Valborg

Valborgsmässoafton idag och jag har jobbat idag mellan 8-14 :) lite barn och en helt okej dag. Även om jag hellre hade suttit i ekonomikon och picknickat :) nu är det fest som gäller :!

Godnatt

Nu är det sängen som gäller så man orkar med att jobba imorgon, det är bara till 14 så det ska nog vara lugnt. Och så man orkar med lite party imorrn kväll :)

.

Jag förvånar mig själv

Idag när jag stod i kassan på H&M då frågar en tjej mig vart jag köpt mina byxor. Och jag svarade henne att jag faktiskt köpt dem på H&M, fast det var ett tag sedan. Vi pratar på en stund och hon säger att hon letat länge efter ett par liknande och så sa hon att de var iallafall jätte snygga. Sen sa vi hejdå.

Nu kommer jag till det som jag blir så förvånad över. Vi pratade engelska med varandra för hon var från Tyskland. Jag pratade helt okej också. Jag behövde inte ens tänka efter om något ord. Jag som tänker att jag inte alls kan engelska så bra, men när man tvingas prata det så går det galant :)

Uppsala

Det blev en sväng till Uppsala idag med, den här gången utan mamma! Bäst så, iallafall när man ska shoppa. Haha mamma hatar att shoppa och igår när vi var på Gränby så sa
jag: "åh här kan vi gå in och kika" då säger hon: " ska du ha något där inne eller?"
Jag: "nej men vi kan väl gå in och titta?"
Hon: "nej dåså, ska du inte ha något så är det onödigt att gå in"

Haha något i den stilen var det ;)

Så jag åkte helt enkelt själv :) jag behövde ju som sagt nya byxor, det blev tre par men jag tror jag ska lämna tillbaka ett par. Det var meningen att jag skulle hitta något till imorgon men så blev det inte, så jag handlar det imorgon när jag ska köpa mat :)

Breakfast

Godmorgon :) nu är det dags för frukost, morotsmuffins (den matiga varianten), té, banan, mosade jordgubbar med keso och pumpakärnor! Ha en bra förmiddag :)

Tuss

Shabo har det bra :)

ready to go

naglarna är målade och klädera är på, bara strumpor som fattas. Nu ska jag ner och käka lite lunch innan vi drar. ciao!

Det godaste du någonsin ätit

Jag pratar om basilika crèmen, den är så sjukt god så man kan knappt sluta äta. Och det bästa utav allt är att det är hur enkelt som helst att göra. Det var min mamma som hittade det här receptet när jag skulle ta studenten.

En kruka basilika
En ask Philadelphia (200 g, eller vad det nu är i den vanliga storleken)
Olivolja.

Mixa basilika först tillsammans med lite olja och sen har man i osten och mixar ihop allt :) detta kan du ha på smörgåsen, till köttet, till kexen en fredagskväll. Så himla gott, ni måste prova ;)

Lördag

En härlig Lördag vaknar jag upp till. Slog upp ögonen vid elva och då är det inte okej att sova längre, det är nästan så att elva är för länge. är man uppe till 3 natten innan så är det okej. Det blev omelett till frukost och lite basilika créme från igår, hade den på mina underbar finn crisp. Jag kan verkligen inte leva utan dem, så himla goda. Äter flera varje dag.

Nu är det tänkt att jag ska städa här men jag känner verkligen inte för det just nu. Jag känner faktiskt inte för så himla mycket just nu. Ska in till Uppsala lite senare för att handla present med mamma till farmor och kusin.

Vi hörs sen när jag har lite mer att komma med :)

Godnatt

Nu ska jag sova, hemma efter en trip till Uppsala.

En kopp

En kopp kaffe på en balkong i ett varmt land, ja visst! Jag skulle inte tacka nej :)

Fredag

Dagen blev lite bättre än vad den var imorse. Efter jobbet drog jag till gymmet och körde lite där inne, åkte sedan till Gottsunda centrum och gick på systemet och sen gick jag till simhallen och simmade lite. Skönt :) nu ska jag inte göra så mycket , väntar på att Nettan ska ringa så jag kan åka in och hämta henne :)


Ikväll har jag lagat kyckling, ris, sallad och basilika crème :) smaskens

Bläigt

En bläig morgon, bara förnamnet! Några mindre utbrott över att jag inte har några jeans för att de är antingen skit fula eller låga i midjan, jag har fått för mig att jag gillar när se sitter högre upp för då döljer man ju kärlekenshandtagen mycket bättre. Sen försov jag mig lite också och det värsta av allt är att Albin har en väckarklocka som han aldrig stänger av. Tänk er det värsta ljud ni kan tänka er och så plussar ni på lite. TUTUTUTUTURURURURURURUR BLÄÄÄÄÄÄ!

