Ikväll är en obra kväll

Ikväll är en sådan där kväll där man hänger upp sig på alla små bekymmer och tycker att allt är piss. Skolan är väl det som är värst just nu. Saker blir inte gjorda i tid och till slut så ligger de bara och skräpar och de "glömms" bort. På onsdag är det tre månader kvar tills dagen D. Då ska alla skoluppgifter vara gjorda och alla ämnen ska vara godkända. Så enkelt är det. Just nu känns det som att vägen dit är lång, men det är den inte. Jag är inte total kass. Men vissa saker i vissa ämnen blir inte gjorda. Jag önskar att jag fick ett ryck och gjorde klart allting som jag har kvar. Fasiken så skönt det skulle vara. Men istället för att göra någonting åt det så sitter jag här och gnäller :)

Man måste få gnälla ibland. Det kommer man aldrig ifrån. Det finns inte någonting som alltid är bra. Allt har sina nackdelar och man kommer alltid att vara missnöjd över någonting. Då får man tänka på det som gör en glad. Eller någonting som man har att se fram i mot.

Bilder från Fyrishov


För några veckor sedan var vi på Fyrishov med Niccole och Kian och tog massa cola undervattens bilder. Ser dock ut som ett spöke och en tok på alla bilder :D haha

Familjen annorlunda

Japp, det är jag det! Jag är min egen familj i några dagar och är ganska annorlunda. Nejdå snart kommer min familj hem och vi är nog inte så annorlunda. Men jag sitter dock och tittar på det på tv med en kopp thé i handen. Jag kom hem från jobbet för en stund sedan. Har varit en lugn kväll :)

Jag har ingenting vettigt att skriva nu heller. Haha så jag struntar i att skriva mera nu. hejsvejs

Efter tio

Sitter i soffan och kikar på efter tio. Har käkat lite och idag tänkte jag bara ta det lugnt tills jag ska åka och jobba. Kissmissarna har legat och gosat med mig hela natten, så mysigt så. Dock varav en skulle ligga på mitt huvud, men det var trevligt det med.

Imorgon ska jag också jobba lite och slutar vid ett, då ska jag hem och pluggeliplugga lite.

Jag har egentligen ingenting att skriva om så jag struntar i att skriva mera, Hejsvejs

Because i'm leaving at sunday evning

Har haft en myspys dag ute på isen, har varit ute och kört rally med Bjelkis och Seb. Jäkligt kallt men trevligt. Nu har vi precis ätit middag och jag ska snart ta min super duper snabba röda bil till Uppsala till mina små grabbar. Det är nämligen bara vi tre hemma nu i tre dagar frammåt och dom saknar mig så jag ska hem och gosa med dem, haha! Det är alltså katter vi pratar om, Shabolabo och Rockybalboa. haha! Familjen är uppe och åker skidor och jag ska vara hemma och jobba i några dagar, sen ska jag träffa Mickis på Onsdag kväll, trevligt! Blir dock inte så många dagars jobb men det är bättre än ingenting plus att jag måste plugga också. Nu ska vi kolla på Solsidan. puss och hej

Fredag och en försenad alla hjärtans dag

Igår kväll så tog jag mitt pick och pack och for till stockholm. När jag kom hem så stog världens finaste middag dukat på bordet. Rosblad, tända ljus och världens underbaraste. Blev helt paff. Sebastian hade stått och gjort tre rätters. Vad har jag hittat för guldkorn egentligen? Förrätt, toast skagen. Varmrätt, ungsbakad fläskfile med timjan och vitlök, klyftpotatis och konjaksås. Efterrätt blev det kladdkaka. Mycket gott och jätte mysigt. Sen blev det en film med massa massa godis och kaffe. Och jag lyckades hålla mig vaken enda till klockan fem inatt. HAHA, vi låg uppe och pratade och gjorde i princip ingenting, kul! Hans syrra kom hem vid halv fem och funderade vad fan vi var vakna för.

