ÅÅÅHHH!!!!

Jag blir tokig! jag hade nyss skrivit huuuuuuur långt som helst och så skulle jag ladda upp en bild också och så försvann ALLLT!!!! ååh vad leds jag blir.. hahaha aja det är bara börja om då.

Jag sitter här och letar jobb, men det finns fan inga. Letar och letar men hittar inte ett endaste litet skit jobb. Alla studenter bor ju i Uppsala det är väl därför det inte finns några jobb.

Efter skolan så åkte jag och Isis med Jenny och Bosse och handlade, sen hem till Jenny för att käka och sen till Isis för att färga hennes hår. Vi fixade ihop det lite snabbt och sjöng sing star. Jag förlorade typ hela tiden, men inte är jag bitter haha. Sen kom mamma och hämtade oss och nu sitter jag här. Fredrik kommer sen och ska "mysa" med mig, haha han vågar inte göra det eftersom jag har svinkoppor¨på hakan.

Det är fan dags att göra nånting åt mitt hår nu, inte för att jag vill göra nånting åt längden utan jag vill bara göra nånting åt färgen, vill bli blond i hela håret vill inte ha det där ful brungröngula under håret eller vad det nu är för färg. haha. Kanske tittar upp till moster imorrn och beställer en tid. Om inte svinkopporna har blivit bättre så blir det väl antigligen doktor och penicillin. URSH! det är jobbigt. Aja jag hade skrivit längre från början men nu orkar jag inte mer. hejdå! <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0