Lördag

Godmorgon!

Igår så spelade ju vi match, allt kändes skit bra, alla spelade as bra, vi hjälpte varandra och hela den baletten. Det var en väldigt spännande match må jag säga. De gjorde först 1-0 sedan gjorde vi 1-1 sedan gjorde kommer inte ihåg hur de blev men antingen gjorde de 2-1 eller vi, sedan blev det 2-2 och när det bara var en halv minut kvar av matchen kanske så gör dem 3-2.. Jag blev så jävla förbannad. För det där är fan det värsta som finns. Att förlora när man har spelat skit bra. Min flaska gick åt helvette, den kasta jag i backen. Sen fick skorna åka in i väggen i omklädningsrummet också.. Usch så arg jag blev. Menmen det är bara ta nya tag och vinna över dem i höst på hemma plan.. När jag kom hem blev det direkt i säng med en skål med chips och film, she's the man. Jag somnade kanske runt elva, det var riktigt skönt.

Det har varit sjukt kallt i mitt rum inatt, eller det är det för de mesta tycker jag. Men tur att man har ett gosigt duntäcke att ligga under. hehe!Jag vaknade för typ 40 minuter sedan, skönt att sova ut lite. Ikväll får vi se vad som händer och sker. Nu ska jag gå ner och äta frukost. Ha en bra dag! hejsvejs


Kommentarer
anna

Haha, hjälp!

2009-05-16 @ 11:36:11
URL: http://nets.blogg.se/
Amanda

Ja akta dig, jag kan bli riktigt arg.. haha! om det var det du menade :P

2009-05-16 @ 12:19:49
URL: http://amandagrahn.blogg.se/
anna

När du kommer hem till MIG sås ka jag visa dig det haha :D Det är lättarte än du tror ;) <3

2009-05-17 @ 08:48:13
URL: http://nets.blogg.se/
Anonym

Men hejsan, ville bara säga att jag är en av dom som brukar besöka din blogg dagligen. men det här var första gången som jag skrev till dig.

2009-05-28 @ 15:42:08
URL: http://addan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0