Helg i bilder



underbart

Kär och galen

Måndag igen, och imorgon är det Tisdag, dagarna kommer gå fort och snart är det Fredag igen. KUNG! Åkte  hem från Stockholm imorse, med lite försovning men det tar vi inget extra för. Har haft en grym helg i där. Underbara människor <3

Mina lärare är så bra

Efter lite smör och fjäsk, nejdå. Men jag har två lektioner imorgon, varav en skulle vi egentligen inte haft men sen skulle vi bara prata med ettorna och typ säga "stay in school" och då frågade jag om jag kunde skippa den och göra någonting istället, men det behövde jag. Hon är så förstående. Sedan så var det ju Religionen som var kvar, och då frågade jag henne om jag kunde göra någonting hemma istället. Hon vart ju inte så jätte lycklig att jag inte skulle komma, men jag fick göra som jag vill. och så frågade hon vad jag skulle göra i stockholm, så sa jag att jag skulle till min pojkvän för han bor där. Sen så gick jag därifrån för att skriva ut uppgiften. Då säger hon: Amanda, jag kan kopiera till dig det som vi säger på lektionen så kan du åka till stockholm med gott samvete. Haha hon är bäst min mentor, jag blev så himla glad. Då slipper jag lektionerna imorgon utan att ha dåligt samvete och så kan jag åka till Sebastian ikväll redan. KUNG :D Jag ska packa ihop mina grejer nu sen ska jag bege mig :D puss


Världens finaste <3

Hej hopp gummisnopp

Idag är en bra dag, varför det vet jag inte. Det känns bara så. Jag gick upp skapligt idag så jag hann göra ordentlig frukost, saknade dock kockta ägg. men det får jag göra någon annan dag. Havregrynsgröt med linfrö,russin och aprikoser blev det istället. Det blev helt okej. Havregryn är inte min favorit men jag gör allt för att jag ska tycka om det. Men det funkar faktiskt, särkilt när man har lite hallonsylt på. Nu har jag suttit och skrivit två sidor om bröstcancer och jag är fortfarande inte klar. Det är så meningslöst när man bara skriver och skriver men aldrig blir klar. Det känns inte så himla upplyftande att man vet att man ska ha skrivit fyra A4 sidor om Ätstöringar till om typ en och en halv vecka, och jag har inte ens börjat. BRA AMANDA! Aja, jag är inte bitter för det. Jag ska försöka att skriva min uppsats om hur det är att leva som hindu nu tänkte jag, haha så jäkla kul det är med skola alltså.

Imorgon är det Fredag och då ska jag åka till min prins som jag inte träffat på två veckor. Min groda!

Nej nu ska jag plugga lite sen ta en sväng ner på stan och kolla på jeans.

Have a nice day :D

Sleeping time

Imorgon ska jag och mamma befinna oss i Enköping klockan 8.30. Så vi ska åka härifrån vid sju ungefär. Inte så stor skillnad mot vanliga skoltiderna. Så vi får se hur det går imorgon, får antagligen inget svar imorgon direkt. Men vi får la se. Sen ska vi nog äta någon god lunch och sen ska jag tillbaka till skolan för att han min enda lektion på torsdagar. Jag hade egentligen behövt tid till att plugga lite imorgon men det får bli vid ett annat tillfälle. Usch jag hör på mig själv hur jag flyttar upp saker och ting redan nu, och nu har vi knappt fått någonting att göra. Skärpning Amanda Grahn! Efter lektionen så drar jag och Isis och gymmar och sen tillbaka till skolan igen för att vara med på Öppethus. Vi är så engagerade 3;or tycker jag.

