Lördag

Ja jag är inte särskilt aktiv här, haha jag glömmer att skriva. Och sen sitter jag inte särskilt mycket vid datan längre. Igår var vi iallafall och köpte en data :D fast jag sitter inte vid den än, för vi har inte fixat virus skydd och grejer, men det ska mammsen fixa senare! Idag har det varit full rulle. Vaknade halv 8 och jag gick upp och började baka med mamma. Och Fredrik gick ut och hjälpte pappa. Vi bakade bullar, kakor och choklad muffins :) Sen vid ett tiden kom Släkten. Och de åkte hem för en timme sedan kanske. Och om 40 minuter ungefär ska jag och mamma åka och hämta Niccole vid bussen :) Och lite efter det så kommer det ännu fler brudar! WIHO! Nu orkar jag inte skriva mer. Jag ska skriva mera när jag börjar använda min lille nya kompis :D ha en bra lördag kväll! :D <3 

Födelsedag och hela baletten

Hallohallo!

Skrev ingenting igår och ingenting i förrgår heller, hade inte ork, tid eller lust. Men i Tisdags så hände det väl inget särsklit. Hade praktik som vanligt och det gick väl bra. Och sen hade jag träning.

Onsdag 25 februari: Jag fyllde ju då 17 år igår. Så på morgonen så fick jag frukost på sängen av min mamma och mina bröder. Sen åkte jag till praktiken, och där var det som vanligt. Sen kom jag hem och det blev min favorit mat till middag. fläskfile med ris och curry, bananer och champinjoner. Till efterrät blev det marrängswish. MUMMA!! jag fick ju även en present dårå av min familj. Det var att vi ska åka och köpa en laptot :D:D , så vi får se när det blir. Det blir väl antagligen en utav de nedstående. För de verkar små och bra. Fast jag får se hur det blir.

Idag så ska jag jobba kväll, det är därför jag sitter här och gör ingenting. Nej nu ska jag äta frukost. Ikväll ska jag sova hos mormor och morfar. hejdå!

Asus EEE PC 1000H Svart

     Acer Aspire One A150

Måndag - Första dagen på praktiken

Jahapp, dagen gick bra. Fick inte göra så mycket, bara kolla på. Men det kan vara bra det också. Får väl se vad jag får göra senare. Jag slutade kvart över två idag. Men imorgon slutar jag 16.00 . På Onsdag är det samma. På Torsdag jobbar jag kväll. Men jag får se om jag ska dit tidigare för de had lyftteknik så jag kanske ska vara med på den. Sen kanske man ska passa på att sola lite, eftersom de hade solarium där :) . Jaja jag får se hur det blir. Nu ska jag gå ner och ta nånting att äta. Sen så är det träning ikväll :D , Hejdå! :D

 

Jag fyller år om 2 dagar :D

Sovasova

Snart är det dags att sova.

Till middag blev det, stekta morötter, stekt potatis, stekt korv, bacon, rödbetor och stekt ägg. Allt blev som en pyttipanna ungefär. Det såg väldigt snyggt ut, kände mig faktiskt lite duktig. Fast mamma kom hem sen och hjälpte till. Efter det har jag kollat lite på Tv, gjort mat låda tills imorgon. Det blir spagetti och köttfärs sås. Snart är det dags att sova, så jag orkar med dagen imorgon. Inte för att jag tror att det blir så ansträngande, men iallafall. Kram och godnatt

Snart slut på Lovet

Jahapp nu är det snart kväl och snart ny dag och ny vecka. Jag börjar praktisera imorgon och 5 veckor framåt. Det ska bli kul men är lite nervös faktiskt! men det kommer nog att gå bra. Alla andra som har praktiserat verkar ju ha klarat sig vid liv så varför skulle inte jag göra det? 


Det var roligt att träna, som vanligt. När jag kom hem satte jag mig och läste tidningen, kolla in den här artikeln :


http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4398626.ab


SÖNDAG!!!!!

Dessa värdelösa söndagar..

Matchen gick bra, Vi vann med 3-0 eller nått tror jag, jag gjorde mål dessutom :) . Jag fick spela Libro, alltså längst bak, det var första gången men det gick väl hyffsat må jag säga. Efter matchen så åkte vi hem och mös i soffan med ost och kex, mumma :) . Sen kom Fredrik och han var lagom trevlig som bara satt och sov. Men vi kollade iallafall på Wallander. Sen så åkte han klockan 6 i morse, han skulle ploga. Jag vaknade åt frukost och nu sitter jag här och snart ska jag gå och packa och åka iväg på träning :D hejdå!



Jag fyller år om 3 dagar :D

Mat

Nu har jag ätit mat och kollat på Dumbo med Jakob :) , nu ska jag packa och sen åka på match!

Lördag

Tjapp!

