väntar

Hjärtat smsade och sa att han kommer ikväll istället för imorgon. Jag är glad. puss

laddad

jag har spelat fotboll idag!!!! det var sååå kul. Jag blev jätte trött men det var det värt och det kanske var väntat. Min rumpa skötte sig galant. Kändes knappt någonting, det var helt underbart. Då kanske jag är helt klar med mina nålbehandlingar nu, och det betyder att jag kan börja spela fotboll igen, så gott det går och när tiden finns till. Men jag ska försöka komma igång nu på söndagarna när jag är hemma i uppsala. Och så småningom så drar träningarna igång mitt i veckan också, sent som tusan blir det men det kan väl vara värt det. Så att inte hela helgen går åt till fotbollen. Efter träningen så åkte jag som sagt till Tierp. Vi mös och kollade film och hade det allmänt nice bara. Finare barn får man leta efter och en bättre vän får man leta efter. Underbart!

Nu är jag laddad för en ny vecka med träning, bokade lite pass nyss med spinning och step bland annat. Föräldrar möte ska vi hinna med också. Träffa Kusin Ollebolle på torsdag och äta sushi. Veckan kommer nog flyta på bra precis som alla andra veckor. Förra veckan hade jag någonting att se fram i mot varje dag. Den här veckan har jag saker som händer varje dag också tror jag. Ser fram i mot vissa saker mer än andra. Men det är skönt att jag har saker att göra, saker att fördriva tiden med. Ringa lite samtal och betala lite räkningar.

By the way så vill jag ha en jätte fin ny bil som aldrig behöver lagas eller aldrig är något fel på. Den ska aldrig bli smutsig heller :D bra tack det vill jag ha i julklapp. TÄNK att det snart är jul, vi pratade lite om det idag. Det är verkligen såå mysigt. Jag vill ta fram adventsljusstaken nununu. Jag ska göra jätte mysigt i mitt rum.

Hejsvejs klockan är mycket nu. puss

Giving up

Jag ger upp för ikväll också, jag är jätte trött och ska stänga igen mina blå när som. Det har varit en bra dag. Många liter svamp blev det till slut. Den svampen lär jag rensa imorgon. Det blev inte gjort idag. Imorgon så tänkte jag träna fotboll för första gången på jag vet inte hur länge. Det ska bli sjukt roligt och spännande hur det går. Efter träningen så tänkte jag nog styra spakarna mot Tierp till Niccole och familjen. Nu ska jag sova. godnatt ;D

Svamp

Det blev en tripp till björklinge för lite svampplockning :)

Buss 22

Sitter på bussen mot lager 157 för att möta upp mina vänner Niklas, Elin och Mickan. Elin ringde när jag var på gymmet och sa att dem var på väg till Uppsala för att gå på lager 157. Så då tränade jag klart och nu är jag påväg dit. Dock har de nog redan kikat klart, men äta måste man så vi käkar lunch istället. Jag behöver inte shoppa endå så det är lika bra att jag inte går in :)

Jag har bytt min ring nu iallafall och den är så himla fin! Älskar den.

pensionär varning 2

Jag vaknade tidigt idag denna lördags morgon. Det mysigaste med det kan vara att titta på nyhetsmorgon och äta frukost i sängen. Imorse när jag vaknade hade jag ingen koll på någonting, jag visste inte om det var helg eller vardag eller om Sebbe låg och sov brevid. Jag har drömt massor inatt och jag slocknade som ett ljus igår. Jsg tänkte faktiskt ta bussen in till stan om en timme och köra ett pass på gymmet och byta storlek på ringen jag fick av älskling. Sen visar det sig vad jag sysselsätter mig med. Skönt att komma igång att göra någonting redan på morgonen. Så nu så nu ska jag gå ner och fixa lite frukost och sedan göra mig klar för gymmet. Tjing

