Hallooo skäänsen!!

Idag är det Fredag och snart börjar skolan, hehe nej skojja bara det är faktiskt 25 dagar kvar, och på 25 dagar hinner man göra mycket! Jag vill åka ålandsbåt innan skolan börjar iallafall, vi ska ju åka med Helen :P , hoppas det blir av! dagen idag började med en jätte god frukost, haha! sen har jag inte gjort så mycket mer idag tyvärr.  Har suttit och kollat runt lite på piercings och så, är så jävla sugen på att pierca och tatuera mig. Tatuera mig ska jag göra i slutet på sommaren, har dock inte beställt någon tid men det  blir väl kanske sen. Har hittat en massa snygga stavar och så som man kan ha i tungan. Blir så jävla  sugen. Men det är bara vänta.. suck! I kväll så får vi se vad som händer, kanske åker hem till jenny och bara är. haha! skönt att ta det lungt nu. Ska upp runt sju imorgon och spela ottarscupen. Hoppas det blir kul och inte allt för varmt. Nej nu ska jag gå och byta kläder eller nått! haha. hejsvejs


I belive in miracles, you sexy thing

Träning

Nu ligger jag i sängen och kollar på Freaky Friday. Träningen var riktigt rolig, jobbigt men roligt. Efter träningen så körde jag hem från affären, vi tog en extra sväng så jag körde längre också, åkte typ ett varv till. Efter det så var det hem och så tog jag Ester med mig på en promenad, alltså en hund som vi är hundvakt åt, vi gick förbi robin och då så var han ute så vi stannade en stund och pratade lite och så, jag fick min kylväska också som jag glömde i husvagnen. Sen traskade vi hem och jag duschade och sen käkade jag hallonpaj, mumma! Mina kusiner Elvira och Samuel är här så vi satt och kollade på grannfejden en stund men jag gick upp och lag mig ganska direkt. Nu ska jag lägga ner datorn och sen ska jag sova så jag kommer upp skapligt imorgon. Kram och godnatt!

So true! <3



Jag önskar du finns kvar
när solen stiger
När natten blivit dag
vill du ha mej då?

För jag vill öppna
mej för dej
när solen stiger
När månen blivit hel
vill du lyssna då?

Jag vill alltid ge dej tid
att ta emot min längtan
Och jag hoppas du tar vid
när min tro är svag

Fast jag vet
att det är svårt
när solen stiger
När allt är naket klart
kan du se mej då?

Vill inte..

.. att sommaren ska ta slut. Så bra som jag har gjort den här sommaren, har jag nog aldrig mått. Framförallt har jag inte haft så här kul tror jag. Det har hänt saker mest hela tiden. Så underbart att inte ha nått att tänka på, eller jo det är klart jag har det. Men att man kan i princip göra lite vad man känner för, alltså inte anpassa sig efter något eller någon. Det kan vara skönt det också, men jag tänkte det att det här är sista sommaren som jag bara kan ta det lungt utan jobb, det kommer väl antagligen bli jobb nästa sommar eftersom jag är 18 och då kan jag jobba med det som jag vill, alltså med människor, hjälpa människor. Inte ringa runt till folk och lura på dem att köpa kallingar. Nejnej, inte min grej alls. Det är så sjukt skönt att det är ur världen, nu har jag inget jag måste tänka på. eller känna att jag verkligen inte vill. Visst jag hade väl kanske kunnat stått ut en vecka iallfall, men jag kände verkligen att jag inte ville och då ska man inte stå ut med det heller, jag var inte sugen alls från första början men tänkte att man kunde prova. Och nu har jag gjort det också. Nu har jag inget att "må dåligt" över haha. eller jo lite över mitt rum men det fixar sig snart om man är lite aktiv men just nu är jag inte det alls. Men jag ska göra ett litet ryck här snart. Mina råttbäbisar ska få städat också. Blir så äckligt efter ett tag.


Nu ska  jag fortsätta med att ha det bra! hoppas inget förstör fortsättningen av sommaren, jag ska bara ha kul och vara glad. För vara glad vet jag att jag är bra på och det man är bra på det ska man göra ofta, det man inte är bra på ska man ju i och för sig också göra ofta så att man blir bättre på det!

