Krypa ner i sängen

Det är så himla skönt att krypa ner i sängen, sen ska man bara bli trött också och det blir man inte på en gång och då finns risken att man ligger kvar med datorn i knät och då blir man ju definitivt inte trött. Så därför tänker jag inte göra så. HMM! Nej men jag har faktiskt legat i sänge i princip hela kvällen bara det att jag nu tagit initiativet och hoppat under täcket. Så nu ska jag faktiskt lägga ner datorn efter det att jag skrivit här. Jag gillar inte att gå upp tidigt så jag har kommit på en superduper smart idé för att få sova lite längre.

1.Man gör frukosten kvällen innan så tar man med sig den till skolan. 
2.Packar väskan kvällen innan och lägger fram kläder
3.Man sätter klockan ungefär 50 minuter innan bussen går. 
4. Man snoozar vidare till ungefär 30 minuter innan bussen går
5. Då tar man upp kläderna i sängen och klär på sig i sängen (dem måste ligga nära sängen så man slipper gå upp för att hämta dem)
6. Man sover vidare till, tio minuter innan bussen går och går upp och borstar tänderna, tvättar sig lite och lite deo.
7. Glöm inte FRUKOSTEN!

VOILA, där fick du sova 20 minuter till. HAHA! fast jag sminkar mig inte och slänger på mig mössa så håret behöver jag inte fixa heller.

Nej nu ska jag som sagt stänga ner datorn. Kan bli långvarit annars, måste ju se till att sova så mycket som möjligt. Goodnight

!



Sebs öga :)

<3

Baby you are my only even if the sky is falling down <3






No motivation

Har ingen motivation varken igår eller idag. Skulle träna skit hårt idag tänkte jag plus att jag tänkte plugga som en galning. Fast det blev ju inte så då. Men motivationen kommer nog snart tillbaka. Är ledig på torsdag och då blire en tripp till Tierp, gött :) Nej nu ska jag kolla maten om den är klaaar, sen ska jag ta mig en promenad iallafall. Får träna hååårt på Fredag. för imorgon hinner jag itne träna, ska jobba imorgon kväll :) Trevligt trevligt.



Tröttmössa

What if..

Tänk om...
Nej...
Tänk om..
Nej...
Tänk om...
Nej..

Tröttmössa

Jag är helt slut, tröttmössa, fryssen, och helt omotiverad till den kommande veckan. Även om den inte är så himla ansträngande men jag är inte ett dugg sugen på att gå upp tidigt och frysa sönder. Har haft en grym helg med massa trevlig heter och myspys. underbart. Men nu orkar jag faktiskt inte skriva mera. Puss

Julmust

Det är ju så grääääsligt gott! Jag kan inte för mitt liv förstå hur man inte kan tycka om julmust. Jag tycker faktiskt att alla smakar likadant, fast det är nog för att jag inte tänker på det. Julmust som julmust. Great.  



Springa 2 mil ? nää skulle inte tro det..

Ja men va trevligt att det är fredag, mycket trevligt tycker jag. För tillfället ligger jag i sängen och gör ingenting, men det ska det snart bli ändring på. Jag tänkte att jag skulle åka och handla lite grejs till middagen ikväll.

Idag så vågade jag mig på löpbandet på gymmet, med Lisas hjälp gick det kanon. Tror dock att det blev lite tokigt när jag skulle skriva in Mål. Då tänkte jag att jag skulle springa i 20 minuter, det är ju ett rätt lagom mål till uppvärmning. Och när jag kör igång så ser jag att jag skrivit att jag ska sppringa 20 KM alltså 2 mil. Det var ju inte direkt så långt jag hade tänkt att springa, hade jag aldrig i mitt liv orkat. Haha!

Jag är sjukt sugen på dumle och Geischa eller hur det stavas. DET SKA JAG KÖPA! haha!

Nej nu ska jag göra något åt mitt liv och åka till AffäreeeTTT. Tjing



Kan inte förstå att jag hittat en så snygg kille!

Toorsdag fredag lördag söndag måndag

Torsdag idag och det betyder Fredag imorgon och en helg som väntar med en massa trevligheter och mys. Dock så går helgerna så fort så det är snart måndag igen. Men nu ska vi tänka positivt. Dock har vi inte såå jobbig vecka framför oss, måndag som vanligt, tisdag en lektion, onsdag har vi vanliga lektioner men en inställd och jag och isis ska iväg på sista lektionen, ledig torsdag och slutar tio på fredag. Och sen är det helg igen. TREVLIGT!