Så kommer väl ungefär min dag imorgon se ut. Och nu funderar jag på att slänga iväg ett godnatt sms till Sebastian och sen sluta mina ögonlock. Tjing och godnatt

Ingen bra dag

Idag känns inte som någon bra dag alls. Allt känns bara jobbigt idag. Skolan,jobb osv. Har egentligen inte tid att jobba men endå säger jag ja bara för att få pengar. I slutet på förra terminen så var jag jätte engagerad med skolan men jag har liksom tappat det där engagemanget. Jag skiter i allt nu känns det som. Inte bra. Men den kanske kommer tillbaka förhoppningsvis. Usch nu ska jag sätta mig på lunchen göra klart lite skolgrejer. Finns inte tid att gå och söla till matsalen. BLÄ. Fuck you hej

En chokladkaka senare

Jag bakade choklad kaka för ett tag sedan, den blev bränd på utsidan. Men det gör ingenting för den var jätte god. Så imorgon blir det hårdträning. Och resten av veckan också. Det är jätte roligt att flera i klassen har gymkort för då kan man gå på pass tillsammans. Mycket trevligt! Dock gillar jag inte att jag inte kan spela fotboll. Fast endå så är det skönt att ha tid till annat. Men på torsdag så ska jag på Magnetröntgen för att kolla upp rumpmuskeln.  Nu funderar jag på om jag ska ta en apelsin och gå och sussilulla!

Ankare

Människor som inte har något gott att komma med ska man inte lägga ner energi på, och inte umgås med. Människor som bara skapar problem och vill förstöra är det inte värt att vara kompis med. Människor som man kan kalla vän/kompis/polare etc. Det är människor som bryr sig om dig och vad du gör för val här i livet och står vid din sida oavsett. Man behöver inte vara jätte nära och umgås varje dag. Men har man människor omkring en som väljer att stötta dig i vilka val du än gör så är det sådana människor du ska ty dig till och vara nära.




Trivs man inte så drar man upp ankaret och åker vidare. Så enkelt är det

Inte ok!

Jag blir riktigt irriterad, på folk som bara tänker på alkohol. Finns det ingenting annat här i livet som betyder mera än alkohol? Vissa tycker säkert att det är skit tufft att sitta och skriva på facebook om sprit och öl och supa och festa. Jag tycker att det är riktigt tragiskt att sitta och skriva så hela tiden. Det är inte ett dugg tufft, det är så jävla pinsamt. Som att det enda som betyder någonting här i livet är att festa och vara full. Det är klart att jag själv skriver liknande saker ibland på Fredagskvällen. Men när man börjar hålla på och skriva i veckorna att man är sugen på öl/vin/sprit. ALKOLISTER!! DET ÄR INTE TUFFT, det är tragiskt! Nog om det, blir bara så irriterad när man bara har sprit och att festa i skallen.

I helgen var Sebbe här, lika mysigt som vanligt. Vi tog det lugnt i Fredags och bakade pizza och kollade på let's dance. Senare så kom Elina, Miccis och Martin. Alltid lika trevligt med deras sällskap.

Lördag, så var det tänkt att åka pulka, men det hanns inte med så vi gick på en promis istället. Skönt! Senare så gjorde vi flygande jakob. Det blev gott, fastän vi inte hade någon grädde. Vi gjorde oss redo för att åka på krogen, med mig som chaufför. Vi åkte till Jenny på förfest, med en massa trevligt folk. Vi hade lika gärna stannat kvar där med tanke på att det blev kaos på krogen sen. Vi styrde spakarna mot uppsala stad. Gick in på krogen, och tre sekunder senare så var jag påväg därifrån. Och Jag tog sebbe med mig.

Jag blir arg på folk som ska försöka förstöra.. Vad var det för mening med att komma och säga sådär? Det är inte direkt så att jag går och tänker på det varje dag, det var det pinsammaste jag varit med om och jag ångrar det så jävla hårt. Jag är tillsammans med Sebastian nu och han är den bästa man kan ha. kom inte och tro att du är rolig med det du säger. IDIOT!!! 
 
