Not ready to make nice

Minnah Karlsson med not ready to make nice. Grym låt, grym tjej. Jag har varit på så jävla pissigt humör hela jävla dagen, det började med att jag kom till skolan, även fast våran första lektion var inställd, för att prata med min mentor, varför det vet jag egentligen inte. Men jag somnade på en soffa i skolan istället. Drog iväg till gymmet en sväng, stressade för att hinna tillbaka till Samhällskunskapen, men den är INSTÄLLD! Sen så kollade jag med Helena om vi kunde ställa in sista lektionen, eftersom vi endå inte gör någonting nu sista dagen. Så vi ställde in den. Kul, hela dagen gick åt åt ingenting! BLÄ.. gick ner på stan och köpte en liten julklapp till mina arbetskamrater och sen traskade jag till jobbet, och ser att en var sjuk idag så en vikarie var insatt. Jag hade kunnat jobbat istället för att bara gå runt och inte göra någonting. BLÄ igen! Sen så kom min lillebror dit, så vi gick ner på stan och köpte klart julklapparna. Såklart så tröttnade jag på det och blev ännu grinigare än innan. nu är vi hemma ooch jag är väl fortfarande irriterrad titt som tätt. Jag känner hur jag rynkar pannan nu när jag sitter vid datorn, surkärring! tror att jag ska gå och sova. Jag blev till och med förbannad för att jag inte fick ut en sak under sängen, HAHAH! Nej nu har jag gnällt av mig lite, i morgon väntas jobb på MAXi och onsdag och torsdag med. På julafton blir det Jobb på Karl-Johan :D happyface! hejdå, nu ska jag bli arg över att jag inte får ur nå tandkräm ur tuben, tjing!

Grym helg

fan så jäkla kul vi har haft. Underbara vänner <3 behöver inte säga mera. vi hade det kung!

Judith, jagälskarer <3

Fredag idag

Och så var vi här igen, som man alltid skriver på fredagar. Tiden går fort.. och det är nog någonting som vi alltid kommer att säga. Att det går fort. För det gör det verkligen. Men hur skulle det vara om det gick långsamt, det skulle ju vara göör tråkigt. Inte många dagar kvar i skolan nu faktiskt. det är bara sju dagar kvar i skolan och de kommer ju bara springa iväg. Jag ska försöka att bli klar med allt så jag slipper ha nått som ligger kvar till nästa termin när allt troligtvis kommer bli mycket värre. Hua.. I helgen blir det julbord med mina fina vänner, det kommer bli guld! Ikväll blir det lugnt, och det ska bli så sköönt! ska träna efter skolan, svänga förbi jobbet, sen hem och plugga lite och bara ta det lugnt! Sebastian jobbar i helgen men han kommer nästa helg. Då ska dock jag jobba lite men det är smällar man får ta tyvärr.. Hatar att vi bor så långt ifrån varandra, klart att det kan vara liet skönt nu när jag går i skolan så jag kan koncentrera mig ordentligt på skolarbetena, men jag hatar det att allt handlar om planering. Klart att det är nyttigt med att planera och så, men jag tycker det är lite jobbigt, jag vill ju att han ska bo häär hos mig, mitt hjärta!

Have a nice friday!
 
Gammal bild, smal amanda! haha

finaste du <3


Vad skulle göra utan dig? Min tokstolle <3

Tröttmössa

Och endå är jag vaken? varför inte gå och sova när man är trött? Jag har kollat på tv4play på bonde söker fru, missaded det på tvn. Herregud vilken kallabalik. Jag orkar inte skriva så mycket, tänkte faktiiskt packa ihop och tacka för mig.

pussis <3

-


Ibland brukar jag vara gangster!

Pappas garderob

Jag tittade mig nyss i spegeln.. och jag blev inge nöjd. Håret är bara kaos, har inga snygga kläder, jeansen passar inte, och så råkade jag för tillfället ha otvättat hår. Jag orkar aldrig fixa mig på vardagarna, och så blir det oftast mjukisbrallor nu mera, tråkigt som fan egentligen! Men det är bara för att jag är så jävla bekväm och inte orkar gå upp och fixa håret, så det blir osmikat och mössa. Sminkningen är inte så viktig för det spelar inte så stor roll om jag har smink eller inte, men mest håret faktiskt. Håret är i en jobbig längd som man inte riktigt vet vad man ska göra åt det om man inte har så häääääääääääääääär mycket tid till att fixa det. Antingen blir det två flätor, tofs eller mössa.