Imorgon kommer min karl och det är alltid lika trevligt :D Jag längtar faktiskt mest till Söndag, för då ska familjen Grahn plus en Rönn ut och äta med familjen Landberg, mys! Första advent firande med dem bästa, kan inte bli bättre. <3 

Nej nu ska jag hoppa i bingen så jag orkar med min otroligt jobbiga dag imorgon, 10.15-11.45 :D haha. Men åker vanliga skolbussen så kan jag träna innan! KALASBRAA. pussis

Gym och plugg

Idag har varit en bra dag, jag har fått mycket gjort och det är gött! Jag har varit på gymmet i tre timmar idag, kanske lite överdrivet länge men så blev det. Jag tränade först ett pass på en timme sen så cyklade jag i en halvtimme och körde lite armar och sen så blev det ett pass Zumba. Träingsvärken som kommer vara resten av veckan kommer inte vara av denna värld. Som tur är kommer Sebastian till helgen så det blir ju perfa för lite massage haha! imorgon tänkte jag ta lite ledigt eftersom jag tränade så jävla hårt idag, så det blir nog bara en liten promenad imorgon. Det är så jäkla skönt att träna. Man känner sig sjukt taggad och motiverad till andra saker, inte bara träning. är jätte mycket piggare nu än vad jag har varit tidigare.

Stannade  kvar i skolan idag också efter det att vi slutade vid elva. Fick jätte mycket saker gjort och det är så jääkla skönt.

Nej nu ska jag soova och hoppas på att jag kommer upp ur sängen imorgon :D

Makt

På samhällskunskapen så har vi snackat mycket om makt, och vad makt är. Vad är makt då? ja det är det som bestämmer vad vi ska göra och inte göra, framförallt vad vi kan göra och inte göra. Pengar är så sjukt mycket makt, de styr ju för fan allt vi gör nästan. Men är man lycklig när man har en massa pengar och kan göra allt man vill? Då kan man ju aldrig önska sig nått, utan man kan ju faktiskt köpa det utan problem.

Det kan vara både för och nackdelar med att man får spara till saker och ting. men samtidigt så lär man sig sjukt mycket av det. Jag har spart i flera år, men nu när det börjar sina i kaffekassan så är det lätt hänt att man tar lite pengar därifrån. Men förhoppningsvis så har jag ett jobb när jag går ut skolan så man kan börja spara igen. För jag tycker att det är jätte skönt att veta att man har pengar ifall det skulle vara något. Men eftersom jag i princip inte har några större utgifter så behöver jag inte oroa mig, det är ju vad jag väljer själv att göra som kostar pengar. Jag har mat på bordet och tak över huvudet. Mer behöver man ju inte för att överleva egentligen, eller? men sen bör man ju tillfredsställa den sociala biten också, och det är då alla pengar rullar iväg. Men jag får helt enkelt börja leva lite ekonomiskt och tänka till en extra gång innan jag köper någonting. Man kanske inte alltid behöver gå ut på krogen och dricka sig full för att träffa vänner? eller liknande. Man kan faktiskt göra saker hemma och ha lika trevligt.

Måndagskväll

Måndagen lider mot sitt slut och vi ser fram i mot tisdag. Ligger här i sängen och pluggar till Samhällskunskapsprovet på onsdag. Det får gå som det går, har inte direkt pluggat på det tidigare och det är ju underbart bra att sätta igång två dagar innan, men vad gör derå. Jag känner att jag har faktiskt lite koll på mina skoluppgifter nu som jag har kvar. jag har tänkt att bli av med tre stycken imorgon. En ska bara finslipas lite och två ska göras klart. Några saker mindre på listan, sen så får vi hoppas att jag slipper göra om dem. Det enda jag får bra betyg i just nu är Pedagogiskt ledarskap. Men det kanske är för att jag är så pegagogisk av mig? haha skämt å sido. 

Jag vill börja julpynta nuuu, det är ju så mysigt. Jag ska nog fuskpynta lite i veckan, första avdent är i helgen och det ska bli mys :) Snart är det jullov och då får vi hoppas på att det blir hard workwork. Ska sälja prinskorv med mormor as usual innan jul :D det är såå himla mysigt och trevligt att träffa en massa människor! Och där är det ingen som är arg på en för att man ska komma och sticka dem i armen utan där kommer de fram till mig och inte tvärtom och vill köpa prinskorv, kan ju vara trevligt det också ibland :d haha


en helg till springer förbi

Har varit en lugn och nykter helg. Väldigt skönt må jag säga. I fredags så var jag och jenny på krogen och jag körde, drog hem ganska tidigt men vi båda hade det väldigt roligt, eller jag kan ju egentligen bara prata för mig själv och jag hade det kul. I lördags så var det meningen att jag och Mickis skulle åka in och träna Aerobics dans men den var inställd så jag tog en promenad istället och så åkte jag och handla tacos grejer sen. Mickis följde med hem och vi kokade ihop middag och slog på "så mycket bättre" och efter det Heartbreak hotel. Mickis åkte hem ganska tidigt så jag satt och kollade klart på filmen med dumle,mamma och pappa :D , Idag så har jag varit och spelat fotboll för första gången på väldigt länge, det var skit roligt.

