-

Vi är så lika varandra, du är du och jag är jag. men någonstans så känns det som att du är jag och jag är du. Ingen ger sig. Ingen har fel. Ingen säger förlåt. Båda säger dumma saker. Men endå så tycker jag att jag inte har fel. och det är precis så du också tycker, och det vet jag. För jag har kännt dig i snart 4 år. Och jag har varit med om värre fighter. MYCKET värre. Det är helt sjukt vad mycket dumma saker vi har gjort mot varandra. Men den sak du gjorde mot mig, det är något som kommer finnas inom mig för all framtid. Men det är något jag inte tänker på. För det är så pass länge sedan. Men du ska veta att du är den som jag älskar att vakna upp med varje morgon, du ska veta att du är den som jag älskar att somna med varje kväll. Du gör mig glad, du gör mig arg. Ledsen gör du mig inte längre. För du har vuxit i mina ögon. Det är synd bara att det tog så lång tid för dig att göra det. Jag älskar dig från djupet av mitt hjärta. Men jag hatar det här. för dig kan man verkligen bli tokig på. Jag vet att jag inte är någon ängel. Jag är nog ännu värre än dig. Men jag är för stolt för att visa att jag har fel. Jag är för stolt för att säga förlåt. Jag är svag innerst inne. Men den sidan är den sida som jag skäms över att visa. Jag är hellre arg än ledsen. Du sårar mig med dina ord. Jag sårar dig med mina ord. Jag vet! Jag tänker inte sitta och skriva här att det bara är du som dummar dig. För jag dummar mig lika mycket jag!


Oftast är det så att folk sitter och skriver om hur dum någon annan är och vad den har gjort. Men man glömmer oftast vad det är man själv har gjort. I vissa situationer så är det bara en som är dum. fine! men i de flesta situationer så är båda dumma. Men man tänker bara på vad den andra gör, och inte vad den andra gör, och så får man en massa medlidande av personer som inte har hört den andras version av saken. Man ska fan passa sig för att dömma folk i förväg när man inte vet vem det är, utan man har bara hört en massa saker som är dumma. Då tror man att den personen är dum hela tiden och då fattar man en uppfattning om personen dom dum! Därför ska man passa sig för att dra en slutsats att personen är dum, när man bara har hört en massa skit och den inte ens har gjort en själv nånting.

Vet inte om ni fattade nånting av det där men skitsamma ni behöver inte läsa om ni inte vill!!!!

.

Den man älskar mest är också den man blir mest irriterad på..... Det är sjukt hur man kan bli så jävla förbannad på den som betyder så mycket. Ja är arg just nu. eller jag vet inte vad jag är. ååh det känns inte som det här är rätt ställe att sitta och skriva sånna saker på.. men jag vet inte vad jag ska ta ut min ilska på. Jag har ju inte direkt nån slagpåse som man kan slå på.  Det skulle jag vilja ha!!!!!! Jag får aldrig fram min ilska i ord. bara i tankar som inte leder någon vart.

Fredag

Dagen har varit väldigt dryg. Vaknade vid tio.. det blev som jag trodde, inget ut och gå för min del. Åkte in till skolan lyssnade på en ganska mindre intressant kille och sen hem till jenny där även bosse och nisse var. Vi kollade på tv och sen när killarna åkte så kollade ja, jenny och linn på en film :) . Efter det kom mamma och hämtade mig. Och nu sitter jag här. Dagen har bara runnit iväg. Det är verkligen inte kul när det blir så att det känns som om man inte gjort ett skit. Bröderna mina är sjuka igen, albin har feber och jakob har magsjuka SKOJJ..  Fredrik kommer väl senare så får se vad vi hittar på. Det blir bara en lugn fredagskväll för min del. Imorrn ska vi göra en grej med skolan ute på viktoria, efter det vill jag gå på bio med Fredrik. han vill aldrig gå på bio den tråkisen. Aja vi får väl se vad vi ska göra imorrn då. Orkar inte sitta hemma bara.. Jaja nu ska jag göra nått annat. hejdå!


DIPSHIIIIIIIIT!!! haha....
 

trött..

Nu känner jag mig trött, har legat och spelat guitar hero och är helt slut i fingrarna, det är lååång sovmorgon imorrn, skit piss jobbigt egentligen, för jag orkar inte sova bort hela dagen det känns bara världelöst. Så jag tänke jag skulle gå ut och gå eftersom jag inte får träna. men vi får se hur det blir med den saken. Jag är ju ganska bra på att säga saker men inte göra dem. Aja jag ska nog gå till sängs nu iallafall och läsa min braiga bok kanske. Godnatt allihopa :)

