En tanke

Jusstja, jag vill också ägna en tanke åt min vän Niccole som blev inlagd på sjukhuset idag. Hoppas du och lillgrabben mår bra och att det inte är något som är fel med er. Krya på dig vännen! <3

Träning och nu sova

Träningen gick bra, tejpade skavsåren och det gick finfint, det var bara löp idag i princip. Märkte efter ett tag att jag fick svårt att andas.. skit jobbigt det högg typ i bröstet. skit obehagligt. Så jag gick av och så började det gå över, så jag var med en stund på slutet också. Vette tusan vad jag har fått för sjuka, ont i huvuddet varje dag, fast det är inte värsta sortens huvudvärk utan det är lite sådär i bakgrunden. Skit jobbigt. Efter träningen blev det ordentlig stretching, och när jag kom hem fick jag massage igen av mammsen :) . Hon tycker jag har jätte mycket muskelknutar så jag ska gå till en riktig massör tror jag.

Imorgon är det sista dagen på den här veckan, yes! det ska bli skönt, men jag kommer en då inte kunna släppa allt plugg.. fyfan.

En glad nyhet är ju det iallafall att det inte bara var jag som inte ville träna på fredag klockan ett så den blev inställd. YES! men vi fiick eget ansvar att träna själva, och det ska jag göra men kanske inte klockan ett.. hehe! Nej nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Måste åka tidiga bussen imorgon, eftersom det är en viktoria dag. hejsvejs

Tisdag och snart ledigt i några dagar

Jag är inte så duktig på att uppdatera mig här, men jag orkar faktiskt inte skriva en massa. jag har haft ont i huvudet i drygt en veckas tid nu, och det är inte det skönaste. Igår kväll fick jag massage av mamma och det var riktigt skönt, hoppas att jag kan få det ikväll också efter träningen, det skulle vara skit skönt. Hon sa att jag var knölig så det var inte så konstigt at jag hade ont i huvudet. Skrev prov idag i vård och omsorg, inte det lättaste men det gick nog vägen kan man hoppas iallafall. imorgon är det matteprov som gäller, efter det blir det stan med mamma och sen ska jag sova hos jenny. Mys :D . vi var på en föreläsning idag om rasism, Hon hette Zinat och det är hon som spelar mamman i "se upp för dårarna" hon är förlovad med Tomas Dileva. Hon var sjukt duktig, skit skön tjej. Det var iallafall skit kul att lyssna på.

Fick reda på igår att onsdagsträningen är flyttad till Fredag klockan ett?! Varför då, undrar jag då. KLOCKAN ETT! kul att man måste anpassa sig efter träningen när man ska festa. Nej det är tumme ner om ni frågar mig. ISIS, får man göra så, tror du? hahah!


På torsdag ska vara en bra dag, inget ska få förstöra min dag då. Då läggs allt åt sidan och jag ska bara vara med en massa underbara människor och skratta och vara glad hela dagen! :)

Linn, imorgon kan vi pilla på min blogg om du har tid. Den måste fixas lite.. :)

Nej nu ska jag räkna lite matte, puss på er!




Bara en sak att säga

Toppenloppen dag :)




(förutom att jag gick hem från skolan för min jävla huvudvärk)

Helloo

Dåligt uppdaterande, jag har verkligen inte haft lust med att skriva här, men å andra sidan har det inte hänt så mycket heller. Men vi börjar väl från i Fredags, det var en väldigt slapp dag i skolan, skrev först nationellaprov diirekt på morgonen, det gick rätt bra, sen var det redovisningar på bilden och sen var det bara att göra klart ett litet arbete och sen fick vi gå, så vi slutade runt tolv. Jag gick ner på stan och mötte upp Jenny och Elina, vi gick runt och kollade lite. Sen kom Karin och joinade också sen blev det en hamburgare på max. Elina och karin drog sen så jag och jenny fortsatte, jag köpte lite småsaker, ett pas jeansleggings som jag är grymt nöjd med. När vi tyckte att vi inte behövde gå på satan längre så gick vi och köpte jordgubbar och satte oss vid bryggan, det var as mys. Vi ringde till Martin också och kollade vad han gjorde och han hade precis sllutat jobba så han åkte med mig  jennty och Ylva hem. Väl hemma hos jenny gjorde vi inte så mycket, käkade varma mackor. När vi ätit klart var det bara till att ta bilen in till stan igen, vi åkte till Jennys kusin Maria som fyllde 27, där blev det skratt och fika. Mycket trevligt. Sen kom mamma och hämtade mig där för hon hade varit i stan.


