Högskoleprovet

Igår skrev jag Högskoleprovet, herregullan vad det var svårt. Men väldigt roligt. Mitt mål blir att skriva bättre nästa gång. Det tog hela dagen och på lunchen gick jag till bageri Brantingstorg. Där gick jag högstadiet och hängde där ganska ofta. Satt och åt en god sallad i den mysiga miljön som är där inne.

Igår kväll träffade jag några gamla klasskompisar och det var så grymt kul. Jag körde, men kom inte hem förrän 03.45 . Då hade jag varit vaken i 22 timmar, vilken tur att vi fick en extra timme idag.

Lustider

I måndags gick jag runt och trodde att jag hade löss (hela förra veckan också), blev galen. Det är många barn som har det och alla mina kollegor sitter och pratar om det i personalrummet. Jag blev så fruktansvärt äcklad när jag satt och åt mat och alla satt och pratade om det. Jag brukar inte vara känslig men det var äckligt. Det kändes som jag åt löss. Efter jobbet köpte jag en luskam... Och mamma fick kamma mig. Inga löss!!! Än så länge. Blä, fy vad äckligt.


Ny vecka

Ny vecka imorgon, känns rätt bra. Som det brukar. Söndags ångest existerar inte länge. Söndagar ska vara en mysig men aktiv dag, då känns det inte lika jobbigt med måndag imorgon. Jag lovar, prova! Idag har jag varit på födelsedags brunch hemma hos Elin, hur mysigt som helst! En super smart idé som jag verkligen ska ha någon gång.

Igår var vi i lägenheten hela dagen. Målade och satte upp gips skivor.

Åkte till Ikea en sväng idag , och jag längtar verkligen tills det är dags att börja köpa en massa fin inredning.

Söndag

Mycket mysig helg!

Hej hopp!

Tröttheten är över, igår och i förrgår var jag så fruktansvärt trött så jag höll på att smälla av. Men idag känner jag mig jätte pigg, och inte alls lika hungrig som de senaste dagarna. Igår till middag blev det fruktsallad.

Gjorde smoothie imorse med spenat,äpple, banan, hallon, och ingefära.
Lunch: fruktsallad
Middag vet jag inte än.

Igår var det också super svårt att hålla sig från att inte äta nått annat.

Vågen visade minus ett kilo. (Jag går säkert upp dem när jag börjar äta vanligt igen.)


Ett år sedan vi var i Cypern :(

God förmiddag

Jag börjar med att berätta om min otroligt hungriga gårdag. Lunchen var inte så god. Med tanke på att jag inte hade nått salt på. Är rätt beroende av salt när jag tänker efter. Plus att min kollega hade med sig potatisgratäng. Höll på att avlida. Men tydligen är första dagen värst. Och det kan jag verkligen hålla med om. Fick ett litet sug när jag var på andra jobbet och gav barnen mat, efter maten fick de finncrisp och salami. Det är nog det bästa jag vet, så jag kunde inte motstå en. Åh vad gott det var!!

Middagen bestod av en smoothie på mango,banan, ingefära och Linfrö. Den var god :) och en morot på det!

Dag 2.
En timme före frulle, "Leverrensaren" som den så fint heter. (Apelsin,citron och olivolja)
Dagens frukost såg ut som jag hade rensat avloppen. Faktiskt! Tur att det smakade hallon, även om det var grönt och kläggigt. Det var hallon, spenat, ingefära (såklart), mango,vatten och lite citronmeliss. Som sagt så var den faktiskt jätte god.

I skrivandets stund så sitter jag med min morot och vatten och har stått emot tårta. Haha!

Lunchen idag blir sallad, och den ser jag verkligen fram emot. Den består av: spenat, rödlök, oliver, groddar, paprika, gurka, tomat, och avokado.

Middagen ikväll blir någon slags morotssoppa med ingefära och vitlök. Den smakade faktiskt inte gott så vi får se om jag ens äter upp den. :)

Godmorgon

Jag har precis druckit ett glas med pressad apelsin, pressas citron och olivolja. Surt sa räven. Herregud vad surt det var. Den "drinken" ska man dricka en timme före frukost och den ska tydligen hjälpa till att rensa levern lite extra. Till frukost idag blir det en smoothie med hallon, blåbär, ingefära och spenat. :)

I almost forgot

Jag höll på att glömma det traditionella söndags inlägget. Och jag börjar med att skriva som alltid: vilken härlig söndag det har varit. Den har bjudit på svampplockning, ettårs kalas och handling och förberedelser inför veckans detox försök.

Gårdagen var också härlig. Middag och vin hemma hos Mickis i Tierp och efter det en liten utgång. Jag beundrar verkligen er som går ut varje helg. Jag var helt slut, och jag är glad att jag inte gör det varje helg. Mickis hade gjort världens godaste biffar måste jag bara upplysa om. Jag får nog be om receptet.

Inför min lilla rensning så tänkte jag att jag skulle försöka skriva varje dag om det hela (mest för att inte ge upp) vi får se. Hela morgondagens måltider är redan klara. Smoothie till frukost, rotfrukter,svamp och zucchini till lunch och smoothie till middag. Och lite morötter i mellan.

Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon. Tjing!

Fullt upp

Min kalender är verkligen full späckad. (Det beror på vad man jämför med) men i min värld så är den i princip fullspäckad tre veckor framåt. Och om några veckor kommer nästa månad att fyllas på. Jag har ju ett extra jobb, jag passar två barn efter förskolan. Nu ska jag även börja hjälpa en till familj, lite då och då. De frågade om jag ville hjälpa dem och självklart vill jag det. Känns så kul när de "vill ha mig" eller vad man nu ska säga. Så nu har jag skaffat mig de extra jobben som jag ville. Jag ska kolla vad som mer stod på "att göra listan" inför hösten. Anmäla mig till en kvällskurs var det också, och det ska bli av. Jag kommer dock börja i Januari då. Jag vet inte riktigt än vad jag ska läsa. Förhoppningsvis något kul och något som jag kommer ha nytta utav ifall jag skulle vilja plugga någon gång i framtiden.
 
Träningen har jag legat på latsidan med de senaste 4 veckorna. Jag har dock varit så aktiv hela tiden så jag har inte gått upp några kilon iallafall, och det känns ju positivt. Jag har snarare gått ner de kilon som jag lyckades gå upp i sommar. Nästa vecka ska jag köra en liten detox tänkte jag. Den pågår i fyra dagar och jag ska i princip bara äta grönsaker och frukt. phu.. Vi får se hur många timmar jag klarar av det. Förhoppningsvis har jag i tankarna att det bara är i fyra dagar, så det bör fungera.
 
Helgen är också full med massor av trevligheter. Imorgon jobbar jag 7.45-16-15 på mitt "vanliga" jobb. Och 16.15-23.00 på mitt andra jobb. Vi får se hur slut jag är imorgon när jag kommer hem. Sebastian kommer imorgon, stackarn! jag kommer säkert somna på soffan (som vanligt). Lördag så blir det tvätt av bilen, en tur i skogen hoppas jag på och sen på kvällen ska jag till Tierp för att fira min fina vän som fyllde år i måndags. Det ska bli så mysigt, saknar alla fina vänner! Söndag, Lilla Kiara har blivit ett år så då står det ännu ett kalas på schemat, super mysigt det med! Min fina Niccole, som jag saknar henne.
 
tjing! :)

RSS 2.0