stan m. isis

Nu sitter man här igen då. Efter skolans slut så stannade jag kvar och skrev prov som gick galant och efter det så satte jag mig med isis som skulle hjälpa mig med matten, och jag fattade faktiskt mycket mera än när päivi förklarade, så tack isis för hjälpen :) <3 , efter det gick vi till friskis och svettis och hämtade isis skor som hon glömde dagen innan. Efter det blev det käk på max onyttiga som vi är, känner mig jätte onyttig eftersom jag inte tränat på hela veckan. Ursh! men är man snorig och sjuk så är man. Men jag ska knarka lite c-vitamin och hoppas på att snoren försvinner imorrn så jag kanske kan träna,aja får se hur det blir med den saken. åter till idag, efter att vi suttit och käkat en bra stund så gick vi runt och kollade lite, isis hittade en tröja och jag en tunika,ja fyndade idag igen, den kosta 49:-. Sen så var det buss hemmåt. TRäffade en skit trevlig kille när jag klev av bussen som jag aldrig träffat förut, det är inte SÅÅ jätte många som brukar gå av där jag går av, både han och jag blev lika förvånade över att det gick av en till på samma ställe. aja trevlig var han iallafall. Jag är toook kär i ett litet gulligt hus, som ligger där jag går av bussen, det ser helt perfekt ut på utsidan, men på insidan det vet jag inte. varje gång jag går förbi det där lilla huset så drömmer jag om att jag ska flytta in där när jag flyttar hemifrån, för det är ett precis lagom hus att börja med. Så jag längtar tills den dagen när det kommer upp en skylt där det står "UTHYRES" på, för jag och mamma har luskat ut att han brevid hyr ut det. eller vi tror det iallafall. Det är skit mysigt iallafall :) Men tanken är ju att "lilla stugan" som vi kallar det som ligger på våran gård ska bli ledigt snart så vi kan börja fixa till det så jag kan ta mina saker och bo där, det skulle vara så jävla skönt att slippa allt skrik från mina bröder HELA tiden.. men än så länge är det ju upptaget av en gubbsing som jobbar hos oss. Aja får väl se hur länge till han jobbar kvar. han börjar ju bli rätt gammal nu. Jaja nu ska jag kolla vidare på internet och sen dricka c-vitamin, men om jag inte skriver mer senare så hörs vi nog imorgon :) hejsvejs!

Israel/Palestina konflikten

Jahaja, ännu mera arbete har man fått, eller vi fick den för länge sedan men nu är det fan dags att börja jobba med den, jag har inte en aning om vad jag ska skriva om, man ska fördjupa sig i ett område om jag har förstått det rätt. Det ska i och för sig inte vara så långt, minst tre sidor, med 1.5 cm radavstånd så då blir det inte så mycket.




Det är bara ytligt, inga känslor är inblandade. Det ska ni veta!




Får se vad jag gör efter skolan, jag ska ju sitta och göra prov, och sen ränka lite matte, antingen om isis ville hjälpa mig eller om jag ska sitta kvar på studiestugan efter provet. Men då får jag se till att få hjälp av mascha eller hur hon nu stavas. Lär ju nästan åka hem och fortsätta med lite arbeten. Menmen nu måste jag leta lite fakta. hejdå :)

Torsdag

Hejhopp :) , idag är det en ny dag. Och jag är fortfarande snorig, Vi flyttade personer nyss från säng till rullstol det var skit kul, :) Nu ska jag göra lite frågor och sen har vi nog MSOK och sen ska jag göra prov ;) aja jag skriver kanske mera senare har inget vettigt att skriva, hejdå :)

öronen vill inte ge med sig

SItter här och har nyss ätit och kollat på one tree hill, jag bara älskar att kolla på det :). Öronvärken vill inte ge med sig och jag blir bara snorigare och snorigare, jag kan inte vara sjuk nu, måste träna för att orka med träningsmatchen den 8 februari. Aja hoppas på att jag blir frisk snart. Tänkte att jag skulle plugga lite till på medicinska grund provet för det har jag imorrn på studiestugan. Om det inte tar så lång tid så tänkte jag försöka få lite hjälp med matten, eftersom jag ligger lite mer än ett helt kapitel efter :S, våran mattelärare är helt av banan... Jaja det är bara jobba på. Nu ska jag gå upp och plugga lite sen tänkte jag städa och kanske möblera om i rummet. Får se hur det blir, det skulle ju behöva räknas lite matte, aja får se hur det blir.. kanske skriver mera senare. hejsvejs

Lunch :)