Lördag: Det var isis dag igår, hon fyllde 17 år. Dagen började tidigt, jag vaknade 06.10 och kunde inte somna om, så det fick bli att kolla på Arn. Sen runt åtta gick jag upp och gjorde frukost. Efter det åkte vi iväg på match i ottarsborg. Vi förlorade matchen med 2-0.. men det var inte så konstigt, vi har inte så bra heller. ÅKte hem, jag lag mig på balkongen och läste vård och omsorg och somnade, det blev ju att jag solade lite också eftersom det var så varmt igår :) Sen när klockan blev fyra så var det dags att göra sig i ordning för att åka till Isis, Väl där så var Sara,Fredrika,Elina, Mickis och Jenny. isis öppnade alla fina presenter och sen satte vi igång med att laga mat, det gick bra förutom att avocadon som vi skulle göra guacemole på var ungefär lika hårda som äpplen, och Isis hade ingen fungerande mixer, men då ringde Jenny till sin far som kom med deras mixer, men det gick inte så bra iallafall, men illa smakade den inte iallafall och det är huvudsaken. Vi satt ute och käkade mat och sen blev det en super god tårta, vi skrattade spelade lite kort, hade det as mys helt enkelt. Efter det så gick vi upp och sjöng singstar sådär lagom till att jag och Jenny blev lite övertrötta och det kan aldrig sluta bra, mitt lag förlorade hela tiden, fast det kanske inte hade något med det att göra, emn jävligt kul hade vi iallafall. Jag ringde till mamma efter ett tag och jag lämnade mysmiddagen med huvudvärk.. haha men en jävligt rolig kväll säger man ju inte nej till så lite huvudvärk får man tåla.


Idag: Ja idag är det Söndag, solen värkar skina. Jag ska plugga idag, fast först ska jag och Sara åka till skuttunge för att kolla på herrarnas match. Det finns inget bättre än att kolla på fotboll på en fin solig dag. Nu ska jag läsa lite medicinsk grund, vi hörs kanske senare :) Ha en super bra dag allihopa!

Torsdag och less

Efter skolan så gick jag och träffade mickis en stund, vi gick till max och satt och pratade en stund eftersom hon skulle åka och jobba.. och jag gick och klippte mig, det blev lite kortare, men inget som syns jätte mycket.

En pratstund med pappa, aldrig hänt så länge jag har levt. Det var iallafall bra, både skratt och gråt. Jag blir påmind hela tiden, det går liksom inte en dag utan tårar. Du ska veta att det inte är lätt. Du ska veta att du fortfarande betyder mycket för mig. Vi kommer kunna prata, men inte nu. Nu behöver jag tid, tid för att finna mig själv och vara mig själv.

Ingen bra blogg dag idag. Orkar inte!

Tränat hårt

Japp det är precis vad jag har gjort,för att tänka på något annat ett tag.

När jag och mamma kom iväg till stan för att hämta lite böcker kommer jag på att jag glömde nycklarna JIPPI. Men jag tänkte att rektor Anette kanske är där, men icke sa nicke, hon var sjuk. Så det var bara till att sätta sig i bilen igen, och vi for iväg för att hämta jakob m. klasskompisar. För de spelade skol dm, så vi hann kolla på en match också, riktigt duktiga må jag säga, för att bara ha en riktig innerbandy spelare i laget. Sen så åkte vi hemmåt, och min huvudvärk hade släppt som tur var. Hem käka middag och sen iväg på träning. Kom i och för sig lite tidigt för jag hade ingen skjuts så jag åkte med ett par andra som sskulle på dommarkurs. Så jag fick vänta i 45 minuter, men vad gör det då. Sen hem och kolla på andra avenyn, nu ska jag alderles straxt sova men först måste jag kolla vilken buss jag ska ta imorgon, vi ska till viktoria brandstation och då måste jag ta en tidigare buss.. suck! Jaja.. sovgott