Pensionär varning

Jag vet inte riktigt om man kan kalla det pensionär varning, eftersom pensionärer de sover knappt någonting. Jag ska prata om sömnen. Så fort det är helg så tänker jag att jag får sova. Jag orkar knappt göra någonting om helgerna, jag vill bara sova. Ikväll har jag då bara tagit det lugnt igen. kollat på idol, käkat lite tacos och så. Nu kan jag nästan inte hålla mig vaken längre, men jag måste faktiskt se vem som åker ut ur idol. Sen kan jag somna, fast jag känner redan nu hur ögonenlocken blir tyngre och tyngre. Vi får se vad jag gör imorgon, jag ska nog byta min ring som jag fick av Sebbe, den var lite för stor så jag ska byta till en mindre. Får hoppas att de har den på stan eftersom de inte hade de på Gränby. Det blir nog hyffsat tidigt iallafall. Så att jag får ut någonting av dagen. Nej nu ska jag kolla klart på idol och sen sova,. hejsvejs

<3

1 år <3

Ett år med min fina Sebastian idag! Jag älskar dig världens bästa. Ingen har någonsin fått mig att må så här bra. <3

Sleeping time

Dags att sova straxt! Imorgon är det dem 20/10 och det betyder att jag och Sebastian har varit tillsammans i ett år! Mysigt! Det ska firas med god mat. Gott! nu ska jag sova så jag orkar upp och göra mig lite halv fin som jag bara kan bättra på efter jobbet eftersom jag åker ner på stan direkt efter jobbet och möter Sebbe. Tjing

Promenix

Har varit ute och promenerat i en timme nu ungefär och jag är jätte törstig! Vi var så snälla och gick och mötte Jakob ;)

Tröttmössa

Det här inlägget blev inte postat igår.

Jag blev jätte trött nu plötsligt. Orkar inte göra matlåda, orkar inte tänka vad jag kan tänkas att ha med mig. Jag fixar det imorgon bitti! Har haft en jätte mysig eftermiddag med Niccole och barnen. Så underbart att bara prata massa med henne! Kina buffén satt som en smäck!

Imorgon kommer mitt hjärta hit <3

Nu är jag jätte trött och jag ska bums i säng! Godnatt

Tisdag

Ja igår så besökte jag gymmet för lite spinning, det var grymt! Skit skönt var det. Det Blev hyffsat tidig sänggång också och det var skönt det med.

Idag efter jobbet så ska jag ner på stan och träffa min Fina Niccole och hennes pärlor Kian och Kiara. Vi ska kika lite i affärer och sen äta Kina buffé. Det ska bli så gott och jag är så sugen på sushi. Mums! Att jag får träffa min vän så här mitt i veckan är alltid ett stort plus! Nu ska jag snart fortsätta jobba. Pusshejs

Mörkt

En sak som hänt medan jag var borta är att det fortfarande är kolsvart klockan sju. Deprimerande!

Varje gång man går upp ur sängen så längtar man tills man får lägga sig där igen. Sen när det är dags att gå och sova så är man inte alls lika entusiastisk till att gå och sova. Konstigt det där! Jag önskar att jag kunde känna samma känsla när jag ska gå och sova som när jag går upp. Igår kunde jag inte riktigt sova heller så det var inte det roligaste att ligga och vrida och vända sig i sängen. Hoppas att jag somnar lite lättare ikväll ;) nu ska jag borsta tänderna! Ha en bra dag.

Känner mig själv eller vad?

Det blev som jag trodde.. Jag fastnade i internets fantastiska värld! Kollade utbildningar och massor av annat intressant. Bland annat blev Facebook besökt också kan jag erkänna. Jävla Facebook, ursäkta språket! Men jag måste nog införa ett Facebook förbud för mig själv. Det är bara jobbigt med Facebook och att man frenetiskt går in hela tiden och tittar. Jag försöket att blogga mer så jag ska bli av med det här "Facebook koll" beroendet. Man behöver inte vara inne där hela tiden. Nej nu ska jag sova! Laddad för jobb imorgon med mina små krokodilungar. Har faktiskt saknat dem :) godnatt!

Har lakanet hängt ute i solen tro? Haha ser ju ur dumt ut. Tur att man bara ska sova på det :)

Söndagskväll

Invigde vinterjackan ikväll när jag åkte över till jenny. Skönt men endå drygt att man ska behöva klä på sig så mycket när man ska gå ut. Skönare att bara gå ut i shorts och linne. Som jag gjorde i fredags morse påväg till frukostbuffén. Men jag är inte bitter, än så länge är det inte jätte kallt med tanke på vad det kommer att bli i detta härliga vinterland. Vi får se vad minusgrade rekordet blir i år. Spännande.. Eller inte! tycker att det kan vara vinter i en månad bara sen kan det vara bra.