Hörs senare! Kram kram :)

Rättvik var dunder

Ojojoj, även om jag bara var där i tre dagar så var det underbart roligt! Jag,Jenny och Elina åkte med jennys familj upp till rättvik, och vi blev avsläppta på Campingen som Elina skulle bo på, för hon skulle bo med Larsson och dem. Och vi satt där ett bra tag och drack lite öl och så. Efter ett tag bestämde vi oss för att gå till Campingen som jag och Jenny skulle bo på, så vi släpade alla grejer och började gå, jag ringde till Robin och bad honom möta oss, så han och Robban kom och mötte oss så snälla som dem var. Robin bar till och med min packning :) Väl framme så slängde vi in alla saker i husvagnen och efter ett tag så for vi vidare till Parken, där var det lagom ös. Så jävla kul det var. Sen hem och sova.
 
På tisdagen så vaknade jag tidigt, jag var den enda som inte orkade sova länge, men jag låg kvar i sängen iallafall. Efter ett tag så kom jenny till våran husvagn, vi satt och snackade lite och sådär. Efter ett tag så åkte vi och badade i Siljan med Robin, Fredde och Lalle. Fast Lalle och Jenny badade inte. Det var ju duktigt kallt iallafall, men skönt som fan. Sen så gick jag och jenny upp på stan och käkade korv, godare korv har jag aldrig varit med om. Haha! Sen knatade vi tillbaka till Campingen. När vi varit där ett tag så gick vi och duschade i svinkallt vatten, men det var endå hyffsat fräscht, men ren blev man. Huvudsaken var väl det. När vi var klara så gick vi ner på stan, eftersom den stora crusingen var då. GALET mycket folk och bilar. Vi hade underbart väder iallafall. Vi satte oss och kollade på alla bilar, träffade Elina en stund också, gick runt lite och käkade Thai mat. UNDERBART gott. Vi gick runt lite så, hade det allmänt trevligt. På kvällen blev det parken igen, mindre drag då men vad gör det då. Vi satte oss och tog en öl och lite så. Gick tillbaka till campingen och gjorde inte så mycket. Till slut så gick alla och lag sig och det var bara Jag, Fredde och Robin vakna. Och vi visste inte vad vi skulle göra, fredde satte sig i någon van med en kille. Robin snackade med någon kompis som var inne i stan och som ringde från polisen och satt där så Robin cyklade in till stan igen och jag orkade inte vara vaken så jag gick och lag mig och efter ett tag så kom fredde och gjorde popcorn så vi satt och käkade det och sen somnade jag. Fast jag hade blivit tillsagd att inte somna, men vem kan ligga i en säng mitt i natten utan att sova. Inte jag iallafall. Vaknade av sen att Robin kom och lag sig. Så jag som hade somnat med jacka och allt tog av mig det efte ett tag eftersom det blev duktigt varmt.

Onsdag=hemfärd, egentligen skulle jag åkt med Bosse och Ylvas kompisar hem idag, eftersom dem bodde i Borlänge så var det inte direkt nära. Och dem bodde på hotel och där måste man vara utcheckade vid tolv. Så då hade jag varit tvungen att ta bussen 9.20 från rättvik och bytt buss i leksand, men det var jag inte så sugen på. Som tur var så skulle Fredde och Robin också hem samma dag, så jag fick åka med dem. Alla dem andra drog till Leksand sommarland, så det blev bara, jag, robin, fredde, tomas och linn kvar. Så vi bestämde oss för att åka till Siljan och bada idag igen, lika kallt som gårdagen var det inte men nog var det kallt alltid. Vi gick upp på stan för att ta ut pengar, och några köpte glass, vi kollade även lite i stånden som fanns men det var inte direkt någon som var sugen, vi var mest trötta. Så vi åkte tillbaka till campingen och packade ihop alla grejer, .På vägen hem sov jag en stund, Robin sov nästan hela vägen. tills vi stannade och köpte korv sov jag, hehe!

Klockan var precis halv sju när jag kom hem, och jag hade egentligen träning men jag ville ha ordentlig mat och så, satt jag sket i den. Efter maten så tog hela patrasket, alltså våran familj plus skåningarna en promenad till Tina och Uffe för att bada, dem var inte hemma men vi fick gå dit och bada endå. Riktigt skönt var det, men jag var så himla trött så jag och Albin gick hem ganska direkt efter vi badat klart. Det blev en promenad på 6 km, duktiga! hem och sova nästan direkt, blev lite fika med mammsen och dem. sen slocknade jag som ett ljus.