Nu är det lunch och jag är döhungrig :)

skolaskolaskola

idag var jag inte ett dugg sugern på att gå upp ur sängen.. Vaknade inatt med öronont fyfan. Imorsen var det lite bättre men det kommer till och från. Igår så var jag Isis och Niccole hem till Isis mormor och hämtade lite tyg och grejer til vårat projektarbete trevligt trevligt :) efter det så gick jag och Niccole till gränby, jag provade en ring men jag ville inte ha den. Jag måste ju tänka efter lite faktiskt. Jag hittade en typ jackaktigt på gina för 99:- och en sjal för 29:- jag är bra på att fynda jag. Efter det kom mamma och mina bröder och hämtade mig. Vi åkte till Team sportia och kollade på skor och grejer, jag fick ett par nya gympa dojjer som jag kan ha på inomhusfotbollen och på gympan. Efter det åkte vi til Stadium där vi kollade vidare, jag fick ett par nya skor :) , och en typ "träningsväska" efter det gick vi till Ikea och köpte kuddar till arbetet. Sen var jag trött och hungrig så det blev två cheesburgare på donken. Efter det kom Fredrik som var väldigt trött, SÅ vi gick och lag oss nästan direkt. Jag hann med att läsa lite också. 



Nu sitter jag och ska ha datakunskap. Vi hörs senare kramkram 

ego..




i väntan på skola

Sitter här och väntar på att åka in till skolan, sovmorgon idag till 11.45  så min buss går om 45 minuter ungefär. kommer väl kanske lite sent då men vad gör det då.

Igår så blev jag äntligen klar med allt, så skönt haha. Fast det är typ två stora grejer kvar som vi har fått på nytt. Senare igår så kom Fredrik och vi åkte och handlade lite för jakob skulle ha friluftsdag idag så vi skulle handla lite matsäck åt honom, halstabletter handlade vi också som var välbehövligt. Vi åkte hem och jag fortsatte med mitt hemprov som mamma hjälpte mig med. Fredrik ledsnade så han gick upp och när jag kom upp så låg han och sov, lilla härtat var trött tror jag. Jag låg och läste i typ 1 och en halv timme. Inatt så vaknade jag av att Fredriks telefon ringde, då skulle han iväg och sanda klockan två. Imorse så ringde han och väckte mig halv sju. 
"Heej är du vaken?"
- Nej, vi har sovmorgon idag
" Ojj, jag ber så hemskt mycket om ursäkt"
- det gör inget, hejdå
"vaddå hejdå?"
- jag ska somna om nu.

Hahaha ;)


Aja det blir ingen träning idag heller :/ , känner mig fortfarande inte bra i halsen. Så efter skolan tänkte jag ta en tripp till gränby och kolla efter en ring och sen ta mig till brantan där mamma är med albin på utv.samtal. Efter det är det meningen att vi ska åka till Ikea och köpa kuddar till vårat projekt i estet.v.  

Jaja nu ska jag väl hitta på nått att göra. Ha en bra dag allihopa! :)

sjuk..

Idag är det måndag och när jag vaknade imorse kändes det som om jag hade en klump i halsen, och huvudet höll på att sprängas. Men när jag fick sova lite längre så kändes det lite bättre. Måste försöka få klart allting nu innan imorrn, så jag inte har en massa saker som bara ligger och oroar mig. Det blir väl ingen träning ikväll antar jag eftersom jag var hemma :/ , men imorrn känns det som jag måste till skolan, vill inte hamna efter för mycket. Aja nu måste jag fortsätta. Ha det bra allihopa. kram
 


Söndag igen.

Trevligt trevligt var det igår hos jenny, det började med att jag jenny isis fredrika anna elina och linn käkade tacos sen skrattade vi, spelade spel och hae roligt :) , efter det så kom det mera folk trevligt trevligt, förutom att jag blev dödstrött haha. men sen kom fredrik och var där en stund sen åkte vi hem och sov :) nu ska jag gå ner och göra frukost/lunch eftersom att det är träning :)

yeeeah.




LÖRDAG :)

Lördag

Vaknade för ett litet tag sen, låg och mös med älskling lite också. Nu tänkte jag gå ner och käka nått. Är dö hungrig. När vi vaknade så snöade det för fullt, eller det gör det fortfarande, då blev fredrik över lycklig och hoppade upp ur sängen för då får han ploga inatt haha. Mamma var och handlade igår så nu finns det en massa gott. Hon handlade min favorit frukt också Sharon heter den, den är suuuuuper god :) , hon köpte även minneskort till ps2 så nu finns det massa bra låtar.
 Nej nu ska jag in till Fredrik och buffa lite på honom, kanske ska ut och gå men får se hur vi gör haha. Ha en bra dag allihopa :)

Tigerkakan blev en besvikelse haha

Den blev inte lika god som jag trodde, menmen jag får göra en ny någon dag. Nu har jag lagt ner hemprovet för idag, jag får fortsätta imorrn eller på söndag. orkar inte stressa mera med det idag.