Gårdagen:
Jag gick till bussen, det var lite stressigt att man måste ha nånting att passa när man är ute och går, det brukar jag inte ha. Jenny kom och mötte mig när jag kom med bussen. Vi gjorde inte så mycket. Efter det åkte jag jenny och Pappa Bo till Affären. på vägen hem så tog vi lite små vägar och sen så fick jenny köra. Hon är riktigt duktig. Jag kommer känna mig allderles lugn sen när hon ska köra runt mig, efter det att jag har kört runt henne efter som jag får ta körkort före henne ;) . Och så hoppas jag att det blir så också. Sen så när vi kom hem så var Isis där, och inte långt där efter så kom Anna och Mix! Sen så börjades det med maten, alla åt olika :) Sen så sjöng vi så rösterna nästan sprack. Men kul var det. Sen så åkte Anna hem, och Jenny, Mix och Isis åkte med Patrick och Dennis till Danne. Och jag och Linn satt kvar och hade HEMLISAR. HAHA eller hur Linn?? Och sen kom mamma och hämtade mig och jag åkte hem och sov. Mycket trevlig kväll :D , måste göras om!

Idag har jag inte gjort så mycket, äntligen gjort klart basala hygien rutiner, som jag i och för sig inte hade så mycket kvar på men endå! Som jag tänkte att jag skulle scana in nu och skicka iväg till Kicki, men det vill inte funka så jag får vänta tills mamma eller nån kommer in och kan hjälpa mig. Jag blir hämtad av Emma kvart i fem för att åka in till stan och spela match :D . Så jag har tagit upp en lax bit och sen ska jag steka potatis och göra en god sås. Mumma!  Nej nu ska jag kolla runt lite på internet och sen ska jag kolla om det är nått mer skolarbete som ska göras. (Det är det)

Jag fyller år om fyra dagar :D

Jag har sagt nu till mamma att jag önskar mig pengar till en bärbar dator, eftersom jag aldrig får sitta vid den andra datan eftersom jag har två spelgalna bröder som fan aldrig kan släppa den där jävla datan. Och vid den datan jag sitter nu får jag egentligen inte heller sitta eftersom det är pappas och mammas som inte är till för sånt här. Utan arbete!! Aja får väl se hur det blir. Sen önskar jag mig en till gitarr till guitar hero. Och spar pengar!!

Hejdå :D

Far till Jenny

Nu snart så ska jag gå till bussen, och ta den till Jenny :D hejdå!!

Fredag - Femde dagen på lovet

Idag, finns det inget att skriva om.. Den blir bättre får man hoppas..........




JAG VET!!!!!!!! DU BEHÖVER INTE SÄGA DET TILL MIG HELA TIDEN!

Svar till de som undrar, det är inte synd om mig. Det är mitt fel alltihop.


NÖJD NU!!?!"?!?!?!?!

ibland rasar det för minsta lilla..


 

Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
rår inte stjärnorna för.


Torsdag - Fjärde dagen på lovet

Idag har jag pappa albin och jakob varit i Romme Alpin och åkt skidor. Det har varit jätte kul. Nu så känner jag mig mycket bättre på att åka skidor. Ramlade inte nån gång. Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket nu. Skiter it!!

Städat och bakat

Nu har jag städat mitt rum och bakat en äppel paj och kladd kaka med after eight i :D hoppas att den är god. Jag har även städat här uppe på hallen, och lekte stig-helmer och hans morsa när albin satt vid datan. Det var roligt. Han tycker jag var dum i huvet. Sen nu så ska jag gå ner och få undan lite tvätt så vi kan sitta i vardags rummet ikväll :) , Vi får se om jag tar en promenad till affären, om jag orkar och hinner före sju, hejdå :D

Onsdag - Tredje dagen på lovet

Vaknade klockan tio idag, kände att jag behövde en liten sovmorgon idag. Det är ju faktiskt lov. Och sen ner och käkade frulle och nu sitter jag här.

Lite uppdatering av igår:
Jag,Isis och Jenny tog bussen in till stan för att bada på fyrishov. Ojoj, vilken rolig dag! Mycket skratt, och galenskaper. Skönt att bada var det också. Det är ju faktiskt inte nått man gör varje dag, Sen tog vi bussen ner på stan och käkade på cupido, jag åt sallad. Den är såå god!! :D , sen tog jag bussen hem, Isis och Jenny fortsatte att gå på stan. Sen när jag kom hem var det fullt hus, morfar, farfar,farmor,mamma och pappa höll på med kött. Så det var bara att akta sig, sen efter ett tag så var det dags för träning, så farmor och farfar skjutsade mig ner till affärn där anette kom och hämtade mig. Sen var det träning, lika kul som vanligt :D . När jag kom hem blev det andra evenyn och sen gick jag och Fredrik och sov :)


idag ska jag städa och senare ikväll kommer isis och Jenny och spelar guitar hero och dricker öl, någon mer som är sugen så är det bara att titta förbi :D nej nu ska jag städa. hejdå :D


IMORGON SKA VI ÅKA TILL ROMME :D

Tisdag - andra dagen på lovet

Har precis vaknat, Fredrik gick upp halv 8 men jag snoozade till 8.