vid 02 så ringer kajsa och frågar om skjuts till Knivsta, snälla Amanda ställer såklart upp. Påvägen till stan så slog jag en pling till min vän Viktor och kollade vad han gjorde och han låg och kollade på film så han erbjöd sig att följa med som sällskap. Tack för det min vän! Väl inne i stan så hämtar vi upp en väldigt onykter kajsa och kör henne till Knivsta, mitt ute i ingenstans. Åkte tillbaka till Uppsala igen och väntade på Jenny, men hon var också ganska rund under fötterna och lyssnade knappt på vad man sa. Så hon bestämde att hon skulle ringa tillbaka om ett tag, (klockan var 03.00 så krogen stängde då men det brydde hon sig inte om, hon skulle inte hem än) Så jag och Viktor åkte till Max och skulle käka. Vi hann inte mer än beställa mat så ringer våran vän Jenny och säger "Ja, jag hade ju tänkt att jag skulle få skjuts hem nu ja" HAHAH!! Så vi åt upp och hämtade henne och Jessica. Lämnade först av Jessica i salabacke och sen Hem till Jumkil och släppte av mina två vänner. 04.30 var jag hemma i min säng igen, och Sebastian vaknade så vi låg och pratade lite och sedan slocknade vi.

Söndag, var en riktig slapp dag. Gjorde nästan ingenting. Vi bestämde oss för att ta ett bad, men varmvattnet tog slut när vi hade tappat upp halva badkaret så det blev lite halvkallt vatten som vi badade i. Det var inte direkt det mysigaste jag varit med om men det funkade. Roligt hade vi iallafall.

Senare på kvällen var det middag hos farmor och farfar och det var riktigt gott och mysigt <3 och efter det SOLSIDAN!!! ultra kung :)

Nu har jag en kaka i ugnen som inte vill bli bra. Jag ska kolla över det nu.

Sovtime

Varje morgon när klockan ringer så tänker man " Varför gick jag inte och lag mig tidigare igår kväll för?" Så tänker man varje morgon. Sen så bestämmer man sig, för att ja men ikväll då ska jag lägga mig tidigt. Men när kvällen kommer, då är man inte ett dugg trött. Så nu ligger jag här igen och klockan tickar på. Klockan är i och för sig bara elva. Men den blir lätt mycket mera när man ligger vid datorn. Nog om det.

Såg att i mitt förra inlägg så skrev jag "Lätt som en plätt" på överskriften. Men jag skrev ingenting sammanhängande med plättar i inlägget. Men jag glömde ju bort det, jag skulle skriva att vi åt plättar till middag. Haha.

Nu ska jag väl snart packa ihop datorn och sova. Tjingtjing

Lätt som en plätt

Jag har precis suttit och beklagat mig över att mitt rum är för litet. Men så går det när man är så dum så man byter bort sig STOORA rum till ett litet. Vad tänkte jag där liksom? Jag var väl antagligen lika trött och leds som jag är nu och då böt rum med min lillebror. Men ni vill jag ha tillbaka det. FAN! Jag får fan inte plats med någonting här. Jag har för mycket kläder. Det är de största problemet.

Jag hittade en friggebod på Blocket för 57 000, ganska lagom jue. haha! Fanns allt; dusch, toalett, kök mm. Och jag tyckte att mamma och pappa kunde hosta upp de till mig så kan jag betala tillbaka det senare. Men jag tror inte att de är så sugna på det faktiskt. Försöka kan man ju alltid.

Nej nu ska jag tvätta lite kläder,  tvättkorgen är fullirull. Tjing!

Slutspurt

Ja imorgon kör vi, imorgon börjar sista terminen på Gymnasiet. Den här terminen ska bli den bästa av dem alla. Taggad till tusenlusen.

Idag så har jag jobbat och så har jag konstaterat att jag nog har urinvägsinfektion. Men jag dricker tranbärsjuice så vi hoppas på att det försvinner illakvickt. Jag går och känner mig kissnödig hela tiden. Oskönt!