käkat och klätt på mig

nu har jag varit ner och ätit två mackor, det gick ju räätt bra, men fan så mätt jag blev. Nu har jag iallafall klätt på mig och ska åka med mamma in till stan för att hämta skolböcker. när jag öppnade väskan såg jag att det inte var en enda vårdbok med, och dem måste jag ha. Usch jag känner mig helt slut i hela kroppen, det är så jobbigt att vara sjuk, särskilt just nu när det är så mycket i skolan. Och det värsta är att vi får bara mer och mer saker att göra hela tiden, så idag måste jag iallafall beta av två saker för att ha någon chans att klara allt. Fyfan, man ska behöva plugga fast man är sjuk. Snacka om ångest, att man inte kan släppa det. Jag brukar till och med drömma om allt vi ska göra. Men jag är inte den enda som har så här mycket, alla andra i klassen har också lika mycket att göra. Lika för alla! nej nu ska jag snart åka, mamma ska duscha först. hejdå

hej alla glada

Idag är ingen bra dag, jag vaknade med en huvudvärk som inte var av denna värld.  Jag fick tablett och nu har jag sovit till tolv, tänkte först att jag skulle in till skolan till efter lunch, men den ger sig inte. Får se då om jag tränar ikväll, antagligen inte om jag fortfarande har ont. Men jag ska nog med och visa mig iallafall. Aptiten börjar sakta komma tillbaka, det känns ju skönt iallafall. Fast det känns som jag blir mätt för ingenting nu istället, aja nått krux är det väl med det hela. Jag ligger här och funderar på om jag ska pallra mig in till skolan iallafall för att hämta vissa böcker, eftersom  vi är ute på viktoria imorgon och då kommer jag inte kunna hämta dem då heller, och vi har prov på tisdag så det känns som det är dags att börja plugga.. Men just nu ska jag gå ner och äta frukost. eller försöka iallafall. kram så länge...





I'm sorry, but I had no choice. I'm just sick and tired of everything. This was the only way. </3

So long baby farväl

You are making it harder than it really is...

fuck it....

HejHejHallå! Har plockat undan lite i rummet alderles nu, måste damsuga också, men jag orkar inte.. Är slut i kroppen. Mina små djur måste få rent i deras bur också. Men det kan inte ta så lång tid. Matchen gick inte så bra heller, vi förlorade med 2-0 men vi spelade inte bra heller. Det var inte ens kul att spela faktiskt. Men vi mötte nog deras a-lag och vi kom med u-laget plus några a-lags spelare. Och när jag ska cykla till samlingen, tror ni inte att jag ramlar då eller, jag cyklade utan händer som vanligt, och så kollade jag bort och så pang, sa det så var jag på backen haha... Sånt som händer tänkte jag och fortsatte cykla,  det gjorde jävligt ont i händerna, när jag kommer fram känner jag hur det rinner på knät. haha och det gjorde det också, det var fullt med blod. plus att jag skrapade utsidan av låret också. AJA! skönt är det inte iallafall.. jag lyckades iallafall käka en halv tallrik youghurt och ett halvt ägg imorse.. BRAVO! nu fick jag i mig en macka också. Vafan är det så här för? det är skit jobbigt... Jag är ju skit hungrig, men när jag äter så ryser jag ju i hela kroppen..... och känns som jag ska spy. usch, hoppas det slutar snart och att jag får aptiten tillbaka.. Nej nu ska jag försöka ta tag i något. hejdå



I'm just sick and tired

.

trött..

Ligger i sängen och har precis vaknat, dags att gå upp snart och käka frukost och packa väskan och åka iväg på match. Efter matchen så måste ja nog städa djurens bur, plus mitt rum. Börjar bli för mycket saker på golvet. Men jag har faktiskt lyckas hålla rent väldigt länge, men nu är det dags igen. Ska väl försöka göra något arbete också. nej nu orkar jag inte skriva mera.


??????

Lördag och dags att sova..