Fan va jag bloggar hela tiden. det måste vara nått fel på mig. Jag antar att jag inte har nått bättre för mig. Aja man behöver ju inte läsa den här extremt tråkiga bloggen om man inte vil haha. Aja nu ska jag nog gå och packa fotbollsväskan och gå ner och se om mamma behöver någon hjälp med maten ;) hej så länge! :)

Muffins och Tigerkaka

jag tog en liten paus i allt pluggande och letande och gjorde muffins. Jag lag ner en after eight också. Å det här blir skit bra tänkte jag. Jag följde kladdkakereceptet och så tnkte jag att jag skulle ha i lite bakpulver eftersom man har det i vanligafall i muffins,men inte i kladdkaka. Och jag schansade och hade i 1.5 MATSKED bakpulver. sen när allt är klart och inne i ugnen så kollar jag i boken på choklad múffins, där det står 0,5 TESKED!!!!! hur smart är man... så det blev ju helt jävla kaos... allt rann över formarna det luktade bränt i ugnen.. MEN GOTT BLEV DET. jag säger som pappa, det var synd att designen inte blev så bra haha. Aja jag tänkte iallafal att jag ville lyckas med nånting. så då gjorde jag en tiger kaka som står i ugnen nu. Hoppas att den blir lyckad iallafall. Nu tänkte jag forstätta mitt eviga letande efter svar på dom här jävla frågorna. Sen måste jag ner och kolla till kakan. Hejsvejs så länge.



Tjenatjena

Sitter här och letar efeter en del lagar som inte står med i boken. Jag blir tokig, De måste ha gjort nått fel med det här provet, för ingenting verkar hänga ihop. Inte kunde man fråga läraren heller efter som vi var lediga idag. Aja jag hoppas att jag har hittat nått här haha men det är endå hur mycket som helst kvar på det där skit provet. sen fick vi ett fall på ett papper dr typ första raden på VARJE mening är borta. smaaart man ser ju inte vad det står. jaja nu ska jag sluta klaga haha.. aja jag ska leta vidare jag, ha en bra dag.. skriver nog mera senare :)


Mums..

Sitter här och har nyss ätit mammas bröd som hon bakade idag, AS GOTT. nu funderar jag på om jag ska gå och sussa. För jag tänkte att jag skulle komma upp i tid imorgon så jag hinner göra hemprovet. jävla skit prov. 
 
Jag saknar Fredrik också. Han har inte varit och myst med mig nu på några dagar, det är helt sjukt egentligen hur man saknar någon fast det inte var länge sen man sågs. Men är man van vid att ha någon i sängen hela tiden så blir det ju tomt. Menmen vi får se om han kommer ikväll eller imorgon. Men det går ingen nöd på mig inte, jag har ju playstation och guitar hero så det ska nog gå att ordna. Förutom att jag skulle vilja ha ett minneskort till det så jag kan vinna lite låtar, det börjar bli väldigt tröttsamt med samma låtar. menmen får se hur det blir. Hoppas på att mamma kan köpa ett imorrn medans vi tränar. Det känns helt sjukt, jag tränade i tisdags men det känns endå skit länge sen som jag tränade, haha så jag tänkte att jag skulle ut och gå eller springa imorrn bitti så man vaknar till lite, gjorde situps och grejer ikväll också. Måste ju komma i form till serie starten. Imorgon har jag det där förbaskade hemprovet att göra plus att jag ska plugga lite till på medicinska grund provet, sen har jag inte så mycket mera att göra. Fast hemprovet kommer nog ta ett tag. Aja det går som det går, får väl i värsta fall göra lite på lördag och söndag också.

Jag började läsa en AS bra bok i går kväll, "bakom stängda dörrar" den är hemsk men endå sjukt bra, förtsatte läsa imorse, läste i typ två timmar. När jag läst ut den tänkte jag läsa boken som jag gav till mamma i julklapp, "tusen strålande solar" hon sa att den var jätte bra, så jag tänkte läsa den också :)

Hoppas att jag hinner göra lite annat imorrn också, men det tror jag. För mitt rum börjar bli lite kaos så det är lika bra att ta hand om det innan det blir värre ;)

Nej, nu ska jag gå och ta en banan eller en till liten macka och sen läsa och sova :) Godnatt allihopa! :) <3




Till Linn Landberg:

Linn, jag ska ta med mig ett minneskort med bilder hem till er så får du hjälpa mig att göra en ny header eller va det heter, för jag har ledsnat på min! plus att vi får göra om lite här, du som kan sånt :P haha




En kram:

Den värmer om hjärtat, den välkommnar oss hem
Den gör det lättare att skiljas åt
En kram är ett sätt att dela glädje och sorg eller ett sätt för en vän att visa att dom gillar dig för att du är du
Kramar är till för alla som vi bryr oss om, från mormor till granne eller din nallebjörn
En kram är något fantastikt
Den är det perfekta sättet att visa någon kärlek som är svår att uttrycka i ord
Det är underligt vad en kram kan göra för välbefinnandet
Den fungerar överallt och på alla språk
Kramar behöver ingen utrustning, reservdelar eller batteri...
Öppna bara dina armar och ditt hjärta



HEMPROVET SUGER

Jag förstår inte det där jävla hemprovet om skitlagarna fyfan.. Är det nån mer än jag som inte fattar??????

