaffs och senare åkte en lampa i golvet och då blev det ett jävla liv. Det var två killar som skulle ut och så gick dem aldrig någon gång och så blev det ett jävla liv, och när killarna hade gått så följde väl några efter och sen så hörde man att glas gick sönder och då var det dörren som pajade. Sen så bestämde vi oss för att dra, vi orkade inte med allt. När vi kom ut så står nina och håller i en kille som blöder duktigt mycket i ansiktet. Då kom Polisen, och vi sa att vi inte sett någonting så vi fick gå. För det var eendå så mycket folk där som visste vad som hade hänt. Jag, Mickis och Martin drog iallafall en repa på stan, haha! Sen till donken och då ringde Mickis till sin pappa som hon behövde hämta och han var jätte full så hon ville inte att vi skulle vara med, så vi fick ta bussen hem. Och jag skrattade riktigt mycket under den resan, plus när vi gick av. haha riktigt kul. Man har alltid kul med Martin. Vi gick in till Jenny en stund men inte länge. Sen så skjutsade Patrik och Martin hem mig.

idag har jag inte gjort mycket alls, ringde till ett annat nummer på praktiken. Och fick tag i en tjej och hon gav mig nummret till chefen som jag ska ringa till imorgon. Det blir nog bra det där, hon var jätte trevlig hon som jag pratade med. Snart ska vi laga tacos, mums! Nej nu ska jag ta tag i mitt liv. hejsvejs



peace out ;)

Löööördag

Min praktik svaraar inteeeee... vad ska jag göra??  jag blir galen. Jag måste ha fått fel nummer, eller att man inte ska ringa dit. Man kanske ska ringa till någon annan. Jag har i och för sig fått andra nummer. Men på den ena står det att han är kontakt person för SSK studerande, alltså sjuksköterska studerande. Och en annan står det frågetecken efter nummrena. Men våran lärare sa att man skulle ringa till dem där det stog ett (U) efter, eftersom dem har hand om undersköterskorna. Aja jag får väl testa, eller åka dit imorgon. För det lär ju vara någon där iallafall :S ? börjar bli riktigt skeptiskt till det där stället nu. FAn också.. menmen!

Funderar på att städa mitt rrum nu, det ser heeeeeeeeeeemskt ut. Måste nog göra det. Det är riktigt äckligt. Lite senare ikväll så kommer Mickis hit och sen så ska vi åka vidare till Jenny. Nej nu måste jag städa. hejsvejs :D

duuusch

Ja då var man duschad och luktar lite gott iallafall. Det blir inget Sara ikväll, eftersom jag smittas nog egentligen eftersom det är halsfluss. Men jag vet inte riktigt om jag gör det fortfarande eftersom jag har haft det ett tag. Menmen, det får bli hemmakväll med familjen och faster, farbror, kusiner, farmor och farfar.. Kan ju vara bra att vara hemma någongång ibland också. Men man vet aldrig vad som händer närmare kvällen. Men just nu ser det ut som jag blir hemma, jag bör nog vara det. aja! Jag ska iallafall kika på let's dance ikväll, kika lite på snygga kroppar, haha! det är det enda man får nöja sig med just nu. Nej nu ska jag gå ner till mamma. Vi hörs nog sen. Kommer nog inte ha något att göra så det blir säkert lite bilder och annat. haha hejsvejs!

Tycker inte om när..