Skisamma det var inte dit jag skulle komma. Men jag har velat haft en stor skjorta, typ en herr skjorta som är tok stor och mysig. Så jag tog det stora klivet in i pappas garderob, och vad fann jag väl där? Jo en flanellskjorta. Först så tänkte jag att det är väl nå från Blå kläder, lantmännen eller något annat bonde ställe, haha! Plus att den säkert luktade kossa eftersom den låg bland hans andra flanell skjortor. Men när jag tittar på lappen så ser jag att den är från HM, (inte för att det egentligen hade spelat någon roll vart den kom ifrån men blev lite chokad bara) Plus att det satt nålar kvar i den. Det betyder att den inte är använd. Eller så betyder det att någon har satt dit dem i efterhand för att den som sätter på sig den ska sticka sig (långsökt) hur som helt så snodde jag den. Har väl kanske tänkt att berätta det så småning om. Om en sisådär 35 år när han endå inte kommer ihåg den. Jag berättade läget för Albin, att jag aldrig kände mig fin i skolan, det första han klämmer ur sig är: ja du brukar se ganska skabbig ut. TACK tänke jag då! Men sen fortsatte jag berätta om att jag snodde pappas skjorta för att jag skulle känna mig lite finare, kanske ha jeans för en gångs skull (dem få jag kan ha) Och då säger albin: Du vill känna dig fin, och så tar du pappas skjorta? är det att känna sig fin? HAHA!!

Jag ville iallafall ha någonting annat på mig än mjukisbyxor. haha så nu vet ni ifall ni undrar varför jag inte har mjukisbrallor på mig imorgon :D

Stringtrosor

Tänkte att jag skulle skriva av mig innan jag fortsätter med mitt intensiva pluggande av psykologi. Har varit en ganska slapp dag idag faktiskt, lektioner inställda hit och dit och flytt av lektioner hit och dit och slappa lektioker hit och dit. Ja det märks på lärarna också att de är lessna på skola, tror nog inte att det bara är vi som vill ha lov. Men låt nu de gå fort till jullov och slut på arbeten, iallafall för ett tag.

Jag måste bara berätta en rolig sak.
Min lillebror Jakob är ju inte en mästare på att tvätta direkt, men idag skulle han iallafall göra det för hans mössa och vantar behövde tvättas, och eftersom att de är svarta så tyckte mamma att han skulle slänga i lite annan svart tvätt på samma gång. Så Jakob slänger i lite tvätt och
så säger han: Amanda!
Jag: Aaa
Jakob: Jag tänker inte ta i dina stringtrosor
Jag: Men det är ju bara ta i det som jag inte har haft i mellan benen
Jakob: MEN JAG VET JU INTE VILKET AV SNÖRENA SOM HAR VARIT DÄR!!
Efter mycket om och men så säger han: Jag tar väl i rosetten då!!

Han är rolig han, nu ska jag fortsätta att plugga instuderingsfrågor, Tjing!



 ett par år sen men han är fortfarande söt.

Fix och don och meck

Ja precis så har det varit ikväll, och fort gick det. Pappa satte upp en ny lampa i mitt rum, mamma trollade fram gardiner till fönstret som passade bra, så satte pappsen upp en skit smart grej som jag och mamma köpte för år och dar sedan på ikea, som man kan ha prylaar i, typ som burkar som sitter på väggen, Kanoners. Så har jag städat undan lite :D .. Nu tänkte jag att jag skulle försöka sova. Så man orkar upp till skolan imorgon. Godnatt


Julpynt á la Amanda, haha jag tyckte att det blev grymt!