Efter maten så tog jag min röda lilla bil till Jenny. Kajsa och Mikaela var också där. Jenny hade gjort paj, tack för det :) god var den! Vi kikade på True talent och lite annat. Trevligt!

Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och den ska stängas av direkt efter detta inlägg, För då ska jag ta upp min bok och fortsätta läsa. Varför gråter inte Emma, heter den. Jag har lånat den av Niccole och jag har inte tagit mig för den förns nu. Jag kan inte sluta läsa den, Jag började läsa den påväg hem från Cypern. Eftersom min ipod hade dött och Sebbe sov och de andra sysselsatte sig med något annat så blev jag väldigt rastlös. Så jag tog upp boken och kunde helt enkelt inte sluta läsa. Grät gjorde jag också. Den handlar iallafall om Arboga morden, på lilla Max och Saga. Rekomenderas varmt att läsa.

Jag känner mig redo för jobb imorgon. Vi får se hur redo jag känner mig imorgon bitti när klockan ringer. Det ska nog inte vara några problem. Imorgon ska jag ju besöka gymmet för första gången på ett tag, det kan bli spännande. Bra att jag skrev det nu föressten för jag har inte packat någon väska. Det ska jag alltså göra innan jag tar upp boken. Fast klockan kommer säkert hinna bli så mycket att jag skiter i allt det som jag skrivit och bara somnar istället.

Jag har lånat min bror Albins dator för tillfället, jag ska nämligen köpa den (tror jag) och då måste jag ju kolla så att den känns bra. Dock så stör jag mig att bokstaven V, inte finns kvar som tangent utan det är en vit liten plupp man trycker på istället. Men det kanske går att fixa på något sätt. Min händiga karl kanske kan fixa det.
Nej, ett långt inlägg blev det och nu ska jag då som sagt packa min träningsväska och läsa min bok. (efter ett eller två besök på facebook, och blocket och och och.....) Jag känner mig själv FÖÖR bra.. tjing

sushi och framtid

Jag kan inte rå för det men jag är så sjukt sugen på sushi nu igen. Det är det bästa jag vet verkligen. Jag kan vara sugen på det efter att jag ätit det till och med. Galet! Men sushi får vänta till någon annan dag. Det var som sagt inte alls för länge sedan jag åt det. Bara en sisodär två dagar sedan.

Rummet mitt är nystädat och sängen är renbäddad, det har jag pysslat med idag. Nu ska jag ta mig en promenad i kvällspromenad i kvällssolen. Efter det blir det lite käk och sen är det söndagsmys hemma hos Jenny.

Jag har märkt på mig själv att jag är helt förändrar när det gäller hur jag tänker om framtiden och så vidare. Förut så tog jag mer allt som det kom bara, jag hade inte så mycket planer och brydde mig inte så mycket om planer. Men för att allt ska bli så bra som möjligt (enligt mig själv) så är det nog bäst att ha lite planer. Eftersom jag vet att jag vill göra en massa olika saker så är det bäst att ha lite koll på i vilken ordning jag ska ta allt. Och jag tror nog att jag börjar ha lite ordning på det iallafall. Jag vet hur jag vill ha det och jag hoppas på att det blir som jag tänkt. Såklart att det kommer att bli ändringar men det är nog inga problem. Just nu vill jag bara att det ska gå lite fortare så jag kan börja med alla planer. För just nu är det liksom bara jobba och tjäna pengar som gäller. Men det kan ju funka rätt bra det med. Jag får nog komma på något mera att sysselsätta mig med. Det blir inga problem, jag måste bara fortsätta att intala mig själv att framtiden kommer alltid att lösa sig oavsett vad man väljer att göra, man får bara tänka om och komma på nya planer.

Jag ska försöka att träna fotboll på söndag, om rumpan håller. Det får jag ta reda på i veckan. Tränatränaträna.