..praktikplatsen inte svarar!!! jag har ringt och ringt och ringt. Vad mer ska jag göra? Jag får väl fortsätta att ringa i helgen också då. Men jag gillar inte att jag ska komma dit på måndag utan att ha pratat med någon av dem. Jag vet inte vilken tid jag ska vara där heller. Jag vet ingenting. Bara vem jag ska ringa till och vart det ligger. Men om hon inte svarar är det inte så lätt. Jag provade att ringa till hela boendet också men inget svar. Jag blir galen. Varför inte bara ha en telefon på sig hela tiden. Aja vi får se hur det blir med det iallafall. Efter att jag provat ringa till boendet så ringde jag till min tränare och sa att jag inte kommer och tränar ikväll och inte på någon vecka heller. Han tyckte att jag skulle vänta dem där tio dagarna som jag ska käka tabletter, plus några dagar till. Surt, men det är nog lika bra att bli helt frisk istället för att gå och vara lite halvsjuk och träna iallafall och aldrig bli frisk. Jag gillar inte att ringa till folk jag inte riktigt känner, och nya tränaren ville att vi skulle ringa istället för att bara skicka sms. Men det var ingen fara att ringa, för han ba: Hej Amanda! och då känner man sig lite mer bekväm när personen ifråga säger ens namn och låter liksom glad. Så det kommer inte vara några problem att ringa i forstättningen. Jag har övervunnit min telefonrädsla lite nu iallafall. Men som sagt, praktiken har jag gruvat mig lite för att ringa till, och när dem inte svarar blir det ju ännu värre. Jävla fan! Om det är som planerat så ska jag träffa Sara senare efter träningen. Först så ska vi ha gäster, för att fira mamma som fyllde för ett tag sedan. Men efter det ska jag nog träffa sara och bara ta det lugnt. Är ju liksom sjuk så jag ska inte vara ute på nått rajjrajj. När jag kom hem från skolan idag så säger mamma: Men du skulle egentligen inte gått i skolan idag, det var ju dumt! du är ju sjuk. haha. Kunde hon inte sagt det liiiite tidigare kanske? Så hade jag sluppit skolan. Eftersom vi endå inte gjorde nått särskilt.

Jag funderar på om jag ska hjälpa min mor med något mera, jag har damsugit lite bara än så länge. Ska nog gå och kolla läget. Tänkte ju nyss att jag skulle ta en promenad. Men det får jag ju inte. Jag hatar att bara sitta och så känner man hur man bara lägger på sig mer och mer. Eftersom jag är van att äta mycket eftersom jag har tränat så mycket förut. Men jag ska snart komma igång med det med.

Jag vill verkligen ha något mer än fotbollen, men då måste man få det att gå ihop. Jag har funerat på kickboxning, eftersom vi provade på det på idrotten förut, och jag har några klasskompisar som går på det. Det var riktigt kul. Men som sagt, jag ville inte börja med det direkt för att jag inte visste hur det skulle bli med fotbollen, och när träningarna låg osv. Men mina klasskompisar går på tisdagar och torsdagar, och det skulle vara perfekt. Eftersom sen när vi går ut på gräs med fotbollen så har vi träningar på måndagar och onsdagar. Så då går det ju liksom. Men mina klasskompisar har ju hållt på ett tag nu, och om jag skulle börja nu så blir ju det nybörjargrupp. Och jag vet inte riktigt när dem träningarna är. Men jag ska kolla upp det där lite mera när jag blivit helt frisk. Och mitt knä funkar ordentligt igen. Nej nu ska jag gå och kika lite om det behövs göras nått mera.

Jävlar vad jag bloggar mycket nu, haha tycker ni inte att jag är duktig? :P haha!! det finns väl tio trogna läsare tror jag :D

Freeeeeeedag

Satt nyss och hade skrivit ett litet inlägg men det försvann. Gaah! tokig man blir. Men det är bara att skriva om igen. Jag har egentligen inte tid att sitta här och skriva men jag har tagit mig tiden att göra det endå. Jag åkte bussen till skolan till kvart över åtta, lag mig i soffan och sov till 9.20, då gick jag upp till lektionen och då visade det sig att läraren var sjuk, så vi hade vikarie i kanske tio minuter sen fick vi gå. Så jag tänkte att jag skulle sätta mig här och skriva engelska novellen. Men vi såg ju hur det gick, hamnade på facebook, bilddagboken och bloggen. Men snart ska ajg nog skriva den. Jag tänkte att jag skulle gå och ringa min praktik först, eftersom jag inte fick tag på dem igår. Hoppas att hon svarar idag, annars får jag väl gå dit eller nått. Nej nu ska jag göra annt. vi höööörs!





Halsfluss och penicillin

Ja det var så som jag trodde, halsfluss och penicillin i tio dagar. Inte kul alls. Menmen bara att bita ihop och käka dem där jävla tabletterna. Kommer inte få träna heller. Jag som verkligen såg fram imot att börja träna. Menmen det verkar bli uppskutet en vecka till. FAN!