Sen har jag huvudvärk också :) nu har jag varit riktig negativ här så nu hoppas jag att dagen blir bättre :) det är ju trots allt fredag och fredagar är ju alltid bra.

Inte lika bra dag idag som igår

Idag har inte varit en lika bra dag som det var igår. Eftermiddagen på jobbet har varit jätte bra, har skrattat jätte mycket åt våra söta barn, härliga varelser. Efter jobbet for jag till gymmet, men det blev ingen lång visit för jag kände mig inte alls på topp, ont i skallen och magen var alldeles uppblåst och konstig. Så jag åkte hem på dåligt humör och käkade lite och sen blev det lite bättre. Har pratat med min mamma nästan hela kvällen, hon hjälpte mig lite med deklarationen (även fast hon inte direkt kan mer än mig, men det hjälpte lite iallafall) Så nu är den inskickad iallafall, och pengar tillbaka blev det också :) Alltid trevligt med pengar.

Jag har pratat med kära Nettan ikväll också och jag ska hämta henne imorgon efter deras ålandstrip :)

Godnatt nu ska jag sova

Satinhands

Fick ett paket på posten idag, fick mina varor från Mary Kay. Satinhands :) jag har precis använt dessa produkter och mina händer är lena som en babyrumpa. Så himla skönt om man har torra händer. 557 kronor fattigare men det är det så himla värt.

Morotens dag

Idag har jag lagat morotssoppa och morotsmuffins :) gott! Jag tänkte lägga upp receptet på muffinsen för de var verkligen sjukt goda. Det bästa är att de inte är särskilt onyttiga, för det är som mellanmåls muffins :)

Du behöver:
3 ägg
1 dl socker
1 burk kesella (2,5 dl)
3 3/4 rågsikt
1 dl vetegroddar
2 tsk bakpulver
2 tsk kanel
1 tsk malen ingefära
1 krm salt
3 dl fin rivna morötter
Pumpakärnor/ solrosfrön

Gör såhär:
1. Sätt på ugnen på 225 C
2. Vispa äggen och sockret poröst,
3. Vispa ner kesella,
4. Blanda alla torra ingredienser och rör sedan ner detta i äggsmeten.
5. Blanda ner morötterna.
6. Fördela smeten i formar.
7. Toppa varje muffins med pumpakärnor eller solrosfrön.

Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter :)

Har ni inte en muffinsplåt så köp det, det är verkligen den smartaste uppfinningen när man ska grädda muffins, de blir så himla fasta och fina! Super :)

En bra dag

Idag har varit en utmärkt dag måste jag säga. Nu är jag helt slut efter att ha stått i köket hela kvällen. När jag kom hem så stack jag ut på en promenad först och sen sprang jag. Jag hade gett mig fan på att jag skulle springa 5 km. Men jag orkade inte springa allt på en gång, så jag tog lite pauser, men jag klarade det. Jag sprang 5 km. Eftersom jag ska springa blodomloppet om en månad så måste jag bli lite fit for fight nu. Dock så är det inte ett dugg skönt med min dumma rumpa som aldrig vill bli bra, jag måste gå till nålkillen igen. Ska höra av mig till honom imorrn nu när jag får lön.

Smoothie

Jordgubbar, havregryn och yoghurt :)

VILL HA

Jag har velat ha en jacka ganska länge nu. En barbour jacka, den kostar dock rätt mycket. Jag har hittat en på Barkarby Outlet och där kostar den bara 1150:- . Det är en liknande sådan här jacka :) den är så sjukt snygg.




Här är en bild på stövlarna som jag vill ha. :)

phu.

Har gjort om här i bloggen som ni kanske ser. Inga större förändringar, ledsnade bara på hur bloggen såg ut. Såklart vill jag ha bloggen på ett mer personligt vis och mycket finare. SÅ OM NÅGON KAN GÖRA EN BLOGGDESIGN TILL MIG SÅ SÄG TILL. Jag har lagt in allt från i år i olika kategorier också, tog sin lilla tid,phuu.

Bastu

Blev ett besök i simhallen efter jobbet. Simmade totalt bara i en halvtimme, men det räckte för den här gången. Det är verkligen jätte jobbigt att simma. Jag fuskar alltid med bentagen när jag simmar, jag gör inte ordentliga bentag. Idag gjorde jag det, och det ska jag fortsätta med, slut på fusket. (det blev ännu jobbigare då än i vanliga fall) efter simmandet blev det såklart ett besök i bastun. Det är så skönt att sitta i bastun med inpackning i håret och så blir det alldeles mjukt och glansigt efteråt.