Nu ska jag kila!

Godmorgon Söndag, vad har du att erbjuda idag?

Ja då var det Söndag och imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller. inte alls ångest över det, jag vill ju ha mera semester. Men sånt är livet :)

Snart ska jag gå ner och käka lite frullebulle.

Tjäna pengar på bloggen

Leksand vann, 6-0 blev det till slut. Inte en rolig match att titta på. Det blev 3-0 redan efter tre minuter. Sen kom inte de andra målen förns i tredje perioden. Och Almtuna stackarna fick inte göra ett enda mål. Tråkigt, men de var inte riktigt bra idag heller tyckte vi. Efter matchen blev det kebab på Ken's. Gött som tusan var det. Jag försökte mig nyss på att kika lite efter någon sida där man kan tjäna pengar på bloggen. Det gick inte något vidare så jag försöker nog någon annan dag. Det låter ju alldeles utmärkt, men som sagt! jag gör det någon annan dag. Jag tänker fram och tillbaka vad jag vill göra med mitt liv, den tanken kommer aldrig ifrån mig. Jag vill så gärna veta nu nunu, vad jag vill plugga vidare till och vad jag vill jobba med. Men det behöver jag inte veta. Jag vill ha något roligt extra jobb som jag kan pyssla med en helv i månaden eller något. något annorlunda och som är roligt. Jag letar vidare. Jag har också tittat lite på resor. Jag är sugen på att dra iväg i två månader någonstans. Fast inte nu, utan kanske nästa höst eller något. Men jag har inte kommit någon vart där heller. Bara spåneri än sålänge. Jag har så mycket tankar och drömmar om allt möjligt, jag hoppas verkligen att jag kommer att genomföra det som jag har tänkt att jag ska göra. Det får framtiden visa mig. Just nu känner jag mig helt färdig. Jag är jätte trött och funderar på att göra mig redo för sängen. Jag tror nog att det får bli så :)

Bästa platsen

Eftersom biljetterna bokades för drygt 3 timmar sedan då får man inte vara så kräsen när det gäller platser. Vi hamnade precis bakom utvisnings båset. Så vi har en järnpinne rakt framför ögonen, men om man duckar så ser man lite bättre iallafall. Haha. Roligt var det iallafall, men man får ta de platser som fanns kvar! Nu hejar vi på Leksand!

Färdig uppackad

Väskan är tömd och kläderna ligger i tvätten. Skönt att det är klart på en gång. Ställde mig nyss på vågen och den visade det som jag hade väntat mig. Tre kilo har jag gått upp på en vecka, det är bara köra igång på måndag igen, med mat och träning. Det är nog inga problem att få bort de kilona.

Nu så ska jag strax göra mig i ordning för att åka på Hockey. Det blev lite ändrade planer för eftermiddagen. Det blev inget chill utan det blev Almtuna-Leksand istället. Nice!

Lördag

Godmorgon! Ligger för tillfället i sängen efter att ha käkat lite frulle. Det var riktigt gott, jag tröttnade lite på frullebuffén på hotellet där på slutet. Men den var absolut inget att klaga på. Sebbe ska åka och jobba om en stund och jag ska rulla mot Uppsala. Ska försöka få ner min resväska ner för alla trappor här, inte det roligaste. Särskilt inte när den är trasig så att man inte får upp själva handtaget att hålla i när man rullar. Dock så kan man inte rulla den i trappan iallafall men vägen till trappan blir mycket lättare om man kan rulla den. Tur att vi åker samtidigt så att Sebastian kan hjälpa mig.

Dagen idag går åt till att tvätta och bara ta det lugnt. Skönt :)

Men hallåååå

Varför röstar man ut folk som kan sjunga och låter folk som inte kan sjunga vara kvar? Linni skulle ju ha åkt ut, lätt!! Hon kan inte sjunga tycker jag, iallafall inte det som jag har sett. Jag kan bli på arg på idol på det viset att det spelar egentligen ingen roll om de kan sjunga eller inte för bara tittarna gillar dem! Nu ska vi sova! Nattiinatt

24 timmar

Klockan fem igår eftermiddag så tänkte jag.. "tänk att om 24 timmar är vi hemma i kalla Sverige. Och nu badar vi i medelhavet" samma tanke slog mig ikväll, att för 24 timmar sedan så badade vi i Medelhavet. Ganska sjukt egentligen. Jag är helt sjukt nöjd med semestern. Min underbara familj, min fina älskling, och min fantastiska extra familj från Sövde, tack för en grym vecka i Cypern <3

Bild från flygplanet över Cypern! Cool..