Igår på träningen så ramlade jag (som vanligt) och fick brännmärken på armbågarna och knäna. Men det är värst på vänster armbåge. Det svidet som satan. Aja, kan man inte hålla sig på benen så får man skylla sig själv, fast tränarn sa att det var mjälksyran som gjorde att jag ramlade.  Så vi spritade det lite så det inte skulle svida mer. Men det gör det iallafall. Så ja får väl se hur det går idag :) haha. Nej nu ska jag göra en macka som jag ska ta med mig. hejdå :)

<3



Alla hjärtans dag godis :) <3

Klart

Före



Efter

Klippning

Nu har jag kommit hem från stan och ifrån mormor. Det har varit en trevlig dag! Jag köpte en första hjälpen bok till mormor och soduku toapapper (stavning?) på house hold. Den där första hjälpen boken var jävligt smart faktiskt, en sån skulle jag vilja ha själv. Och sen tog bussen ut till mormor, hon blev jätte glad. Fick värsta goda pajen och sen kom pappa och hämtade mig för han hade varit inne i stan. Jag köpte även en grej till mamma eftersom jag inte köpte nånting när hon fylde år. Nu ska jag klippa albin, och sen så kanske jag städar hans rum om jag får pengar för det ;) haha fast han är inte så sugen på det. För han kom just på att han sparande ju pengar om han gjorde det själv. Aja nu ska jag klippa honom. Hejsvejs :D

Måndag - Första dagen på Lovet

Igår kväll så gick  jag ut och gick 3 km :) . Sen kom Fredrik och vi spelade lite guitar hero och sen bums i säng.

Imorse gick jag och Fredrik upp halv 8 han gick ut och hjälpte mamma och pappa och jag gick en promenad på 6 km ungefär :D. Jag skulle egentligen springa men jag tänkte ju att jag ska ju faktiskt göra det ikväll så det behövs inte. Nu ska jag gå ner och äta gröt, sen duscha och sen in till stan hejdå :D

Seg dag

Träningen gick bra, fick ännu ondare i tån bara :/ och allt blod som samlats under tånagel ran ut så det var ju inte så fresh heller. Efter tränigen åkte vi till mormor och käkade smörgåstårta och sen vanlig tårta. Sen hem, jag spelade lite guitar hero och nu sitter jag här. Ikväll blir det bara ta det lungt, Fredrik kommer senare. Imorgon så ska jag komma upp tidigt, ut och springa sen ta bussen in till stan, hitta nånting till mormor och sen ta bussen ut till bälinge och gratta henne, för det är imorgon hon fyller år. För jag kom på när vi satt där att jag köpte ju faktiskt en tröja till morfar när han fyllde år som de stog "Fortfarande SNYGG efter alla dessa år" och då måste jag ju köpa nått till mormor med. Rättvist ska det vara. Så har jag alltid varit. Sen efter det så ska jag väl antagligen bara åka hem och sen är det träning på kvällen. Nu vet jag inte vad jag ska skriva, så jag avslutar migg inlägg här.

Alla hjärtans dag - söndag

Igår började dagen med att jag och Fredrik gick ner och åt frukost, mamma hade bakat bröd :) . Efter det tog vi en promenad i det fina vädret. Senare så gick vi ut och hjälpte till lite ute. Sen var det in och duscha och sen hem till Fredrik och jag han och Persson åkte in till Kvantum och handlade och sen hem till Fredrik igen, och började laga tacos. Fast det var ingen utav mig eller Persson som fick hjälpa till. Efter den goda maten så gick vi ut och gick med deras hund Tiger. :) . Sen åkte vi till Putte och spelade guitar hero och kollade på Irene Huss. Skit bra film. Sen hem och sova :)
En bra dag helt enkelt.


Idag har jag inte hunnit så mycket. Fredrik åkte imorse på Rally med grabbarna. Själv ska jag ha träning och ska till mormor på smörgåstårta för hon fyller år imorgon. Så jag kunde inte följa med. Men nu ska jag packa väskan. vi hörs.Ha en bra söndag!

Dags att byta om

Nu har jag varit ute och kollat när de styckade kon, skit häftigt var det. Kom in för ett tag sedan och nu ska jag byta om och packa träningsväskan, blir hämtad om en halvtimme. Efter träningen sa Fredrik att han skulle komma så hoppas på det, mys med honom är aldrig fel. Nej nu ska jag byta om hejsvejs

Hemma

Nu är jag hemma och efter skolan så gick jag och Isis ner på stan. Och vi kollade runt lite och efter det blev vi hungriga och då träffade vi på Mikaela och hon skulle också käka. Och inne på max så träffade vi Ylva som sa att Jenny och Linn var på stan och då skickade jag sms till Jenny och sa att de kunde komma in på max om de ville och då kom Jenny,Linn och Elina :) Efter det åkte jag bussen hem med Jenny och Linn. Jag gick en bit först, för mamma kunde inte komma för de hade fått skjuta deras bästa ko :/ För hon hade också brytit benet. Det var inte så kul för hon var den ko som mjölkade mest.. Mamma kom och hämtade mig iallafall. Och nu ska jag tydligen ut och hjälpa till med att hänga upp kvigan som vi skjöt härom dagen. ursh! Det är inte roligt att behöva skjuta djur. Men jag ska iallafall vara med och kolla nu när de styckar kossan, jag tycker det är skit intressant. Efter det ska jag laga mat till mig själv och sen är det träning! :D

Snart klara

Ja, vi är snart klara med mikrobiologin och jag har bara lite engelska kvar att göra idag, får se om jag gör basalahygien rutiner också. Hejsvejs