Min bruna färg känns som att den har börjat försvinna totalt nu. Lite finns ju kvar såklart men jag börjar flagna jätte mycket. tappar huden ;)

Måndag

Nu är jag trött så jag tror att jag ska sova :) imorgon ska jag simma efter jobbet! Godnatt

Godnatt

<3

Mjau

smal och smart

Mitt mål till sommaren ( iallafall att bli smal) smart tänkte jag förbli. Jag anmälde mig nyss till en kvällskurs, dock bara ett tillfälle så man skulle kunna säga att det är en föreläsning. Den heter "rädda din ekonomiska framtid" jag känner att jag måste ha bättre koll på ekonomin alltså. Kursen skulle handla om allt från fonder till pension. Det ska bli jätte intressant och jag hoppas att det finns platser kvar. Det stod att det fanns det när jag anmälde så jag hoppas på det bästa.

Veckan som kommer är det skärpning på alla plan. Inte hålla på och snooza på morgonen utan komma upp i tid, träna ordentligt, äta rätt osv.

Ikväll har vi käkat tacos och så gjorde jag en fruktsallad med kesella :)

Pics

Kiara, Niccole och Emil kom hit igår :)

Jag har bakat annanaspaj (så jävla gott)

Vi har varit in till stan idag och kollat på dator till Sebbe


En liten summering av vad vi gjort

Bio och sushi

Jag är komplett för tillfället. Ikväll har vi ätit sushibuffé och kollat på bio. 21 Jump Street hette den. Sjukt rolig film :) se den! som sagt, min kväll är komplett. Sushi, Bio och Sebastian! godnatt <3

Gissa årstiden

Dags För en gissningslek, gissa årstiden. Jag vill inte ha snö!!! Jag har ju tagit fram vårjackorna för länge sedan. Blä!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/922179/images/2012/pic_199204357.jpg" class="image">

Torsdag idag och Fredag imorgon

Yes, äntligen fredag imorgon, äntligen får jag sova. Jag har varit trött varje morgon den här veckan.  ikväll har jag varit väldigt effektiv måste jag säga. Vi turas om att baka på Fredagar på jobbet och jag böt dag med en tjej så jag ska ha med mig fika imorgon. Så jag har bakat en kokos kaka som jag kallar för "Jönsson mums" Sen blev det havrekakor med vitchoklad. De blev goda så de ska nog gå hem hos mina kollegor också. Vi åt pannkakor till middag idag så jag gjorde crepes till matlåda imorgon med en championstuvning stuvning i. Lite motion blev det också, en liten promenad och en liten jogging tur.


Imorgon kommer mitt hjärta hit och vi ska gå på bio och gå ut och äta :)


puss och kram

svar till kommentar

Kul med kommentarer, skriv namn nästa gång så blir det roligare :)

Frågan var vad det var för app som jag använder mig av när jag springer/går. Appen heter "RunKeeper" , den är jätte bra. Man ser hur länge man hållt på, hur långt man kommit, hur många kalorier man bränt och hur många minuter per kilometer man springer/går. Lycka till :)

Nagellack

Älskar detta nagellack :)

Trött

Jag är så sjukt trött hela tiden, det är tröttsamt att vara på semester (haha). Nu är jag inte bara trött för jag sover dåligt utan nu är jag trött för att jag har gått en timmes power Walk. Jätte svettigt blev det :). Nu ska jag hoppa in i duschen och sen slänga i mig lite keso med kiwi, och lite té såklart :)

Mat

Fetaostbiffar med ris, ugnsrostade grönsaker och tzatziki! Det är vad vi ätit ikväll och det var så himla gott. Det bästa är att jag får äta det igen imorgon till matlåda :)

.

Nu då?

Så känner jag. Nu är resan slut och det är dags för jobb imorgon igen. Så fort gick det. Snart kommer vardagen vara som vanligt igen och allt flyter på, men man känner sig lite konstig just nu när ledigheten är slut och dags för jobb igen. Jag vill ha någonting att se fram imot, men det är snart sommar och då är det semester igen, det ska bli trevligt. Dock så kommer jag få panik av att gå här hemma hela tiden. Jag kommer ha 3 veckors semester innan Sebbe går på semester. Någonting kommer jag säkert hitta på.

