Lång dag

Sovit jätte dåligt inatt, vaknade och grät. Drömde antagligen något konstigt. Imorse åkte jag till gymmet och körde crosstrainer i 40 min,föratt sedan bege mig mot familjen jag är hos om dagarna. Sen efter jobbet blev det ett spinningpass, det är så kul! det var jätte länge sedan jag var på spinning och det är helt sjukt vad kul det är. Imorgon blir det lite sovmorgon iallafall, blir ingen träning imorrn. Bara promenad till bussen. Godnatt :)

ohyes

Sorry

Eller egentligen är det inte jag som ska be om ursäkt utan det är faktiskt blogg.se som ska be om ursäkt för att deras app inte funkar på telefonen. Jag får den verkligen inte att funka, det går inte att logga in. Det är lite därför det inte blir några inlägg. Semester har jag iallafall, jag har inlett semestern med att jobba. Tar hand om två söta pojkar om dagarna. Dock är det bara till torsdag sen så är det inget mer jobb inplanerat. Nu tänkte jag hoppa i säng för jag är jätte trött. Godnatt.
 
 

En till... :)

En till...

Ojjojjojj

En helt fantastisk helg, med massor av house musik. Var ju på Summerburst hela helgen och det var helt ofattbart. Helt galet verkligen.

Jag har inte kunnat skriva någonting för bloggappen på telefonen funkar inte. Jag har nog massor att skriva egentligen men just nu har jag varken ork eller lust. Det kommer kanske imorgon. :)

Bilder från Niccoles student. Kommer flera, det finns så många fina :)



Pärlan är hemma

Ja, rubriken säger allt. Den är så rolig att köra. Jag är jätte nöjd än så länge. Åkte till Gränby efter Västerås vistelsen. Kollade in rean. En stor fet DISS till den. Fanns ju knappt någonting. Besvikna tjejer gick där ifrån med en glass i handen. Dock var det bra att man inte hittade något, sparade pengar på det viset. Köpte en blus från Wera på Åhléns. Hade ju presentkort, på det viset gjorde jag inte av med några pengar. Gratis kan man säga ;)

Imorgon ska jag upp skapligt, ska hinna baka och motionera. Eftersom jag är världens snällaste storasyster så ska jag baka till min lillebror som ska ha med sig fika imorgon till hans jobb.

Påväg

Påväg till Västerås nu, jag är faktiskt lite trött. Kanske ska passa på att sova lite. :)

Underbart

Promenad 45 min, check! Kaffe, check! Dusch, check! Frukost, check!

Snart färdig för att ge mig av, måste åka lite tidigare så jag hinner tanka bilen innan jobbet så Albin kan köra hem den medan jag och mamma åker till Västerås.

Ha en bra dag, för det ska jag ha :)

Godnatt

Nu ska jag sova, sista arbetsdagen Imorgon för den här veckan. Är ledig på fredag, Ska till Stockholm på Summerburst festivalen. Det kommer bli grymt. Sen ska jag ju hämta bilen imorgon efter jobbet, det ska bli så kul! Egentligen skulle jag åkt till Stockholm direkt efter men jag åker på fredag istället, eftersom Sebbe endå jobbar en stund på förmiddagen.

Imorgon bitti måste jag komma upp på en promenad eller jogging tur. Eftersom jag har skrivit det här så måste jag göra det. Kan ju inte strunta i det, det blir ju pinsamt!

Blev lite styrketräning nu på kvällen, i läppstift! ;-)

GODNATT!!

Vegetariskt

Körde vegetariskt ikväll, super gott! Älskar dessa biffar! Prova dem.

H&M

Jag har varit lite av en shopping galning (mest kläder) sen jag fick jobb. Men de senaste 5 veckorna har jag inte shoppat några kläder alls, ganska stolt över mig själv! Förut shoppade jag mycket, alltid fanns det något litet plagg som inte kostade så mycket som fick följa med hem. Nu såg jag ett par byxor och en klänning på h&m som jag vill ha (det finns mycket mer jag vill ha också). Snart är det sommar rea också! Trevligt värre :)

Att sluta 9an

Måste lägga upp en bild på min lillebror och våran kusin som slutade 9an igår. Så fina och jag kommer ihåg hur sorgligt det var att sluta nian. (Jag har gråtit alla gånger jag slutat på en skola).

