SHM

Här kommer lite bilder från i Torsdags, jag har tagit med några bilder på publiken, väldigt dålig kvalité, men mest bara för att man ska få ett litet humm om hur sjukt det var.
 
 
Ursäktar kvalitén och storleken på alla bilder :)

SWEDISH HOUSE MAFFIA

Jag vet inte vart jag ska börja någonstans. I Torsdags, tog jag helg! Jag och Elin for till Solna, Friends Arena för att beskåda tre grymma dj:s. Det var så sjukt kul, och det var verkligen länge sedan jag gjorde något sånt här kul. Jag finner inga ord för hur det var där inne, hela Arenan full av människor , (närmare 40 000) Alla sjunger med när de spelar "Don't you worry child" Det var helt magiskt, verkligen!! Vi fick skjuts hem av Elins vän. Hela dagen igår tog vi det lugnt, kollade på hitta nemo, åkte och tvätta bilen, åt sushi och wok, skrattade åt gårdagen. :) Det kommer bilder, jag lovar!
 
Ikväll väntas återigen trevligheter!! :)

En snabbis innan sängen

Jag slänger in ett snabbt inlägg innan det är dags att hoppa ner i sängen. (Ja jag vet att rubrikeb blev rolig). Ikväll har det varit Luciaträning på schemat. Det är så kul, och nu börjar vi lära känna varandra lite bättre, alla tjejer. Ska eventuellt träffas någonting i helgen också, utanför sångträningen liksom. Nu när vi övar så har vi ingen lucia, eftersom röstningen inte är klar än. Det kom helst plötsligt upp lite frågor om hur lucia skulle göra vid den och den låten och ska hon sjunga, osv. Det slutade med att många tänkte, men nej jag vill inte bli lucia. Det ska hur som helst bli så spännande att se vem som blir, det kan verkligen bli vem som helst! Super fina tjejer allihopa :) På måndag är sista röstningsdagen everybody!!
 
www.unt.se/lucia2012
 
 
 
 
Sitter i min underbara Ziperall! (ser ut som en jätte bebis) (en parentes till, mamma gör också det) :)
Godnatt!!!!
 

SOS uppdraget

Sitter och tittar på SOS uppdraget. Vilket fantastiskt program, men också så fruktansvärt. Man får se hur barn far illa genom prostitution, trafficking osv. Det är så fruktansvärt och man kan verkligen inte tänka sig hur det kan vara så illa. Jag önskar verkligen att jag en dag kommer åka till en barnby och hjälpa till så gott jag kan, bara vara en extra famn att sitta i eller vad som helst. Jag blir verkligen så taggad att åka iväg och göra en sådan grej. Samtidigt som jag tycker att det är så bra för de barn som har hamnat på ett barnhem, så tänker jag på alla de barn som inte har det. Känner de barnen kärlek, får de mat, får de kläder, får de utbildning. Nej knappast! Jag tror inte att de får någonting av det. Det viktigaste är endå kärlek, tänkt när barn inte ens får kärlek. Jag blir så illa berörd så det är inte klokt. Fy vad hemskt. Tänk vilken grej endå att åka iväg och få en annan uppfattning av saker och ting och tänk vad man växer som människa och förhoppningsvis kan man vara till hjälp. Tänk att kunna göra ett litet projekt av det hela och kanske att alla barn på jobbet kan få göra ett varsit armband eller något. Hmm.. detta ska jag spåna vidare på.

Imorgon ska jag krama alla barn extra mycket!!

I huvudet på Amanda

Det finnt så mycket man kan göra här i livet. Tänk vad mycket jag vill göra. Frågan är bara vad man ska göra först. Ett till år har snart gått. (6 veckor kvar). Det känns som att jag inte gjort någonting på detta år, men saken är den att det är ju faktiskt inte bara det som vi gör fysiskt som spelar roll. Det psykiska har också en stor betydelse, och jag kan säga att jag har vuxit som människa det senaste året, (framför allt inom jobbet). Jag har tagit mer ansvar och fått starta upp en barngrupp med två andra. Fantastiskt! Snart känner jag mig färdig med de söta små barnen -hur man nu kan känna sig färdig med sådana små sötnosar-, men jag hoppas ni förstår vad jag menar. Jag älskar barn och det har jag alltid gjort, och jag längtar verkligen till den dagen det är dags att skaffa egna. Men som jag sa, så finns det så mycket jag vill göra innan det. Det kommande året har jag tänkt att beta av några saker.
 