Som sagt, nu är det tillbaka till verkligheten. Ingen frukostbuffé varje dag, ingen middagsbuffé varje dag, inget vin varje dag. Nu är det vanlig mat som gäller och massor med träning. Sommaren är som sagt snart här och vassen vill man inte stå i, haha!

Hemma i min säng

Ligger i min sköna säng och kunde inte be om något annat just nu. Imorgon ska jag sova länge och bara vara. Tvätta och fixa lite. :) godnatt

Hemgång

Om en och en halv timme ska vi checka ut och åka till flygplatsen. Blandade känslor, skönt att komma hem endå. Det är alltid skönt att komma hem, de första dagarna iallafall sen vill man åka igen. Har hört att det snöar hemma, det gör absolut inte saken bättre, Fyfan! Man hade ju hoppats på fint väder. Men vädret är ju det enda vi inte kan göra något åt och ändå så är det det man klagar mest över.

Igår kväll hade jag så ont i kroppen, jag kände mig snurrig i skallen för att jag hade bränt mig så mycket. Har nog inte bränt mig såhär någon gång. :)

Burn baby burn

Möra i kroppen idag, solen gillar oss ;)

Gårdagen

Gårdagen var galen! Vi åkte till ett ställe som heter Garbos. Helt underbart ställe, det var show hela kvällen med svenska artister/servitörer. De serverade oss mat och så sjöng de också. Det var det roligaste jag varit med om.

Tänkte lägga upp en bild på en bit av frukost bordet. Jag kommer rulla in i flygplanet, blä! Men jag har bestämt mig för att sätta igång med träning redan på söndag. Det värsta skulle vara om jag nu gått upp alla kilon som jag lyckats gå ner. Tur att vågen hemma är trasig så jag inte kan väga mig :)


Nu ska vi sola och bada, sista dagen idag, vi kanske hinner sola lite imorgon också innan vi åker hem. Ciao!

Update

Det sades från flera håll att jag inte uppdaterar. Dåligt väder Igår så vi tog bussen till Las Palmas och shoppade. Idag fyller Marie 50 år så vi sjöng i morse och hon öppnade presenter. Sedan blev det en dag på stranden. Sjukt underbart :) ikväll ska vi iväg till en annan resturang och fira 50 åringen.

Ha det gött :)

Njuter

Idag har vi promenerat runt lite här i Meloneras och vi har hittat lite små butiker och ett shopping center har de här precis nedanför hotellet. Jag och Mikkis ska ta bussen till Las Palmas någon dag och shoppa ;) det är en timme bort, men det är det nog värt!

Handlade en liten kuvert väska Mango! Bra och behändig, den ska jag ha ikväll :)

Nu är det middags buffé som står på programmet :) ciao!

Soool

Lite sol har vi fått på oss, Sebbe har bränt sig :) så idag blev det inte lika mycket sol för honom. Solen skiner idag med och det är helt underbart :)

View

Regnet öser ner och vi tänkte åka till Las Palmas och kolla över shoppingen, bara det att det var stängt idag eftersom det är söndag! Vädret kan man inte göra något åt, det är bara hoppas på det bästa! Frukosten var helt sagolik, aldrig sett något liknande, champagne till frulle! Check :)

Så nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra! Blää

Frammeeeee

Vi ligger i sängen nu och tar igen oss efter dagens resande. Hotellet är helt fantastiskt, maten är helt galen! Helt galet är det verkligen, har aldrig sett något liknande. Solen har varit lite feg idag, imorgon hoppas vi på meer sol ;) wifi på rummet har vi också!

Arlanda

Sitter på Arlanda och ska snart gå på flygplanet, en vecka med sol och bad!! Ha det gött :)

Frullebulle

Slänger i mig lite macka och té, inte så hungrig konstigt nog. Kanske inte så konstigt endå, jag åt lite godis medan jag sminkade mig. Haha, nu ska jag käka vidare!

Laddar batterierna

Allt är klart inför imorgon. Väskan ska bara stängas, sen så är jag redo att åka :) vi åker hemifrån cirkus halv åtta imorgon. Nu ska jag sova. Vi hörs imorgon :)

GISSA VAD JAG GJORDE?