HAHA..



hittade en bild på mig från förr när jag hade brunt hår haha.. :P

Pluggplugg..

Sitter här och försöker göra en massa saker, vissa grejer är inte så svårt, medicinska grund provet känner jag att jag har koll på, iallafall vissa grejer. Men hem provet i vård och omsorg det är ap svårt! jaja det går nog bra. Inte blev man själv hemma heller, eller själv är jag ju aldrig i princip för mamma och pappa jobabr ju hemma. men Idag så är pappa inne, jakob är hemma och mamma bakar bröd :P , hoppas det blir gott för det såg väldigt gott ut. Jaja jag ska ju endå plugga så det spelar ineg roll. Ha en bra dag allihopa!:D <3

Girlsgirlsgirls.. <3

trött..

Nu sitter jag här igen, kom hem för ett tag sedan, jag har varit hos min moster och klippt mig :) skojjskojj.. Gick runt lite på stan och kollade lite efterråt och hittade en tröja och en tunika typ, för 49.50 kr styck. jag är ganska bra på att fynda jag. Ska gå och sova snart så jag orkar plugga hela dan imorrn, tänkte att jag skulle få så mycket som möjligt gjort imorgon så har jag mera ledigt på fredag.


Jag har tänkt på en sak. fan va folk klagar hela tiden på att man bråkar med sin pojkvän och sådär. Jag var lite små ledsen idag för jag och fredrik tjaffsade lite. Men efter ett tag så kom jag på hur mycket skit en del går igenom. En del förlorar någon nära de älskar endel har det allmänt pissit. och här går jag och gnäller över skit saker. Det är många andra som gör det också. Därför ska jag börja tänka mera possitivt på sådana saker. jag tycler faktiskt att jag brukar tänka ganska positivt eller jag visar iallafall att jag är positiv. Men ibland så kan jag bli less på skit saker, och då är det bara tänka på dom som har det värre för det funkar iallafall för mig.

Nu ska jag gå ner till min älskade mamma som bakar muffins :) , kanske ta hand lite om pappa och jakob också eftersom de är sjuka ;) hejdå allihopa! godnatt. <33

Onsdag

Tjabba, sitter i skolan nu, slutade för två timmar sen men jag stannade kvar för att jobba lite med skolgrejer. Har ganska mycket kvar men det går nog snabbt. Ska ner på stan och kolla efter ett minneskort till playstation så man kan ha fler låtar till guitar hero haha. nej nu ska jag fortsätta jobba :p skriver kanske mera sen. hejdå så länge! :D

Tisdag

Gårdagen gick rätt bra, förutom att jag tyckte att den var seg. Kom hem iallafall satte mig och pluggade lite sen käka och efter det träning. Den var SJUUUUKT jobbig, men det är skönt! :) Ikväll är det träning igen, men idag ska vi bara springa och ta det lite lugnare än igår. Men det är skönt att köra hårt för det behövs. idag har vi bara två lektioner, vi börjar nu 09.40 och slutar 13.00 om det är så som det stog på schemat iallafall, men jag tror vi ska ha föreläsning i sårvård så jag vet inte riktigt hur det blir. menmen ;) Sen är det bara en dag kvar i skolan sen kan man ta sovmorgon torsdag, fredag. Jaja nu ska jag kolla runt lite på andra bloggar ;) ha en bra dag allihopa :)

Ny vecka..

En ny vecka ar startat men det bästa av allt är att vi bara går tre dagar i skolan den här veckan. Vi har i och för sig en massa skol grejer att göra istället för att vi nite är i skolan, men vi är endå lediga.

Ikväll har jag träning (igen) det ska bli kul men jobbigt. Om en kvart har vi lektion och sen en till sen slutar vi. Sen blir det hem och plugga lite sen iväg. Aja nu orkar jag inte skriva mera. hejdå

Söndag

Kom hem från träningen för ett tag sen,  nu har jag duschat och sitter här i ett par pyajamas byxor som jag fick av mormor ;) jag skriver mer sen.

Hemma igen :)

Nu är vi hemma igen och har varit det ett tag, middagen var jätte trevlig och god mat, vi fick dovhjorts gryta och renskavs gryta, och kalvdans till efterrätt! Kom hem och satte oss och prtade med mamma och pappa och nu ska vi sova puss och godnatt! <3

Göra mig i ordning

Nu ska jag gå och kolla vad jag ska ha på mig ikväll, fastnade här som vanligt.  hejdå :)

Bilder


 Vinter bild ;)



Jenny and the bag ;)



Min låtsas kusins dotter Tiara :)

Foto av Amanda Grahn ;)

Lördag

Det blev inget skrivande igår, orkade inte skriva efter träningen. Gårdagen gick snabbt i skolan, efter det åkte jag bara hem och spelade guitar hero, hjälpte mamma att laga mat sen iväg på träning. Det var jobbigtjobbigt, men endå skönt. Fick även reda på att vi ska ha en till träning i veckan. Så nu har vi på Fredagar, Söndagar, Måndagar och Tisdagar. Jaja men då blir man snabb och får muskler och det är det jag vill :) . Efter träningen så var jag jätte  trött och frös. så det var bara hem och ta hål på blodblåsan som jag fått under tån, det är helt sjukt att man inte kännder nånting när det är så kallt ute. Aja, efter det så gick jag och Fredrik och lag oss och jag somnade bums.