Fick lite hjälp av Shabo the maaan :D haha

Tröttmössa

Jag är helt slö på söndagar, fast det kanske man får vara? Jag orkar verkligen inte göra någonting nu. Jag tycket att det är väldigt behagligt att bara ligga i sängen med datorn i knät. Inte så konstigt att söndagsmat brukar vara pizza. Fast det blir faktiskt annan mat här ikväll, men endå. Jag förstår varför ALLA köper pizza på söndagar. Jag blev så jäkla sugen på räkor alldeles nyss, fasiken så gott det hade varit. Jag ska kika förbi hemma hos jenny lite senare för att hämta min laddare. Men det skulle jag ju göra efter maten och maten är inte ens påbörjad än, hmm. Ilandsproblem. Bara att försöka lösa med mina tentakler som jag har. Tjing

Kian the man



 
<3

Idolerna och jag

Jajjemen så är läget, jag sitter här med morgonrock med idolerna 2010. Fast idolerna är bara med på spotify men det duger, jag är endå inte så insatt i idol faktiskt. Men jag gillar gillar att lyssna på dem.

ännu en helg har gått och lika fort går det varje gång. Konstigt nog så längtar man efter nästa helg innan den nya veckan ens har börjat. Tokigt.

Om jag kanske ska berätta lite om helgen då för alla som är jätte nyfikna som har gått in på min blogg varje dag och ba " MEN VARFÖR HAR HON iNTE UPPDATERAT?!?!?!?!?!" ja.. eller aa typ kanske? okej nej men jag skriver väl endå då vad det är jag har gjort.

I Torsdag så sov jag hos min underbara vän Niccole, hon är så bra. Vi gick och la oss på tok för sent och pratade på TOK för mycket så det blev inte mycket sömn då eller, för rätt som det var så ringde klockan och man vaknade av att lilleman låg i sängen och skrattade och petade på mig. Haha sötnos!

Jag åkte till Sebastian på Fredags eftermiddagen för att slippa all rusningstrafik i Stockholm, och jag hann undan den faktiskt och det var riktigt skönt för jag gillar fan inte köer. Vi monterade upp deras julgran, en plastig sådan. Hade faktiskt aldrig fixat en sådan så det var ju trevligt det med, och väldigt tjusig var den. Drack lite vin och hade det trevligt med hans mamma och åt god mat.  Sen drog vi ner och tog en öl med Johanna och Robin. Fast jag var mest sugen på vatten tråkig som jag är, men en öl slank ner och en massa glas vatten, haha. Jag var tok trött också och satt mest  och gäspade kändes det som. tokigt.
På lördagen gjorde vi inte så mycket vi tog det mest lugnt och Sebbe åkte på julfest med jobbet och jag åkte hem till min Jennyn. Hon hade gjort middag till mig och henne, riktigt gott och mysigt bara hon och jag. Och pappa Bosse vaknade till liv efter ett tag också. Martin och Patrik kom och hälsade på ett tag. Sen drog dom och vi tog en promenad till bygdegården där det var fest, och vi var där i kanske två timmar och sen promenerade vi hem igen. En riktigt lagom kväll :)

Imorse vaknade jag upp med världens halsont så jag vilade från träningen idag. Har varit riktigt lat den här veckan, fyy. Men så kan det vara ibland. Men vid tolv så kom moster och johan och kusinerna så vi tog vårat pick och pack och traskade ut i skogen för lite korvgrillning och granhuggning. Mysigt!! Bara det att man fick röken i ögonen hela tiden men det är ju en annan femma. Och nu som sagt så ligger jag här med idolerna i min säng. Skööönt!

Nu längtar jag till jullovet och till jobb :D
  

Jag är en kossa

Japp, jag är bokstavligen en kossa.. Men varför det tänker jag inte tala om haha :P

Jag och Niccole umgås genom att sitta i soffan med en varsin dator i knät. Det kanske är så man umgås nu för tiden. Men vi pratar med varandra lite titt som tätt faktiskt haha! tragiskt egentligen. Men vi har det trevligt endå. :D Men det blir nog faktiskt sovdags snart skulle jag kunna tippa på. TJING

Några tavlor senare

Sitter hemma hos min vän Niccole i hennes nya lya. Very nice :) superdupermysigt. Vi har satt upp lite tavlor och så i Lillemans rum, blev jätte fint.

Nu har jag så jävla ont i magen men det är bara för att vi har proppat i oss massa pizza och cola och dammsugare på det. Mättiiiisssss.

Imorgon ska jag till skolan en snabbis för en lektion och lucia träning. Sen ska jag åka till min kärlek också på kvällskvisten.

RSS 2.0