Jag somnade på bussen... Slog upp ögonen i HARBO. Så jag hoppade av där och ringde mamma och sa vart jag var någonstans. Hon blev inte glad, kan jag säga. Så där satt jag vid Ica i Harbo och grät i regnet och kände mig som världens mest värdelösa människa. HUR KUNDE JAG SOMNA? Egentligen var det inte så konstigt eftersom jag var sjukt trött. Hemma straxt innan fyra, phu! Skönt att sova tänkte jag. Bara det att det var Sviiin kallt i huset, fick Sova med dubbla täcken och tofflor. Inga cheesburgare hade vi hemma heller så det fick bli en banan. Haha ja herregud vilken kväll. Sov jätte länge idag och det var huuur skönt Som helst :) nu ska det tvättas lite

Buss

Sitter på bussen hem nu. Trött som tusan och vill bara sova. Risken finns att om jag somnar så kommer jag åka för långt. Det vore riktigt drygt faktiskt. Jag ska promenera hem från bussen. Det känns inte så upplyftande.. Men lite motion såhär på den tidiga morgon kvisten är ju aldrig fel. Även om jag hellre skulle sova. Men det kan jag göra någon annan gång.

Effektivt

En kanon dag idag, jätte några barn och jag slutade klockan två. Efter det inhandlade jag lite saker. Mötte upp mamma pappa och jakob på stan. Vi köpte present till min kusin, hittade massa kläder till pappa. Mamma hittade nya skor. Vi käkade kebab på Jalla. Det var så sjukt gott, jag har längtat efter det hur länge som helst. Efter det åkte jag hem och de andra skulle handla.

Bestämde tidigare idag att jag ska hem till min kusin och dricka lite vin. Så på 25 minuter duschade jag, sminkade mig och valde kläder. Det är bra jobbat för att vara mig. Haha! Nu sitter jag på bussen påväg in till Uppsala. Vi får se vart kvällen tar oss, säkert sitter vi kvar i soffan och bara snackar :)

Imorgon väntar påsklunch hos farmor och farfar. Mysigt!

Scones

Gött med scones

Mary Kay kväll

Jag och några jobbarkompisar var på en jag vet inte riktigt vad man säger, men en liten visning på deras produkter. Vi provade rengöring och lite foundation och sånt, hur skönt och bra som helst. Vore man rik så kan man köpa allt. Parfymer provade vi också. Det bästa av allt var handvård. Silkeshänder hette det. Det var tre produkter, en fet kräm, en peeling och en återfuktande handkräm. Det var en helt underbar känsla efteråt. Så jag köpte det även om det kostade mycket. Men eftersom det är drygt och man behöver inte använda det varje dag så räcker det förhoppningsvis länge :) så jag unnade mig detta eftersom jag fått så torra händer sedan jag började jobba på förskola där man behöver tvätta händerna hela tiden.

På vägen hem stannade jag på Gränby och köpte sushi!

checkar ut

Nu checkar jag ut för idag. Var inte så pigg imorse när jag skulle upp så det är lika bra att sussa nu. Imorgon blir det utflykt till skogen med bullar och oboy. Mysigt när det är lov och inte är så mycket barn. Då kan man göra lite mysiga saker med de barn som faktiskt är här under lovet och inte kan vara hemma. Godnatt

Blåbär i frysen

Vi har alltid blåbär i frysen, och en burk är ifrån när Jakob var mindre och mamma lovade honom pengar om han plockade blåbär. Och den burken finns kvar och etiketten har han skrivit själv ;)

Kalvdans

Är det kalvar som dansar eller? Nej inte direkt. En "kaka" som är gjord på råmjölk, och vad är då råmjölk? Rå mjölk? Haha. Det är kossans första mjölk efter kalvning. Då tar man den mjölken och gör en kalvdans av. Man häller mjölken i en form och strör över lite kanel och skjuts in i ugnen. Det var länge sedan jag åt det men ikväll hade mamma gjort det. Super gott! Blåbär och mjölk till är super!

Död

Ligger i sängen och orkar knappt röra mig. Är så trött efter träningspasset. Har inte ens ätit middag än. Ska gå ner och göra det straxt. Jag räknar ner dagarna och längtar tills vi ligger på playan.

Crosstrainer

Ganska nöjd över resultatet på crosstrainern idag. Imorgon kör jag en timme :)

18 år!

Min lilla lillebror fyller 18 år idag :) massor med grattis till honom!

Glitter nails

Förkläde

Kan inte baka mer just nu för jag väntar på ingredienserna. Och jag tänkte visa mitt fina förkläde som jag använder nästan jämt :) finns på Åhléns!

Felstavning

Jag är bäst på felstavning. Easy Tone heter dem, inte Esy Tone Hahaha

Skönheter

Jag införskaffade mig ett par esy tone härom dagen. Till ett riktigt pangpris. ordinariepris 999:- , nedsatta till 500:- och 25% på det. Så jag betalade totalt 375:- för dessa :) jag ska ta med mig dem till jobbet och springa runt i dem där. Nu ska jag fortsätta baka till kalaset idag.

RSS 2.0