Stan, sushi och glass

Idag har vi fördrivit dagen i Uppsala. Vi har ätit sushi och glass :) shoppat lite inför resan och köpt presenter till mina bröder som fyller 18 och 16 den närmaste veckan. Imorgon kommer släkten och firar dem. Mysigt :)

Chock!!

Vilken jävla chock att titta ut. Vart kom snön ifrån? Jag ville ju ha grönt och soligt. Vilken tur att jag bara stannar i Sverige en vecka till, sen blir det semester en vecka :)

Mästerkocken rekomenderar

Maten är i magen och de andra gillade också maten.
Man behöver:
entrecote
vitlök
och purjolök.
Sen det som är själva huvudgrejen. En färdig sås som heter yakiniku. Super gott!! hur man gör står på flaskan. :)

Trodde aldrig arbetsdagen skulle ta slut

Idag har varit en seg dag, eftersom det är påsklov nästa vecka så hade vi påskfirande idag med påsksånger och leta påskägg. När det blir ändring i rutinerna så borde dagen gå fortare, men idag gick den långsamt. Det har varit en bra dag även om den var seg. Nu sitter jag och väntar på att Sebbe ska komma. Ikväll ska jag laga maten, det blir japanskt. Haha :)

Ett barn sa idag när vi skulle äta frukt.
Barnet: Jag vill ha banan.
Jag: det finns ingen banan, jag är ledsen.
Barnet: varför är du ledsen?

Så himla söta och de tar verkligen en på orden.

Härom dagen så skulle vi klä på oss och gå ut och ett barn ville ha en tjock jacka på sig när de var varmt ute.
Hon kom till mig och sa: Amanda jag vill ha den här jackan.
Jag: nej den är varm, ta den här jackan istället.
Flickan känner på jackan och säger: Amanda, den är inte alls varm.

Snacka om att ta en på orden, hon kände på jackan och såklart att den inte var varm, varför sa jag så? Haha!

Jag älskar mitt jobb, trots att det är kämpigt och stressigt ibland :)

Fredag

Berlocker

Det här armbandet fick jag i studentpresent av mormor och morfar, jag har alltid på mig det. Jag har dock inte vågat haft några berlocker på för jag har tappat en berlock redan. Och på jobbet känns det inte värt att ha de dyra fina berlockerna. Så hittade jag dessa igår på Ur och Penn. 10 :-/ styck. Helt okej pris måste jag säga ;) ska köpa fler i helgen!

Imorgon

Imorgon är det final i Biggest Loser, wiho!! Då ska jag sitta bänkad med morötter, gurka och dipp. Ååh vad gott! Men före det blir det hårdträning :)

Förresten så har min mamma lärt mig hur man stavar till förresten. Jag har stavat fel på det tills nu. ;-)

Förresten gjorde jag världens godaste mat ikväll. Kyckling filé i ugnen med fetaost, vitlök och soltorkade tomater mixat plus en gräddsås med tomatpuré och in i ugnen :)

Lön idag

Alltid lika roligt med löning, men sen ska ju räkningar betalas osv. Jag ska inte gnälla, jag har inte så mycket att betala än så länge. Imorgon ska jag ta mig en liten runda på stan för att inhandla lite nytt till resan :)

Idag gjorde jag världens smartaste grej. Jag ställde kvar bilen på jobbet och sprang till gymmet, gymmade i 45 minuter och traskade tillbaka till bilen. Då fick jag med allt på samma gång. 3 km är det till gymmet så det är perfekt avstånd. Dock gjorde det jävligt ont att springa. Jag vill bara bli bra någongång så jag kan springa som jag vill och träna fotboll. Blä!! Jag ska ju springa blodomloppet och vårruset, dagarna efter varandra dessutom ;)
Godnatt

Druckit en dunk röttvin

Det känns som att jag har druckit en hel dunk rödvin. Även om jag inte druckit en droppe alkohol så känns det så, efter smällen igår. Det gör lite små ont i örat ibland och ont i skallen hela tiden. Bulan har lagt sig lite iallafall, så det är bra ;) idag har vi bara ätit massa gott. God frulle, våfflor till lunch och fläskfilé till middag. Och nu lite godis usch jag som skulle vara nyttig, fast nu äter jag för att det är lite synd om mig, haha :)

Blåttt

Bulan är numera blå! Jag har inte så ont i örat längre som tur är.