Kommentera

kommentera gärna mycket, tycker det är jäte roligt med kommentarer. :D

Jag och Isis har fortfarande inte börjat med Mikrobiologin, men va gör de då, vi börjar tio över tio. och jobbar en timme och lunch klockan 11 sen så om vi har något mer att göra så får vi väl fortsätta då. Jag vill ha hur mycket som helst att skriva här, men jag har fan inte så mycket vettigt att skriva. Kommentera gärna om ni vill att jag ska skriva om nått jag har glömt att skriva om. :)  Haha om det är någon som bryr sig om det alltså! hehe :) Nej nu ska jag kolla vidare ha det bra idag allihopa :D

Friluftsdag


Per, Johan, Robert och isis :)

Robert och Johan ;)

Johan, Masha, Adam och Karin :)

Sofia, Alex Liam och lilla William i vagnen

Jag, Sofia och William i vagnen

Liam :)

Alex, Sofia och Liam :)

Fredag

Nu är veckan slut igen, det går så himla fort. Sköntskönt. Nu sitter jag i skolan med Isis, och det är meningen att vi ska göra mikrobioligi och jag ska göra basala hygien rutiner också, men vi behöver nog inte börja med det än, för jag har hela dagen på mig, nästan iallafall. Tänkte jag skulle lägga in lite bilder från frilyftsdagen som jag fick av isis nyss ;)

Ikväll är det träning, det blev inte så många men vi ska köra endå :D . Den här helgen blir lugn och skön tror jag! Nu ska jag lägga upp lite bilder. Hejdå :)

picture



Jag känner mig lycklig! :)

12/2-09

Idag efter skolan så gick jag och Niccole ner på stan och kollade runt lite, hon shoppade som tusan. Vilket inte är så vanligt! hehe. Hon köpte present till Emil, jätte söta bebiskläder, lite sånt. Jag Köpte en ny plånbok eftersom att min håller på att spricka av alla kort, och inte av pengarna. Vi träffade Sofia en snabbis också för jag skulle ge henne ett papper som Försvann, men hon har ju en livlig liten två:åring i lägenheten så man vet aldrig vart det försvann. Sen köpte jag en sak till min mamma och pappa också, men den ska de få på lördag. Och den tänker jag inte lägga upp här eftersom att min kära mor läser min blogg ibland. Så som många andras bloggar ;) Nyfiken i en strut. Ja vet varifrån jag har fått det. Efter en lång tripp på stan kissnödig som jag var, så var det dags att åka hem. Väl hemma åt jag jätte god mat som mammsen lagat. Hon lagar förjävla bra mat min mamma! Sen bara suttit vid datan. Efter en stund så kom Jenny och Anna. Och vi har suttit och kollat på gamla bilder och lite sånt. Och de åkte för en stund sedan. Och nästan nyss så ringde Jenny

J : Hej, har din pappa gått och lagt sig?
Jag: Nej, vadårå?
J; Njaae för vi ligger i diket.

Haha det var icke så roligt kan jag tänka mig, men snäll som min pappa är så klädde han på sig och tog traktorn och drar upp dem nu, hehe. Nu är det nog dags att sova. Tänkte att jag skulle ringa Fredrik också, men han är på Lrf möte och får ett stipendium ;)

Jag hittade för övrigt ingenting till Fredrik idag, men får se om jag går ner på stan imorrn också. Jag frågade honom om vi skulle vara på Lördag, då fick jag till svars: Jaa, det ska väl säkert sandas så det är bara att åka med om du vill ;) haha. Han har tjatat hur länge som helst på mig att jag ska följa med honom och sanda. Eftersom det kanske inte är så roligt att sitta själv hela tiden. Menmen, det är hans val.



Här är plånboken som jag köpte, den kostade i och för sig 299:- och det tycker jag är mycket för en plånbok, haha men sån är jag. Den är stor och bra.



Och igår så kom mamma hem med den här, ifrån farmor :) Den är helt oanvänd och jag fick den bara sådär. Det var snällt tycker jag! Mamma sa att hon hade gått med i nån klubb och fått eller köpt den! :)

 Nej nu är det nog dags att sova, Godnatt :D

Matte

Nu sitter vi och har matte, eller jag har inte matte. Men de andra har. För jag ahr inte gjort matteprovet och de andra gåt igenom det. Men det gjorde ingenting att vi satt här för vi skulle endå göra ett annat prov. jag och Niccole har suttit och kollat runt lite på olika bloggar och så idag. Det är helt sjukt hur många unga mammor det finns. Man blir nästan lite avundsjuk. Nej men det finns inte med på kartan, men det är kul att kolla runt på alla andras bloggar och se hur de klarar av vardagen. Det är mysigt på nått sätt. Vi kollade på en blogg där det var en tjej hon är 16 år och tvåbarns mamma och hon märkte inte att hon var gravid. Hon var med i ett repotage i aftonbladet också. sjukt häftigt. hon fick sitt första barn när hon var 15 och sitt andra när hon var 16. hon märkte det när det var en månad kvar till Bf. Helt sjukt hur det inte kan synnas. Det är häftigt iallafall.