Jag har bestämt att jag ska göra saker som jag tycker är läskigt. Några saker har jag ju faktiskt gjort redan.
1. jag har tagit körkort, (för 2 år sedan) det trodde jag verkligen aldrig att jag skulle klara.
2. Skaffat mig ett heltidsjobb och har haft fast tjänst där nu 1 år.
3. Skaffat två extra jobb hos två familjer som jag älskar. (De verkar gilla mig rätt mycket också)
4. Skrev högskoleprovet även fast jag inte alls gillar att skriva prov och plugga. (särskilt inte matte) Fast efteråt så tyckte jag faktiskt att det var kul, och jag ska göra det igen.
5. Sökte till Uppsala lucia, efter mitt fiasko luciatåg när jag gick i sexan som jag sjöng solo på så tänkte jag väl aldrig att jag skulle söka till Uppsala lucia, där jag är med i tidningen varje dag och på internet. (Jag hade faktiskt glömt om luciatåget i 6an, mamma uppfriskade mitt minne)
 
Listan ska bli längre :)
 
 
"Det är så bra med mig, jag kan så mycket" /Lotta på Bråkmakargatan
 
 

Long time, a lot to tell

Blogg.se, appen fungerar inte på min telefon. Jag har tänkt flera gånger den här veckan att jag behöver skriva av mig lite. Men nix, då ville inte appen fungera. Jag vet inte riktigt vad det är som är fel, hoppas den börjar fungera snart.
 
Denna vecka har varit väldigt tuff, inte många stunder över. Sena kvällar varje dag och tidiga mornar. Jag ska jobba fyra timmar imorgon och sen får det vara bra för denna vecka. Jag räknade ut att imorgon efter de fyra timmarna som jag ska jobba, så har jag jobbat 60 timmar denna vecka. En normal arbetsvecka är liksom 40 timmar. Då förstår ni att jag varit trött. Plus att jag gjort en massa annat också, klippt håret, färgat ögonbryn och fransar och luciaövning. De är i och för sig roliga saker, men det tog tid det med.
 
Är i stockholm just nu och det har varit renovering hela dagen lång. Ytterdörren skulle bytas ut mot en säkerhetsdörr, och det blev verkligen super bra. (Förutom att de måste finjusteras lite imorgon). Jag var inte till så mycket hjälp så jag tog en långpromenad och kollade in området lite.
 
För er som missat så ska jag vara med i Uppsala lucia. Det ska bli så roligt att vara med, vi har övningar varje tisdag och snart är det kröning av lucia. Det betyder alltså att snart får vi reda på vem som blir lucia. Spännande. (Jag har faktiskt inga större förväntningar). Skulle ni vilja rösta så kan man göra det här: www.unt.se/lucia2012. (Kandidat nummer 6)
 
Jag skrev ju högskoleprovet för snart fyra veckor sedan, och snart borde svaret finnas tillgängligt så man kan få se. Jag hoppas inte direkt på så bra resultat, men kan endå vara roligt att se vad jag fick. Målet till i vår blir att skriva bättre. Det var jätte mycket matte, och matte är verkligen inte min grej.
 
Vi hörs!

Uppsala ljusfestival

Det är så otroligt vackert i Uppsala nu när de ordnar ljusfestival. Har inte varit runt och sett allt än tyvärr. Men detta är verkligen häftigt. Ser ut som spöket i islandsfallet (?) tror Jag det heter.

Äntligen slut på veckan

Äntligen är denna arbetsvecka slut. Har varit en fullspäckad sådan, och nästa vecka lär bli lika full. Cash is king!

Idag kom röstningen igång inför Lucia, i tidningen och på webben. Rätt kul, men väldigt ovant. På tisdag ska vi träffas igen och öva. Ska bli så kul, det var super kul sist och alla är jätte duktiga.

Nu ska jag bara njuta av ledigheten och inte öppna kalendern förrän söndagskväll! Så det så :)

Jag ska lägga ut länken på videon på www.unt.se sen. Tror man skriver unt.se/lucia2012 men ska leta upp den exakta länken.

Have a nice weekend!

Världens godaste lax

RSS 2.0