Har nyss kommit hem från Sara, det var faktiskt inte så kallt när ja cykla, jag trodde att det skulle vara kallare än vad det var. Jag, Sara och Saras syrra Emma har suttit och kört galen panna, och då skriver man ett namn i pannan på den till vänster om en själv, och så ska man själv gissa vem man är, skit kul iallafall. Sen skrev vi historier och det var nog det roligaste på länge, vi skrev en liten kort snutt, och sen skulle de andra fortsätta utan att se vad det står  ovanför, haha en del historier hängde faktiskt ihop, aja det var skit kul iallafall. Vi ville ju egentligen göra ngt annat, men det blev inte så. Men det här var faktiskt också kul. Och nu ligger jag här i min ensamhet igen, och ska spela en till match imorgon, den börjar ett och det är samling halv tolv. Man kan ju hoppas att jag får i mig lite mer mat  än idag, det har varit skit konstigt enda sedan igår, att jag är liksom hungrig, men jag har ingen aptit till någonting känns det som, och när jag äter så känns det som jag ska spy.. Nu är jag jätte hungrig, men jag kan inte äta nått.. skit konstigt. inte kul heller. Nej nu ska jag försöka sova lite. Godnatt...

Match och trött

Kom hem från matchen för ett tag sedan, förlorade dock med 5-2.. men de var inte så mycket bättre än vad vi var. De gjorde de två sista målen tätt in på slutet. Nu hade jag tänkt mig att sova en stund, och sen duscha.. eller duscha först och sova sen. har inte bestämt mig, men det är nog bäst om jag sover först för då blir jag pigg sen när jag duschar. Ikväll ska jag vara med Sara, det var ett tag sedan jag var med henne, det ska bli kul, får se vad vi hittar på för skojj :)

Sovgott så länge då.






 




So tell my love I'm leaving
I gotta find something to believe in
Tell my love I'm leaving
for the sun for the sun
A new day has begun...

Ny dag, nya möjligheter

Ligger i sängen nu och har precis vaknat, har samling till match om en och en halv timme, så snart är det dags att gå ner och käka gröt och packa väskan. Vi ska spela på grus i Alunda, får väl se hur det går. Somnade runt halv tre inatt, jag hade nog behövt sova lite tidigare, då hade jag varit vaken i 45 timmar med 2.5 timmars somn, men nu är jag hur pigg som helst. Vi får se vad som händer resten av dagen, vad jag hittar på. men nu ska jag gå ner. Vi hörs ikväll..




Man ska väl göra det som gör en lycklig, eller hur?

Trött

Ja det är vad jag är nu, har varit ute och cyklat också, det blev rundan på cirka en mil, det tog en halvtimme att cykla runt hela. Efter skolan idag så gick jag och Jenny på stan en snabbis för att kika efter present. Sen åkte jag med hem till jenny en snabbis för mamma var i stan och då hämtade hon mig efter de. Jag har inte hunnit gjort nått plugg än.. vet inte om jag orkar det. får göra det imorgon kanske. För just nu känns det som jag bara vill duscha  och gå och lägga mig, äta lite också kanske. Ha en bra kväll kram.

Fredagfredag

Kunde ju då som sagt inte sova inatt, vet inte varför. Men för att bara ha sovit 2.5 timmar inatt så är jag väldigt pigg.. haha. Snart ska vi ha vård och omsorg sen lunch och sen matte. Sen blir det hem och plugga, ska springa lite ikväll också. Blir iallafall en lugn hemmakväll. Nu ska ajg försöka skriva lite på människans åtta åldrar. Ha en super dag. Kram

Faaaanfaaan

klockan är 00:21 och jag kan INTE sova, jag kan ju inte kolla om på she's the man hur många gånger som helst,har redan kollar på den två gånger.... hejdå