Det känns skit skönt att man har gjort engelska redovisningen och svenska provet. Fast jag vet att jag inte klarade svenskaprovet. Jag skrev lite oseriöst på de frågor jag inte kunde. och Emma blev inte så glad kanske men jag lovade iallafall att jag ska ha nästan alla rätt på omprovet sen. Jag ska faktiskt plugga ordentligt på det. Men det känns som om man inte bryr sig om svenska,engelska, matte och de andra ämnena. Det känns som om vård&omsorgs ämnena var viktigast. Men så är det inte. Men jag tycker faktiskt att det går bra för mig i skolan. För det här svenskaprovet som jag kommer få omprov i, det är mitt första omprov nånsin.  Menmen.. nu är det slutpratat om skola.

I helgen så har jag ingen aning om vad som händer, fast det spelar faktiskt ingen roll för det är skönt att bara ta det lungt också. Det känns inte längre som om man behöver göra nånting varje helg längre. Livet är kort sägs det. Men egentligen så är det inte det. Aja nu orkar jag inte skriva mera för jag har inget att skriva om. Skriver nog när jag kommer hem. ha en bra dag. :)

<3



På lördag är det alla-hjärtans dag! <3

Efter skolan idag ska jag och Niccole ner på stan och kolla lite, då ska jag leta efter något till Freddan :) <3

Skola

Igår föddes lilla Moa :) , Grattis Jessica. Hoppas att allt gick bra.


Idag har vi haft svenska prov, det var skit svårt. jag kommer inte klara det. Nu ska vi gåoch äta tror jag ha de bra idag! :D

Lite klart, en massa kvar

Nu har jag skrivit loggbok på engelskan, översatt text tills imorgon och övat lite på det jag ska säga på redovisningen. Jag kommer nog inte klara Svenska provet. Men jag ska sätta mig med det nu och göra så gott det går. Jag har bara mig själv att skylla för att jag har tränat istället för att plugga. Men nu måste jag plugga, skriver jag inget mer idag så hörs vi i morgon. Kram


Bra dag :)

Idag har varit en rolig dag. Vaknade och gjorde i ordning matsäck, det blev mycket men jag tycker det är mysigt med matsäck när man ska vara ute. Åkte bussen in, jag tog bara med mig en stjärnlapp. Orkade inte släpa pulka på bussen. När jag kom in till stan skulle jag köpa nånting att ha på mackan, det fick bli kräftröra, Isis mötte mig på Ica och vi köpte kaffe också. Efter det gick vi till bussen och åkte till Sunnersta backen. När vi kom dit så åkte vi lite och efter en timme eller nått så var det dags att äta. När vi ätit klart så kom Sofia, Alex, Liam och William. Det var trevligt att se dem :) . Så jag sofia och Isis tog deras "matta" som de hade med sig och åkte, det var skit kul att åka på sånna, en sån ska jag köpa. Efter det gick vi tips promenad. Det var en jätte rolig dag helt enkelt. Sen tog jag bussen hem och gick hem 3 km idag också. Nu ska jag maila iväg lappen som det står vad vi ska kunna tills provet imorrn till Sofia och sen äta och sen PLUGGA!!!!!!! hejdsvejs så länge.

Tack för en mysig dag, ni som var med idag :) <3


Ska be isis om bilderna också så jag kan lägga upp dem :)

Träning :)

Efter skolan tog jag bussen hem, mamma kunde inte hämta mig för en kviga hade brytit benet så de var tvugna att skjuta henne för benpiporna stack ut sa hon. Så det blev en promenix hem idag också. Det gör inte mig nått för det är bara skönt att gå. När jag kom hem stog min minsta lille plutt bror Jakob och kokade makaroner, Sen fick jag ta över och jag stekte champinioner (stavning?) till mig och korv till pappsen, är inte så förtjust i korv, men ibland går det att äta. Nu tänkte jag att jag skulle maila lite bilder till min tränare från matchen, men det tog för lång tid så det hinner jag inte. Jag får göra det någon annan dag. Snart bär det iväg på träning :)

Imorgon så har vi frilufts dag, vi ska vara i sunnersta backen och åka pulka. Det blir nog roligt.

Jag och Isis bestämde också att vi ska simma på lovet :) eftersom det heter sport lov så måste man ju vara lite sportig också. Men jag ska hålla i gång som fan under lovet, så man är i form till matchen den 21, ser fram i mot den. Nej nu måste jag packa väska och byta om. Kanske skriver mer när jag kommer hem. Kram

Tisdag, skola

idag är det skola igen, Nu sitter jag och har människan socialt och kulturellt och ska göra försöka börja göra uppgiften med Palestina och Israe, konflikten. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva men jag får väl se hur det blir. Idag så har jag träning och kommer väl inte hinna plugga så mycket idag heller.. Imorrn måste jag hård plugga som fan. Eftersom vi har en massa inlämningar som ska vara inne på Torsdag och vi har prov i svenska på Torsdag. Jag måste göra matteprov också, och det lär blir på torsdag det med. urkurk. Nu ska jag fortsätta med arbetet. Hejdå

<3



Läppar som glöder
När ett plus ett blir två
Kyssar som blöder
När ett plus ett blir två
Pulsen slår
Jag tror det går
Låt det aldrig sluta
Kan det vara så
När ett plus ett blir två

