Dessa härliga söndagar

Jag kanske ska satsa på en söndagsblogg. Förra veckan blev det lika som denna vecka, ett söndagsinlägg. Denna helg har jag varit här hemma i Roteberg. Kände att jag behövde vara hemma och ta det lugnt och fixa och trixa. Jag tänkte inte berätta om hela helgen utan bara om idag. Jag gick upp vid tio. Bakade frukostbröd, muffins till fikat senare och gjorde våffelsmet till lunch. Jag väntade på mina vänner från Stockholm, medan jag väntade på dem så tvättade jag bilen och krattade löv. Åt lite lunch och sen kom dem. Vi gav oss ut i skogen, behövde inte ta många kliv fören vi hittade trattkantareller. Efter ett tag ser jag min moster och hennes man i skogen. Helt galet att vi träffade på varandra där. Jag, Mickan och Elin hittade galet mycket svamp. Så det jag har gjort hela kvällen kan ni ju gissa, rensat! Krattade lite mer löv och städat har jag också gjort. Har känt mig väldigt aktiv idag. När mamma gjorde mat (by the way så gjorde hon världens godaste mat ikväll) och jag rensade svamp, hör vi hur någon kommer in genom dörren. Vem är det då, jo Sebbe. Jag blev så glad. Vi skulle inte ses den här helgen eftersom han skulle hålla på i lägenheten och jag ville hålla på hemma. Super mysigt att han kom. Nu ligger vi i den nybäddade sängen och ska snart sova. Det bästa av allt är att jag får krama om honom hela natten.
 
En till bra söndag. Vi hörs nästa söndag då, eller kanske tidigare. :)

Söndag

Härliga söndag, ja det känns faktiskt som en bra söndag idag. Dock så ser jag precis nu några svarta moln på himlen och träden svajar extra mycket. Hoppas inte på något regn nu, det räckte med det vi fick igår. Jag vill komma ut på en långpromenad idag för att få igång benen igen efter loppet igår. Det var inte min bästa prestation igår. Klarade inte att springa hela vägen, sprang lite för fort i början, hade antagligen inte fyllt på med rätt energi för att orka. Jag var helt slut helt enkelt och så får det vara. Jag är lite missnöjd men det gör inte så mycket, det var bara ett lopp. Trots regn och kyla så var det en jätte trevlig dag med massor av gratisprylar och massor av människor. Det enda jag kan tycka var negativt med igår var rundan som vi sprang. Det var en runda på 5 km, det betydde alltså att vi som skulle springa 10 km fick springa två varv. Det var inte så himla kul om jag ska vara ärlig, det var hemskt psykande. Vid varje kilometer var det en skylt där det stod hur långt man sprungit. Så när jag sprungit 2 km, då stod det också en skylt med 7 km eftersom vi skulle springa två varv. Det var hemskt, ska jag springa så ska jag bara springa på. Inte springa flera varv.



Köpte ett childhood armband igår och ett grymt paraply!

Denna dag är värd ett blogginlägg

Vilken fantastisk dag jag har haft. Imorse vaknade jag kvart i sex av klockan, låg kvar ett tag. Efter en stund kom mamma in och sa: idag är jag uppe först, det finns tévatten färdigt. Först trodde jag att jag hade försovit mig, för det är oftast då mamma brukar komma in till mig. Men icke idag! Jag gick upp och tog en dusch och gjorde mig en smoothie och åt finncrisp med morotsmarmelad på som mamma har gjort, det är på farmors recept! Super gott är det. Åkte till jobbet, avverkade alla mina timmar där och tog med mig två pojkar hem till dem, vi missade det värsta spöregnet när vi gick hem som tur var. Lagade mat till dem och var där till 19.30. Åkte direkt efter till Inter Sport. Mamma och mina bröder var där. Jag unnade mig själv ett par converse. Eftersom (det bästa av allt) min lilla Opel blev såld idag så kunde jag unna mig ett par skor. Skönt att bli av med den. Åkte och hämtade ut mina träningsbyxor från röhnisch som jag vunnit. Jag vinner aldrig något men så var jag med i en tävling för några veckor sedan och så fick jag brev hem i måndags om att jag hade något att hämta ut. På lördag ska jag inviga mina nya anti shake byxor. (frågan är om det verkligen inte skakar alls när man har dem på sig, svårt att tro)