Dags att sova, bara en dag kvar i skolan

Efter vi slutat så gick jag och Isis och köpte jordgubbar och satte oss och skrev ner allt som skulle göras, vi kom upp till 14 saker. Sen efter det så började vi göra instuderingsfrågorna, vi gjorde knappt hälften, men en bit på väg iallafall. Sen efter det så knatade jag till moster och beställde klipptid, tycker det är dags att klippa upp det lite. Sen så gick jag till en djuraffär och köpte lite godis till mina bebisar, sen tog jag bussen hem. När jag kom hem käkade jag och sen fortsatte jag med instuderingsfrågorna, och jag blev klar. Bravo mig! Sen så har jag inte gjort så mycket mera, jag har haft fight med min minste lillebror och jävlar vad stark han börjar bli, jag vill inte bli svagast, men jag vinner fortfarande. Men jag var en då tvungen att träna lite efterråt.. haha! Nu ligger jag här och kollar på she's the man! hahah.. och ska snart sova, imorgon är det sista dagen i skolan på den här veckan, skönt! Veckorna kommer springa iväg och snart så kommer det vara sommar. Jag längtar! nej nu ska jag fortsätta kolla på film. Godnatt alla söta!
 

Hej alla underbara.. haha

Just nu sitter jag i skolan och har datakunskap, då brukar man oftast sitta här, fast nu kan jag faktiskt inte börja på det jag ska göra, vi ska nämligen göra en film, det ska bli skit kul. Men saken är den att jag har det som jag ska använda hemma, bilder och sådant. Men jag är inte riktigt säker på om jag ska göra det jag har tänkt, men det är det den här lektionen är till för att komma på ideér. Vi slutar klockan ett idag och efter att vi har slutat så ska jag sitta kvar med Isis och käka jordgubbar och skriva ner allt vi har kvar att göra, och sen ska jag nog sitta kvar på studiestugan och göra instuderingsfrågorna till vård och omsorgen, eftersom jag inte har börjat med det. Nej nu ska jag göra något annat. hejdå 

hejhej hallå

Jag är helt slut efter dagen, Åkte bussen in kvart över tio imorse, gick och köpte biljett och då efter ett litet missförstånd så fick jag veta att tåget gick 11.09 och inte 11.35 så då blev det lite brådis eftersom  jag skulle köpa sallad också, men snabb som är så hann man gå/springa till cupido och tillbaka igen på 7 minuter. Sen väl framme i Stockholm så satte jag mig på en bänk och käkade min sallad, jag var ju då i väldigt god tid. Sen traskade jag till Drottninggatan, det gick hur galant som helst. Och gick runt lite på stan och handlade lite presenter till isis och pappa. Sen en liten väska för 30 spänn och 5 hårnypor för tio kronor. Sen ringde jag till mosterHelena och hon och Ingela kom för  de hade käkat lunch, vi gick in och fick sätta oss och sen så började de prata om att de ville att jag skulle bli super blond, och det höll jag med om så så blev det. Efter en stunds väntande så blev jag iallafall blondare, och jag Helena och ingela gick lite på sta´n och kollade lite, sen tog vi tåget hem. Och när vi satt på tåget så ringde mamma och sa att det inte fanns någon mat hemmma så jag fick käka ¨på stan. Så jag traskade ner och började kolla lite och hittade en tröja för 60 kr, ett diadem för 39 kr, en kjol för 98 kr. och det fick bli middag på max, men jag käkade faktiskt morötter och drack vatten till, haha.. men jag tycker faktiskt inte om pommesfrites så mycket längre. Och innan jag åkte hem så sprang jag in på hemköp och köpte lite pellets till mina bebisar, det ser så tråkigt ut med bara kross som de får. Visst de får grönsaker också. Jag är iallafall super nöjd med dagen, det var varit super kul. Men nu är jag somsagt helt slut, så nu ska jag ta upp djuren en stund och sen kommer nog Fredrik in och sover här eftersom han hjälper pappa. Det var min dag det. Här kommer lite bilder, som jag vet att en del gillar haha. hejdå :d

    

pictures

               nu ska jag sova, godnatt :)

Några saker avklarade iallafall

Ja som sagt, några saker är avklarade. Men det är bra mycket mera kvar. Men nu kan jag stryka en och en halv grej från listan iallafall. Det är en bra början. Nu tänkte jag att jag ska gå in och kolla när tågen går imorgon, det kan ju vara en fördel faktiskt. Tänkte hinna mer att gå ut och fota lite innan det blir mörkt, därför har jag inte tid med att skriva längre. Hejsvejs

Skolan

Sitter i skolan nu och har vård och omsorg och skriver om människans åtta åldrar. Det är faktiskt ganska intressant men det är skit svårt att skriva om, men jag ska skriva mer om det när jag kommer hem, idag har jag ingen träning så idag blir det en massa pluggande, Och det ska jag fan göra också, jag ska inte hitta på nått annat att göra, efter pluggandet ska jag nog kanske ta en promenad, cykla eller gå ut på en promenad. Fast det får vi se hur det blir.