Natten bestod mest av en massa jobbiga drömmar. Eftersom jag egentligen skulle upp och jobba idag, men jag vill inte jobba på det där jobbet, har gått och haft ångest över det enda sedan jag började. Så det blev ett pass avklarat för min del på Provoice. HAH! men som sagt så gick jag upp tidigt för att ringa och antingen säga upp mig om det gick eller säga att jag var sjuk och sen komma i eftermiddag och prata med dem. Men jag försökte ringa och ringa men det var ingen som svarade, så jag försökte en gång till alderles nyss och pratade med en och sa att det där inte var min grej så han skulle stryka mig och så. Mitt hjärta lättades verkligen, riktigt skönt att inte behöva jobba där nått mer. Har liksom gått och mått dåligt över det där. Eftersom jag inte var riktigt sugen från första början så känns det riktigt skönt när jag har fått det ur världen. Skåningarna åkte hem för ett tag sedan också. Har varit kul att träffa dem, även om jag har varit borta några dagar, men det var kul att dem kunde stanna så länge :) Nu ska jag städa undan på mitt rum och sedan ikväll är det träning :D pusshej!

Några dagar sedan

ja nu var det några dagar sedan jag skrev här, har inte varit hemma. Vet inte riktigt när det var som jag sist skrev, i fredags så jobbade jag min första riktiga dag, det gick väl sådär. Men man kan ju säga att jag inte är ett dugg sugen på att åka dit igen. USCH! sedan på kvällen så åkte jag på fest hemma hos Saras kille Emil,  var dock inte där så länge men det var kul så länge det varade. Hem och sova och sen upp igen på Lördagen, då var det dags att fara upp till Bollnäs, till Orbaden med släkten. Trevligt trevligt, alltid kul att träffa kusinerna, träffar dem inte så ofta. Igår kom vi hem. Och idag bär det av till Rättvik till på Onsdag :) hektiskt men kul. När jag kommer hem ska jag börjaa jobba igen, blä. jag vill inte tillbaka dit om jag ska vara ärlig. Nej nu ska jag åka till Jenny ;) pusshej vi hörs när jag kommer hem

Tjitjiiing

Skrev inte så mycket om själva gårdagen igår, Jag åkte in och träffade Elina, mickis och Isis till tre ungefär. Vi sa hejdå till Mickis efter ett tag och sedan så gick vi upp på provoice eftersom det var där vi skulle ha utbildningen, det gick jätte bra och vi satt och garvade hur mycket som helst åt han som hade själva utbildningen, as skön kille. Så jag och Elina bestämde att vi skulle in idag och skriva "provet"  om allt som han hade gått igenom, det gick väl sådär tyckte jag, eller det kändes som om det skulle gå åt helvette när jag fick papprena i handen. Men när vi gick igenom provet så hade det gått bra, man får inte ha ett enda fel och det gör ju att man får ännu högre press på sig. Men det var nått litet små fel men vi fixade till det där och så fick jag sätta mig och lyssna med en kille ett tag och det gick väl kanske inte så jätte bra för den där killen just då, men men. Och så sa coachen att jag fick komma tillbaka imorgon och jobba mitt första pass.. Lite läskigt men det ska nog gå bra.  jusste igår kom våra älskade vänner från Skåne hit. Alltid lika kul att träffa dem. Vi satt hela kvällen igår och snackade på altanen och garvade sönder oss. Kulkul! imorgon kväll så ska jag med Sara på fest till hennes boyfriend. Vi får se hur länge jag blirr kvar där eftersom vi ska åka ganska tidigt på lördag. Men det blir nog skojj. på lördag ska vi åka upp till Orbaden som ligger vid Bollnäs med släkten på mammas sida :d ska bli underbart, hoppas bara att vädret är på topp, annars blir det inte roligt. Blä. Nej nu ska jag gå ner och käka blåbärspaj :d pusshej