Jag åkte inte två bussen hem idag utan jag knatade runt på stan tills jenny slutade och sen så åkte vi hem till henne och käkade lite och sen kollade vi på film. Sen kom Martin och vi kikade på SWIP snutarna. Kul som fan! sen kom mamma och hämtade mig och nu sitter jag här framför tvn. Nej nu orkar jag inte skriva mer. hejdå


Torsdag

Vaknade imorse med ont i halsen igen, så jag struntade i skolan. Hade nog pallat. Mamma ringde doktorn och vi fick en tid nu klckan ett. Ska åka om 20 minuter typ. Så får vi se vad det är som är på tok. Om det är halsfluss eller nått, lets see. Efter det så ska jag åka två bussen hem och knata. Kan nog vara skönt eftersom det är ljust. Nej nu ska jag klä på mig och sen ska vi åka. Tjingpling

Skratta eller gråta?

Jag visste för några minuter sedan inte om jag skulle skratta eller gråta. Jag kommer och ska gå in i badrummet som är släkt, och dörren är halvstängd och så hoppar Jakob fram och säger waah. Jag får panik, och vet inte vad jag ska göra. Först börjar jag skratta och sen börjar jag gråta. Slår Jakob riktigt hårt och blir skit arg. Jag hatar verkligen när någon skrämmer mig. Särskilt när det är "självklart" att ingen ska vara där, liksom, det var släkt och dörren var stängd. Det hade varit en annan sak om det var tänt tex. Jag är så jävla förbannad just nu. Usch vad jag ogillar den där ungen just nu. Han har en tendens att skrämmas. Saken blir inte direkt bättre  av att jag fått ont i halsen igen och kan inte svälja. BLÄ! nog pratat om det.


Idag var som sagt första dagen i skolan, var riktigt trött imorse på bussen, så jag sov en skvätt som vanligt. Drygt med engelska som första lektion. Men det gick bra endå. Dagen flöt på, vi gjorde inte så himla mycket. kollade lite på film och slappade mest. Efter skolan så gick jag ner på stan och träffade Olivia. Vi gick till Cupido och delade på en sallad och satt och snackade skit länge. Riktigt trevligt faktiskt. Sen så skulle mamma och pappa på bio, Albin och Jakob var också på bio så jag var tvungen att gå tre kilometer ifall jag skulle ta bussen och det var jag inte såååå sugen på. Så jag och Olivia impulsade till Bion vi med och kollade på Avatar. Shit vilken bra film, den var verkligen bra, rekomenderar den starkt. Jag gillar inte sådana filmer som inte direkt är så verkliga, men den där var grymt bra. Efter bion så åkte ollebolle hem och jag gick och mötte Albin och Jakob. Vi stog ute och tittade på alla som höll på att ramla, medans vi väntade på mamma och pappa. Nej nu ska jag kika runt lite och sen sova. HEJDÅ!!!

Snart bedtime

träningen gick bra, det var riktigt skönt att komma ut och springa lite, vi sprang typ 3 km totalt, vi körde inte så hårt idag, utan vi körde bara lite lugnt. Det var jag, Sara,Linda,Marre,Linn,Sara och Elin så det var riktigt skojj faktiskt. Efter det så latchade vi bara i gympasalen. Men jobbigt var det, det behövdes verkligen. Imorgon så börjar skolan då som sagt, börjar med engelska Wohoo! Sen så efter skolan så kanske det blir bio, får se hur det blir med den saken. Men nu ttänkte jag slänga upp några bilder från idag, det blir inte alla men några iallafall. Sen ska jag gå upp och göra i ordning lite inför imorgon. Godnatt :D


 

Kkkkkallt

Har nyss hängt upp två maskiner tvätt och snackat en massa med Jenny, Jag håller tummarna för dig stumpan :d haha! Innan det så var jag ute på en promenad, sex kilometer gick jag totalt, och det var riktigt kallt om snoken. Men det var riktigt skönt faktiskt. Ska snart käka lite och sen byta om till springkläder, ska ju somsagt springa med elin, sara mfl, Sen ska vi leka lite i gympasalen tror jag, det blir nog kul tror jag. Nej nu börjar jag bli riktigt hungrig plus att jag måste leta upp kläder. tjingtjing