Jag älskar dig hjärtat <3

Kväll, igen

Nu har hela dagen gått.. När jag vaknade igen imorse så lös solen och det är massor med snö ute, hur härligt är inte det då? :) Efter skolan så tog jag bussen och knatade hem, Det är faktiskt ganska långt, det är 3.5 km ungefär. Kom hem åt mat och iväg på träning. Jag borde egentligen plugga, men jag får försöka imorrn och alla andra dagar. Får se om jag kommer hinna allt. Men jag hoppas på det. Nu ska jag gå och ringa Fredrik och sen sova. Puss och godnatt

9/2-09

Nu är det morgon, jag är jätte trött och har varit in och kollat på schemat. Vi har ingen matte på morgonen så vi börjar tio i tio. Så det innebär att jag tar en buss kvart över nio istället för kvart över sju. ^SÅ nu ska jag gå och krypa ner i sängen för att sova i en och en halv timme till :)

Kväller

Nu är det kväll igen och imorgon är det skola. Tidigare idag så gick jag ut och fotade lite :) . Efter det så skjutsade mamma mig till affären och jag fick åka med sara och anna-karin in och kolla på deras match. Tjejerna vann med 10-1 tror jag det blev, så duktiga så :) Kom hem och åt och nu sitter jag här. Jag ska gå och kolla på beck nu. Ursh jag har jätte ångest för skolan. Så jag får se om jag kommer träna alla dagar den här veckan. Jag har ju som sagt huuuur mycket som helst att göra. Aja nu ska jag kolla på beck sen sova. Godnatt <3

8/2-09

Nu har jag länkat mina favorit bloggar :) , Det är för att de har något vettigt att skriva om, inte som jag bara skriver om nästan ingenting, men när man har ett barn eller flera så skriver man ju om de. Därför är de dem bloggar jag gillar att läsa :)

Niccole, det betyder att du ska uppdatera lite oftare :)

Emelie Ohlsson har tävling



Emelie Ohlsson har en tävling, var med och tävla du med.


klicka på den här länken för att komma till tävlingen: http://emelieohlsson.blogg.se/2009/february/tavling-vinn-fotografering-i-sthlm.html 

Här är hennes hemsida: http://emelieohlsson.se/ 

hehe

http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=730803&treeId=1007111&renderingdepartment=2.757


isis och jenny, kolla länken.. Man ser lite av oss på den ;)

Söndag

Gårdagen var mycket rolig :) började med magdans.. hahah men det var jätte kul, skit jobbigt i armarna bara. Efter det blev det käk och efter det fest hemma hos Lindley. Det var skit trevligt. Massa roligt folk, jag drack saft hela kvällen, det var så skönt att inte dricka något och endå hade jag lika jävla kul. Jag har ju en del bilder som ska läggas upp nu, efter att danne och mickis sprang runt med kameran. Danne kom till mig efter ett tag: Amanda! har du ett till minneskort, det här är fullt. Inte gör det mig nått. Vi var väl kvar bland de sista eftersom attdet var någon som inte ville ringa efter skjuts, så till slut ringde jag haha ;) . Var väl hemma halv fyra.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag ska kanske åka och kolla på tjejerna när de spelar match. Men får se hur det blir med den saken. Nej nu ska jag krypa ner i sängen igen. Den här dagen har inte startat bra.



?? :( <3

ny dag

En ny dag, Lördag är det idag. Idag är humöret bättre än vad det var igår kväll. Snart är det dags att packa väskan och åka in och träffa tjejerna, och sen käka på o'connors det ska bli jätte trevligt :) Nu ska jag göra iordning lite i mitt rum och försöka få tag på Linda. Skriver antagligen inte förns imorgon igen men ni får ha en bra Lördag kväll allihopa :) <3

Dags att hoppa i säng

Ja, rubriken säger allt. Jag är trött.. tror jag iallafall. Och törstig och det känns som om det får vara nog för idag. Jag ska sova. Imorrn tänkte jag försöka komma upp skapligt. Men vi vet ju hur det brukar bli när jag säger saker, att jag oftast inte gör som jag sagt. Jaja.. Efter en massa skit så är det ganska lungt nu iallafall. Men man måste tänka på det att life is to short. Jaja, nu har jag inget vettigt att skriva, jag ska ta med mig kameran imorgon så jag kan ta en massa kort :) godnatt.

Pain

Vad skönt det var när man var liten.
Då existerade inte skitsnack,
kärlek var en puss på kinden,
och pappa var den bästa killen på jorden.
Höjden av smärta var när ens barbiedocka hade tappat benet.
Då man grät när man bara ramlat och skrapat knät
största rädslan var monstret under sängen
När man aldrig behövde gå i skolan,
man sprang runt och lekte på dagis istället och man kunde se ut som ett skogstroll utan att någon brydde sig.
Man kunde bära sig åt precis som man ville folk bara skrattade




bilder

Jag gick ut och tog lite kort.. Jag är inget proffs jag vet, men jag tycker det är kul. Och det är de viktigaste här i livet. Att man ska ha roligt. Och inte bry sig om vad andra tycker.



love is a battle field











Julgranen är kvar än..