Idag så vaknade jag hyffsat tidigt, Gjorde inte så mycket vek lite tvätt bäddade sängen och lite så. Jag har även gjort pastasallad och hängt tvätt. Snart så ska jag väl kolla lite på vad jag ska ha på mig ikväll och sen kanske börja göra mig i ordning lite. Jag och Fredrik ska på Lrf middag hehe :) det ska bli mysigt <3 , efter det så får vi se vad som händer. det kanske bara blit att åka hem och sova jag vet inte jag. Det spelar inte så stor roll endå :) . jaja, kanske skriver mer om inte så får alla ha en trevlig kväll! puss och kram <3

dags att sova nu tror jag.

Nu är jag klar med alt :) , haha nu har Fredrik kommit också, han sitter och pratar med pappa där nere och jag har precis duschat. Jag fattar egentligen inte varför jag skriver såhär ofta, det bara blir så. Har inget bättre för mig. Imorgon så ska jag ta med mig kameran, hoppas det blir fint väder. Nej nu ska jag gå och lägga mig, (kanske råkar spela lite guitar hero) haha :P , jaja gonatt på er alla :) <3

Städning..

När jag kom hem så blev det pannkakor till middag, gottgott. Efter det så hände jag tvätt, vek tvätt och städade. håller fortfarande på att tvätta plus att jag inte riktigt är färdig med städningen än, men jag har faktiskt rensat lite i garderoben.
Jag måste nog göra nånting åt mina garberober, sakerna får inte plats. Tog ett par ascoola bilder nyss som jag kan ladda upp senare :)

På tal om ingenting så slog jag i huvudet idag, i tv:n på donken haha, hur lyckas man! aja det var inte skönt iallafall, har ett litet jack i skallen nu, menmen.

Imorgon är det sista dagen i skolan på den här veckan, och på kvällen är det träning. YES! Nästa vecka är vi lediga torsdag, fredag, YESYES! det är helt sjukt vad fort tiden går, det kommer bara säga poff så har v gått ut ettan. Jaja nu ska jag gå ner och plocka ur diskmaskinen och fortsätta städa. ha det bra så hörs vi! puss och kram <3

En lektion kvar haha.

Nu var det bara en lektion kvar, eller egentligen två eftersom jag ska vara kvar på studiestugan och göra hemprovet. Så jag har det gjort. Det är lika bra att få det gjort. Sen efter det så tror jag att jag springer ner på stan och kollar lite idag igen ;) menmen får se hur det blir med det. nu ska jag lämna in datan och ska ha , människan socialt och kulturellt. So long så länge ;)

TJAAAAAA

det går seeeeeeeeeeeeeeeeeegt med det här

Ny dag.

Hejhopp allihopa :)
igår blev det stan med Jenny och Isis, Jag köpte bara ett linne och en sallad haha. Jag tog halv fem bussen hem och jag trodde jag skulle få gå hem men Rolle (busschauffören) var så snäll att han skjutsade mig ända hem haha, fan va skönt att slippa gå. När jag kom hem satte jag mig framför tv:n och käkade salladen. Senare kom Fredrik och vi spelade Guitarr hero, jag är snart bättre än honom :) hahah! Jjaja det var den dagen.

En ny dag och bara en dag kvar till helgen :) haha as skönt faktiskt. Idag så har vi haft engelska och svenska, bara två lektioner kvar skönt skönt. Jag tänkte att jag skulle sitta kvar efter skolan och göra hemprovet i vård och omsorg, det ska vara inne nästa vecka.

Nu ska jag ha data kunskap så jag skriver kanske senare ;) haha <3

Dags igen

En ny dag har börjat och det är dags för skola idag, sitter här och ska ha arbetsmiljö och säkerhet för första gången, får se vad det är för något. Jaja nu ska jag lyssna på Tobias, skriver mera sen hejdå så länge <3

Dags att städa..