Sista dagen på lovet

Ja då har heeeeela jullovet gått. Lite tragiskt faktiskt. Fyfan va fort det har gått. Man tycker nu att man är trött på skolan och att det ska bli så skönt att börja jobba sen. Men när man pratar med dem flesta som jobbar, då saknar de skolan riktigt mycket. Man tänker nog inte på hur bra man har det, slutar hyffsat tidigt, har lov, ledig om helgerna. På vissa jobb så jobbar man helger. Det känns på ett sätt som man ska njuta lite nu när man går i skolan. Men det gör man inte. Det jag kommer sakna mest med skolan, det är nog loven. Haha! Man kommer inte ha sommarlov, höstlov, jullov, sportlov,påsklov osv. Men jag antar att man inte tänker på det efter ett tag.

Jag var ute och knäppte en massa kort nyss, det är så fint väder ute idag. Solen skiner och det är inte särskilt kallt. Slänger nog upp några av dem här sen. Ska snart gå och hänga tvätt, och tvätta lite mer sen måste jag städa mitt rum och städa åt råttorna. Tjingtjing

Sova snart kanske?

Sitter och kikar på Paradise Hotel och jag funderar över ifall man ska gå och sova snart, så att man kommer upp skapligt imorgon. Men det känns inte som om jag kommer att somna eftersom att jag sov ganska länge imorse. Men jag funderar över vad jag ska hitta på imorgon eftersom att alla ska till skolan, och det verkar inte som om det är någon annan än våran skola som börjar på onsdag. Menmen vi får se vad som kommer att hittas på. Det kanske blir en sväng till Ikea med mammsen, men vi får se. Nu ska jag nog gå upp och kolla på någon film och sen försökaa sova. Men jag kommer inte lyckas om jag känner mig rätt. Jag har inte ens varit vaken i tolv timmar än, jag sover verkligen bort dagarna, det känns inte bra det. men jag ska försöka att somna. Puss och godnatt vi hörs imorgon!

Party pics från fest hos robin för länge sedan





























Finns mycket som man saknar.. sånt är livet! I'm not a quiter, så det så.

nu ska jag gå och ta något att äta och fortsätta kika på familjen annorlunda.

lite bilder från olika tillfällen













Skolångest och svidande baklår

Sitter här med lite skolångest, eller inte lite utan mycket. Har inte gjort någonting av de saker som jag ska ha gjort. Har fått två böcker, en på svenska och en på engelska. Har inte läst någon av dem. Ska skriva två engelska historier tror jag, har inte gjort någon av dem. Jag är lat, det är den stora boven i allt. Jag orkar inte ta tag i skolan. Jag känner själv hur jag bara sjunker och sjunker i betygen och i allt det som ska göras. Förut kunde jag vara nöjd med VG men nu är jag nöjd om jag klarar godkänt. Jag säger hela tiden till mig själv att jag ska göra bättre och att jag ska klara bättre än G. Men det blir aldrig så. I och för sig så handlar det om olika ämnen, jag är inte sådär slapp i alla ämnen. Men i många, tyvärr. Körkortet ska snart tas det med. Träningen ska tas tag i ordentligt. Jag hade som nyårslöfte att jag skulle träna mer, dricka mindre, äta mindre onyttigt. Men jag har inte lyckats med någonting. Jo att dricka mindre, eller det beror på vem man frågar om det. Men jag dricker oftast en gång på helgen. Förut så drack jag både fredag och lördag. Men nu ska jag helst sluta att dricka varje helg, kanske varannan eller helst bara en gång i månaden. Eftersom jag vill verkligen ta tag i träningen och då måste jag sluta dricka på helgerna, eftersom träningarna är på helgen och dricker jag kvällen innan träning eller efter träning så är träningen bortkastad. Men det där med maten och allt jag stoppar i mig det tänkte jag ta tag i, i början av Februari. Det är bäst att ha ett spikat datum för då kan jag slarva med maten lite nu och så tar jag tag i det ordentligt då istället. Träningen den ska jag komma igång med imorgon, om nu mitt baklår kan bli bättre, plus mitt knä. Vi ska springa imorgon och sen bara leka i gympasalen, det ska bli jätte kul faktiskt. Jag har haft på linement stick, på mitt baklår nu och jävlar vad det svider. Man kan bara dra med det där sticket en gång för annars bränner det riktigt mycket. Men nu så drog jag två gånger och det får jag sota för nu. Ajaj. Men jag hoppas att det blir bättre snart. Knät det kan jag nog springa med,för det gick bra när jag var ute och gick för ett tag sedan, och då lär det gå bra när jag ska springa också. Jag gick i och för sig bara 3km men det var skönt. Sen är det ju som sagt träning på Fredag, utomhus. ojoj kan bli kallt. Efter träningen blir det myskväll med Sara. Det var länge sedan det. Så i helgen blir det inget party för min del, eller vem vet man kanske hamnar på party på lördag men jag ska inte dricka. Nej nu ska jag kika vidare. hejsvejs