Inatt så gick det inte så bra att sova, för Vera och Alva ville ju inte sova, så de levde om och sprang och klättrade, så de fick stå ute i hallen inatt, jag kände mig skit taskig när jag ställde ut dem, men de levde dagen efter med så det gjorde inget. Vi får se hur jag gör inatt ifall de får stå kvar, eller inte. Fredrik är ju livrädd för dem så han kunde inte sova bara därför. nej nu har jag inget mer att skriva, Hejsvejs

Hopp i säng

Nu ligger jag i sängen och kollar på she's the man, jag älskar den filmen. Har varit och tränat, det  var kul men det kändes tungt i benen för vi får inte vara på planerna än, vi får vara brevid på gräsplättarna som finns, och där känns det som det är mossa bara. Men det blir bättre så småningom. Jag har cyklat som en galninng idag iallafall. Först till askarbäck och hem, och det är 6 km, och sen till samlingen vid affärn, och hem, och det är 8 km. Så jag kommer garanterat att ha ont i röven imorgon. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och Fredrik kommer snart hit. Kram och godnatt

Sista dagen på lovet

det känns lite surt att det är sista dagen på lovet, men nu är det inte så långt kvar till sommarlovet. Jag vaknade runt elva idag av att Alva var uppe och sprang i buren, medans Vera sov som en stock, haha så jag tog upp alva så hon fick ligga och mysa med mig i sängen. Det var ett jäkla liv på de två igår kväll, men jag hade inga problem med att sova. De där två djuren är verkligen charmiga, för mamma tyckte inte om dem ibörjan men nu börjar till och med hon tycka lite om dem, samma sak med isis, när hon kom tyckte hon inte om dem, men nu är hon kär i dem. Jenny hon tyckte om dem från första början, hehe! Det var därför hon fick bli gudmor HAHA!!

Idag ska jag försöka plugga lite, Sen runt klockan två ska jag och Sara kolla på Skuttunge herrar när de spelar i Askarbäck, så jag ska ta fram cykeln för första gången i år. Senare ikväll så är det träning PÅ GRÄS!!!!! Det känns verkligen att jag inte har tränat på en vecka för jag har skit ont i knät, det är helt sjukt hur det kan vara så, att man kan få ont i knät av att INTE träna, vi har ju varit och kollat det hos farbror doktorn och han säger bara att det växer bort, menmen det är bara att bita i hop och hoppas på att det växer bort.

När skolan börjar ska jag verkligen ta tag i allt som ska göras, eller jag hoppas att jag gör det iallafall. Det blir faktiskt inte så lång skolvecka, för på onsdag ska jag ta ledigt, för jag ska åka till stockholm och sitta modell åt moster, haha fan va tufft det låter, "sitta modell" aja jag ska iallafall få färga håret. Sen på Fredag ska jag sätta in p-staven, om jag nu har fått mens då vill säga, fast jag blev lite skrajj faktiskt när Therese i min klass tog ut sin stav för hon hade blödit i nästan ett halv år, eller hur det var, och hon orkade inte med det så hon tog ut den, så vi får väl se hur det går. Nej nu ska jag gå och ta upp bebisarna :P hejdå