Härliga barn

Jag berättade tidigare om skolavslutningen och om hur rörd jag blev. Igår kom en flicka till mig. Hon är storasyster till två av barnen jag har haft och så säger hon:
"Mamma sa att du grinade på skolavslutningen"
"Ja det gjorde jag" svarade jag.
"Varför gjorde du det för, varför var du inte glad?"
Då försökte jag förklara lite fint att det kan komma tårar när man är glad också. Att man är både glad och ledsen på samma gång.

Jag tyckte att det var så himla roligt när hon sa så!

Fälgar,check!

Då är fälgarna fixade, min braiga vän Viktor fixade dem till mig. Det enda jag behövde göra var att betala. Nu är det bara bilen som fattas, imorgon! Wii :)

Barnvakt

Har varit barnvakt ikväll, gott med köttbullar var det iallafall :) godnatt

Kaffetunna

Jag har blivit en riktig kaffegalning. Förut kunde jag dricka kaffe och tycka att det var gott, det var ingenting som jag behövde men det var gott ibland. Oftast så drack jag bara kaffe hos andra, typ vid kalas och så. Men nu innan jag skulle sova så kände jag hur sugen jag blev på kaffe, kom på att jag inte druckit på hela dagen. Pricken över iet så hade vi ingen mjölk. (vi bor på en bondgård, det är väl klart att vi har mjölk) det fanns bara ingen mjölk i kylskåpet. Det fick bli vaniljvisp, GOTT!! lyxkaffe så här på kvällen.

Nu känner jag hur jag börjar få träningsvärk i armarna. Hann med gymmet en sväng idag. Skönt :)


PÅ TORSDAG FÅR JAG HÄMTA MIN BIL!!! WIIIII :)

Känslor

Jag vet inte riktigt om jag ska vara glad eller ledsen just nu. Dagen idag har varit underbar men också förskräcklig. Underbar på det viset att jag kunnat hjälpa till. Förskräcklig på det viset att en människa kommer att gå bort alldeles för tidigt. Gå bort på grund utav den värsta sjukdomen av de alla, cancer. En människa som fortfarande har massor kvar att leva för. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag beundrar min gamla klasskompis Ida och hennes systrar. Vilken ork de har, de gör verkligen allt för sin mamma.

Tänk så fort livet kan ta vändning. Bara på ett halvår, bara på några veckor till och med. Man måste börja leva här och nu, man kan inte skjuta upp saker till någon annan dag. Då kan det vara försent.

Fel

Bilden blev fel. Den ska va såhär

Trött

Sitter vid frukostbordet och har fått i mig ett ägg. Idag blev det en tidigmorgon, jag ska åka och hjälpa en vän. Jag vet inte riktigt vad jag kommer att mötas av, lite rädd och spänd! Men det ska bli intressant.

Helst av allt skulle jag vilja sova, men det kan jag göra när jag kommer hem :)

Jag har blivit med bil

Ja, jag har köpt en bil idag. Min första riktiga bil. Har jag köpt! JAG!!! Super fin och jag längtar tills jag får hämta den ;)
Nu ska nya snygga fälgar köpas också! Spenderar byxorna är på! Ohja :)

Nålar och TBE

Efter skolavslutningen igår så slutade vi, så otroligt skönt att sluta tidigt. Jag åkte ner på stan för att göra ett besök hos Mårten (ni vet nålmannen). I samma lokaler så finns det en kvinna som håller på med vaccinationer, hon frågar mig varje gång om jag väntar på att vaccinera mig. Varje gång säger jag "Nej jag ska in till Mårten". Men igår så kände jag mig lite spontan och har faktiskt tänkt att vaccinera mig mot TBE, så jag tog första sprutan medan jag väntade på att få komma in. Smidigt och snabbt gick det, dock lite ont i armen idag.