Så nära men endå så långt bort

Söndag idag, dålig update

Har inte blivit så mycket skrivande alls på senaste tiden, har nog inte direkt haft tid. eller tid har alla bara man använder den rätt och jag har lagt ner tiden på annat än att blogga. Jag vet själv hur det är när man går in på någons blogg och så har dem inte uppdaterat, man blir lite små irriterad. Och så uppdaterar man inte själv, inte för att det är så många som läser här kanske, men endå :P

Jag har iallafall hunnit med att vara hemma hos Niccole Emil och Kian, det var riktigt mysigt tycker jag. Längtar tills jag träffar min underbara Collis nästa gång. Sen så vad har jag mer gjort. Jag har varit på spelarmöte och beställt overall, snackade med nya tränaren och allt det där. Det blir nog riktigt bra det där tror jag. Vi kommer i och för sig träna fredag kvällar halv nio till tio. Och på söndagar klockan två till fyra. Inte det roligaste att ha träning på helgen bara. Så jag kommer nog att träna för mig själv, eller börja på kick boxning eller nått. Får se vad det blir.

I Fredags så träffade jag Mickis, som jag inte träffat på länge, vi tog en tripp till Gränby och hade det jätte mysigt. Senare så åkte vi hem hit och kollade på Lets dance och pratade en massa. Riktigt kul faktiskt! lite senare så kom Martin och Jenny också, och Martin lyckades med att köra i diket precis vid oss så vi tog traktorn och drog upp han, det gick ju galant det. De åkte hem runt ett och då gick jag och lag mig.

I går så åkte jag hem till Jenny och var där hela dagen, vaknade på fel sida och var inte på de bästa humöret, plus att jag inte var ett dugg sugen på fest. Ber om ursäkt för mitt dåliga humör, Men senare när vi kommit till Camilla på förfest så började det ordna upp sig, och efter ett tag så åkte vi med Camillas pappa till bygdegården på fest och jag hade det riktigt skojj med mina favorit pinglor! Även fast vissa saker var lite svårt så lyckades jag, I am proud. Nej men vi hade det riktigt kul tycker jag. När festen var slut så gick vi vidare till Janssons på efterfest, riktigt trevligt faktiskt. Roligt som fan och se alla fulla människor dansa och ha sig. hahah riktigt kul. Jag och Johan körde på en speciell dans och nu har jag skit ont i baklåret. men det är smällar man får ta. Runt fem på morgonen så traskade jag och Elina hem till mig. Friskt men skönt!

Idag när vi vaknade runt elva, halv tolv. Så var det bara att fixa till sig lite skapligt. Och sen så skulle vi iväg till mormor och morfar. Jag trodde att jag skulle träna men det blev ingenting med det. För jag är fortfarande inte riktigt bra i knät, så jag skippade träningen. Väl hemma hos mormor och morfar så blev det fika och lite annat. Alla började fixa med morfars nya data och med internet. Det tog en jävla tid så jag tog en lite promenix, och runt halv fem åkte vi hem, eller vi åkte till Max för vi var dööhungriga. På max så var det något fel på ventilationen så det var alldeles rökitgt i hela resturangen och immigt på rutorna, det var inte det fräschaste, luktade gammal os när man kom hem. Jackan luktar fortfarande, inte det mysigaste kanske. När vi kom hem så gick vi allihopa ut och hjälpte till i laggårn. Vi förlöste faktiskt en kalv också :D . nej nu ska jag gå och kika på film, är såå trött. pussss