Onsdag idag

Hejhej hallå. Igår så sjkutsade mamma mig till Niccole runt halv nio, kom dit vid nio så vi satt och pratade lite sen åkte mamma och vi käkade frulle, sen kom det några med deras nya soffa, det var lite trångt när dem skulle in med den, men det blev bra sen. Efter det så gjorde vi inte så mycket, bara pratade och myste med bebisen, han är ju för söt den där ungen! :D Niccole hann även med att gå ner med tvätten och så, sen bestämde vi oss att ta bussen in till Uppsala. Så runt kvart i ett så gjorde vi det, och jag hade bakat en kladdkaka så vi tog med oss en bit på bussen, duktigt gott! Inne i stan träffade vi på Isis och Mickis, pratade en stund med dem sen traskade vi vidare, Niccole shoppade fyra plagg för 200 kr, det är bra gjort det. Vi gick runt och kollade en massa och sen gjorde vi inte så mycket mer, så runt halv fyra så sa vi hejdå. Då tänkte jag åka hem men jag ringde till Jenny och kollade vad hon gjorde och då var hon på stan hon med, med Elina, Linn och Ylva. Jag gick och träffade dem och vi kollade runt ännu mera. på New Yorker så hittade linn ett skit snyggt linne, men hon var inte säker på om hon skulle köpa det, men så provade jag också ett och tyckte det var skit snyggt, det kostade bara 50 kr, så hon betalade det åt mig så länge eftersom jag inte hade några pengar, snäll unge det där ;). Efter det så gick vi till donken och tog en cheesburgare. Sen hemmåt, och jag fick skjuts hem av Ylva också så snäll som hon är. När jag kom hem så fixade jag i mitt rum, tog ut två typ byråer och in med en ny. Har fortfarande en massa kvar att göra, men jag vet inte vart allt ska få plats, får väl kasta det eller nått. men det löser sig kanske. Inatt så sov jag inne hos Jakob i hans bäddsoffa, orkade inte ta bort alla saker från sängen och bädda i lakan och så. Så jag sov där inne, jag somnade runt tolv kanske. Imorse så blev vi väckta tio. Upp och hoppa och käka frukost och fortsätta i rummet. Men nu har det liksom tagit stopp på nått vis. Men det kommer nog igång snart igen. Dagen idag kommer nog gå åt till att städa och grejjja. Ska få besök av skåningarna senare idag  också så det måste se lite snyggt och prydligt ut. Det är hemskt i vårat hur just nu. Fast det är på bättringsvägen nu faktiskt. Klockan fyra ska jag och Elina på utbildning på nya jobbet, ska bli kul att se vad det är för något. kan ju erkänna att jag inte är så jätte sugen på det, men jag ska absolut dit och se hur det är och prova jobba :P , funderar på om jag ska skicka sms till henne och fråga om vi kan ses lite tidigare i stan och svulla på donken eller nått, Jenny ska du med? :P hah! Nej nu ska jag försöka fortsätta. Kram kram

Godmorgon godmorgon

Är uppe med tuppen idag också, ska ju till Niccole idag. Och mamma är så snäll så att hon skjutsar mig, men hon var tvungen att gå ut till djuren innan, så jag vet inte när vi kommer iväg. Det kanske blir om en timme, Hoppas vi kommer iväg så snart som möjligt så att jag hinner träffa henne lite eftersom att vi ska ta bussen runt tre kanske och träffa emil i stan. Ikväll får vi se vad som händer, är lite sugen på att åka till Ön och dansa ;) det skulle vara kul, men det finns liksom ingen skjuts så det får vi se hur det blir med det. Hade träning igår egentligen, men jag hade inte tid för jag var tvungen att städa undan i mitt rum, ska byta ut en byrå så att det blir lite bättre här inne. Mamma kollade ju som sagt igenom en massa böcker igår och så hittade hon namnboken och så frågade hon om Colle och Emil kommit på nått namn än, men det har de ju inte. Så jag tar med den så kan vi kolla lite i den ;) . Tänkte att jag skulle skriva lite när jag en då satt här, men jag kommer inte på nått att skriva om. Så det blir inte så ;) ha det bra idag :d puss

rubrik

Orkar inte skriva så mycket nu, fick en obehaglig känsla ikroppen. usch. jag vill sova och vakna och  hoppas på att det känns bättre. Idag har jag iallafall varit hos mormor och morfar och hjälp mormor. och sen när jag kom hem så kollade mamma i en massa böcker och så hittade hon "min första bok" där fans det en dagbok som mamma skrivit om sin graviditet med mig, så vi lag oss i hennes säng och läste halva var högt för varandra. Hittade även en lapp som farmor skrivit med en del roliga komentarer från mig när jag var två år, riktigt jävla roligt må jag säga skrattade som en tok. jag berättar mer om det en annan gång. men som sagt just nu vill jag bara somna och vakna för då ska jag åka och träffa älskade Niccole och lilla bebisen :D puss och godnat....