Städning i mitt rum behövs. Haha det ser för tääskigt ut. Har varit nere och käkat avocado och kollat på unga mödrar :) haha och nu så ska jag nog städa innan Fredrik kommer haha. Idag fick Niccole och Emil veta att det ska bli en liten kille :) , haha det tyckte jag var bra. Är glad för eran skull :) , Nu så ska jag inte sitta mer vid den här dumburken, den kommer inte vara tillgänglig heller eftersom mina kära småbröder är hemma nu, så nu blir det inte en lugn stund. Jaja , ha det ¨så bra. puss och kram :) <3

Käka kanske?

Tjenatjena, nu sitter man här igen framför den här dumma datan haha. Dagen har inte varit särskilt krävande, somsagt så hade vi ju sovmorgon till tio, en lektion och sedan lunch. Efter lunchen så åkte vi till sterilcentralen, det var ganska häftigt faktiskt. Efter skolan så gick jag och isis ner på stan och köpte block och käka cheeseburgers. Sen till Jenny :) . Där kollade vi på film och sen gjorde vi inte så mycket mer. Sen nu så sitter jag här och funderar på att gå ner och göra nått att äta, jag känner mig inte så sugen på makaronipudding som serverades för ett tag sen så jag kanske gör nån fruktsallad eller nått annat gått. När jenny stog och lagade mat hemma hos dom så längtade jag så sjukt mycket till att flytta hemifrån. Fatta vad skönt att kunna laga vad man vill när man vill, få handla precis vilken mat man vill. så skönt :) . Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mera men jag kanske skriver mera i kväll, nu ska jag ner och äta tjing s¨å länge! :) 

<3

Jag är trots allt glad att jag har dig. Det låter helt sjukt men jag tyckte verkligen inte att det kändes som om du var min pappa. För vi pratade typ aldrig förut och jag tyckte att du jämt jobbade och så. Men nu så är allt mycket mera annorlunda och jag undrade, är det jag eller du som har ändrat sig? Mamma sa att det är jag som har släppt in dig mera i mitt liv nu. Och när jag tänker efter så är det sant faktiskt. Men jag tyckte verkligen att du var skit jobbig mot mig hela tiden och att jag aldrig kunde prata med dig. Visst det är sånt som inte märks, för när jag hade kompisar här så var du ju som rolig och skrattade och skojjade. Och jag tyckte hela tiden att du bara spelade, för jag tyckte inte att du var sådär mot mig. Men egentligen så var det bara jag som skulle ändra på mig, det var jag som skulle släppa in dig i mitt liv. Jag är glad att jag har dig för jag har hört av mamma att du bryr díg ju om mig, MYCKET. Det kunde inte jag tro förut. Men när jag mådde dåligt förut så tyckte du synd om mig. Men du visade aldrig det för mig. Men du är väl sån och det har jag förstått nu. Jag ska ju inte ha nånting att klaga över, tänk dom som inte har nån kontakt alls med sin pappa, eller bråkar med sin pappa hela tiden, eller har en pappa som inte bryr sig om en, eller har en pappa som är alkolist, eller har en pappa som stack när man var liten, eller har en pappa som slår en, eller har en pappa som inte tycker om en. Tänk så bra en del har det egentligen fast de inte märker det själva.  Jag älskar dig pappa och det kommer jag alltid göra <3


Dags att sova?

Sitter här nu och har lagt upp bilde roch komenterat på alla som jag kanske skulle ha gjort för länge sen haha men jag har inte orkat :P haha. Har vart och tränat ju också, riktigt skönt men aaas jobbigt haha. man är helt jävla slut. Menmen som jag sa till Linda: tänk på att vi blir snabba och snygga haha.

älskling!



Babe, I love you! <3

:D




Jag och Fredrik skrev med citron på papper och eldade, den här fick jag av honom ;) haha! <3

:d

Träning :)

Kom hem från skolan och började spela guitarr hero nästan direkt haha! Har nyss käkat fisk och potatis, mums :D Om 45 minuter bär det av till stan för styrke träning :) haha skojjskojj, hoppas det går med min blåa tå nagel som jag fick i Fredags på träningen, jag vette tusan hur jag fick den, jag märkte bara att jag hade ont när jag kom hem men inget mer med det och sen kunde jag inte sova på natten haha! Allt det där för en liten tå :P haha aja. Imorrn har vi sovmorgon till 10 då har vi en lektion och sen lunch, efter lunchen ska vi till sterilkliniken eller centralen eller hur det nu var :P haha kommer inte ihår vad det hette. Efter vi har varit där så slutar vi. SKÖNT!  Jaja nu ska jag packa fotbollsväskan :) puss på er alla! <3

skola igen då.

Jahaja, nu sitter man i skolan igen då. fyfan för skola haha. gårdagen spenderades med Fredrik och vi spelade guitarr hero hela dagen, så jävla kul :) Senare idag så ska jag hem och öva ännu mera haha han är bättre än mig aja orka inte skriva mer :P hejdå

ÅÅH!

haha jag fattar ingenting av det här skiten

ÅÅÅHHH!!!!