Sushi och idol

Sitter i soffan med en tallrik sushi framför idol. Det gjorde att det kändes endå helt okej att komma hem. Imorgon ska jag hem till Mitt hem, till min säng. Det ska bli underbart faktiskt! Dock så skulle jag kunna åka utomlands nästa vecka igen :) puss

Hemma i kalla Sverige igen

Ja då var vi hemma i kalla Sverige igen. Och jag känner att jag bara vill tillbaka. Det känns bara deprimerande att vara hemma. Nu väntas sushi och en mysig kväll hemma. Hörs sen :)

Update

Hej hej! En liten updateringen från Cypern, mer än halva veckan hat gått, idag är det tisdag och på fredag åker vi hem. Det känns som vi kom hit igår.. Men det gjorde vi inte. Det suger att semestern tar slut den med. Men sådant är livet. Idag är vädret inte hundra. Så vi sitter här ett gäng i receptionen med varsin telefon/dator, här är det gratis Wifi. Det har varit kanon väder nästan alla dagar. Regnat en dag och idag är det molnigt. Så om det fortsätter så här så blir det nog en trip till Paralimni i eftermiddag. Igår tog vi en promis till Napa. Det var inget vidare drag måste jag säga. Men vi funderar på att göra stan på onsdag och kolla in alla barer om det finns något att erbjuda. Grabbarna grus ska vi ta och kolla in om det är någe folk, när det inte är säsong. Nu funderar jag på att antingen bara ta det lugnt vid poolen, eller ta mig en promenad i värmen. Det känns ju lite bra att det är näst intill snö hemma. ;) hihi.. Då kan vi skryta lite med våra 30 grader i skuggan :) ha det bra!

Bye

Då är vi redo gör en underbar vecka i Cypern :) puss hejs

Vägarbete

Igår när jag åkte till Stockholm, så var jag här vid tio kanske. Och då höll de på med vägarbete här, och nu när vi åkte förbi så höll de fortfarande på och jobbade. Okej att jobba natt, men.. Hur kul är det att stå ute hela natten? Jag tyckte verkligen synd om de som stod där, särskilt dem som är "vakter" och har hand om trafiken. De står ju bara still hela tiden, medan de andra rör mera på sig. Tyckte iallafall synd om dem! En guldstjärna till vägarbetarna.

Cypern

Klockan är snart fyra och det betyder att vi ska åka till Arlanda. Sebbes far är så snäll som skjutsar oss. Det blev nog en fyra timmars sömn iallafall, så lite blev det iallafall. Vi har gjort oss i ordning och har käkat några mackor och är redo för avfärd. Pratade med mamma nyss också, de var vakna iallafall. Så nu får vi hoppas på att de kommer i tid också, men det ska vi väl hoppas att de gör. Nu ska jag klä på mig och gå ut i det kalla oktober vädret, bye Sweden and hello Cyprus

Inte långt kvar nu

Snart ska jag bege mig till Stockholm och sova hos Sebbe inatt och åka med honom imorgon bitti till Arlanda. Jag är packad och klar och ska bara packa in mig i bilen och åka. Det kommer nog inte bli så jätte mycket sömn inatt. Egentligen skulle man vara vaken och inte sova ett dugg. Nu ska jag ringa min man och sen åka iväg. Pusshejs

Tröttmössa

Det får bli hyffsad tidig sänggång idag också. Blir nog inte så mycket sömn imorgon. Vi behöver vara på Arlanda strax innan fem. Så det blir tidigt på fredag. Imorgon får jag äntligen träffa Sebastian igen, det har gått en vecka sedan sist. Fast det känns mycket längre än så faktiskt. Så det ska bli mysigt. Imorgon ska jag försöka komma upp i tid så jag hinner äta ordentligt med frukost. Det är så mysigt när jag har gått upp i tid så jag hinner både fixa mig ordentligt och äta frukost ordentligt. Ibland så blir det bara lite av varje och det är jobbigt. Det är bättre att bara slå över benen över sängkanten och sätta sig upp, hur svårt kan det vara. Haha.. Nej nu måste jag sova.. Det blir nog inte så tidigt iallafall innan jag somnar! Dock så känns det i ögonen att jag inte kommer orka hålla upp dem längre.