Vilken Jävla smäll

Öppnade bildörren för lite, så jag slog i högra sidan av huvudet i bilen och vänster sida i bildörren. Fick en liten bula.. Inte så mycket mer med det. Vi åkte hem till Fred och gjorde lax, pressad potatis, romsås, sparris och sallad. Såå gott blev det :) efter middagen började det göra skit ont i örat.. Så jävla ont så jag började gråta igen! Känns som trumhinnan har fått sig en smäll. För så här känns det när trumhinnan håller på att gå sönder, när man har öroninflammation. Ringde 1177 och sa vad som hade hänt och hon tyckte jag skulle kolla upp det imorgon. Så vi får se hur det känns imorgon..

Solig dag

Började dagen med en promenad. Solen hade inte tittat fram då så det var lite små kallt. Nu har solen tittat fram och vi sitter på tunnelbanan påväg in till stan :)



Fan vilken snygg kille jag har föressten :)

Biggest looser

Har precis tittat klart på det sista programmet av Biggest Looser, innan finalen och jag kan knappt vänta tills nästa vecka då finalen är. JAG DÖR!!!!! Man fick tjuvkika på nästa veckas program och det är helt galet hur smala de är. Jag kan knappt finna ord hur bra jag tycker att detta program är. Så himla bra och jag är lycklig i hela kroppen av att titta på det. De kommer vara så smala och fina och det är helt galet.

Jag kan inte ens skriva för jag är så glad.


Idag har jag varit hos Mormor och Morfar, tog med mig en kaka som jag bakade igår men Morfar gillade inte den. Jag kanske får försöka igen nästa vecka? haha :) Imorgon åker jag till hjärtat mitt i Stockholm <3

Frukost

Frukost kan vara det bästa jag vet. Jag har aldrig varit bra på att äta frukost, men när jag slutade skolan så har det vänt. Jag klarar mig inte utan frukost, nu kan jag till och med gå upp tidigare bara för att äta :)

Tacos

Tacos till middag och jag har skrivit lite packlista och inhandlingslista till resan om knappt tre veckor :) jag längtar till värmen! Sjukt mycket, ska bli så skönt att åka iväg (igen). Nu ska jag sova, försov mig lite imorse, men jag hann endå.

Söndagstrött

Nu är jag trött. Som vanligt på Söndagar. Med två nätter med att stoppa i nappen som ramlat ut och göra välling osv, så ska det bli skönt att gå och sova. Men jag måste säga att det var mysigt att gå upp och fixa det till de små skruttisarna. Nu ska jag försöka köra hårt med träning och så den här veckan som kommer. Jag börjar känna mig lite små sjuk men jag hoppas att det går bort snart.

Myshelg

Super mysig helg och helt perfekt. Dock längtar jag efter mitt hjärta, nu är det bara en vecka kvar tills vi ses :)

Fina naglar

Niccole har gjort fina naglar på mig :)

Fredag

Fredagar kan aldrig vara dåliga. Är det Fredag så är det en bra dag ;)

Efter jobbet åker jag ner på stan och möter Mickis för att käka lite och efter det åker jag till min fina vän Niccole och stannar där hela helgen!

Skavsår från helvettet

Tog mammas skor när jag gick ut på promenad. Kände efter en kvart att jag började få skavsår. Men jag ville inte vända utan jag höll ut. Men efter 40 minuter så gick det inte längre. Fan vad ont det gjorde! Så jag ringde efter mamma så fick hon hämta mig. Tur att jag kunde ringa henne för jag kunde knappt gå. Haha så nu har jag fått världens vattenblåsa på hälen. Den ska straxt tas hål på.