Filmkväll

Sitter här framför tv:n och kollar på myrornas krig, orkar inte gå och sätta i scartkabeln på baksidan, Jag jenny och Isis har kollat på fröken Sverige, och så måste man byta scartkabel ibak, nu kom isis och jenny in efter rökpausen, så nu ska vi kolla på en ny film, vi har även hunnit med och kollat på Pearl Harbor, sjukt bra film. Idag har jag inte gjort så mycket, jag och mamma åkte till Björklinge och kollade på ett par råttor, :):) och  jag bestämde mig för att ta med flickorna hem. Så nu har jag två tjejer på mitt rum. De är jätte snälla och keliga, fast den ena är lite räddare, så det är bara lägga på ett kol och tämja henne lite mera. De heter Vera och Alva :) Nu har jenny satt på en ny film, så nu har jag inte tid att skriva mer, hejdå :) 



Handla och laga mat

Har precis lagat mat till familjen, innan det så var vi och handlade eftersom det kommer folk hit ikväll.. Nu ska jag gå och duka, får se vad som händer mer ikväll. Orkar inte bara vara här hemma :P aja vi hörs väl kanske senare hejdå:P

Idag är det Fredag

och vi har varit hos kusinerna och käkat och sådär, nu sitter jag här och har ingenting att göra, har mailat på en anons men på vad det säger jag inte än :P haha! fast jenny vet för jag pratade med henne om det. Aja vi får väl se hurr det går ifall de svarar. ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ska väl eventuellt vara med Jenny :P

Jag har inte så mycket mer  att skriva om förutom att när jag blir stor ska jag skaffa familj med en karl som har tid med sin familj och sina barn och inte bara jobbar hela tiden. puss på det! hejdå..



Här är några bilder från en dag när det var jätte fint väder :)



Torsdag

För att citera en god vän " nu var det länge sedan jag uppdaterade " haha :D

Igår så hjälpte jag mamma och städa lite, jag städade även mitt rum, så nu är det finfint. Jag bakade lite också, för vi fick gäster igår kväll eftersom jakob fyllde år. Jag blev även uppvaktad av helena och johan, jag fick glas och en tillbringare, de va skitfina.

Idag så vaknade jag, gjorde inte så mycket. Senare på eftermiddagen så åkte jag och Fredrik hem till honom, han duschade och sen gick vi in till hans farmor och farfar och käkade mat och kollade på kort sedan Fredrik var liten :) , vi fick även ett varsit påskägg av dem. Sen så kom Persson. Fredrik satte igång och bytte däck på s80:n och sen så åkte jag Fredrik, Persson och Fredriks farfar till Stockholm för att kolla på en bil till Fredrik. Det var en 940 som vi kollade på, den var skitfin men det var lite små bulor här och där. Men han skulle fundera på det och ringa imorgon. Nu ligger vi här och han har 39.4 graders feber, och jag känner mig inte så pigg jag heller.

Imorgon så ska vi till kusinerna Alenvall, för Elvira fyller år och på kvällen skulle jag egentligen på träning men det blev inte av, så det blir nog lite handling och hämtning av ellos grejerna. nu ska jag försöka sova :) godnatt




Fredrik Johansson som liten  <3

Tisdag

Ligger här i sängen och funderar på att gå ner och ta något att äta, jag känner mig helt mördbultad i kroppen efter träningen, även om vi inte gjorde nått särskilt jobbigt, vi spelade bara en massa sporter, men endå. jag har hur ont i knäna som helst, de mesta är från träningslägret fast jag fick ont igår också. Så jag tror att jag skippar träningen idag och låter svaksåren och kroppen vila lite. Idag tror jag att det blir lite pluggande, jag tänkte beta av listan med någonting. Sen får vi väl se vad som händer.



En klok ung man sa till mig en gång att man måste tro för att lyckas, bara för att man tror så behöver man inte tro på gud. Utan att det bara är viktigt att tro på sig själv, och att man kan lyckas. Då kommer man långt här i livet.
Och nu har det fått mig inse att tro är viktigt.


Ha en bra dag allihopa!