Jag gillar inte människor som bara klagar.. Och framförallt så gillar jag inte människor som bara pratar om sig själv!

världens bästa packare

Jag är verkligen världens bästa på att packa. Allt är klart i tid och färdigtvättat. NOOOOT!! jag är inte bra alls på att packa. Jag gör bara en massa saker som jag inte borde. Massa andra saker kommer i vägen hela tiden. Tokigt! Jag ska slänga in en ny maskin tvätt nu, som jag skulle gjort för länge sedan. Sen ska jag ta ner den tvätt som jag tvättade igår. Fast jag har faktiskt kommit en liten bit på väg, jag har en massa grejer i resväskan. Plus att jag köpte nessesär idag och växlade pengar. Det är så mycket saker på tv, och folk ringer, jag ringer till folk, osv. så det är inte riktigt så lätt att hålla sig till en sak hela tiden, faktiskt! plus att jag nu sitter och skriver i bloggen fast jag borde göra annat. men jag har faktiskt tid imorgon att packa också eftersom jag ska åka till Sebbe imorgon kväll, så åker jag därifrån istället på Fredag morgon. Känns mer safe att åka med honom än att åka med min kaos familj. (sorry mamma). Föressten så längtar jag till min matlåda imorgon , jag åt samma sak idag och det var jätte gott. Jag gjorde kyckling i ugnen med soja och grillkrydda och gjorde sallad till med fetaost. så himla gott! Nu ska jag packa, (och så gör jag en massa andra saker först och packar sen, kanske) Tjingtjing:)

En arbetsdag kvar sen semester

Nu är det bara imorgon kvar sen är jag ledig i en hel vecka. Det ska bli så sjukt skönt att åka bort och bara sola, bada, äta och dricka gott. Jag ska nog inte vara ett dugg nyttig under veckan. Jag ska inte tänka ett dugg på det, utan det tar jag nog tag i när jag kommer hem. Då ska jag förnya mitt gymkort och köra på igen. Puss hejs

Sängång

Jag trodde aldrig att klockan skulle bli halv fem idag så att jag fick åka hem och vila. För idag har jag verkligen varit jätte trött. Somnade inte förns sent igår och var helt slut. Dock så vilade jag inte direkt när jag kom hem. Det blev snarare tvärtom att jag höll igång så att jag inte skulle somna. Jag har tvättat lite och packat lite. Sen gjorde jag matlåda. Rostade rotfrukter och kålpudding (köttfärs och vitkål), jätte gott! Nej nu måste jag sussa. Hejs

"nästa gång vi ses så har det nog blivit en bebis"

Så sa Niccole till mig igår, och mycket riktigt så blev det så, redan idag :) en liten Kiara blev det den 3/10-11 kl. 19.50! Världens finaste och minsta tös. Världens häftigaste upplevelse kan jag ju förövrigt berätta. Niccole som är världens superkvinna klarade av det galant utan någon bedövning eller någonting. Och emil ha skötte sig strålande han med! Så duktiga tillsammans båda två. Jag sa det till Niccole att jag kommer få värsta chocken när jag väl ska föda barn, för på henne såg det nästan ut att vara lätt som en plätt. Emil och Niccole var ute och joggade i korridoren när hon var öppen 7 cm av 10. Bra jobbat! Personalen skrattade gott åt henne iallafall. Nu ska jag sova så jag orkar upp imoron, då väntas bullbak på kanelbullens dag!

Förlossning

Det blev lite ändrade planer inför kvällen. Istället för att åka hem och tvätta och måla naglarna så är jag istället på BB med Niccole och Emil som ska föda barn. Hoppas på att det blir en liten bebis snart! Spänning!