Tisdag idag, känns lite som lördag

Idag så är det bättre med halsen, har ingen feber men gör fortfarande duktigt ont. Ikväll så kommer det lite kusiner och så för att fira mammsen. Blir nog nice, sen efter det så får vi se vad som händer och sker. Eftersom de flesta är lediga imorgon så vill man ju hitta på något, hörde nyss med Robin och ska snacka med Nils sen. Tänkte att jag ska ringa min kära vän Jenny också, har ju inte pratat med henne på nästan två hela dagar, känns konstigt ju hah! Nej nu ska jag nog gå och duscha lite, eller så ringer jag Jenny först. Vi hööörs. puss

Alvedon och jag!

Just nu känner jag mig riktigt pigg faktiskt, har fortfarrande ont i halsen, men inte riktigt lika ont som jag har haft under dagen, det har varit hemskt. Var riktigt jobbigt att äta. Mamma kollade i min hals med ficklampa och jag var jätte röd. Vi ska ringa till doktorn imorgon så får vi se hur det blir. Usch det känns som om det inte är långt kvar på det här lovet, fast det är drygt en vecka, men jag vill hinna med så mycket och så ligger jag här sjuk, hoppas att jag blir bättre snart. Så jag hinner med allt. Vill hinna med att åka till Romme någon dag, det skulle vara grymt kul! Nej nu ska jag fortsätta kika på tv, tjing pling!

Slänger upp två fina bilder på Kian, fast här var han liten. Lilleman blir stooor  :D
 



Pussss!

Uscha vilken dag..

Ja rubriken säger ganska mycket om den här dagen. Jag vaknade vid halv åtta och kunde inte somna om, hade nå så grönjävligt ont i halsen. Så jag knarkade tabletter och gick och duschade för jag kände mig riktigt snuskig. Efter det satte jag på Arn, Riket vid vägens slut. Riktigt bra den med, likasom den första filmen. Jag hann inte riktigt se klart filmen förns jag somnade igen, och då sov jag ungefär till tolv. Sen vaknade jag av ett jävla liv från resten av familjen. Sen så lyckades jag somna om igen av någon anledning och vaknade nyss, och nu är klockan fyra. Men jag kanske behövde det. Har duktigt ont i halsen nu, gör så jävla ont när jag sväljer. Fyfan! och nyss kände jag nästan för att börja grina för jag är så jävla leds på min största lillebror som är nå så jävulskt störig just nu, vettefan vad man ska göra åt det. Har god lust och slåå honom sså jävla hårt. Jävla idiot. Fan va skönt det skulle vara och flytta till något eget. Fan så skönt det skulle vara. Men jag antar att det får vänta ett tag till det. Men jag skulle inte tacka nej till att göra det nu. Fyfan vad less jag är på honom. Lyssnar inte på någontiing man säger. Svarar bara störigt som: det skiter väl jag i, och, börja grina då. SÅ JÄVLA STÖRD. Nu blev jag till och med arg. fan. Hungrig är jag också, har inte ätit någonting idag. ¨Jag är riktigt hungrig nu. Får se vad det blir för mat idag. Det var tal om att de skulle åka och handla, men det orkar jag verkligen inte. Då är frågan ifall de ska äta i stan. Fan va gott det skulle vara med cheeseburgare nu. Mums!! Jag får väl be dem köpa hem det åt mig då. Nej nu ska jag nog ringa mammsen. Ha det bra....

Bluueemark


dag 1 såg knät ut sådär

dag 2 såg knät ut sådär, inte så stor skillnad mot första dagen

Idag ser det ut sådär, inte så svullet längre men blåmärket har spridit sig

Sådär kan det gå när man har klackskor, dansar på ett halt dansgolv, plus att man har alkohol i kroppen. Uscha! inte bra inte. Det är fest i bygdegården på lördag igen och då tror jag tametusan att det blir vanliga skor. Sen får vi ju se ifall jag kan gå ordentligt också. Men jag ska nog inte ha högklackat iallafall. På lördag hoppas vi på förfest någonstans och så ska vi köra vatten fall. det var så himla roligt tycker jag. Särskilt eftersom man inte fick säga namn eller peka. ojjojj vad jag skrattade. Nej nu ska jag sova för jag har fått ondare i halsen. Uscha! Jag ska bli frisk nu så jag kan åka och hälsa på Niccole! Pusss och godnatt!