You'll never forget

Man glömmer aldrig människor som har betytt mycket i ens liv, men man träffar nya människor som kanske kommer betyda lika mycket. Du betydde mycket i mitt liv, är ledsen om jag har sårat dig. Men vi var inte bra för varandra, så är det bara. Livet går vidare. Vill bara att du ska veta att jag aldrig kommer glömma det vi hade. Man ska inte glömma, man ska alltid komma ihåg sånt som har varit bra i livet, det som har varit dåligt ska man inte heller glömma, man ska bara lära sig att hantera det. Och kunna se tillbaka på det med ett leende och tänka att jag har det bättre nu och lära sig av sina misstag.Jag har lärt mig av mina misstag nu.


 

kantarellmacka

Tjenatjena, har precis kollat klart på filmen Anna Nicole Smith, det var en helt okej film. Det blev en macka med kantarellstuvning på MUMMA! skit gott var det. Jag orkar inte lägga upp bilder på sakerna jag fick idag det blir för mycket och jag orkar inte det. Funderar på att gå och sova snart eftersom jag ska upp senast sju imorgonbitti, bussen går halv 8. Som tur är så får jag käka frulle hos mormor och morfar så jag slipper tänka på det imorgon bitti. Finns inte så mycket mer att säga om dagen, har fixat lite dekorationer med snäckor och grejer som mamma ska ha på altanen, det blev riktigt snyggt må jag säga :P Godnattgodnatt :D

Tjitjing

Imorse vaknade jag runt tolv, haha duktigt trött även om jag somnade runt halv tolv.Tänkte först att jag skulle sova på soffan men det var en jobbig flyga som inte ville ge sig så jag gick upp och lag mig i sängen istället. Vaknade igen av att någon ringer, det var Danne sen så somnade jag om igen. vaknade somsagt rrunt halv tolv imorse så då var det raskt upp och så åkte jag och mamma och hämtade lillebror jakob och åkte till mormor, det blev tidigare än vad jag trodde, jag trodde att vi skulle åka på kvällen men icke! Där skulle vi kolla vad som vi ville ha och vad som skulle säljas. Tänkte att jag skulle slänga upp lite bilder på det som jag tog, lagom tuffa saker, är mest nöjd med en talvla som jag fick, det blev lagom mycket iallafall. Sen efter det så tog vi en tripp till Ulva på bakluckeloppis, mamma hittade ite intressant. även kantareller :D mums! Jag löpte 6 ölglas för 20 spänn, as balla :D Är nöjd med dagen iallafall. Nu ska jag lägga ner lite saker i kistan som ska sparas och så. Så får vi se om jag röjer nått i rummet sen också. Imorgon ska jag tillbaka dit på morgonen och hjälpa till och packa ner saker som dem ska ha med sig. plus sånt som ska säljas. Nu ska jag gå och ta kort på alla saker och sen slänga ner dem i kistan, ha det bra idag allihopa :D

Tjillevippen tjoffsan

Jag har märkt att det inte bara är jag som har tröttnat på det 'här huset, eller jag är mest trött på mitt rum, men allt det andra är ju inte heller så kul. min kära mor är inte heller så glad för tillfället, det förstår jag på sätt och vis. Det här jävla huset skulle man kunna bränna ner och bygga ett nytt. Det är fan inte snyggt någonstans. Aja slut på klagandet.

gårdagen, mycket trevlig dag! På dagen hände i och för sig inte så mycket, jag solade mest och så. Men på kvällningen så åkte jag och Jenny till Jonas Domarhed och satt där med en massa, kubbspel blev det och sådär. till slut så blev det inte så många kvar så vi åkte hemåt. Dagen idag har gått åt till att kolla på först Marley och jag, sen en massa tv tittande och sen Nils karlsson pyssling. Underbar unge det där. En riktigt mysig dag med underbart sällskap ;) hehe! I kväll ska jag nog inte  göra någonting, är väldigt trött så jag ska nog sova tidigt ikväll (brukar aldrig bli så) ska åka till mormor imorgon kväll/ eftermiddag och kolla över lite saker. Eventuellt sover jag där också får se hur det blir. Nej nu ska jag ta bort alla kläder från min säng så får vi se om jag sover i den inatt eller vart jag sover ;) haha! puss och kram

Varmtvarmt

vädret är verkligen underbart idag, lite varmt och det skulle ju inte sitta fel med ett bad, men det blir inget av med det men det gör ingenting! Just nu ligger jag och kikar på Bert igen, haha det är för roligt att titta på. Har precis pratat med Niccole på msn och satan va jag saknar henne, det ska bli så roligt att träffa henne på Tisdag! Kommer kännas så konstigt att inte ha henne i skolan sen i tvåan och inte träffa henne varje dag. Men man får se till att träffa henne så mycket som möjligt endå.  Funderar på att gå och baka nu eller nått och hänga upp tvätten ;) puss i pannan!