Vaknade för 20 minuter sedan ungefär och nu väntar lite frukost(egentligen lunch) men vi kör på frukost. Sen ska vi ut på lite äventyr idag och kolla melodifestivalen ikväll. KUNG :D

Jag har världens bästa liv!

korvstråganoff och alla hjärtansdag

Ja idag är det ju som alla redan har tjatat om alla hjärtans dag. Den är jätte mysig om man vill, men den kan också bara vara en vanlig dag. Det är jätte tråkigt att en del säger " tråkigt att man är ensam i år igen " blablabla. Vad är det som säger att man ska vara tillsammans med någon för att fira alla hjärtans dag. Hjärtan kan man ju dela med fler än bara en kille. Mitt hjärta slår iallafall för alla mina vänner, min familj, min släkt, mina klasskamrater, mina arbetskompisar,och sist men inte minst för min underbara sebastian. Man behöver inte ha en pojkvän/flickvän för att fira alla hjärtans dag. Man får tänka på alla man älskar och kramas extra mycket.

Jag är leds på gamla minnen, jag är leds på folk som förstör. Det finns ingenting kvar att hämta. Jag har mitt liv nu och jag älskar hur jag lever det och hur jag mår. Aldrig mått så här bra.

Massa kärlek till MammaPappaAlbinJakobSebastianNiccoleJennyElinaMartinViktor och många fler. Underbara ni <3

Cancer

Jag håller precis på att göra klart ett arbete om bröstcancer. (som för övrigt skulle varit klart för flera veckor sedan, men det hör inte hit. ) Och jag har kommit till näst sista punkten som är Palliativ vård. Palliativ vård betyder ,lindrande vård. Alltså vården i de sista stunderna i livet. Och så hittade jag det här på en sida som jag tyckte var så fint.

"Livsglädje och humor karakteriserar den palliativa vården.
Man vågar tala om döden och allt det svåra men behöver inte stanna i det, utan kan njuta av livet just nu.
Livet värdesätts på ett nytt sätt och alla små bekymmer förlorar sin betydelse.
Konsten som skönhetsupplevelse frigör livskrafter och ingår därför i den palliativa vården."

Det är grymt fint skrivet och det är verkligen så man ska tänka. Men varför ska man börja tänka så när man inte har så långt kvar att leva? Varför kan man inte alltid tänka sådär. För man talar nästan aldrig om döden, är det kanske därför som alla är så rädda för döden. För de människor som är sjuka och vet att de ska dö är inte särskilt rädda för döden, klart att det finns många som är det, men det finns många som inte är ett dugg rädda. Är det kanske för att de har pratat om det en längre tid? Vi som är friska kanske också ska börja prata om döden så blir vi inte så rädda för den.

Vi borde värdesätta livet vi också. Hur många tänker egentligen att man är glad att man lever? att man är glad att man inte är sjuk? att man är glad av vad livet har gett oss? Det är inte särskilt många. Vi bryr oss mer om de små bekymmer som stör oss i vår vardag. Det finns ingen mat hemma, pengarna är slut på telefonen, håret är för långt och behöver klippas, rummet är ostädat, dammråttorna flyger omkring, läxor upp till axlarna. Klart att alla människor har mycket att göra och en massa saker som tynger en. Men varför ska man gå runt hela dagarna och fundera över hur man ska hinna städa. Leave that problem to later.

Lev i nuet och ta vara på dagen. Så nu tycker jag att vi ska värdesätta livet på ett nytt sätt och låta alla små bekymmer förlora sin betydelse.

Jag älskar mitt liv och jag älskar människorna omkring mig. <3

Älskade måndag

Tyckte jag nyss satt här och skrev " nu är det måndag igen " men det var ju en hel vecka sedan. Man kan inte säga för många gånger att tiden springer iväg. För det gör den och vi säger det hela tiden.

Jag har suttit hela kvällen och letat jobb efter studenten. Har hittat lite intressanta som jag ska söka tänkte jag. Ska bara kirra ihop mitt CV.

