NU JÄVLAR!!

NU JÄVLAR SKA JAG TA TAG I SKOLAN!!!!! SKÄRPNING. För fixar jag inte skolan blir det inget körkort. Och nu jävlar ska jag bli klar med allt i skolan. Hade utvecklingssamtal idag och jag fick två IGvarningar, har två vanliga prov att göra, två omprov, tre böcker att läsa och EN MASSA uppgifter. Men jag har gett mig fan på att jag ska klara av det nu, efter det att jag bröt ihop igår så känns det som att jag måste ta tag i skiten nu. Nu ska jag gå på lektion!


ppusss

Bara för att..

tänkte att jag skulle skriva några rader, har ju inte gjort det på ett tag. Livet rullar på, skolan skiter sig och jaf har börjat träna mera. i like it. Just nu ligger jag hemma hos Henke och han ska snart skjutsa hem mig så får vi se vad kvällen har att erbjuda, igår åkte jag till Elina efter träningen och sällskapade med henne och Jenny, trevligt. Efter ett tag kom Henkan, och vi flummade sönder hahaha... det var duktigt kul. ont i huvudet fick jag också.


På dagen var jag på begravning för Nina, så jävla sorgligt men vackert. <3

HEJ!

Nu är det påsklov och det är nice. Har dock väldigt mycket att göra, men det ordnar sig, det gäller att prioritera och det är ju jag jätte bra på. Nu har jag kommit in i en sådan där period där jag inte har något kul att skriva om, kommer inte på någonting. Imorgon är det fullt upp hela dagen, fotbollskikande, gäster och bio och sen mys! i like it. TIHI!!! puss och godnatt

RSS 2.0