Mitt hjärta har jobbat hela helgen så han var här i torsdags och gosade med mig. Vi gick en promenad i motvind men det var skönt endå. Spelar egentligen ingen roll vad man gör när man är med honom för man har aldrig tråkigt. Jag rensade faktiskt lite lådor och städade undan lite också.







PUSS <3

Peppad på livet

haha jag blev helt plötsligt total peppad på allt! haha hur ska jag nu kunna sova som är så speedad. Tokigt, får försöka iallafall.

Imorgon ska jag hinna med att skriva ett CV också, spännande spännande..

Plus att jag tror att det blir en bra dag imorgon, hoppas på det iallafall :) puss

Träningsvärken smyger sig fram

Ja det är precis vad den gör. Jag var och körde styrka/medel idag med Lisa och Johanna. Jobbigt var det, men helt slut blev man inte. Men träningsvärken kommer det känner jag redan nu, SKÖNT! älskar träningsvärk. Idag så slutade vi klockan 11 och då stannade jag kvar så gjorde vi lite på projektarbetet, sen gjorde jag klart Organisation och ledarskaps grejen som ska vara klart nästa vecka, Hurra för mig! sen gjorde jag hemprovet i psykologi som skulle vart inne idag men jag skickar in det imorgon, ska bara finslipa det lite. Fan det flyter på bara man sätter sig och gör skiten. Så vid fyra så rullade jag till gymmet, så lite fick jag gjort i skolväg iallafall. Religionsprovet som vi har på Fredag har jag NOLL KOLL på. Men det går som det går. Jag får ju hjälp om jag behöver det och vi har ju haft praktik nu så har inte kunnat fått någon hjälp där. Inte hela världen att få Ig på prov. Fan va jag har lärt mig att inte stressa upp sig över skolarbetena, det tar den tid det tar. njut i stället av den sista tiden i skolan, det ska jag göra nu faktiskt. Inga tidiga mornar och sena kvällar utan nu är det liksom lagom dagar och så hinner man träna på håltimmarna, guld!

imorgon så är det heldag i skolan och så tänkte jag träna efter skolan för att passa på att vara tillbaka i skolan till öppethus, men struntar nog i det och gör klart hemprovet i organisation och ledarskap istället. Vi får käk i skolan också så det är niiice! Efter öppethus så kommer min kärlek till Uppsala, så då ska vi gå på bio. Jusste.. jag skulle ju bestämma film, bäst att jag gör det nu då och bokar biljetter.

Nä nu ska jag göra det så att jag inte glömmer bort det och städa undan lite i mitt ruuum.. ser ju förjäävligt ut.

undrar lite saker bara

Sitter och funderar över varför folk gör varandra illa hela tiden? Par sårar varandra genom att antingen vara otrogna eller ljuga. Varför? och ena sekunden så sitter man och har sitt hjärta krossat och är så ledsen så. Andra sekunden när partnern säger att han ångrar sig osv, då är allt helt plötsligt lugnt eller? Vi människor är så jävla dumma egentligen, vi blir behandlade som skit. Varför tål man att bli behandlad som skit? jag vet många som har blivit behandlade som skräääp, bland annat jag, det är därför jag blir så irriterad på att folk inte fattar. Men sådana saker kan ingen annan banka in i skallen på en, man måste komma på det själv, helt själv. Man vet när det är dax att dra, tyvärr kan det ta alldeles för lång tid. Men förhoppningsvis så kommer man på det till slut.

Jag förstår precis hur alla har det som har blivit lämnade och som har en partner som varit otrogen. Men mår fan inte bättre av att sitta och älta och älta det, lämna det och gå vidare. Det blir inte bättre av att man sitter och skriver på sin blogg eller på facebook att livet är skit och att man vill dö eller nått sånt. Klart att livet kan vara skit ibland och att man skriver det. Men när en människa skriver att man mår skit dag in och dag ut, så är det inte en jävel som bryr sig till slut. Man kanske skulle försöka att tänka lite positivt, då blir allt mycket enklare. Jag vet att det inte är lätt att alltid vara positiv men ibland måste man försöka, för allt blir lättare då. Ut och gör någonting kul, träffa kompisar, åk och bada med någon, dra på bio gör vad som helst. För ingenting blir bättre av att sitta hemma och tycka synd om sig själv, det blir bara jobbigt. Tänk på alla saker som man har här i livet, tänk på alla saker som man är bra på, tänk på vad som är fint hos dig, tänk på vad du gör för bra om dagarna, vad som helst kan man tänka på, bara det är bra tankar. Tänk på hur mycket värd du är!!!