Trötta dagar

De senaste dagarna har jag varit jätte trött, har knappt orkat någonting! Har hoppat i kojjan tidigt varje kväll. Imorgon är det redan Torsdag, och det är helt sjukt vad fort det går. Nu ska jag ut och promenera sen ska jag städa :) puss och kram

Espresso House

Frukost på sängen

Tog en promenad när jag inte kunde sova längre imorse. Påväg hem så handlade jag lite frukost ;) gooott

Godnatt

Jag börjar undra om Sebastian är sjuk? Han somnar aldrig före mig, och både förra helgen och igår och ikväll så har han gjort det. Helt slut! Nu ska jag joina honom med det han gör :) godnatt

Retro

Vi sitter på ett ställe som heter Retro här i Stockholm. Trevligt och helt perfa :)


Här är mina män som inte vill vara med på bild :)

Maten

Bara för att jag alltid lägger upp bilder på mat så tänker jag göra det nu också :) på vår mat ikväll!

LOREEN!!!!!

Det var ganska väntat!! Hon vann, grym!!

Grymma!

Jag tycker att det är så sjukt mycket bra låtar i år. Galet! Danny är så snygg så man svimmar. Loreen är grym (hon kommer säkert vinna) Top cats, Vilka grabbar!! :)

Redo för kvällen

Nu är vi redo för kvällen. Köttet är marinerat och tzatzikin är gjord. Så vi är mer än på gång för en bra kväll. Det blir GRILLAT ikväll ;) första för säsongen! Det ska bli så grymt gott :) vi tänkte grilla fläskfilé och ha klyftpotatis till. Melodifestival kväll med mina favoriter. Efter Mello får vi se vart det bär av :) have a nice evening!

Pizza Hut

Det blev lite halv lunch på Pizza hut.Grabbarna var hungriga så jag fick fika med lite kaffe själv. Slängde i mig en bruschetta bara och det räckte gott och väl. Bolaget ska besökas och lite mat ska inhandlas till Mello mys ikväll. :)

Vårkänslor

Idag känns det lite som vår. Solen har inte riktigt vågat tittat fram ordentligt än men den är på G. Inviger conversen idag, då är det vår :)

"Frukost"

Har precis ätit frukost som jag fick på sängen av Sebbe. Jätte gott :) straxt blir det en trip till Barkarby Outlet. Kika runt lite och fika, en bra Lördag. :)

Fredag (fast nu är det Lördag)

En bra fredag, började morgonen med en halvtimmes promenad. Åkte till jobbet, efter jobbet åkte jag till stan för att möta mina kollegor för lite mat. Så jäkla god mat!! Efter resturangbesöket for jag till Stockholm. Min kära pojkvän satt på en pub med sina vänner i Sundbyberg (där hittar inte jag), efter mycket om och men så hittade jag dit. Nu ligger vi äntligen i sängen. Det har varit en lång dag och det ska bli skönt att sova :) puss och godnatt


Godiset som höll mig vaken påväg till Stockholm ;)

Äter jag bara?

Jag tittade tillbaka på några tidigare blogginlägg och jag har konstaterat att jag mest lägger upp bilder på mat. Betyder det att jag äter hela tiden? Haha..

Jag måste dissa några saker. Jag älskar frukt och äter säkert 3-4 frukter om dagen, minst! Det är jätte smidigt att ha med sig frukt när man ska iväg eller slänga i gröten till frukosten. Gott med frukt helt enkelt. Men nu kommer jag till det jag vill dissa. Jag vill dissa det som blir kvar av frukten. Äppelskruttar, bananskal, osv. De är så snuskigt med bananskal och när man sitter i bilen eller bussen så vet man aldrig vart man ska göra av dem.

Imorgon ska jag ut och äta med några från jobbet, på Biztron. Ska bli trevligt, jag har aldrig ätit där men jag tror nog att det är god mat. Efter det så åker jag direkt till mitt hjärta i Stockholm. På Lördag blir det förhoppningsvis melodifestivalen och efter det Bowling :)

Nu tänkte jag lägga upp en till bild på mat. Pankaka med keso, banan, hallon och blåbär! GOTT :)

Onsdag snart torsdag

Dagarna de går och går, efter varandra! Man hinner knappt blinka så har de passerat allihopa och det är dags att börja om på måndag igen.

