Tisdag

Jag vill vara super bra på att skriva smarta saker, men det är bara ibland smarta saker poppar upp i mitt huvud. Varför kan det inte alltid göra det? smarta saker som är så jäävla intressant att läsa om. Fast... Jag vill ju egentligen inte att så många ska läsa min blogg. Eller jo klart jag vill det, men jag tror inte att det är så många som vet om att den finns, om jag säger så då.

Ja, vad ska jag skriva om den här gången då? Kanskee att jag var till min praktik idag som börjar nästa vecka, och fick schema och så. Blir nog superduper bra, ska vara på 50E. Det var väl ganska intressant att läsa om? nää..

Eller så kan jag skriva om att.. jag har varit och dansat Zumba nu på kvällskvisten.. Men det är ju inte heller så intressant att läsa om.

Jag kan ju också skriva om.. Nää nu kom jag inte på nått mer jag kunde skriva om, iallafall inte om saker som har hänt. Men man kanske kan komma på nått annat att skriva om..

Jag är 18 år, på fyra år har jag lärt mig så grymt jävla mycket. Iallafall om kärlek. Ung och dum, det stämmer verkligen in från när man var mindre. Det fanns bara en kille i hela världen som tyckte om en. Även om han var den dummaste i världen så var han endå den enda som gick att vara ihop med. BULLSHIT! Varför stirrade man sig så blind när man var mindre. Helt sjukt, vilken lite barnunge man var. HAHa, jaa nu har jag inte kommit på nått bra att skriva om endå, haha så jag säger hejdå och puss på mitt liv.

Jag är lycklig :)

Alltid lika roligt

Alltid lika roligt att sitta och titta igenom alla gamla inlägg. Roligt egentligen hur livet förändras, mitt liv har förändrats så grymt mycket på 1 och ett halvt år.

Jag är himla glad för tillfället faktiskt, nästan lite kär skulle jag vilja påstå.

Äntligen Fredag, som jag har läängtat!

Ja äntligen är det Fredag, veckorna går som sagt snabbtttttt!!! Jag gillareee.

Veckan har varit sjukt jävla slapp i skolan, det känns knappt som vi går i skolan.. Klart vi har ju saker att göra men det känns endå slappt. Jag ångrar nog att jag skrev det här om några månader. Men som sagt jag tror att det blir värre med tiiden. Men det är ju siiista året, så vad gör derå, bara kämpa på.

Ikväll ska jag gå vilse i huvudstaden, kan bli spännande. :)

Ha en bra helg. 

PUSSSSSS
 
Grrrrrr, ge mig nyyyår nuu :D:D

Onsdag, snart helg

Onsdagen är här och snart är det helg, längtar! veckorna går så fort tycker jag, helt sjukt. Snart tar vi studenten också, haha.

Igår var jag och dansade Zumba med sandra och Therese, as kuuul. Och svettigt, så det blir det fler gånger.

I helgen blir det bara en massa trevligheter, Bio med brudarna på fredag och sen middag och öös på lördag. Trevligt sällskap och öl, kan inte bli bättre.

Puss i påsk!


Life is what you make it so let's make it rock!


Puss i påsk <3




<3

Kräftor,kräftor,kräftor

JAA, i helgen blev det kräftmys, gottgottgott.. jag tror jag åt ett och ett halvt paket nästan, äälskart! Har varit en skojj helg med mina nära och kära, idag mår jag dock som jag förtjänar, har haft skalledunk i princip hela dagen. Imorgon är det tillbaka till allvaret igen, skolaskola.. Har ganska slappt schema vilket är awesome.

Nej jag har fan ingenting att skriva egentligen, tänkte att jag  hade jätte mycket att skriva, men icke. haha!

Nästa helg kommer bli grrym! LÄNGTAAR :) pussis



Vi e nog fan bäst! jag älskar er tjejer <3

RSS 2.0