Traktorspår

Hehe



Polis :P



Massa folk



Ennu mera folk



I löööv brantan



Polis bil haha

Handlat och funderar på att gå ut :P

Efter skolan slutat så gick jag och Isis ner till stan och mötte upp Jenny vid bussen och vi tog den ner till brantan och hälsade på alla gamla lärare, de är så söta tycker jag. Sen blev det en rostbiffsmacka på sara's men den var inte lika god som jag ville att den skulle vara. Men efter det så tog vi bussen igen och skulle kolla på deras demostration, Sen efter vaksala torg så följde vi med dem, haha skit kul. Och stog på stora torget och jag fick en skylt till och med. Efter det så åkte jag hem och Jenny och Isis åkte hem till Peter. Jag och mamma var och handlade och nu sitter jag här :)

Imorgon ska vi ha upptakt med laget och sen ut och käka, och om det blir som planerat så ska jag på fest efterråt. Jag ska dricka bobs saft den är as good :) Nej orkar jag inte skriva mer hejdå :)

Fredag

Nu har det gått en vecka till, den har gått väldigt sakta tycker jag. Men det är inte så konstigt eftersom jag varit hemma. Jaja, idag ska jag isis och jenny till gamla skolan, och hälas på. VI ska även äta en efterlängtad rostbiffsmacka. Det var standard förut, som är väldigt saknad. Efter det får vi se vad som händer. Fredrik skulle komma ikväll, men idag tänker jag inte åka hem och riskera att få sitta hemma själv, som förra helgen. Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva om. Jag hade skrivit ett hyffsat långt inlägg nyss men det försvann. Jaja nu ska jag gå på vård och omsorg. hejdå!:D


Slänger in en bild på min snygga vän Isis :)

Sova,

Nu är det dags att sova. Imorrn ska jag till skolan. Slutar elva och sen ska jag isis och jenny till brantan och hälsa på :) wiho :) <3 Nej nu ska jag sova ha det bra. <3






Fyfan va du är orättvis.. Vem fan är det som inte kan sköta sig egentligen?

Guitar hero hos jenny

Jag orkade bara inte sitta hemma och ruttna så jag hjälpte mamma med maten och åt sen skjutsade hon mig till Jenny så nu sitter jag här och har spelat guitar hero med jenny, Hon börjar bli duktig nu må jag säga ;) . Tack Linn för att du fixade till min blogg! Alltid lika roligt att vara med jenny, skrattar alltid. Kommer inte på vad jag ska skriva, men vi hörs senare kanske. hejdå! :D



Hittade en bild från sista april :)

Hemma idag IGEN...

Ja det blev ingen skola idag heller.. Kände mig inte frisk och kry. Jag hör fortfarande knappt någonting. Det tar snart livet av mig. Men det går över snart hoppas jag. Jag hoppas jag blir frisk till imorrn för jag orkar verkligen inte bara ligga hemma när det är helg eftersom jag har gjort det nu i en veckas tid. Menmen vi får väl se hur det blir med den saken. Efter det är det bara en vecka till i skolan, sen lov efter det 5 veckor praktik, sen skolan en vecka och lov igen :) . Det känns egentligen som jag måste plugga, men jag har bara matten hemma och jag tänker inte ta bussen in för att hämta böcker och sen hem igen. Jag får ta tag i allt nästa vecka istället. Jag får sitta kvar efter skolan. Det är inte mer med det.

Men nu tycker jag verkligen att hörseln kan komma tillbaka. Det känns som jag lever i en liten bubbla där jag inte kan få kontakt med omvärlden på nått vis. Det är bara bita ihop och försöka endå.

Igår kändes det som jag kunde gå till skolan idag, men på kvällen så fick jag ondare och hörde sämre. Idag känns det också som ja kan gå imorgon men vi får se hur det känns ikväll. Jag orkar inte vara hemma mer, plus att ja känner att ja missar en jävla massa i skolan.

På sport lovet så ska jag jävlar i mig ta tag i träningen, eftersom det heter jusst sportlov så passar det bra. Jag märkte på träningen i tisdags att alla orkar en jävla massa nu, och jag har varit borta i två veckor, så jag har lite att ta igen. Men det går nog bara man vill. Sen nån dag på sportlovet så försöker jag få med mamma till stockholm.

Jaja, vi hörs senare! ha en bra dag! :)

<3

Ny dag

Ja det gick över det där jätte onda iallafall. Men jag hör fortfarande typ ingenting, och sköterskan som mamma pratade med sa att det kunde dröja upp till två veckor innan jag får tillbaka hörseln ordentligt. Jaja det finns inte så mycket att göra åt det. Jag måste till skolan imorgon känns det som, även om jag inte hör någonting. Hittils idag har jag legat och ätit glass framför disney chanel. Men nu måste jag börja ta tag i skolarbetet.  Hejdå så länge! :)

Sova

Nu är det dags att sova, min hörsel blir värre och värre :S , sen jag skrev det senaste inlägget har det bara blivit värre.. Vad är det här? Jag har även fått ondare och ondare bakom örat :S Aja mamma ska ringa till doktorn imorrn igen! Jobbigtjobbigt. Men det kanske går över när man får sova. Ska sova själv nu, som jag inte gjort på några dagar, mycket plats i sängen blir det då, men jag har ingen som springer och hämtar vatten, nässpray och alvedon åt mig inatt så jag får ha det i beredskap brevid sängen. Mitt lilla hjärta! Mamma är också jätte snäll som tar hand om mig<3, det känns skönt att det finns nån som gör det när man är sjuk. Nej nu är det dags att sova för nu hör jag knappt nånting... Aja goodnight






Why does it feel like this?
  i don't like it....