Snart ska jag krypa i säng, jag säger det igen: jag är så trött!! Haha

Lägger upp en bild på min middag, kyckling wraps från "Kajsas kök" sååå goda!! Jag bara älskar dem :)

Puss och godnatt

En trött morgon

Jag satte klockan på 05.00 för att försöka komma upp lite tidigare och kanske gå ut och gå. Men idag blev det inte av, sjukt trött imorse. Klockan 05,50 börjar Nyhetsmorgon så då tittade jag på det och så somnade jag såklart om. Sen blev det lite stressigt istället. Så imorgon tänker jag inte ställa klockan tidigare, då tänker jag gå upp som vanligt. Efter jobbet tänkte jag besöka gymmet och efter det blir det en föreläsning med jobbet :)

En bra dag

Dagen fortsatte bra och har bara rullat på. Hann med en springtur till, kändes sådär.. Måste nog tillbaka till han med nålarna :/ nu är det lite kvällsfika. Min fina mugg som jag fick av mina arbetskollegor :)

Fit for fight

Frukost och jag känner att detta blev en bra start på dagen. Som vanligt har jag besök av mina vänner Roger, Titti och Ola på Tvn. De följer med mig i bilen också, på radion :)

God morgon

Ligger och tar igen mig lite, har precis duschat efter, att hör och häpna, jag har varit ute och sprungit.. Haha! Nu är det god tid att göra sig i ordning och äta lite frukost :)

tröttmössa

Idag är jag trött, det gick dock oväntat bra att komma upp imorse. Men nu känner jag mig helt sänkt. Matlådan ska fixas och jag skulle egentligen varit ut och sprungit. Men kom inte hem förns klockan sju och sen var det kört. Nu säger jag godnatt istället. :)

Frulle och Rix morgon Zoo

Frukost framför Tvn denna morgon. Rix morgon Zoo har börjat sända på TV3 :) ha en bra dag!

Helgen är över

En helt perfekt helg har passerat. I förmiddags vid halv elva så for jag tillbaka till Uppsala för att invänta lite släkt. Efter släkten åkt hem så tog jag en liten springtur och sen fixade jag och mamma maten. Det blev fetaostbiffar med klyftpotatis och tzatziki, både morotstzatziki och vanlig. Jag gjorde dock bara tzatsiki. Nu är det Wallander som gäller och en kopp Té. Jag skulle behöva gå och sova, somnade jätte sent igår så jag kommer nog vara trött imorgon. Imorgon har vi personalmöte också så kommer inte komma ifrån jobbet fören klockan sju. Ha det gött!




Slänger upp en bild på min födelsedagsfrukost från förra helgen :)

Boring

Jag är alltid trött, men ikväll verkar det ha smittat av sig till Sebbe och jag fick ingen trötthet kvar. Jag är hur pigg som helst. :)

Yatzy

Lite Yatzy med Thailandsresenären och Lucas. Sebastians syster Mikkis åker iväg i natt och är borta i 3 veckor. Inte alls avis, dock är det bara 5 veckor kvar tills vi åker till gran canaria :) Längtar!!

Första besöket

Första besöket på systemet, check!

.

Hemma efter en mysig kväll hos fina Sune och Sonja. Påväg hem träffade vi på tre brudar på tunnelbanan. Och jag överdriver inte när jag säger att de pratade så högt så hela vagnen hörde. Till slut så Kunde inte Marie och Sebbe hålla tyst längre så de sa åt dem. Och det blev en lång konversation, med skrik från brudarnas håll. Jag har aldrig varit med om något liknande. HELT SJUKT! Så mycket fula ord som vi fick höra bara för att vi sa åt dem att dämpa sig har jag nog aldrig hört någon säga. Jag beundrar tjejerna för att de kom på så många ord. Galet. Idioter... Får jag sådana döttrar så tar jag nog livet av mig! jag säger det igen: har aldrig varit med om ett liknande bemötande.. Nu säger jag godnatt

Middag

Födelsedagsmiddag för Sebbes mormor. Hur god mat som helst och jätte trevligt. Börjar dock bli trött efter en tröttsam vecka. Lägger upp en bild på min fina klänning. Skit jobbig att sitta i och jag vill bara hem och ta av mig den. Tror den har gått sönder lite i sömmen också. Men den är så fin :)

Standing breakfast

Stressigt värre, bakade hela kvällen igår så jag kom i säng jätte sent. Efter jobbet far jag mot mitt hjärta i Stockholm och på Söndag styr jag spakarna hem igen. Kalas väntar med resten av släkten. Därav all bakning igår. Nu måste jag skynda. Tjing

<3

RSS 2.0