It's Friday

Idag är det en ny dag, vaknade lite senare än jag borde men vad gör det då! Sov på soffan inatt, riktigt skönt faktiskt. Kollade på Bert tills jag somnade. Han är en underbar man han, hehe!! Riktigt roliga filmer tycker jag. Jag har käkat och städat LITE i rummet. Inte kul att hålla på och städa en massa när jag inte vet hur jag ska ha det sen. Kan lika gärna sova på soffan då haha! Idag har jag ingen aning om vad som händer, antagligen ingenting på ett tag. Ikväll blir det eventuellt bada eller något annat skojjigt :) På Söndag ska jag åka till mormor och hjälpa dem lite med flytten, Nej nu ska jag ut i det vackra vädret igen. Pusshej ha en bra dag allihopa! :D



Tjingtjing

Nu är jag hemkommen, har varit skönt att vara borta i några dagar. Har haft riktigt roligt också! orkar inte återberätta allt. Men vi har haft super trevligt iallafall. Helgen kommer nog gå åt till att fixa i mitt rum, orkar verkligen inte med det längre. Vill fan inte sova där, jag hatar det. Så äckligt och skabbigt. Så jag ska nog sova på soffan inatt. Jenny åkte nyss till pojken hennes, jag ska snart sätta på någon bra film och sova jag med. Är trött trots semestern. Hehe! Nästa vecka så ska jag på jobbutbildning, på onsdagen. Sen ska jag åka bort också med familj och släkt! ska bli jätte kul :) Vi ska åka upp till Orbaden, ungefär vid Järvsö. Ska även hinna med att träffa Anna, Gratta andra Anna, Gratta Sara, Träffa Sofia med barnen, börja jobba, börja träna igen, lagfest, cup, träffa Isis lite mer förhoppningsvis, och träffa colle, fast det är redan bestämt att jag ska dit på Tisdag. Fan sommaren kommer att ta slut skit fort, fan jag som vill ha jätte jätte långt sommarlov. Men den här sommaren har varit den bästa på läääänge. Har aldrig känt mig så här fri och glad. Mår så jävla bra just nu så det är inte klokt! Har liksom inget att må dåligt över nu käns det som. Imorgon ska jag somsagt städa i mitt rum troligtvis, och sen ska jag eventuellt åka och bada! :) pusshej och godnatt

Tjenixen

Dagen idag har varit ganska seg, jag och Jenny tog en liten promenad i det fina vädret. Vi har mest kollat på tv idag och så. Igår så var det pubkväll, riktigt trevligt må jag säga :D Imorgon ska vi åka hemmåt, ska bli skönt att komma hem. Fast endå inte. Vill inte hem till mitt äckliga rum. Usch! Nej nu ska jag gå in och härja med Jenny som ligger och vilar ;D pusshek

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Just nu är vi i kloten som sagt, som ligger uppe i kopparberg. Vi kom hit igår och det är lika roligt som alltid här. Finns inte så mycket att skriva. Får skriva mera sen när jag kommer hem :D puss

Tjenixen

Idag har jag bara suttit på golvet och sorterat allt som ska kastas och inte kastas, det är helt sjukt hur mycket skit jag samlar på mig! hahah.. Det är alltifrån rökelser till använda plåster!! hahah ja jag hittade faktiskt ett använt plåster i lådan! asså, vem gör sånt, jo Amanda Grahn!! haha.. helt galet. Men jag har iallafall sorterat en massa men det är mycket som är kvar också. Mamma hittade två lådor med vykort, dem hade jag faktiskt sorterat en gång, men då sa mamma: men det är ju skrivna kort också i den som du ska spara, men jag tyckte ju liksom att dem var fina! men till slut så gick jag med på att kasta dem också. Jag har ett skåp till att rensa, men det är nog inte lika mycket saker där. Jag sa åt mamma att hon skulle hitta någonstans åt mig att bo så jag får plats med allt. HAHA! Får se vad som händer ikväll! några förslag? pusspuss