Nålarna gjorde ont som vanligt. Jag börjar fundera om jag verkligen kommer att bli bra. Jag har haft skadan i drygt två år och har varit och fått behandlingar i ett år. Så jävla drygt, om ni ursäktar min svenska. Jag vill bara bli bra och kunna köra på som vanligt. Leds på denna rumpa.

Skolavslutningen

Jag har så mycket att berätta så jag har skrivit ner allt på en lapp för att jag ska komma ihåg vad jag ska skriva om. Jag ska berätta om min dag igår, det var en jätte bra dag och jag var på toppen humör hela dagen. (kan det vara för att solen tittade fram?) Vi hade skolavslutning igår och alla barn var så duktiga, några gråt blev det men inte så många. Vi fick så fina presenter av föräldrar och barn. Så fint och det värmer verkligen i hjärtat att de är så nöjda. Jag som är så gråtmild började såklart att gråta när vi fick blommor och presentkort. Ett barn kommer fram och ger en blomma och säger "Manda, här får du" och så springer han iväg igen. Jag blev verkligen jätte rörd och sen när föräldrarna kommer och säger så fina saker till en, det värmer.
Vi fikade lite med all personal efter och fick ännu mer presenter.

Jag har sagt det förut men jag älskar skolavslutningar. Det är så mysigt.

Känns som måndag

Det känns som måndag idag, eftersom vi var lediga igår. Imorgon har vi skolavslutning på jobbet, ska bli så himla mysigt. Det är en stor fördel att jobba på förskola när man inte går i skolan själv eller har några barn som går i skolan. Jag älskar skolavslutningar. Vi har övat i flera veckor med barnen så det blir nog bra, jag litar på dem ;)

Jag fick tillbaka skatten idag, och jag blev jätte glad :) även fast de åker direkt in på sparkontot!

Fantastisk dag

Gårdagen var fantastisk. Min finaste vän tog studenten. Det var underbart att se henne så glad. Skriver mer senare. Ska sova nu :)

KusinLördag

Åkte in till Uppsala en snabbis igår och köpte present till min kusin Jonna som fyller år på onsdag. Hon hade lite födelsedagsfirande igår. Jag hann med en vända på gymmet också, det känns idag kan jag säga. Skönt med lite träningsvärk.

Så igår kväll skjutsade Albin mig till Bälinge. Jonna bjöd på mat och tårta. Vi var där till halv elva kanske för att sedan röra oss in mot Uppsala för en krogen runda. En rolig kväll, alla var inte på samma ställe men det var en då kul :)

Olivia skulle mata ankorna... Det var ingen som kom. (Forever alone)

1 juni 2012

Idag är det ett år sedan, ett år sedan jag vaknade upp på morgonen och förstod att det var sista dagen i skolan. Sista dagen som vi skulle vara klasskamrater. Det regnade den här dagen för ett år sedan, vi åkte till skolan och var förväntansfulla, även fast vi egentligen visste vad som skulle ske. Vi skulle springa ut för sista gången från skolan till våra familjer och bara vara hur lyckliga som helst, lyckliga att vi faktiskt klarat skolan. Den här dagen var den mest underbara dagen i hela mitt liv. Skolan har varit tuff på många sätt, man fick slita ordentligt i mellan åt. men den har också givit mycket glädje. Genom att ta studenten så fick man det bekräftat att det var värt allt slit. Vi sjöng den här dagen, vi höll tal och vi var så glada. Glada och ledsna på samma gång. Ledsna över att vi inte skulle ses varje dag i fortsättningen. Underbara dag!! Jag börjar nästan gråta när jag tänker på den. Jag vet att jag inte alls vad nöjd med hur jag såg ut i håret eller kroppen, men just den dagen så brydde jag mig inte ett dugg :)

RSS 2.0