Mördare

Jag dödade en ekorre imorse, tror jag! Jag såg inte riktigt om den klarade sig eller inte. Men jag körde iallafall över den. Mitt hjärta blöder för den lilla korren. Jag satt och tänkte att livet kändes rätt gött idag, och så springer den lilla plutten ut i vägen precis då. Stackars! livet känns nog inte så gött för honom..

Åter till verkligheten.. Har precis tryckt i mig min matlåda! Det blev smörgåstårta faktiskt, onyttigt och gott! Halva matlådan blev kvar så då får det väl bli samma imorgon.

När jag kommer hem idag så är det nog dags att börja tvätta lite. Se över vad det är jag ska ha med mig. Jag är expert på att packa med mig för mycket, jag använder ungefär hälften av det jag har med mig. Så jag ska försöka att tänka över min packning en extra gång. Jag tror att jag har allt som jag behöver inför resan, bikinin är lite tokig så jag måste egentligen köpa en ny, men det är inte det enklaste att hitta nu. Så det får bli topless för min del.. ;-) en nessesär (stavning) skulle jag behöva också, plus att jag måste växla pengar. Okej jag insåg ganska snabbt nu att det fanns lite kvar att köpa och fixa! Men det är lugnt, har ju hela veckan på mig. :)

Mörkt

Herregud va mörkt det var när jag gick upp och duschade, trodde fortfarande att det var natt. Det är ganska mysigt när det blir lite mörkare, men det är extra svårt att kliva upp ur sängen då.. Jag har precis kokat lite kaffe som jag ska ta med mig i bilen och just nu sitter jag och äter lite fil. Det är sådan stor skillnad på mig när jag äter frukost och inte.. Jag har knappt ätit ordentlig frukost i hela mitt liv. Men nu när jag har börjat jobba så var det dags för lite ordning och redan. Det är verkligen en jätte stor skillnad. Och man ska absolut inte åka till jobb eller skola utan frukost. Punkt slut! Nu ska jag äta upp för att sedan försöka hinna föna håret, vi har skolfoto idag med alla söta barn :) puss

Time to sleep

Nu är det snart dags för att sova lite. Fyra dagars arbetsvecka väntar, för på fredag drar vi till Cypern. UNDERBART! Dags att börja packa lite tror jag. Tvätta också för den delen.

Dagen idag har varit underbar. Vaknade vid tio pigg som en lärka (nästan) dock var jag väldigt törstig, men det var det värt. Vid ett ungefär kom Niccole och kian hit. Vi klappade kossorna, bakade chokladbollar och målade naglar, alla tre. Jätte mysigt hade vi och jag älskar verkligen att umgås med dem. Fina människor. Nu på kvällen har jag varit på ungdomsledar möte, och käkat smörgåstårta. Perfekt avslutning på helgen! Nu ska jag ringa till min man och sen ska jag sova. puss

Söndag, underbart!

Sitter med en kopp kaffe i handen och känner mig nöjd! Gårdagen var toppen, verkligen jätte roligt hade jag. Trevligt sällskap, trevliga människor. Nu väntar jag på min vän Niccole med hennes bebismage och lilla Kian. De ska bli jätte mysigt, har verkligen saknat dem. Niccole har beräknad ankomst av bebis imorgon, så vem vet. Vi kanske får förlösa henne här, haha nej det tror jag väl inte ;) have a good day.

Mmmmmums

Lördagsmorgon

Hejsan! Jag ligger i sängen just nu och funderar över att gå upp och göra en ordentlig frukost. Det är det bästa med helgen, att man kan göra en Bamse frukost. Idag väntas Ekerölinjen för att fira vår fina vän Mikaela. 20 år fyller hon så det ska firas ordentligt. Utgång ikväll är också planerad. Vi får se hur kvällen slutar.

Igår var jag på Gränby, jag var även där i Torsdags. Men jag hade inga spenderar brallor på mig så det blev bara en kofta, träningströja och sushi. Så det fick bli ett återbesök igår. Då hade jag bytt byxor och spenderade lite mera pengar. Köpte mina efterlängtade boots. Och en väska och lite leggins.

Nu ska jag gå upp äta :)

RSS 2.0