Torsdag, snart helg, snart Kloten

Hej hej hallå! Dagen idag började med att Isis ringde och var lika förvånad som jag var när klockan var ett haha! Jag gick iallafall upp då och försökte ta tag i mitt liv lite, men det blev inte så mycket med det. Har mest lyssnat på musik och röjt undan lite i lådorna. Men det blev inte så mycket bättre endå, jag vill verkligen flytta nu, jag hatar mitt rum. Jag vill ha något eget, eller en liten friggebod eller nått som jag får plats i, visst det var i och för sig jag som ville byta med min bror från ett stort rum till ett litet, men det är bara för att det här är finare, hatar  mitt gamla rum. det är såå fult! Så nu vill jag verkligen flytta till nått där jag får plats med allt, mina kläder ramlar ut ur garderoberna snart. Nu ska jag inte köpa fler kläder, har alderles för mycket, men jag vill inte rensa heller för jag kan faktiskt ha allt. Har städat åt mina små bebisar idag också, dem fick även en liten hängmatta som jag knöt i hop av nå tyg som jag hittade. Jag ska köpa ett större hus åt dem, de välter huset så att de ska få plats i det. imorgon är det Fredag och då är det helg igen, sjukt hur fort det går. Får se vad som händer, kanske tar det lungt, kanske inte. Den som lever får se. På söndag drar jag ju iväg med Landbergs till Kloten :) Ska bli skojj som alltid :D Nej nu måste jag roa mig med någonting, ska kanske göra som Elina och gå ut och plocka blåbär och göra paj ;) låter ju som en ganska smart idé. :D hejsvejs 

..

Fy fan va jag inte vill bo här, jag vill ha en egen lägenhet där man kan bestämma själv, jag vill ha körkort så jag kan ta mig någonstans, jag vill kunna bestämma över mig själv, jag vill inte vara liten längre. Jag hatar verkligen att bo här utan körkort eller nått sånt, man blir så jäävla låst. Finns ingenting man kan göra utan att fråga mamma eller pappa om dem kan skjutsa, så jävla less på det just nu så det finns inte. Fyfan!

Gårdagen var riktigt rolig, familjen var i Gävle hela dagen och shoppade lite och så, hittade lite saker. sen åkte vi hem och jenny och martin kom hit, efter ett tag åkte Martin hem och jag, jenny, mamma och pappa åkte mot Hedesunda till Ön. Jävla drag var det iallafall, mycket folk. Riktigt roligt tyckte jag. Åkte hem runt kvart över ett och vi skjutsade hem jenny och sen hem, och då drog jag hem till Robin på efterfest, det var lagom med folk där, haha det var bara jag och Camilla som röjjde! vi dansade röven av oss. Sen så sov jag där också, fick sova på golvet. inte skönt. hehe! Det var upptaget överallt så jag och robin skulle dela på en soffa men han knuffade ner mig så det blev golvet haha! hae lite ont i ryggen när jag vaknade. Erik och Camilla låg i andra soffan i vardagsrummet och där hade de jävligt hög musik och de var på hela natten, tills jag lessnade runt sju eller nått när Lars kristerz hade hakat upp sig.. jobbigt! menmen.. dagen har gått åt till Tv:n Vi har kollat på tre filmer tror jag, Grabbarna gjorde fattiga riddare också, SKIT GODA! skön dag har det varit idag iallafall, bara legat och degaat och garvat. Dem är roliga dem där ;) .. Nej nu tänkte jag få i mig nått att äta och träna lite.

Jag vet att du stället upp, jag är jätte tacksam för det. Och du kan faktiskt inte säga "vad får jag tillbaka för det?" för det har inte hänt mer än en gång. Jag brukar inte bete mig så här. Jag blev bara arg på dig när du snackade en massa om saker du inte vet ett skit om. Därför stack jag.