Sömn

Jag älskar verkligen att sova, det är det bästa jag vet. Igår hade jag så ont i huvudet när jag kom hem, så jag la mig på sängen en stund. "en stund" blev tre timmar. Vaknade kl. 21 och då var det ju bara att göra sig i ordning för sängen, så somnade jag om igen. Och vaknade av klockan 06.00, och jag var fortfarande trött!?!?!! Hur kommer det sig. Jag hade i princip sovit i 12 timmar. Skumt! Nu ska jag sova igen :) love it!

Renoveringshelg nr 2

Ligger däckad i sängen efter ännu en helg full med renovering. Gårdagen mådde jag inte så bra, var helt slut i kropp och hals. Jag gjorde inte många knop i lägenheten då inte. Men idag kändes det bättre och jag hade mer energi och tyckte att det var riktigt kul. En vägg har kommit upp och väggarna är redo för spackling. Ikväll har Sebbes mormor och morfar varit över på spagetti och köttfärssås. Världens godaste köttfärssås för övrigt. :-)

Helg (igen)

Jag vill inte vara bitter nu men nu är det helg igen (väldigt trevligt för övrigt) MEN. Eftersom veckorna går, går månaderna också och lika så åren. Allt går för fort. För fort! Jag tycker att jag försöker njuta varje dag, men jag tycker endå att det går för fort. Jag sitter just nu i Bromma och tittar på när Sebbe jobbar. :) arbetsfördelning kallar jag det!

Checkar ut, slut!

Är helt slut efter en hel helg full med renovering. Slut i kroppen. Sebastian min man har ju köpt en lägenhet som det är massor med jobb i! Mycket har vi hunnit med: rivit vägg, rivit golv, rivit tapeter, sprungit i trappor, slängt skit, osv. Träningsvärk ab. :-)

Stolt!!

Stolt tjej ska gå och sova. Loppet går av stapeln om två veckor och jag har tränat dåligt. Har inte sprungit så långt på två månader. Kände att det var dags. Med nya skor och blåsor under fötterna och en värkande kropp så var jag glad när det var över. 1 mil på 58 min. Bra jobbat Amanda :-) Jag har alltid haft som mål att klara under timmen, och nu vet jag att jag klarar det. Nya målet till Topploppet är 55 min.

Bilder

Från idag..

dålig period

Jag har inte någon bra bloggperiod just nu. Det prioriteras inte först direkt. Det kanske kommer en bra period snart då jag skriver lite mer, till dem som tycker det är intressant att läsa om mitt super spännande liv. Jag kan iallafall berätta om min dag idag. Gick upp vid nio eftersom bilen skulle besiktas 10.40. Så jag och mamma åkte in till stan i regnet med lille Astran. Den gick igenom smärtfritt. Efter det så åkte vi till Stadsparken och gick på Bondens matfestival tror jag det hette. Där stod de massor av bönder eller vad man nu ska kalla dem, de stod där med närproduverad mat iallafall och det var ingen höjdare eftesom regnet öste ner. Allt var superblött och geggigt blev det i gräset. Vi fick med oss lite ostar och grönsaker.
 
Just nu sitter jag barnvakt. Vi har myst hela kvällen med chips och russin framför Fem myror är fler än fyra elefanter. Barnen sover dock nu och jag kollar tv. Föräldrarna kommer vid 00. någon gång. Jag måste säga att jag tror att man går ner i vikt bara av att ha barn. Jag har varit super svettig hela kvällen av att fixa och dona och byta blöja och hämta vatten och göra välling och natta barn och läsa saga.. Nu har jag städat undan i lägenheten och sitter och kollar filmen på fyran. Så, Niccole du behöver inte ha dåligt samvete för att du inte tränar, ;)
 
Lägger in lite bilder från telefonen sen :)

RSS 2.0