Min pussgurka <3

Måndag

En riktig piss helg skulle jag vilja säga.. Fast jag har varit med min darling så det har kompenserat upp det hela. Jag åkte till Stockholm i Fredags och jag, Sebbe, Mickis, Alice och Sebbes pappa käkade middag, jätte trevligt och jätte gott. Efter ett tag började jag må jätte illa och jag gick ner och kräkdes. Men jag mådde fortfarande inte bättre.  Senare så började jag frysa som en tok och må mera illa. Men jag somnade iallafall efter mycket om och men. Vaknade av att jag svettas, sen så känner jag hur jag måste kräkas igen. Mådde faktiskt bättre efter det. Sen så spydde jag bara en gång till och sen fick jag sova. Men jag mådde piss hela natten, och hela lördagen så låg jag bara. Åt ingenting och mådde pyton. Sebbe släpade med mig på Promenad till konsum för att köpa chips. Jaag trodde att jag skulle avlida. Va så jävla andfådd, haha!! men sen så duschade jag iallafall och blev lite piggare. Vi åt middag, och kollade på film. Mysig kväll trots allt. I söndags så vaknade vi sent och Sebbe gjorde frullebulle på sängen åt mig, min lilla prins! För första gången så var jag sugen på någonting, så det var gott med ägg och smörgås. Senare på dagen så tog vi oss en promenad, blev dock lika slut då haha. Men det var skönt. Senare på kvällen så åkte vi och va med Mickis och gjorde tacos och kollade på Grease och hade det mysigt. och så åkte jag hem i förmiddags. Har varit slut och lite smått illamående idag med. Hoppas på att det går över nu så jag slipper gå runt och må dåligt. Det är riktigt jobbigt faktiskt.

På onsdag så börjar skolan igen, och jag ska skriva prov i Religion. Jag har haft hela lovet på mig men endå inte pluggat ett skit, fast det visste jag i och för sig redan att jag inte skulle plugga någonting. Mamma och jag ska väl försöka plugga lite ikväll. Men jag orkar inte bry mig om det där jäkla skitprovet. Jag hatar prov. Hellre gör jag inlämningsuppgifter. Men nu är det sista terminen. Nu kör vi. Kommer den gå lika fort som den förra gjorde så kommer det kännas som att vi tar studenten imorgon. För så fort kändes det som det gick.

Jag älskar min Sebastian Rönn, mitt hjärta <3

En dag på stan i yrväder

Idag har det kommit sjukt mycket snö, och såklart så valde jag att gå på stan idag. Jenny och Elina skulle följa med egentligen men det blev inte så. Så jag sprang runt där bland alla affärer och till sluut ledsnade jag, så jag drog och tränade en snabbis. Skönt! har inte tränat på flera veckor. Men när skolan sätter igång så blir det ordning och reda igen. Jag vill inte tillbaka till skolan, samtidigt som jag tycker det är nice med så slappa dagar. Så jag ska verkligen ta vara på den här sista tiden i skolan. 5 månader kvar tills vuxenlivet börjar på riktigt. Plus att det är en massa lov där i mellan. Det kommer gå så sjukt fort.

Det som jag har mest panik över är att jag inte vet vad det är jag vill göra, jag vill inte jobba på sjukhus. TROR JAG! Amanda i ett nötskal och inte veta varken ut eller in. Men jag är helt säker på att inom den närmaste framtiden så kommer det dyka upp någonting som ba WOOW! och då kommer jag veta att det är det som jag vill göra just nu. Jag har tänkt att jag ska läsa nå roliga kurser, men jag vet inte riktigt vad för kurser. Kanske teckenspråk eller något annat kul. Det visar sig. Det bllir nog bra vilket som. Jag har iallafall jobb i sommar om jag vill, på mitt nuvarande jobb. Och jag älskar verkligen att jobba med dom, så där kan jag ju jobba i sommar. Men å andra sidan så vill jag göra någonting annat. Och kanske få in foten någon annan stans och kanske kunna fortsätta jobba där efter sommaren. Men det visar sig, som sagt jag har några månader på mig att bestämma mig.

Imorgon far jag till Stockholm och blir där över helgen. Kramkram

RSS 2.0