En effektiv helg

hunnit med så mycket denna helg, det gillas :) STORA PLANER FÖR HÖSTEN .... Skriver mer om detta vid ett senare tillfälle, im so exited!
 
puss och kram :)

hallon

Här sitter jag med min "frukost" klockan 13.40 på dagen. Men vet ni vad? jag bryr mig inte om att klockan är så mycket och jag äter frukost nu. För jag njuter av att kunna göra så här och inte få ångest över det. För vad gör det om hundra år om jag sitter här och äter frukost halv två på eftermiddagen. nog om det :)
 
Jag var ut nyss och plockade hallon till min yoghurt. Hur gott som helst med färska hallon, detta är någonting jag aldrig uppskattat förut. Att kunna gå ut i trädgården och plocka hallon, äpple, vinbär, rabarber, gräslök osv. Det är ju helt fantastiskt att kunna göra så, dock så tycker jag inte att det är roligt att odla själv än, jag gillar bara att äta.
 
Igår hade vi en mycket trevlig kväll ute i Öregrund. Satt på klipporna i solnedgången och åt sallad, mycket gott och mysigt.

Massor av bilder. ingen direkt sammankoppling mellan dem. Jag har i alla fall börjat träna fotboll igen och det första (nästan) jag gör är att sträcka framsidalår. Men det börjar kännas bättre nu i alla fall. Sen en till sak. Jag har blivit kanelberoende, jag älskar verkligen kanel. Gott att blanda i keso, kesella och naturell yoghurt. MUMMAA!!
 
Hejdååå :)

RSS 2.0