Torsdag och lite tankar

Min kärlek har precis åkt hem och nu ska jag alldeles straxt försöka sova då praktik,träning och mys med Mickis står på schemat imorgon :D UNDERBART! Blir praktik hela helgen och efter det höstlov, så jag kan offra helgen faktiskt. Jobb blir det inget under höstlovet, tråkigt! Men jag får änga den mesta tiden då åt plugg och träning. Hoppas bara att jag gör det också och inte bara säger att jag ska det. Men jag måste faktiskt plugga i veckan som kommer, ORDENTLIGT, inte bara lite halvdant. Men det fixar jag förhoppningsvis, inga problem är stora nog för att inte kunna lösas. På Lördag blir det förhoppningsvis date med mina vänner som jag längtar efter väldigt mycket!

Man tänker hela tiden på t.ex : när jag gjort klart det där då har jag inga problem längre, eller: aaa när jag gått klart skolan då har jag inget att tänka på längre, bara jobbet och vännerna och pojkvän osv. Inga läxor eller inlämningsuppgifter. Men grejen är den att det kommer hela tiden finnas saker att oroa sig över eller vad man ska säga, det kommer alltid vara någonting man har ångest över. När man gått klart skolan så har man kanske inget jobb, ja då går man och grubblar över det, och när man väl fått ett jobb. Ja, hur länge  får man vara kvar där då om man hara har schema för någon/några månader. När man skaffar barn, ja då har man ångest över hur det ska gå, hur kommer ungen se ut? osv. Det kommer alltid att finnas en massa krav, det kommer alltid finnas saker att gå runt och grubbla över eller ha ångest över att man måste göra eller så. Man är nog aldrig riktigt helt nöjd. Har man inte för lite pengar, så är man sjuk och är man inte sjuk så har man gjort slut med sin kille och har man inte gjort slut med sin kille ja då är man långhårig och måste klippa sig för pengar som man inte har. Man kommer helt enkelt aldrig ifrån det. Och det är nog någonting som man måste lära sig att leva med, men måste leva i nuet. Som t.e.x nu sitter jag i min säng och jag har tillbringat dagen med Sebastian, jag har inte gjort några skolarbeten fast jag vet att jag ligger efter så sjukt mycket med dem, igår hade jag lite ångest över skolarbetena men idag har jag inte ens tänkt tanken på dem, men då har jag tänkt att jag ska göra det i helgen eller nästa vecka eftersom jag är ledig. Jag har oftast skit svårt att tänka i nuet, utan jag tänker gärna långt fram och att jag vet att jag har ett prov när vi kommer tillbaka till skolan och fler uppgifter som ska in då och ett prov veckan efter det. Men egentligen? varför ska jag gå runt och tänka på det nu :S , knäppt! 

För det mesta så önskar jag att skolan var slut och att man hade ett jobb och var glad och nöjd. Men då har man inga lov, inte några dagar näär man slutar tok tidigt, eller dagar som man har tok sovmorgon. Det finns för och nackdelar med allt.

Nu ska jag försöka sova och så ska jag tänka på hur bra jag egentligen har det. underbar familj, underbara vänner, underbar sebastian, underbar praktikplats, underbart jobb, underbart folk i skolan. Vad har jag att vara olycklig över? INGENTING. Allt löser sig till slut, skolan den är inga problem egentligen, pengar det får man när mann jobbar och jag går i skolan och tränar och praktiserar nu, jag hinner inte jobba. Bara aatt inse att tiden då man tjänar pengar och kan slösa den kommer :d ,

Positiva Amanda är i farten idag :d ,


PUSS <3




 

RSS 2.0