Dum, spiro spero

Ingen rubrik

Egentligen vet jag inte varför jag tog mig an att och börja skriva nu igen. Ibland känner man att man vill skriva av sig lite. Egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, men jag kände bara att jag ville skriva om något.

Just nu är jag så otroligt less på singel livet. Jag trivs inte med att vara singel. Man ska ju såklart trivas med den man är tillsammans med så jag är ju inte tillsammans med någon bara för att vara tillsammans med någon. Men just nu vill jag bara hitta min drömkille. Jag vet precis vad jag vill ha för sorts kille, och ibland undrar jag om jag någonsin kommer hitta honom. Men jag tror att jag är för uppspelt över att hitta en pojkvän så att om jag lägger det där på hyllan ett tag så kommer han nog att komma någon dag när jag minst anar det. Jag och Niccole pratade nyss om att vi ska skaffa barn samtidigt sen, att jag ska skaffa ett år efter studenten och hon skaffar till studenten, eftersom hon kommer gå ett år under mig ;) Vi får väl se hur det blir med den saken, jag får ut och leta kille redan nu. haha! nej men som sagt. Jag ska nog lägga det där med pojkvän lite på hyllan ett tag så tror jag att det ordnar sig.

Nej nu ska jag forstätta kolla på tv.. behövde bara skriva lite som sagt ;)

Söndag och feber

Sitter just nu i soffan med familjen, svettas för tillfället som en tok men jag känner mig riktigt pigg nu, till skillnad mot vad jag gjortde imorse,eller imorse och morse var det inte, men tidigare på dagen. Vi har nyss kollat på 16 and pregnant på Mtv och det var riktigt bra faktiskt, det var 6 mammor som  blev gravida och en av dem valde att adoptera bort barnet. Vi satt här och grinade ikapp, jag och mamma. Bra var det iallafall.

Igår så kom Jenny hit iallafall och efter ett tag åkte vi till Emma, där var Camilla och Emelie också. Satt och pratade en massa och skrattade en massa. Kul var det tyckte jag, men vi letade frenetiskt efter något att göra, efter ett tag så kom Robin,Nisse,Martin,Danne och Mickan. Satt och lyssnade på musik och snackade en massa. Efter ett tag igen så kom Janne, Adde och någon mer.Vi bestämde oss för att åka Till Vänge på fest hos Matilda. Där var det lite fler kändisar, hade det riktigt trevligt faktiskt. Vi körde vatten fall och vi kom på de mest knäppaste reglerna som man inte fick göra och det var verkligen skit svårt. Man fick inte säga namn och man fick inte peka. Och så säger julia: Du där bakom Adde. Där åkte hon dit på det, även om hon skulle vara smart och inte säga tjejens namn bakom adde, så sa hon ju iallafall Adde. och då slänger jag ut mig: Smaart  Julia. haha! nej det var riktigt roligt faktiskt. vi åkte därifrån runt två kanske. Jag och Jenny fick skjuts hem av Janne. Väl hemma så lagade vi nudlar och käkade lite julgodis som var kvar. Skojjskojj, det var precis som förr i tiden, lagade natt mat och lyssnade på lingonben. Jag, Jenny och Johanna gjorde alltid det förut. Eller nattmackor blev det. Med skinkost har jag för mig.

När jag vaknade imorse så mådde jag riktigt dåligt, och jag hade drömt nå så jävulskt mycket saker. Det var inte roligt alls. Jag tog då alvedon och jag, Jenny och mamma låg och tittade på tv hela dagen. När jag väl hade käkat så mådde jag bättre. Senare kom Martin hit, satt och snackade lite och sen så åkte Martin och Jenny hem. Då började jag må dåligt igen, låg och skakade riktigt mycket och fick ännu ondare i halsen. Men sen så tog jag alvedon och käkade mat och då började jag som sagt må bättre och nu svettas jag jätte mycket.