Måndag

jahapp, då kanske det var dags för ett lite längre inlägg den här gången, vi får se hur långt jag orkar skriva hehe. Lite kort om helgen. Vi åkte från Skuttunge klockan 8 med buss, stannade till i stan och hämtade upp några, sen var det vidare mot skåne, buss resan dit var väldigt dryg. Vi som var ansvariga för aktiviteterna hade ordnat med frågesport, fast det var tomas som kom på frågorna, det var väldigt roliga frågor, och det verkade som alla tyckte det var roligt. Väl framme i skåne så var man lagom svettig och trött, men det var bara till att packa upp allting, och sen så skulle vi springa, det var ganska jobbigt men det gick iallafall. Sen blev det middag. Efter det blev det lite aktiviteter och sen sova, man var lagom slut efter den långa buss resan, uppstigning klockan sju,  eller de flesta vaknade då. Sen traskade vi bort till skolan där de serverades frukost, sen tillbaka till bygdegården där vi sov, och bytte om för träning. vi spelade match mot varandra och det var väl inte så kul faktiskt, efter det så fick vi hamburgare, gillade ute i det enormt fina vädret. Det var verkligen kanon fint väder där nere, inte nån snö alls. Efter hamburgarna så gick vi tillbaka till bygdegården för att ha "möte" och lite sådär, sen efter det så tog alla på sig matchkläder och gick till skolan för att ta lagfoto, efter det så blev det aktiviteter och det var nog de roligaste jag sett, vi körde fem kamp och först skulle man hoppa säck två och två fram till en kon, sen så fick man ett ägg som man skulle frakta tillbaka mellan munnarna, sen när man kom fram skulle den ena hoppa upp på den andres rygg och sedan göra norsk fylla, det var iallafall skit kul att se, är glad att jag slapp vara med eftersom jag var med och ordnade det. Sen så var det dags för middag, och efter det var det aktiviteter igen, sen hem och sova. Nästa morgon var det uppstigning klockan sju igen, och vi gick och käkade frukost, sedan tillbaka och bytte om för att träna, vi hade träning samtidigt som herrarna så vi blandade upp oss och hade smålags spel. Efter vi tränat klart så var det snabba ryck tillbaka för att käka lunch, och sen åkte vi hem. Det var den helgen. Den var jätte rolig och fint väder hade vi också så man ska inte klaga. 

nu ska jag och fredrik sova, han ligger här brevid och klagar på hur jag skriver :P hejdå! 

Hemma igen

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, är helt slut efter helgen, skriver mer imorgon :) puss och godnatt

Skola

Sitter i skolan nu och har håltimme, ska ha föreläsning om en halvtimme. Sen ska jag hem och packa och sen iväg till stan igen. Vi ska käka på Amazing Thai :) det ska bli jätte mysigt, jag ska ge presenterna till Albin också. Imorgon ska jag åka buss, så då ska jag passa på att läsa ut min bok. Hejdå :P

rubrik

Hejhejhallå!

Jag känner mig jätte tråkig som inte lägger upp bilder eller någonting. Jag har iallafall gjort lite skolarbete nu. Bravo! Idag har jag gått på stan efter en kort vistelse i skolan. Vi var på studiebesök på Apodosapoteket, och sen tillbaka för att ha lektion som vi missade och efter det så slutade vi. Så jag gick på stan för att egentligen bara köpa present till Albin, så jag gjorde det och sen så hittade jag ju såklart lite annat också. Jag köpte ett linne för 65 kr och en tunika för 129 en jacka för 199 och en sjal för 79 så det blev ganska billiga saker. Men jackan var ganska onödig eftersom jag har 7st sedan innan, men den var billig så jag köpte den :P vi har ju beställt grejer från ellos också och då fick man en jacka, så det blir den nionde. Men nu får det vara bra med jackor för min del. Jag hittade ett par skit snygga vårskor också, men det fick vara bra med det jag redan hade köpt, och dessutom så är de inte fina så länge, med tanke på hur det ser ut hemma hos oss. Pappa kom och hämtade mig vid bussen och vi tog en sväng förbi affären och jag sprang in och köpte grädde, vaniljsås och vindruvor för jag ska göra en tårta till min käre bror. Jag gjorde ju en tårta till praktiken när det var sista dagen och den blev skitsnygg om jag får säga det själv, så jag ska försöka att göra en lika snygg, för nu har jag grädde så det räcker iallafall. Jag måste börja kolla om allt är rent till träningslägret också. Måste börja packa också kom jag på och ta fram madrasser och sånt. Nu har jag inte tid med det här längre. Hej så länge :)

RSS 2.0