Ikea

Idag traskade jag runt på Ikea efter jobbet. Det var riktigt mysigt. Gick och längtade till den dagen jag och Sebbe går där och köper en massa saker till vårar eget. Den dagen kommer :) jag handlade lite smått och gott. En expedit hylla med fina lådor till. Och lite annat!

Appelsiner och mandariner

Försöker streta emot min förkylning som är på gång att bryta ut. Känner mig tjock i huvudet och ont över öronen. Alla är sjuka på jobbet så det finns inte tid att vara hemma :) imorgon ska jag nog svänga förbi Ikea och Jysk och handla lite nytt!

Ny vecka nya tag

Veckorna går fort. Det är måndag och fredag hela tiden känns det som. Det man kanske inte tänker på är att när veckorna går fort så går faktiskt livet också fort. Jag har snart varit i arbetslivet på riktigt i fyra månader. Det är inte klokt. När man blickar tillbaka så märker man hur mycket äldre man blir och hur klokare man blir för varje dag som går. Jag måste också säga att jag mår fantastiskt bra av att jobba. Det är så otroligt skönt att inte behöva ha något att göra efter jobbet. Som jag hade när jag gick i skolan. Det var mycket slappare men man var aldrig ledig kändes det som. Livet rullar på och snart står vi där gamla och rynkiga och undrar vart livet tog vägen. Så det kanske är bäst att ta vara på det? Jag tycker faktiskt att jag gör det.

 I lördags så var min fina vän Niccole här med sina små troll. Vi "bakade" pepparkakor. (Kian kavlade, Amanda och Niccole åt deg) Till slut blev det lite pepparkakor iallafall. Men det var verkligen hur mysigt som helst. Efter baket så åt vi korv och sen tog vi en lång promenix på nästan en mil. Vi pratade om allt och lite till. Det behövde jag verkligen, och jag kunde inte tänka mig någon annan än henne att babbla sönder. Hon och jag, vilket par :) . Vi funderade över en sak, och det var det här med bloggar...

På en blogg kan ett liv se alldeles fantastiskt ut eller så kan det se förskräckligt ut. Man kan göra sitt liv perfekt genom bloggen. Och man kan också göra sitt liv till en katastrof genom bloggen. Iallafall så kan det se ut så. När man lägger upp bilder på hur mysigt man har det och man skriver om allt trevligt man gjort osv. Men man skriver inte om allt det dåliga. Eller så gör man tvärtom vad jag nyss skrev. Man skriver hela tiden om hur synd det är om en och man skriver aldrig om någonting som är bra. Förstår ni hur jag menar att man kan antingen framstå som världens perfektaste person eller världens mest deprimerade. Vad är det man vill få fram med en blogg då? är det för ens egens skull eller för andras som man skriver? Jag kan tycka att det är lite skönt att skriva av mig ibland och göra sådana här långa inlägg som ingen endå orkar läsa. Jag kan själv tycka att mitt liv ser bra ut när jag tittar i min egen blogg. Men då har jag ju inte skrivit om det som "inte är bra" för alla har vi någonting som inte är bra. Rummet är ostädat, det finns ingen ren tvätt, matlådan är inte gjord tills imorgon, håret behöver färgas, benen behöver rakas, vinterdäcken behövs sättas på, pengarna är slut. Osv, vad det nu mera kan vara som inför den här lilla ångesten som alltid finns där. Det jag nämnde är ju bara små saker som man inte ens behöver nämna. För hur kul skulle det vara om man skrev i bloggen dag in och dag ut att allt var piss för att jag måste raka benen. Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta, men kort och gott så är det ganska nice att framstå som att man har det gött genom bloggen, fast man kanske inte alls har det jämt. Jag skulle nog aldrig byta mitt liv med någon annans. För alla har vi våra små problem. PUSS

Första advent

Ja då var första ljuset tänt och första advent såg till en början ut att bli grön. Men efter sju någongång så kom den. Den efterlängtade snön. Känslan var grym! Imorse kändes den här dagen inte som något speciellt. Ingen snö, vad är det för julstämning när det inte är någon snö? Det var som uppgjort med himlen att snön skulle komma just idag. Det spelar ingen roll om den försvinner imorgon men kommer tillbaka på fredag. Det var den här första snön som alla hade väntat på och som gjorde att den här dagen blev något speciellt. Eftersom det inte blev några fyrverkerier så åkte vi in till stan bara och kikade lite och åt på mammas meze. När vi kom hem så fikade vi med pepparkakor, torra bullar och glögg :)

Let's try this

Imorgon åker jag och köper en gitarrstämmarapparat. Jag och mamma hade köpt två julklappar för tidigt till varandra. Jag gav min till henne för jag var osäker på om den var bra, och då fick jag en gitarr som jag önskat mig men som blev lite tokigt när hon köpte den.