Jag har många gånger funderat över varför man drömmer så himla mycket? när jag väl drömmer, så kommer jag ihåg drömmarna och det är sjukt många olika drömmar. Och grejen är den är att man inte kan förklara drömmarnna för någon, för dem hänger inte ihop alls. Jag försökte förklara drömmarna för jenny när vi vaknade men de hänger som sagt inte ihop så det går inte att förklara dem. Jag tror att man drömmer om saker som hänt och som man ofta tänkter på. Jag kan nästan tänkta innan jag ska sova vad jag ska drömma om. För ofta innan jag ska sova så tänker jag på nått jag ska drömma om och så gör jag det. helt sjukt egentligen.

Det var lite om gårdagen plus lite annat. Vi hörs! puss

Lööördag

Jag tror att jag skriver hör för att jag har brist på annat att göra. Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Klockan är i och för sig bara tre, men eftersom jag sovit bort hela dagen så har det inte blivit så mycket att göra idag. Knät gör mycket ondare idag,  det är i och för sig inte lika svullet och det är bra, men ont gör det. Får se hur det går med det där. Idag är det ju som sagt lördag och vi får se vad den här kvällen har att erbjuda, vem vet. det kanske blir en lugn kväll ikväll med, men det har jag svårt att tro. Eller även om det blir en lugn kväll så kommer jag nog inte bara sitta hemma själv. jenny och Jag lär göra nått hur som helst. Hoppas på att nått skojj händer :) Nej nu ska jag städa upp lite på mitt rum och fräscha till mig lite kanske. Puss och kram!

Sovdaxxx

Ja nu ligger jag här i sängen och det ska bli riktigt skönt att sova, men vi får väl se när jag lägger ner datan, brukar oftast vara det som är problemet. Man tänker att man ska gå och lägga sig i tid och så går man och lägger sig i tid men man lägger aldrig ifrån sig datan så då somnar man aldrig tidigt endå. Det känns inte som Fredag idag, men det är kanske för att vi är lediga och att man partade igår, man blandar liksom ihop dagarna. Det blev en kväll framför tvn för min del. iklädd morgonrock. Jag har som nyårslöfte att jag ska sluta äta en massa onyttigt och börja hårdträna, det kom jag ju på när jag hade öppnat chipspåsen och hällt upp i en skål. Men det är faktiskt Fredag idag så man får äta det då. Träningen kommer jag väl inte komma igång med förns fotbollen börjar. Menmen, jag får ut och springa själv istället. Funderar på om man ska ta en promenad imorgon kanske. Den som lever får se. Tjing pling! godnatt

nice! :D

Nytt år, nya möjligheter

Ja då var 2009 slut och 2010 är här, gud va konstigt det kändes att skriva 2010. Nyårsafton var guld, det var riktigt kul! Dunderfest i åkerlänna bygdegård, ojoj! det var grejer det! Jag, Elina och Jenny var här innan och käkade lite och sådär! Sen kom Mange förbi och hämtade oss. Riktigt guld blev det, blev dock kanske lite för onykter men det var kul! Jag och Elina på äventyr haha!

Det är knappt två veckor kvar innan skolan börjar, skönt! sen går vi bara tre dagar i skolan sen är det praktik som gäller, och efter praktiken är det sportlov och då fyller jag 18! ojjoj vad fort det kommer gå. Dags at ta tag i körkortet ordentligt nu. Det ska jag ha innan sommaren iallafall! Vill kunna ta mig överallt och ingenstans.

Jag som satt och tänkte nyss att jag hade jätte mycket att skriva om men jag kommer inte på någonting. Jag ska iallafall åka till Niccole, Emil och Kian och sova där någon dag, mysigt! jag vill åka och åka skidor också, det skulle vara skit kul. Jag ska åka till mormor och morfar någon dag och hjälpa dem med datorn. Det känns som de här två veckorna som är kvar av lovet kommer gå jätte fort. Jag har lite ångest över allt som ska göras i skolan. Blä, i don't like it. fyfan!

Nej nu ska jag gå och skala potatis så att mamma inte blir angry på mig. Hon fyller år idag så det blir lite mys. Har ingen ork för att göra något ikväll men vi får se hur det slutar :D pusshejs

RSS 2.0