Studentmössorna kom idag också, men vi har inte fått dem än. Imorgon förhoppningsvis, helt sjukt! Snart står vi där och är lyckliga som satan för en dag. För det är verkligen så. Man är lycklig en liten stund. Sen börjar det riktiga livet, vuxen livet. Och när man jobbat några år så kommer man verkligen sakna skolan. Väldigt spännande men endå lite tråkigt, kommer faktiskt sakna alla lärare och klasskomisar.

Nu ska jag fortsätta kolla på familjen Annorlunda. Underbart! 

FREDAG

Underbart med Fredag. Det är ännu mer underbart att vi slutar klockan tio. Har haft en väldigt slapp vecka den här veckan. Ikväll kommer Sebbe och vi ska på bio, jenny och elina kanske också hänger med, nice :) Imorgon ska jag Niccole och Kian bada på fyrishov, MYS!


Kärlek

Vad är egentligen kärlek, och hur vet man när man har hittat den? Jag vet helt klart att jag har hittat den. Utan tvekan, och det är något som jag bara vet, det finns liksom ingen förklaring till varför det är så, det bara ÄR så. Så den frågan kan man egentligen inte svara på. Man vet det bara. Det tog mig ett tag att fatta att man inte ska leta efter kärleken, för då hittar man bara en massa annat tjaffs. När man slutar leta och inte har några förväntningar så POFF! så står han där med bruna ögon och håriga skinkor. (i mitt fall var det så) Usch jag får det som att låta som värsta slusken som jag är tillsammans med. Men vid det tillfället så var det så, han sprang och visade rumpan och då tänkte jag honom ska jag prata lite med.

Jag trodde nog aldrig i mitt liv att jag skulle få kalla honom för min. Min kille. Min kärlek. Min snygging. Min älskling. Men det fick jag, och nu gör jag det. Min Sebastian Viktor Rönn!



Jag vet helt säkert att jag aldrig har känt så här för en kille förut. Från första början var jag lite osäker på om han verkligen ville ha just mig. Varför skulle HAN, just HAN som är den snyggaste killen jag någonsin sett, vilja ha MIG. Det går liksom inte ihop. Men med tiden så har jag förstått att han tycker faktiskt om mig lika mycket som jag tycker om honom. Jag är så grymt imponerad hur en kille kan få en tjej att känna sig så otroligt trygg i ens sällskap.

Jag utgick från att killar ljög, lekte med känslor och bara ville ligga, någonting sånt iallafall. Och det kommer jag ihåg att jag sa till Sebastian. Att jag utgick från det tills att de bevisade motsattsen. Och han har verkligen lyckats att bevisa motsattsen, för länge sedan.

Vi har snart känt varandra i ett halvår, ett halvår?! det är ju ingenting egentligen. Men det känns som jag har känt honom i evigheter. 

Torsdag

Idag är en väldigt slappdag. Jag har en lektion och då ska vi på Yoga. Kan nog bli kul tror jag :)

Ikväll var det meningen att vi skulle gå på bio, men det blir icke så. Så vi kör en myskväll hemma hos Jenny istället! Kanoners :)



<3 <3

Highway man - HOFFMAESTRO

Helt klart den låten som spelas mest just nu, älskar den...
 

BTW haha vafan hade jag skrivit i förra inlägget.

"Nu kommer jag inte riktigt på vad jag ska skriva om, jag tänkte att jag skulle skriva lite för det andra är så tråkigt att skriva om. Men jag SKAAA börja skriva."

Totalt lost i skallen hahah!!

To school for cool

Sitter på psykologi lektionen och gör ingenting, FY! vi ska skriva ett fyra sidors arbete och jag har valt att skriva om ätstörningar. Det ska vara inne om två veckor. Dax att sätta igång nu, för fa - a - an!

Nu kommer jag inte riktigt på vad jag ska skriva om, jag tänkte att jag skulle skriva lite för det andra är så tråkigt att skriva om. Men jag SKAAA börja skriva.

1 februari är det idag också, 25 dagar tills jag fyller år, wihoo.. eller? nää 19 är inte någon speciell ålder, men det blir nog trevligt endå, med god mat och trevligt folk.

Nej nu ska jag sluta skriva jag har endå inget vettigt att skriva om. HaAH hejdå

RSS 2.0