Idrottslek och springtur

Ja då sitter jag i sängen efter en majsig dusch (som Sebbes mor skulle säga). Jag har precis tryckt i mig två mackor med ost och kaviar på, kan vara det godaste som finns. Ikväll var det idrottslek som vanligt på onsdagar, dock var det bara fyra barn idag men det gjorde inte så mycket, efter idrottsleken blev det en liten springtur för att få bort träningsvärken från gårdagen. Ja då var det torsdag imorgon och efter det fredag och det innebär fredagsfika på jobbet. smarrigt! Jag har egentligen ingenting att skriva om idag heller. Jag bara skriver för skrivandets skull. Jo en sak kan jag skriva om, jag saknar mina vänner Niccole och Mickis. Niccole bor bara i Tierp men Mickis bor i USA för tillfället. Det suger. Fast även fast Niccole bara bor i Tierp så träffas vi inte så ofta endå. Hon ska dessutom ha en bebis om fyra veckor! Den måste komma ut då, inte senare för då är jag inte hemma och så kan vi inte ha det. Hör du det Niccole? Nu ska jag packa träningsväskan och ringa min käreste!

 

Totalt utmattad. ...

Totalt utmattad. Ja, nu ligger jag i sängen! Helt död efter spinningen, jag tror inte att jag kommer komma upp ur sängen imorgon! Barnen får klä på sig själva imorrn tror jag, jag tänker nog stå upp hela dagen, sitta på huk är nog inget jag vill prova :) men vad har jag för val? Hihi! Idag så provade jag mig på ett spinn medel pass. Har inte riktigt vågat det förut, men det gick ju alldeles utmärkt! Imorgon är det redan onsdag, mitt i veckan och det betyder att det snart är helg igen! Tänk vad tiden går fort. Föressten så är det 5 veckor kvar tills vi drar till Cypern! Kungligt :)

äntligen måndag, äntligen!

Ja, äntligen måndag eller? Ja såklart att det är skönt med lite arbete och träning igen. Tusan vad trött jag var imorse, men så går det när man är ute och slarvar om helgerna. Jag har haft en mycket trevlig helg med fina människor. Stockholm och krogen i Fredags och Gävle cruising i Lördags. Trevligt! Idag var det full fart med jobb igen och efter jobbet så blev det lite träning, dock ingen super lång träning men det var bättre än ingenting. Imorgon kör vi på't igen. Just nu så åskar det och blixtrar så jag tänkte stänga ner datorn och bara lägga mig ner i sängen och försöka sova, tidigt ikväll. Nu hade jag inte så mycket mer att skriva om. hejsvejs!


Pull upp the anker an sail away, yeah that's what i'm doing.

första dagen, check!

Ja då var första dagen över och jag är hel nöjd. Det allra allra bästa med hela dagen är att jag har fått ett eget skåp, ett eget fack och två egna skåp att hänga kläderna i, plus att jag har fått en plats i kylen för matlådan där det står mitt namn. Det var nog det bästa med hela dagen. Jag känner mig verkligen vuxen. Jag står med i alla papper, jag står med i veckobrevet som är utskickat till föräldrarna, och som sagt så har jag fått ett skåp osv. Det känns verkligen helt underbart. Jag vet inte varför just det känns så bra, men det gör verkligen det. Jag kan ta dit kläder och ha kvar dem nu, för det är dit jag ska varje dag. Den känslan att slippa ta med sig saker hem varje gång man jobbat är så otroligt skönt. En sak som kändes lite konstigt var när vi fick pappret med årsdata, där det står när det är lov och lovdagar osv. Så såg jag att det stod "studiedagar" det första jag tänkte var att "skönt, då är jag ledig" Men jag kom på mig själv i samma sekund. Jag går inte längre i skolan utan nu är det jag som är "lärarn" eller assisterande lärare som det heter där jag jobbar. Jag ska alltså komma till skolan iallafall och planera :) det känns också lite konstigt men endå sjukt häftigt.

btw. Jag har lärt mig att uppskatta lunchen så sjukt mycket nu. Matlådan är ju höjdpunkten på hela dagen :)
Nu ska jag kolla klart på Lotta på Liseberg sen ta mig en rask promenad. Idag har jag börjat mitt nya liv så ni vet!

Semestern slut och dags för verklighet

Ja då var semestern slut (den lilla jag tog ut) men jag är nöjd. Har varit ledig nu i ungefär 12 dagar i rad och det har inte kommit en droppe regn förns idag så jag är helnöjd faktiskt. Imorgon börjar livet på riktigt. I ett år framöver så är det jobb som gäller, jobb som assisterande lärare på småbarnsskolan Liten lär. Jag är jätte spänd över vad jag kommer att lära mig och hur mycket jag kommer att växa som person. Jag har haft en helt fantastisk sommar med massor av favoriter. Men sommaren är inte slut ännu, bara för att man börjar jobba så betyder det inte att den är slut. Jag ser fram mot vintern lite. För man vet aldrig vad som kommer att hända och ske..

Det var ett litet inlägg iallafall. Jag vill byta min header. KAN NÅGON HJÄLPA MIG!?

PUSS :)

RSS 2.0