Halloj halloj

Nu ligger jag i sängen och ska alderles strax sluta ögonen och tänka på nått bra :) , vet inte riktigt på vad men det fixar sig nog. Jenny kom ju som sagt hit ikväll, vi satt på mitt rum först och lyssnade på lite musik och så. Efter ett tag så ringde Martin och frågade om han fick komma och leka med oss. Så han kom hit och vi spelade lite guitar hero, han lärde sig till slut faktiskt. Han åkte efter ett tag och jag började laga mat, det blev tacos. Satt ute i solen och käkade och lyssnade på musik, mamma kom och joinade oss efter ett tag. Efter maten så blev det jordgubbar med glass, GOTT! alltid gott med jordgubbar, när jordgubbarna var slut så gick jag och jenny ut med Ester, gick inte så jätte långt. kanske två kilometer. Jävlar vad med flugor det var då, höll ju på att bli tokig. Vi kom hem hit och började kolla på hem till midgård, alltid lika kul att titta på det :D haha! Jenny åkte hem runt halv elva kanske klockan var. Jag fortsatte kolla och kollade runt lite på datorn. Efter en halvtimme så ringde Sara och frågade om hon och Emil fick komma och kolla på kattungarna, så det gjorde vi i en timme ungefär, kul kul :) Dem åkte hem och jag gick upp och lag mig, hann även med ett litet samtal till min vän jenny :d hehe! Jag har typ glömt bort tusen gånger att jag ska på jobbintervju imorgon, jag är inte ensam om att glömma det heller, heh! men det kanske är för att man inte är så jätte sugen på att åka dit.. Kan det vara så? hehe :P . Ska ta 12.25 bussen med Jenny in till stan och möta upp Elina. Dem ska nämligen också på arbetsintervju imorgon. Det är på Provoice, där man säljer strumpor och kallingar, alltså ringer runt till folk. INTE min grej alls.. Jag vet inte hur det blir, får se hur det går. I veckan tänkte jag hinna med att hjälpa mormor och morfar med flytten, eller rensa undan saker iallafall och fota det som ska säljas ;) Nu ska jag sova innan jag somnar :P pusspuss


Jordgubbaar :D:D:D

Dagen idag..

.. startade klockan elva. Var hyffsat trött, men det var skönt att sova lite längre. Idag har jag bara röjt undan i mitt rum och lyssnat på musik och haft det allmänt gött! Har inte gjort särskilt mycket, men bara humöret är på topp så blir det mesta bra :d am I right? tror det jag. Jenny kanske kommer hit lite senare, men vad vi ska göra det vet jag inte. Antagligen bara snacka en massa :D , kanske går ut och går en sväng med Ester också, vem vet! Pusshej

Lördag känns som Söndag

Halloj! Det har inte blivit mycket skrivande här, det finns liksom inte tid på nått konstigt sätt, nu när man är ledig så finns det ju hur mycket tid som helst. Men icke, det blir inte av heller. Har andra saker för sig. Det har nog inte hänt så mycket, I Torsdags så gjorde jag inte så mycket på dagen, sov bort halva och sen på kvällen åkte jag till Jenny och hon, Elina, Linn, Ylva och jag åkte till Siggefora och badade, riktigt skönt var det, vattnet var jätte skönt. När vi kom hem till Jenny igen så gjorde vi inte så mycket. I går var det uppstigning klockan sju, åkte till Jenny så att jag var där till kvart över åtta. Vi åkte med Ylva in till stan och tog bussen därifrån ut till Storvreta till Peter, ( fast peter var inte hemma, vi åkte dit för att hälsa på isis och bada) på morgonen så var det mulet och regnade, men vi chansade och åkte iallafall och när vi hade varit hemma hos Peter ett  tag så sken solen och det blev jätte varmt, en riktig toppen dag vid poolen. Sedan åkte vi in till stan igen och åkte hem med Ylva. Mamma kom och hämtade mig och jag gjorde mig i ordning och lagade mat, Jenny och Elina kom runt åtta och dem sminkade sig och vi gjorde inte så mycket mer, vi satt på altanen och drack öl ett bra jävla tag eftersom det spöregnade och åskade så väntade vi till tio kanske, och cyklade till Hamnstedts på fest. Det var riktigt roligt där tycker jag. Mycket folk från byn och sådana som man inte brukar träffa så ofta. MYCKET dans blev det och det var jätte kul. Kunde dock knappt gå när jag vaknade för jag har sådan träningsvärk i benen. Det blev efterfest runt halv fem hemma hos Robin. Alltså inte så mycket sömn inatt heller. Ska gå och sova snart, kommer somna här annars. idag har varit en väldigt seg dag, trött som få. Det blev en kväll hemma hos jenny i soffan med räkor :D mums! Nej folket det var lite om helgen det, nu ska jag sova. puss och godnatt

Hemma igen

Nu är vi hemma igen, det har varit helt underbart att få komma hemifrån lite. High Chapparal var helt klart en riktig upplevelse, dit vill jag åka fler gånger!!! Helt underbart. Orkar inte skriva så mycket om det där. Men det var riktigt kul :D pusshej

RSS 2.0