:D



Här är de saker som jag köpte på guldfynd :)

Kväll

Nu har jag kommit hem från träningen, eller om det ändå var så väl. Nej jag har varit och kollat på när de andra tränade. Fan va surt det är att bara sitta och kolla på. Även om det är jobbigt att träna så är det så jävla kul för man vet att det ger resultat. Jag sa även att jag vilar från matchen på söndag :/ Menmen jag ska åka och kolla iallafall. Jag åkte in till stan med mamma för mina bröder hade träning, så medans de tränade så satt jag och skulle försöka räkna lite matte. Men det gick inte så bra, eller jag förstår ju nu iallafall. Det är huvudsaken. Men det satt en kille och pratade med mig och jag hörde inte vad han sa. Det är sjukt jobbigt att inte höra. Och på träningen sa dom att jag pratade tyst så jag vet inte jag, det kanske jag gör. Aja jag tycker verkligen synd om de som är döva och inte hör,eller de som har nedsatt hörsel, det är SJUKT jobbigt. Aja sen när mamma och de andra tränat klart så skjutsade hon mig dit tjejerna var. Jag ska inte till skolan imorgon heller. Jag kan ju inte sitta på lektionerna och inte höra vad läraren säger, detkänns meningslöst. Plus att jag fortfarande har ont, och nu börjar det göra ont bakom örat också :S , jaja får väl vänta och se hur det blir. Nu ska jag ta en frukt och sen kolla på nån utav de nya filmerna. Tjingtjing

Tisdag

Nu har jag inte bloggat på ett tag, men jag är sjuk och har knappt orkat upp ur sängen.
Igår så var vi iallafall hos doktorn eftersom det värkte hål i trummhinnan i örat och det kom en massa blod och grejer. INTE skönt, kollade på SOS sällskapsresan tre gånger om. världelöst. Aja vi åkte till farbror doktorn iallfall och det visade sig vara öroninflammation, Trummhinnan var inte snygg så det var väl ganska illa. Jag fick penicillin iallafall, men det blev bara fram till fredag, men jag ska ta 2 tabletter 2 gånger om dagen, och de är inte små heller. Ursh, ursh. Efter vi varit hos doktorn så åkte vi till gränby för jag skulle kolla på ring för jag fick presentkort där från Fredrik i julklapp och mamma hade en kupong på 30 % som gick ut igår så vi tänkte passa på, och jag köpte två ringar en medaljong och en kedja för 591;- kan lägga upp bild sen på dem, skit fina tycker jag :) . Sen blev det handla lite och då köpte vi tre nya filmer, så jag har nått att göra. MEn när jag och fredrik skulle kolla på en igår så somnade han ju såklart. Aja jag måste verkligen räka matte nu. Har prov imorrn, men får se om jag ska åka och skriva det. får se hur jag mår. Jag hör fortfarande ingenting. Och så ska en Människan socialt och kulturellt grej vara inlämnad nästa vecka, plus en redivisning om nån grupp på engelskan, och prov i svenska. aja jag tar en sak i tagen, för de sa min käre mor att man ska göra. Nu kan jag inte skriva mera har inte tid. hejdå

Helg.

Fredagskvällen slutade med en promenad på 6 km, sen efter ett tag så blev det en till promenad på 4 km, och Fredrik kom och vi pratade och hade det mys.

Lördagen började med att jag vaknade väl rätt lagom, Fredrik skjutsade mig till bussen och jag åkte in och träffade niccole, vi tog bussen vidare ut till Viktoria där vi skulle vara skadade, vi träffade även Henrik och mattas där, Sandra kom efter ett tag. Henke och Mattias skulle sitta i en varsin 740 och ha hjärtstillestånd och grejer, Jag skulle ligga bervid bilen och vara påkörd. Sandra Niccole och våran lärare HElena och hennes son Emil skulle vara chockade. Det var riktigt kul faktiskt , det blev mycket teater spelande haha. aja det var kul iallafall. Efter det så var det dags att åka hem så jag fick skjuts in till stan av Helena och då hade jag precis missat bussen så jag fick vänta en timme, som tur var så stängde affärerna klockan fem så jag kunde kolla lite. Jag hittade två par trosor för 19.50 det var väl lagom tyckte jag. Efter det så tog jag bussen hem och spelade guitarhero och lite så, sen ringde fredrik och sa att jag skulle boka biljetter för jag han persson och putte skulle åka in på bio. Vi kollade på Wallander-Hämden. Den var jätte bra. Efter det så blev det max eftersom vi inte hann käka någon middag. Sen åkte vi till Björklinge och kollade lite sen hem och sova.

Idag vaknade jag med en jävla öronvärk!!! fyfan så ont det gör, jag måste kolla upp om det är öroninflammation för det är fan inte skönt, så det blir ingen träning idag heller. Jag blir tokig utav det. Aja får väl se vad vi ska göra imot öronen.. nu ska jag käka lite frukost!

RSS 2.0