Life is what you make it.

Inga problem är stora nog att inte kunna lösas


Jag är glad att jag har så underbara människor omkring mig <3

Sebastian Rönn



Jag har nog hittat världens finaste kille <3

Glömde en sak

Jag har städat bort batteriet till den ena kameran och den andra kameran har jag troligtvis städat bort minneskortet till.. Jag är sååå bra ibland.

ibland blir man lite trött

Ja faktiskt, jag blir iallafall lite trött på mig själv. Jag sitter redan nu och har ångest över vad jag ska göra när jag slutat skolan.. Varför gör jag så? Jag sitter och har tokångest över att jag inte vet om jag vill jobba på ackis, eller inte? HAHA.. varför ska jag ha ångest över det nu för, idioti skulle man kunna kalla det. Men jag vill ibland att allt ska gå lite snabbare än vad det gör. Jag vill ha ett jobb, jag vill bo själv, jag vill kunna försörja mig själv, osv.. Fast när jag väl har allt det där då kommer jag tänka, jag vill gå i skolan, jag vill bo hemma, jag vill att mamma och pappa betalar allt. osv. Man är aldrig nöjd. Sjukt! Jag vill hitta ett jobb som passar mig PERFEKT, inte ett jobb som jag kan tänka mig att jobba på utan ett jobb där jag passar perfa, och som jag trivs guld bra på. Jag trivs bra på Karl-Johan, äldreboendet där jag jobbar, men det är ingenting som jag vill göra i hela mitt liv. Jag trivs jätte bra på Akademiska också, på lungmedicin avdelning, men jag vet inte om det är det jag vill göra i hela mitt liv heller. Jag vill att det ska klicka från första början liksom. Svårt att förklara, ännu svårare att veta vad man vill hålla på med. Förhoppningsvis så kommer jag på vad jag vill göra. :D No worries..

Imorgon ska jag jobba kvällspass på Ackis, har inte varit där på över en vecka. Men innan det så ska jag ta en runda på stan för att leta efter ett par stövlar på skopunkten hade jag tänkt. Och så ska jag hinna träna också :)

Varför bor min kärlek i stockholm för? det skulle vara mycket mysigare att ha honom närmre, fast hellre stockholm än i Jällivare, haha.. Det är ganska skönt att vi bara träffas på helgerna, för då kan man gå och längta efter varandra i veckorna och att man inte tjatar ut varandra till en början, men å andra sidan så går helgerna åt till att träffa honom så då har man inte alltid tid för annat. Fast tid har man alltid, det beror på vad man prioriterar bara. Men i helgen ska jag på Hindens årsfest faktiskt och så ska jag träna på Söndag, fast jag kommer att hinna träffa honom endå, och mina vänner också som tur e :D

Jag kanske har fått upp blogghumöret igen? man kan ju alltid hoppas :D

Nu tänkte jag försöka knyta mig, fast jag kommer hamna på facebook som vanligt till det att klockan blir på tok för mycket.  Ha det bra :d godnatt

Tisdag, imorgon onsdag sen snart helg

Ja dagarna bara rullar iväg, har varit ledig hur länge som helst känns det som, hade höstlov förra veckan och idag och igår var jag ledig så imorgon är det onsdag och sen är det ju nästan helg igen. Jag trivs väldigt bra med att vara ledig, är nog lite lat av mig. Nej men det är så skönt att bara vara hemma och dona. Plugget kommer i sista hand, fast det borde egentligen komma i första hand, men jag är så hungrig nu så jag kan inte koncentrera mig, så nu vill jag ha maaat. Känner doften av tacogratäng, så det ska bli gött! Det är bara tre dagar kvar på ackis nu, får se om jag söker sommarjobb där, kan vara kul. Vi får se, kan vara bra att få in lite fötter på olika ställen. Men det känns som så mycket slit för så "lite" pengar. Man skulle kunna jobba på ica och få mycket bättre betalt. Men vi får se hur det blir med den saken. Frågar dom om jag vill jobba där så känner jag mig själv rätt så kommer jag säga ja, för jag kan inte säga nej. Nej nu ska jag gå ner och kolla hur det går med käket. TJING

RSS 2.0