Jag blir tokig! jag hade nyss skrivit huuuuuuur långt som helst och så skulle jag ladda upp en bild också och så försvann ALLLT!!!! ååh vad leds jag blir.. hahaha aja det är bara börja om då.

Jag sitter här och letar jobb, men det finns fan inga. Letar och letar men hittar inte ett endaste litet skit jobb. Alla studenter bor ju i Uppsala det är väl därför det inte finns några jobb.

Efter skolan så åkte jag och Isis med Jenny och Bosse och handlade, sen hem till Jenny för att käka och sen till Isis för att färga hennes hår. Vi fixade ihop det lite snabbt och sjöng sing star. Jag förlorade typ hela tiden, men inte är jag bitter haha. Sen kom mamma och hämtade oss och nu sitter jag här. Fredrik kommer sen och ska "mysa" med mig, haha han vågar inte göra det eftersom jag har svinkoppor¨på hakan.

Det är fan dags att göra nånting åt mitt hår nu, inte för att jag vill göra nånting åt längden utan jag vill bara göra nånting åt färgen, vill bli blond i hela håret vill inte ha det där ful brungröngula under håret eller vad det nu är för färg. haha. Kanske tittar upp till moster imorrn och beställer en tid. Om inte svinkopporna har blivit bättre så blir det väl antigligen doktor och penicillin. URSH! det är jobbigt. Aja jag hade skrivit längre från början men nu orkar jag inte mer. hejdå! <3

Mammas fest :)

Förässten

När ni kommenterar så svarar jag på dom i min blogg, så ni vet ;) om ni inte redan fattat det haha, Fast det kanske är så man ska göra, skitsamma de är så jag gör iallafall :P

Skoolaaaa.

tjena tjena, fan jag är inne på mitt tredje inlägg redan haha känner mig rätt stolt. haha.. Sitter i skolan och har datakunskap dötråkigt! Sofia var och hälsade på med lilla pluttisen och resten av familjen idag :) , de var kul att se henne och de andra också för den delen :). Vi han inte prata så mycket med dem eftersom vi hade lektion. Dagen har väl gått ganska fort inte gjort så mycket. Slutar om 1 h och 30 min :P då ska jag gå till Bibblan och lämna tillbaka två böcker, plus att jag kanske ska betala min skuld som jag har där haha! HUR FAN LYCKAS MAN? aja jag är fan inte till för att låna böcker, jag glömmer jämt att lämna tillbaka dem. Var hos tandläkarn på lunchen och det gick finfint, inga hål. Men jag måste börja borsta tänderna lite noggrannare haha. Nej nu måste jag nog fortsätta med mitt arbete, men jag kanske skriver mera när jag kommer hem! haha fan va jag är nördig som har börjat med sånt här :P aja hejrå! <3

Skogstripp :P

Tjenatjena, dagen har gått hyffsat fort tycker jag. Jag jenny bosse linn och Martin hade bestämt att vi skulle ut och gå tidigt. Så blev det inte haha. Vi somnade ganska sent och vaknade väl runt tio men låg kvar och segade till typ halv tolv. Vi käkade frukost ringde till martin och hann till och med smälla en smällare innan vi for iväg in i skogen. Riktigt härligt vä'der ute idag, lagom kallt liksom :) Hittade mycket roligt ute i skogen, ett hus bla. Haha det var väldigt fint faktiskt. Vi var ute och gick i nästan två timmar. Vi var så duktiga så :) haha. Sen hem till jenny och käkade lite mackor och gjorde inte så mycket mer. Senare så käkade vi lite tacos och äppelpaj. När jag kom hem så gissa vad det var för mat: Tacos haha! men det är gott. Fredrik kom för ett tag sen och vi funderar på att gå ut och gå och smälla smällare :) haha aja nu orkar jag inte skriva mera. haha hare bra! puss och kram.

Tjeeeenis :D

Jahaja, nu har man skaffat blogg också haha. Det trodde jag aldrig att jag skulle göra, tycker det är lite töntigt att sitta och berätta om sitt liv, vem vill veta det liksom? Haha om man inte har något speciellt att skriva om. Aja jag får väl se hur ofta jag kommer att skriva här, det kanske blir oftare än jag tror haha. idag så åkte våra kompisar från skåne hem, de kom i lördags för att överraska mamma på hennes 40 års kalas :D . När de hade åkt hem så duschade jag och for till jenny och här var även anna. Vi drog in till maxi och handlade med Bosse, sedan så har vi väl inte gjort så mycket smällt lite smällare haha och käkat skagen macka. Senare på kvällen så kom Martin och Chrille och vi kollade på filmen "Trekant" haha värdelös film :P Nu så sitter jag Linn och Jenny här och gör inte så mycket, vi funderar  på att gå ut och smälla upp det andra paketet med smällare haha! Aja vi ska väl sova snart och kolla på porr. hare bra :D Gonatt!


Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0