Fredagsmys

Nu myser vi!

En månad kvar

Nu är det bara en månad kvar till julafton och snöflingorna vill stanna kvar i himlen som det ser ut. Jag bar fram lådorna med mina julsaker. Jag måste säga att det känns väldigt konstigt att ta fram dem när det inte känns som jul alls. Även om det är väldigt skönt att slippa snökaos så känns det inte som att det bara är en månad kvar till jul. På söndag kan det börja snöa, på första advent!

Världens slarvigaste och klantigaste

Japp, det är jag det! Iallafall när jag är i köket. Idag gjorde jag ett vattenfall ner för bordet. Alltså så spillde jag ut ett glas vatten. Blött blev det! Tänk att ett så litet glas kan kännas så stort med tanke på hur mycket vatten det kom på överallt. Men inte är jag bitter för det. Maten blev god även fast det ser ut som skit i köket efteråt. Improviserade med korv, purjolök, morötter och paprika och jag fick ihop en god pastasås.

Tisdag

Ja då var det redan tisdag och jag sitter och slänger i mig lite frukost, ska straxt åka till jobbet. Idag är det möte efter jobbet, bra att samla lite komptimmar :) ha en bra dag!

Kan vara den snyggaste krokodilen ni sett? Haha...

Måndagsmys

Soffhäng i mjukisar med te och pepparkakor. En helt okej och skön måndag! Konstigt att man alltid är lite slöare på måndagar. Älskar att komma hem från jobbet och hoppa i mjukiskläder. Den känslan att ta av sig jeansen och byta till en skönare men fulare bh, är oslagbar :)

Ingen stress

Förut kände jag mig jätte stressad över att jag inte visste vad jag ville göra eller om jag skulle plugga vidare eller inte. Nu känner jag inte så längre och det är jätte skönt. Nu känner jag att jag kan ta det lite som det kommer. Man behöver faktiskt inte veta allt som ska hända. Det blir som det blir. Jag vet inte ens vad jag vill plugga till och då är det ingen idé att stressa upp sig över det. Klokt va? Nu ska jag faktiskt sova och hoppas på en fin dag imorgon :)

Drömmer

Ibland drömmer man sig bort ett tag. Drömmer hur det skulle vara om livet vore annorlunda :) men den dagen kommer! Jag älskar min Sebastian <3

Igår blev det bowling och krogen med gamla klassen, det var underbart! Tack alla för en grym kväll :)

Världens bästa kille

Min bästa fyller 22 år idag! Massa grattis till honom <3

Tjing

Nu inväntar vi folket för att fira Sebbis lite i förväg :)

Vill ha lunch nu

Sitter på rast nu och längtar tills jag får äta min lunch!! Kan slänga upp receptet någon gång, för det här är en soppa att minnas

Världens bästa soppa

Gör morotssoppa, världens bästa morotssoppa! Ska ha den till matlåda imorgon med räkor till. Smaskens :) jag har nästan packat klart inför helgen, imorgon drar jag till Stockholm. Födelsedagsfirande hela helgen väntar :)

"Mitt på dagen" trött

Lunchen satt fint i magen, nu sitter jag i soffan och ska snart fortsätta jobba. Är så där lagom trött nu mitt på dagen.

Morrnmorrn

Har en liten tulis i knät framför Nyhetsmorgon. Nu ska jag borsta tänderna för att sedan bege mig mot jobbet :)

Bäst!

Han och jag! Vi är bäst. <3

stilla och tyst

just nu så står det stilla i mitt huvud. jag tänker inte på någonting. skönt. Jag låter det vara så en stund.

RSS 2.0